Πιστευω οτι ολοι ξερετε το γαλα βλαχας το μπλε ή το πρασινο στη λαιτ μορφη του, εννοω το τενεκεδακι που ανοιγει απο πανω. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιγω το τενεκεδακι μετα θελω ενα εξαρτημα για να κλεινει γιατι δεν καταναλωνω ολο το γαλα με τη μια, αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται αυτο το εξαρτημα, αν μπορειτε να με βοηθησετε πως ονομαζεται και που μπορω να το βρω, ευχαριστω.
Δεν ξερω να απαντησω αλλα αν το λυσουμε μετα να ασχοληθουμε με το Carnation.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από nikoslambrΔεν ξερω να απαντησω αλλα αν το λυσουμε μετα να ασχοληθουμε με το Carnation.
Προσωπικα δηλωνω οτι θα ασχοληθω με την Λολα
Κατι τετοια ρωταγαν και οι Γιαπωνεζοι, σαν σημερα...
Και το νουνου και το νουνου!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από nikoslambrΔεν ξερω να απαντησω αλλα αν το λυσουμε μετα να ασχοληθουμε με το Carnation.
παιδια ειναι σοβαρο το ερωτημα, δεν ξερω πως λεγεται να το ψαξω κιολας στο διαδικτυο. το ανοιγμα ειναι σαν τα αναψυκτικα, οχι ολος ο κυκλικος δισκος σαν κονσερβα, εκει θα εβαζα ενα πλαστικο δισκο, εγω θελω να καλυψει μονο το σημειο που εκτιθεται απο την αφαιρεση του σιδερενιου αυτου.
Βρε παναγιωτη και μας δουλευεις και φαντασια μηδεν εχεις
Αλλα ας βοηθησω ε πως να το λενε...can lid, tap, topper, stopper
Φαντασου τι θεωρεις γελοιο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από panagiotismp90παιδια ειναι σοβαρο το ερωτημα
Εγω βαζω καπακι απο το μικρο κουτι του νες η σε μικρο γυαλινο βαζακι
Κι αλλο ενα (δεν μπαινουν δυ9 φωτο σε ενα ποστ?)
Παράθεση:
αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται αυτο το εξαρτημα, αν μπορειτε να με βοηθησετε πως ονομαζεται και που μπορω να το βρω, ευχαριστω.
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90
Ψάξε για "can lid cap". Π.χ. από το ebay. Υπάρχουν και τα Canper αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τα τοποθετήσεις. Και τέλος, έχεις καπάκια που σκεπάζουν όλο το δίσκο όπως αυτά. Αλλά πρέπει να βρεις το σωστό μέγεθος.
Ο παναγιώτης ξαναχτυπά!
χαχα τι μου θύμισες!!!Κάποτε που επινα φραπέ με γάλα είχα την ίδια απορία μιας και το γάλα δεν κρατούσε αρκέτα και μύριζε.
Η δικιά μου λύση είναι το καπάκι από το μικρό μεταλλικό κουτάκι του νες καφέ όπως ειπε και η sourya.Η το βάζεις σ΄ενα γυάλινο μπουκαλάκι.
Το άλλο δεν ξερω πως λέγεται αλλα αν πας σ΄ενα κατάστημα με διάφορα είδη για το σπίτι και τους εξηγησεις τι θες σίγουρα θα το καταλάβουν και αν εχουν θα στο δώσουν.
Παράθεση:
Γαλα βλαχας
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Πιστευω οτι ολοι ξερετε το γαλα βλαχας το μπλε ή το πρασινο στη λαιτ μορφη του, εννοω το τενεκεδακι που ανοιγει απο πανω. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιγω το τενεκεδακι μετα θελω ενα εξαρτημα για να κλεινει γιατι δεν καταναλωνω ολο το γαλα με τη μια, αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται αυτο το εξαρτημα, αν μπορειτε να με βοηθησετε πως ονομαζεται και που μπορω να το βρω, ευχαριστω.
Παρε ενα μπουκαλι να το αδειαζεις βρε αγορι..και μην παιδευεσαι..
Αλλα το γαλα βλαχας ειναι ξεπερασμενο..
Δοκιμασε γαλα γαιδουρας..ειναι πιο ευεργετικο.
Αν δεν καταναλωνεις ολο σου το γαλα με τη μια, μπορεις πολυ ανετα να αδειασεις το περιεχομενο του κουτιου (του γαλακτος εννοω για να μην μπερδευεσαι), μεσα σε ενα αλλο μπουκαλακι που βιδωνει απο επανω (οχι απο εκατω), οπως π.χ πλαστικο η γυαλινο αν προτιμας, μπουκαλι νερου η αναψυκτικου. Προσοχη!!! ειναι προτιμοτερο το μπουκαλακι να βιδωνει και οχι να ανοιγοκλεινει σαν την πατεντα που ψαχνεις, για να μην εχεις την παραμικρη απωλεια του πολυτιμου αυτου υγρου. Η προαναφερομενη μεθοδος δεν θα σου κοστισει τιποτα. Δικια μου ευρεσιτεχνια ειναι, αλλα στη χαριζω...χαλαλι σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από paranomos
Παρε ενα μπουκαλι να το αδειαζεις βρε αγορι..και μην παιδευεσαι..
Αλλα το γαλα βλαχας ειναι ξεπερασμενο..
Δοκιμασε γαλα γαιδουρας..ειναι πιο ευεργετικο.
χαχαχα ένα ροζ. Ακόμα κάπου χαμένο ειναι μέσα στο συρτάρι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από 2019Anastasia
Κάποτε έδιναν δώρο το καπακι, μαζί με την εξάδα . Όποιος τα κράτησε ξέρει πόσο βολικα είναι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media