Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νεύρα

Σελίδα : 1

Giwta99

# 1 στις 6/8/2020
author
Γυναίκα / 24 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Νεύρα

Καλησπέρα εγώ θέλω να σας πω το πρόβλημά μου είμαι είμαι με έναν άνθρωπο σε ένα χρόνο και σχεδόν 8 μήνες 8 μήνες για την ακρίβεια όλο τον καιρό και πέρυσι και φέτος μέχρι την καραντίνα ήμασταν όλη μέρα μαζί είχαμε αρραβωνιαστεί τον Νοέμβριο και δεν με άφηνε λεπτό μόνο βγαίναμε κάναμε πηγαίναμε θάλασσα όμως λόγω της δουλειάς του άρχισε να συναναστρέφεται με κάτι παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρονών ενώ εκείνος είναι 22 και εγώ 21 και βγαίνουν μαζί πάνε βόλτες πάνω από δω πάνω από κει και εγώ πλέον είμαι στην απέξω πολύ σπάνιο να βγαίνουμε γιατί δεν έχει χώρο το αμάξι διότι μπαίνουνε πέντε άτομα και δεν μπορεί να πάρει και εμένα τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι όλη μέρα μαζί τους επειδή τον βοηθάνε στη δουλειά του και επειδή τον βοηθάνε τους πάει όπου θέλει την προηγούμενη εβδομάδα εγώ είχα φύγει είχα πάει Καστοριά στους δικούς μου και αυτός έβγαινε κάθε μέρα με τα παιδιά και είχε τη δουλειά του που τον βοηθούσαν ε από όταν γύρισα άρχισε να να γίνεται διαφορετικός και να παρατάει εμένα στο σπίτι για τα παιδιά λέγοντας ότι δεν έχει αμάξι να με πάρει κάτω κι άλλα τέτοια είναι λόγος να χωρίσω η όχι ;

wish_

# 2 στις 6/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Προτείνω να παντρευτείτε.

hornet19

# 3 στις 6/8/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.346

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από wish_

Προτείνω να παντρευτείτε.

Απαπαα!! Είναι δίσεκτο έτος

Aggelo

# 4 στις 6/8/2020
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

μου εφτιαξε το κεφι αυτο που διαβασα...

Προτεινω να αγορασετε κανα πιο μεγαλο οχημα,κανα πουλμαν γιατι μπορει

να περιμαζεψει και τιποτα αλλους .. ειδικα αυτη την εποχη που οι

15χρονοι η και 14 χρονοι ακομα δεν εχουν σχολειο μπορει να τους μαζευει και

αυτους και να κανουν ολοι μαζι ενα Tour στην περιοχη...

Αν δεν εχει χωρο να σε βαζει και στο πουλμαν...τι να σου πω τοτε !

Να χωρισεις με τις ευχες μου...

Αρέσει στα μέλη loushian1984, Paralia48 και σε ακόμα 3 μέλη.

tzoulia59

# 5 στις 7/8/2020
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

κατσε τωρα για να καταλαβω ,,αυτος ειναι 22 ,,εσυ 21 κι αρραβωνιασθηκατε ,,,

μετα βρηκε κατι  17 χρονα τα βαζει μεσα στ αμαξι πανε βολτες μαζι ...και οχι μονο δεν βγαινει μαζι σου ,,,
οι δυο σας δηλαδη ,,,αλλα δεν εχει και θεση να σε χωσει στ αμαξι με τα 17 χρονα ..
μου θυμιζει συγκρουομενα σε λουνα παρκ που ειναι μια πιτσιρικοπαρεα και παιζουν ,,
λοιπον αντε κοριτσακι μου να του στειλεις τις βερες πισω και πες του οτι αργησε ,,,πας γι αλλα ...
και για τον θεο αν δεν γινεις 30 μην σκεφτεις δεσμευσεις ,,,
εχεις μαθει καμια δραστηριοτητα καμια τεχνη;
τραβα με τις φιλες σου βολτα και τελος οι γαμοι αυτα ειναι για μεγαλους εσυ εισαι παιδι ακομα ..
Αρέσει στα μέλη loushian1984, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

agapimou11

# 6 στις 7/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γιατί να χωρισεις, δεν κατάλαβα; 

Πες τον αρραβωνιαστικο σου να πάρει ένα επταθεσιο!

nikoslambr

# 7 στις 7/8/2020
author
Ανδρας / 51 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 260

Δεν εχω λογια!!!

Αρέσει στα μέλη loushian1984, Persefoni__ και σε ακόμα 2 μέλη.

Tyler84

# 8 στις 7/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εκπληκτικό και πρωτότυπο θέμα... No comment...

kinky1971

# 9 στις 7/8/2020
author
Ανδρας / 52 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 48
Όταν κάποιος γίνεται ξαφνικα αυτοκολλητος μαζί σου, αυτό σημαινει ότι οι προηγούμενοι αυτοκολλητοι διεγραφησαν με μια μονοκοντιλια.Αυτό είναι και το δικό σου παρόν και μελλον.Κοκ.Αν έχεις τα αντερα, κάτσε. Ειδάλλως φυγε.

Enikos

# 10 στις 7/8/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Σαν αυτα των πολυτεκνων...

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από agapimou11

Γιατί να χωρισεις, δεν κατάλαβα; 

Πες τον αρραβωνιαστικο σου να πάρει ένα επταθεσιο!

Αρέσει στο μέλος Persefoni__

forget_it

# 11 στις 8/8/2020
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 281

Βρες δουλειά να πάρεις δικό σου αυτοκίνητο να βρεις δικούς σου φίλους να βγαίνεις και να φτιάξεις τη δική σου ζωη.

εκ των πραγμάτων θα έρθει και ο χωρισμός.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Giwta99

Νεύρα

Καλησπέρα εγώ θέλω να σας πω το πρόβλημά μου είμαι είμαι με έναν άνθρωπο σε ένα χρόνο και σχεδόν 8 μήνες 8 μήνες για την ακρίβεια όλο τον καιρό και πέρυσι και φέτος μέχρι την καραντίνα ήμασταν όλη μέρα μαζί είχαμε αρραβωνιαστεί τον Νοέμβριο και δεν με άφηνε λεπτό μόνο βγαίναμε κάναμε πηγαίναμε θάλασσα όμως λόγω της δουλειάς του άρχισε να συναναστρέφεται με κάτι παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρονών ενώ εκείνος είναι 22 και εγώ 21 και βγαίνουν μαζί πάνε βόλτες πάνω από δω πάνω από κει και εγώ πλέον είμαι στην απέξω πολύ σπάνιο να βγαίνουμε γιατί δεν έχει χώρο το αμάξι διότι μπαίνουνε πέντε άτομα και δεν μπορεί να πάρει και εμένα τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι όλη μέρα μαζί τους επειδή τον βοηθάνε στη δουλειά του και επειδή τον βοηθάνε τους πάει όπου θέλει την προηγούμενη εβδομάδα εγώ είχα φύγει είχα πάει Καστοριά στους δικούς μου και αυτός έβγαινε κάθε μέρα με τα παιδιά και είχε τη δουλειά του που τον βοηθούσαν ε από όταν γύρισα άρχισε να να γίνεται διαφορετικός και να παρατάει εμένα στο σπίτι για τα παιδιά λέγοντας ότι δεν έχει αμάξι να με πάρει κάτω κι άλλα τέτοια είναι λόγος να χωρίσω η όχι ;

Αρέσει στα μέλη Veronika1980, Persefoni__

Persefoni__

# 12 στις 8/8/2020
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 418

#11 Μακράν...

η πιο σωστή απάντηση που διάβασα σήμερα !!! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από forget_it

Βρες δουλειά να πάρεις δικό σου αυτοκίνητο να βρεις δικούς σου φίλους να βγαίνεις και να φτιάξεις τη δική σου ζωη.

εκ των πραγμάτων θα έρθει και ο χωρισμός.

crhistos

# 13 στις 8/8/2020
author
Ανδρας / 31 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 176
Αν αραβωνιασμενοι και σε έχει γραμμένη, φαντασου οτάν παντρευτείτε και κάνετε παιδιά... Θα σου φορτώνει και τα τέκνα και γεια σας...Τρεχα όσο είναι νωρίς...
Αρέσει στο μέλος loushian1984

ZHLIASOY

# 14 στις 9/8/2020
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

Κανονικά για πλούσιας θα'πρεπε να μην έχετε ανταγωνιστεί από τόσο μικροί... οπότε βρέθηκε ένας λόγος καλός να το αποφασίσεις. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Giwta99

Νεύρα

GGEORGE1965

# 15 στις 27/11/2020
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Απαντήσεις: 32
Προτεινω ,να μαθεις να βαζεις σημεια στιξης,διοτι "ακουγεσαι ¨καπως ετσι
Https://www.Youtube.Com/watch?V=ASDTDxcw4Kg

kostas232

# 16 στις 10/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

η πιο κομπλεξικη απαντηση

θελεις να πεις οτι διαβασες... μην με βαζεις να στο αναλυσω βαριεμαι.. αν εχεις λιγο μυαλο θα συμφωνησεις μαζι μου

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Persefoni__

#11 Μακράν...

η πιο σωστή απάντηση που διάβασα σήμερα !!! 

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.