Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Στην πρωτη επαφη με αγνωστο...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Helenaki4

# 21 στις 24/8/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147
'Aρεσαν+: 0%

Με τις μπηχτές δεν τα παω καλά , αγαπητή θεματοθέτρια , ας περιοριστούμε στις δικές μας επιλογές .

Δεν κριτικάρουμε , γούστα είναι αυτά , δεν αντιλέγω .

Στο δικό μου λειτουργικό , οι ερωτογενείς ζώνες είναι τοποθετημένες πάνω από το λαιμό, αν με εννοείτε...

Αυτες δίνουν εντολή εάν και εφόσον και παρακάτω.

Κι αυτές δεν προλαβαίνουν να διεγερθούν μέσα σε λίγες ώρες γνωριμίας.

Τωρα , ως προς το ρίσκο, ρουλέτα παίζεις ούτως ή άλλως με τον άλλον και μέσα στα χρόνια, αλοίμονο αν το διακύβευμα ήταν τα μικρόβια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Pumpkinpie
Χαχαχα Ελενακι γινεται γινεται παντως καποιοι εδω μεσα που πατανε λαικ στο αν ειναι δυνατον να γινονται τετοια απαραδεκτα πραγματα, αυτοι κι αν το εχουν κανει χαχα

Αρέσει στα μέλη konstandinos73, COSTAS42 και σε ακόμα 2 μέλη.

DragonFall

# 22 στις 24/8/2020
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 417
#21 ποιος σας είπε ότι είναι θέμα εθνικότητας τα σμν ; Αν εννοείτε τις γυναίκες που εκδίδονται αυτές προσέχουν περισσότερο. Εκτός του ότι δεν είναι θέμα πολυγαμίας τα αφροδίσια . Ακόμα και ένας σύντροφος φορέας είναι αρκετός .
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, COSTAS42

Paralia48

# 23 στις 24/8/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Πάντα!
Όσο και να λυσσάς, κάνεις ένα στοπ, τακ τακ το φοράς και βουρ ξανά!
Αρέσει στο μέλος DragonFall

Paralia48

# 24 στις 24/8/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Sourya

Το εχουν κανει ολοι αλλα τωρα που εχει γεμισει ο τοπος με ρωσιδες, Ουκρανες ,Αλβανιδες κλπ ειναι σαν να παιζεις Ρωσικη ρουλετα.Αρα για  ενα αγνωστο κοκο δεν το διακινδυνευουμε

καλά, νομίζεις αυτές μας έφεραν τα νοσήματα; Εμείς δεν είχαμε δηλαδή; Τι μας πέρασες!

Pumpkinpie

# 25 στις 24/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Στοπ τακ τακ!!! Νεα φιρμα σκουφακι! Παραλια εισαι θεά...καλημερα

agnwstos_Xi

# 26 στις 24/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εάν κάποιος είναι 100% υγιής,φυσικά να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη άμα θέλει.Όλα καλά όταν το ρίσκο το παίρνει ΜΟΝΟ για τον εαυτό του.

Απλά...
πριν το σεξ με τον επόμενο άγνωστο σύντροφο, να έχει κάνει τις εξετάσεις του ώστε να γνωρίζει  ότι είναι υγιής και  ΜΟΝΟ για τον εαυτό του πάλι θα πάρει ρίσκο.
Οτιδήποτε άλλο είναι εγκληματικό.
Α...
Καλού κακού ,πριν το σεξ στα γρήγορα με τον άγνωστο εραστή ρωτήστε τον 5 πράγματα για τον εαυτό του,τη ζωή του,τη δουλειά του κλπ.Να μην ξέρετε κάτι γι'αυτόν αν προκύψει ατύχημα και γίνει πατέρας του παιδιού σας ; Εκτός κι αν είστε οκ από αντισυλληπτικά (Αν δεν έχετε και σας πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα προσέξει,μην τον πιστέψετε.Είναι παγίδα).

Enikos

# 27 στις 24/8/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ντορος να γινεται, ενταξει...

Να μας παρει η καμερα...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Paralia48

# 28 στις 24/8/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από agnwstos_Xi

Εάν κάποιος είναι 100% υγιής,φυσικά να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη άμα θέλει.Όλα καλά όταν το ρίσκο το παίρνει ΜΟΝΟ για τον εαυτό του.

Απλά...
πριν το σεξ με τον επόμενο άγνωστο σύντροφο, να έχει κάνει τις εξετάσεις του ώστε να γνωρίζει  ότι είναι υγιής και  ΜΟΝΟ για τον εαυτό του πάλι θα πάρει ρίσκο.
Οτιδήποτε άλλο είναι εγκληματικό.
Α...
Καλού κακού ,πριν το σεξ στα γρήγορα με τον άγνωστο εραστή ρωτήστε τον 5 πράγματα για τον εαυτό του,τη ζωή του,τη δουλειά του κλπ.Να μην ξέρετε κάτι γι'αυτόν αν προκύψει ατύχημα και γίνει πατέρας του παιδιού σας ; Εκτός κι αν είστε οκ από αντισυλληπτικά (Αν δεν έχετε και σας πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα προσέξει,μην τον πιστέψετε.Είναι παγίδα).

και το ενδεχόμενο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, το σκέφτηκες;

α, ναι είδα, το σκέφτηκες! Βασικότατο! Ποιος το μεγαλώνει μετά μόνος; Η ..παθιασμένη!

tzoulia59

# 29 στις 24/8/2020
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

Κ.Αντωνη μας ,,,συγνωμη κι ολας...

τα πιστευετε  αυτα που λετε;

η μας κανετε πλακα;

γιατι αυτα που ξεστομιζετε ειναι πολυ σοβαρα και πολυ επικινδυνα ...κι εδω  διαβαζει κοσμος...

η  σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη με καποιον αγνωστο ειναι ωρολογιακη βομβα..

καμια σεξουαλικη σχεση δεν εξασφαλιιζει το ασφαλες σεξ ...

αλλα υποτιθεται στην εξοικιωμενη σχεση γνωριζεις τον συντροφο σου και τις κινησεις του ,,

,υποτιθεται .

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από antonis_1967

Αν δεις ρούχα καθαρά και τακτοποιημένα, αυτοκίνητο ή σπίτι επίσης καθαρό, αν δεις εσώρουχα καθαρά και μυρωδάτα, αν δεις περιποιημένα γεννητικά όργανα και αν όταν πλησιάσεις δεν σου έρθει μυρωδιά μούχλας από κλειστό υπόγειο... έμπαινε!!! Τι σκουφάκι και μάσκες... βουρ που λέμε.

Αρέσει στα μέλη Paralia48, DragonFall και σε ακόμα 1 μέλος.

sammer19

# 30 στις 24/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Σκουφάκι και μάσκα και γάντια και στολή και αντισιπτικό στην τσεπη!Απόλαυση μεγάλη!!!
Σχόλιο # 5 από alisida
Στο σκουφάκι έμεινες ?Τώρα πρέπει να φοράς και μάσκα

Alezandra

# 31 στις 25/8/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Να τον γνωρίσετε πρώτα για να μην είναι άγνωστος,καταλάβατε ?

Αν πάλι τον γνωρίσετε και παραμείνει άγνωστος,τότε να μην του κάτσετε ούτε με προφυλάξεις ούτε χωρίς θα σας πρότεινα.

Χαχα! Γεια σας παίδες ,είστε όλοι καλά ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Pumpkinpie

Ζητατε παντα να φοραει "σκουφακι" ή παιζει το ρισκο; 

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

agnwstos_Xi

# 32 στις 25/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ανέκδοτο,ελαφρώς αλλαγμένο για να ταιριάζει με το θέμα.

Δύο νεαροί συζητούν στον διάδρομο φαρμακείου :

- Χθες βραδάκι γνώρισα μια κοπελίτσα και την κάλεσα σπίτι μου για το 2ημερο για να περάσουμε ζάχαρη.Με έχει καλέσει σήμερα για φαγητό στους δικούς της να με δουν,να το παίξω άγιος και αθώος,να μου την εμπιστευτούν,να την πάρω μετά να φύγουμε και να κάνουμε τα τρελά μας.

-Ωραίος φίλε.Μιας και είμαστε εδώ πάρε προφυλακτικά να έχεις.

-Πας καλά ; Το συζητήσαμε με το μωρό χθες.Κανείς μας δε θέλει προφυλακτικά.Άσε που δε μου περισσεύουν λεφτά να αγοράσω.

Ακούει τον διάλογο ο φαρμακοποιός και παρεμβαίνει :

-Κοίτα νεαρέ.Το σεξ χωρίς προφύλαξη ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους.Αμαρτία να ρισκάρετε να πάθει ζημιά η υγεία σας.

Αραδιάζει όλα τα ΣΜΝ ο φαρμακοποιός αναλύοντας τι ζημιά κάνει το καθένα και μεταπείθει τον νεαρό.

-Με πείσατε κύριε,έχετε δίκιο.Δεν  έχω όμως λεφτά να αγοράσω.

-Κανένα θέμα,θα στα χαρίσω.Πες μου πόσα υπολογίζεις ότι χρειάζεσαι για το 2ημερο.

-Με βάση τα όσα είπαμε ότι θα κάνουμε με το μωρό,ε, καμιά 15αριά υπολογίζω.

-Κανένα πρόβλημα,κάνει ο φαρμακοποιός και του δίνει τα προφυλακτικά.

Το ίδιο βράδυ ο νεαρός βρίσκεται στο σπίτι της κοπέλας και κάθονται δίπλα δίπλα στο τραπέζι.Απέναντί τους κάθεται η μαμά της.Με όλα τα πιάτα πάνω στο τραπέζι απλά περιμένουν να επιστρέψει ο πατέρας της για να φάνε όλοι μαζί.Ο πατέρας επιστρέφει σπίτι.Πλησιάζει στο τραπέζι και κάθεται στη θέση του.Ο νεαρός επιτόπου σταυρώνει τα χέρια και αρχίζει το "Πατερ Ημών".Μετά λέει κάθε πιθανή και απίθανη προσευχή για να ευλογηθεί το φαγητό που υπάρχει μπροστά τους.

Έχουν περάσει 10 λεπτά και ακόμα προσεύχεται.Δεν αντέχει άλλο η κοπέλα και του ψιθυρίζει στο αυτί :

-Μωρό μου,δε μου είχες πει ότι είσαι τόσο θρήσκος!

- Κι εσύ δε μου είχες πει ότι ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός!

Enikos

# 33 στις 25/8/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από agnwstos_Xi

Ανέκδοτο,ελαφρώς αλλαγμένο για να ταιριάζει με το θέμα.

Δύο νεαροί συζητούν στον διάδρομο φαρμακείου :

- Χθες βραδάκι γνώρισα μια κοπελίτσα και την κάλεσα σπίτι μου για το 2ημερο για να περάσουμε ζάχαρη.Με έχει καλέσει σήμερα για φαγητό στους δικούς της να με δουν,να το παίξω άγιος και αθώος,να μου την εμπιστευτούν,να την πάρω μετά να φύγουμε και να κάνουμε τα τρελά μας.

-Ωραίος φίλε.Μιας και είμαστε εδώ πάρε προφυλακτικά να έχεις.

-Πας καλά ; Το συζητήσαμε με το μωρό χθες.Κανείς μας δε θέλει προφυλακτικά.Άσε που δε μου περισσεύουν λεφτά να αγοράσω.

Ακούει τον διάλογο ο φαρμακοποιός και παρεμβαίνει :

-Κοίτα νεαρέ.Το σεξ χωρίς προφύλαξη ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους.Αμαρτία να ρισκάρετε να πάθει ζημιά η υγεία σας.

Αραδιάζει όλα τα ΣΜΝ ο φαρμακοποιός αναλύοντας τι ζημιά κάνει το καθένα και μεταπείθει τον νεαρό.

-Με πείσατε κύριε,έχετε δίκιο.Δεν  έχω όμως λεφτά να αγοράσω.

-Κανένα θέμα,θα στα χαρίσω.Πες μου πόσα υπολογίζεις ότι χρειάζεσαι για το 2ημερο.

-Με βάση τα όσα είπαμε ότι θα κάνουμε με το μωρό,ε, καμιά 15αριά υπολογίζω.

-Κανένα πρόβλημα,κάνει ο φαρμακοποιός και του δίνει τα προφυλακτικά.

Το ίδιο βράδυ ο νεαρός βρίσκεται στο σπίτι της κοπέλας και κάθονται δίπλα δίπλα στο τραπέζι.Απέναντί τους κάθεται η μαμά της.Με όλα τα πιάτα πάνω στο τραπέζι απλά περιμένουν να επιστρέψει ο πατέρας της για να φάνε όλοι μαζί.Ο πατέρας επιστρέφει σπίτι.Πλησιάζει στο τραπέζι και κάθεται στη θέση του.Ο νεαρός επιτόπου σταυρώνει τα χέρια και αρχίζει το "Πατερ Ημών".Μετά λέει κάθε πιθανή και απίθανη προσευχή για να ευλογηθεί το φαγητό που υπάρχει μπροστά τους.

Έχουν περάσει 10 λεπτά και ακόμα προσεύχεται.Δεν αντέχει άλλο η κοπέλα και του ψιθυρίζει στο αυτί :

-Μωρό μου,δε μου είχες πει ότι είσαι τόσο θρήσκος!

- Κι εσύ δε μου είχες πει ότι ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός!

Αρέσει στα μέλη la-mer, Francesca_

Enikos

# 34 στις 25/8/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Α! Ενταξει!!!...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Enikos

# 35 στις 26/8/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ασυγκρατητο, το πανελακι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από la-mer

τι' χες γιάννη , τι' χα πάντα

Αρέσει στο μέλος la-mer

iason09

# 36 στην 1/9/2020
author
Ανδρας / 52 / Χήρος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 22

Το 2020 να διατυπώνεται τέτοια ερώτηση με ξεπερνά...πάντα με προφύλαξη...

Marios_32

# 37 στις 3/9/2020
author
Ανδρας / 35 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4

Το σωστό είναι με προφύλαξη, αλλά χωρίς είναι αλλιώς... Πως να το κάνουμε δηλαδή...

Heptamer

# 38 στις 3/9/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Αν σε ενδιαφέρει η  ασφάλεια σου, μα και η ασφάλεια του / της παρτενερ σου, το "αλλιώς" δεν περνα καθόλου -  ουτε καν στιγμιαία - από το μυαλό σου. Δεν υπαρχει καν! 

Είναι εκ των ων ουκ άνευ το ότι για χάρη της ασφάλειας, πρεπει να είσαι έτοιμος να κάνεις αδιαμαρτύρητα / αγόγγυστα εκπτώσεις στην ποιοτητα και να μη συνθλιβεσαι από τις αισθητηριακες  απωλειες. 

Απώλειες όλων των ειδών, συναντούμε παντου στη ζωή. Φυσικός νόμος. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Marios_32

Το σωστό είναι με προφύλαξη, αλλά χωρίς είναι αλλιώς... Πως να το κάνουμε δηλαδή...

kimi_2020

# 39 στις 12/9/2020
author
Ανδρας / 49 / Διαζευγμένος
Ν. Πέλλας / Πέλλα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 20

Ολόκληρη στολή ραδιοβιολογικού πολέμου

Χωρίς πλάκα πάντα πρέπει...

agrotis53

# 40 στις 16/9/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

Βασικα ακομη και σε τετοια περιπτωση τα προφυλακτικα ειναι διαθεσιμα σε καθε περιπτερο μεχρι αργα...οτι αλλο συνεπαγει και το αναλογο ρισκο...η αποφαση αφορα την στιγμη και το ενστικτο και το ρισκο και ειναι ατομικη ευθυνη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Pumpkinpie
Αχ βρε παιδια...δεν σας εχει τυχει να μην κρατιεστε; αυτο ρωταω...σε τετοιες περιπτωσεις ... Αλυσιδα σωστο χαχαχα

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.