Amalia_28k
# 41
στις 12/8/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πιτσιρικάς ετών;
Έχει γούστο ... Ανακαλύπτεις από την αρχή το φλερτ με τα νέα δεδομένα της εποχής. Υπάρχει γοητεία στην όλη φάση αλλά ως εκεί. Όποιος πλησιάζει με την λογική είμαι πιτσιρικάς είσαι μεγαλύτερη με εμπειρία και τη/ σε θέλω το πιθανότερο να μείνει με την όρεξη. Πιστεύω είναι θέμα timing συγχρονισμού επιθυμιών και χημείας, όπως κάθε περίπτωση, και οι μικρότερες ηλικίες από όσο φαίνεται αγόρια κορίτσια πολύ πιο διαθέσιμα και έτοιμα για όλα. Τώρα γιατί απορρίπτουν ενδεχομένως οι μεν τις δε και αντίστροφα ψάχνοντας στη διαφορά ηλικίας τις διαφορές που τους ελκύουν θα έπρεπε να το κοιτάξουν στις ομοιότητες που τους απωθούν μεταξύ τους. Οι όποιες εντυπώσεις από τη συχνότητα τέτοιων περιπτώσεων με διάφορα ηλικίας θα πρέπει να εξετάζονται κατά περίπτωση. Δεν υπάρχουν συνταγές αγόρι...τα άτομα κάνουν τη διαφορά...οπότε ή παίζεις και μαθαίνεις ή κάθεσαι κι αναρωτιέσαι.
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%
Τελικως...θα μεινει με την ορεξη, η...
Αμα η χημεια, η γεωμετρια, το ταιμινγκ ειναι γκουντ θα γινει προκοπη?...
Να...μπερδευομαι λιγο οσο ναναι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Amalia_28k
Όποιος πλησιάζει με την λογική είμαι πιτσιρικάς είσαι μεγαλύτερη με εμπειρία και τη/ σε θέλω το πιθανότερο να μείνει με την όρεξη.
Πιστεύω είναι θέμα timing συγχρονισμού επιθυμιών και χημείας, όπως κάθε περίπτωση
στα social media