Γεια σας. Είμαι αγόρι 20 χρόνων. Χθες είδα ότι έχω καμία 15αρια άσπρες τριχες στο κεφάλι. Είναι φυσιολογικό για τόσο νέος. Έχουν όλοι σε τέτοια ηλικία η απλά σε εμένα ξεκίνησε τόσο νωρίς??
Μεγαλε αυτο δεν ειναι προβλημα παιδακι μου. Πολλες φορες ειναι κληρονομικο. Μην σ ανησυχει μερικοι ανθρωποι ασπριζουν νωριτερα αλλα ειναι και γοητεια στον αντρα το γκριζο μαλλακι
Αν γινουν γυρω στις τριαντα οχτω, να αρχισεις να ανησυχεις...
Ενδοκρινολόγο για εξετάσεις και θα σου πει
Παράθεση:
Άσπρα μαλλια
Σχόλιο # 1 από Rhcp1998Γεια σας. Είμαι αγόρι 20 χρόνων. Χθες είδα ότι έχω καμία 15αρια άσπρες τριχες στο κεφάλι. Είναι φυσιολογικό για τόσο νέος. Έχουν όλοι σε τέτοια ηλικία η απλά σε εμένα ξεκίνησε τόσο νωρίς??
Επρεπε να φυτρωσουν 15 τριχες για να το παρεις χαμπαρι?
Εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση.Μπορεί να προκυψει και κυριολεκτικά εν μια νυκτί από υπερβολικό στρες η στενοχώρια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Tyler84
Ο παππούς μου ήταν κάτασπρος στα 26... Ειναι κληρονομικό συνήθως... Πάντως μη χαλιέσαι.. Άλλοι παρακαλάνε να έχουν άσπρες τρίχες...
Πανω απο τις εφτακοσες σαραντα εξι τριχες, ειναι αφτο...
Ασε που το "παιδι" απο δω ειναι μικρο ακομα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από ZHLIASOY
Άσπρα μαλλιά στη κεφαλή κακά μαντάτα στη...
Τρίχες ότι τα γκριζό-ασπρα μαλλιά προσδίδουν στον άνδρα γοητεία
Απλά σημαίνουν ότι αφήσαμε πίσω πια την κορυφή της ζωής μας και αρχίσαμε να κατηφορίζουμε ...
Αααα ναι?? Δε το ξερά σορυ δηλαδης... Έχω άλλη τότε για τις 15 τρίχες...".λίγες άσπρες στην αρχή παίρνει Κλείσει Η ..." Νταξ Τοσωσα???
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΠανω απο τις εφτακοσες σαραντα εξι τριχες, ειναι αφτο...
Ασε που το "παιδι" απο δω ειναι μικρο ακομα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από ZHLIASOYΑααα ναι?? Δε το ξερά σορυ δηλαδης... Έχω άλλη τότε για τις 15 τρίχες...".λίγες άσπρες στην αρχή παίρνει Κλείσει Η ..." Νταξ Τοσωσα???
Από πύραυλος δεν γίνεται ακριβώς... γεωτρύπανο χρειάζονται 2 δεκαετίες ακόμη
Παράθεση:
Άσπρα μαλλια
Σχόλιο # 1 από Rhcp1998Γεια σας. Είμαι αγόρι 20 χρόνων. Χθες είδα ότι έχω καμία 15αρια άσπρες τριχες στο κεφάλι. Είναι φυσιολογικό για τόσο νέος. Έχουν όλοι σε τέτοια ηλικία η απλά σε εμένα ξεκίνησε τόσο νωρίς??
Μην αγχωνεσαι αγορι..θασπρισουν κιαλλες.
Σιγα το θεμα.
Στο κατω κατω.. καλυτερα να ασπριζουν..παρα να πεφτουν.
Αχ βαχ..., όσο και να μιλάμε για ισότητα, υπάρχει ένα και μοναδικό εμπόδιο: τα άσπρα μαλλιά! Στον άντρα είναι υπέροχα! Σε μας, μας κάνουν μπαμπόγριες!
Είδα νεαρό, κουλ τύπο με κάτασπρα μαλλιά και τα είχε μακριούτσικα, δηλ. περίπου πάνω από τους ώμους και τα είχε δέσει αλογοουρίτσα! Ήταν τέλειο στυλ και δε μεγαλόδειχνε. Έδειχνε τεκνάκι!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media