αμα αυτο ειναι σουλουπωμενο ...δεν εχουν ματια για αλλα εχουν χτιστει καριερες πανω του
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Paralia48
δε μου λέτε ρε παιδιά (ελπίζω να μην τη σβήσει την απορία τ αφεντικό).
Ξέρετε ποιες πλαστικές κάνουν θραύση;
Αυτές για σουλούπωμα των χειλέων του @@@!
Τι γνώμη έχετε για κάτι τέτοιο;
κυρια μου εξαρταται σε τι ανδρες απευθυνεσαι...
αν σε ενδιαφερει να ριξεις καποιον με οικονομικο η σεξουαλικο οφελος τοτε ωραιο το πλαστικο...αν ενδιαφερεσαι για σωστη υγιη σχεση εννοειται πως οχι...Χρησιμα ειναι και τα ταπερ, δε λεω...
Για κεφτεδακια, φετα, χτεσινα γεμιστα, σαρδελες καλλονης και τα λοιπα και τα λοιπα...
Αλλα για σχεση...πως να το πω τωρα...
Χλωμο?...
Ε, χλωμο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Pumpkinpie
Δεν ρωταω για προσωπικη μου απορια...εγω την κατευθυνση την εχω παρει.. και δεν ειναι plastic. Αναρρωτιεμαι ομως τι τραβαει τελικα περισσοτερο και χαιρομαι που δεν ειμαι το πλαστικο ταπερακι![]()
είμαι οικολόγος.
δε χρησιμοποιώ πλαστικά μίας χρήσεως.Προσωπικα προτιμω τη φυσικη ομορφια και το υποστηριζω καθημερινα... βλεπω το σωμα μου ν αλλαζει και με πειραζει κι ισως αν ειχα χρηματα να εκανα κατι...μετα ομως βλεπω και κατι τυπισσες αυθεντικες στο δρομο με αγερωχο στυλ και ολα τα σημαδια εμφανη που με την προσωπικοτητα τους σε κανουν να τις θαυμασεις! κι εκει που τις θαυμαζεις, περναει απο διπλα τους και το παρτσακλο με τα παντα στη φορα ...Τι να σου πει;Τι να νιωσεις; Οτι και να νιωσεις θα κρατησει μια στιγμη...
Ειμαστε εμεις για μια στιγμη;;; Ε;;; δε ξερω! Νομιζω δεν ειμαστεΑν κάποιος κάνει επέμβαση Ομορφιάς πλαστική παραδέχεται οτι είναι άσχημος
αν παραδέχεστε οτι είναι άσχημος δεν έχει αποδεχτεί το σώμα του οπως είναι και την φυσική του εξέλιξη φθορά μέσα στον χρόνο ,αν δεν έχει αποδεχτεί το σώμα του όπως είναι πιθανότατα έχει ψυχολογικά προβλήματα οπότε καλό είναι να πάει πρώτα σε ψυχίατρο πριν παει σε πλαστικό Για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι υπάρχουν και πλαστικές επεμβάσεις που πρέπει να γίνονται λόγω δυσλειτουργικού προβλήματος πχ διάφραγμα , βλεφαρόπτωση , έγκαυμα που επηρεάζει τις λειτουργίες κλπ, Αν δεν ανασαίνει ο άλλος/η ή δεν βλέπει, ναι επιβάλετε να κάνει πλαστική αλλά ουδεμία σχέση έχει με τα τάπερ που αναφέρθηκαν παραπάνω. Προσωπικά ακόμα και για την δεύτερη περίπτωση θα εξαντλούσα όλα τα άλλα μέσα πριν μπω χειρουργείο.Σας φανταζομαι εκει στα 35-40...(μηπως λεω και πολυ)...
Οτι πρεπει για τη φετα Βυτινας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Gianna_333
Και μιλάμε τώρα για ηλικίες 23 εγώ , 21 εκείνη
Από τις πιο διαδεδομένες "πλαστικές" επεμβάσεις
(Πλαστική: από το πλάθω βέβαια και όχι από το πλαστικό,διότι δεν σου έβαλαν πλαστικό στη μυτούλα ,αλλά σμιλευσαν τον χόνδρο μέχρι να πάρει το επιθυμητό σχήμα.Εγω θα το έλεγα γλυπτική πάντως και είμαι υπέρ και αυτής αλλά και όλων των επεμβάσεων που πλάθουν το κορμάκι μας όπως θα θέλαμε να είναι.)
Αρκεί ο σκοπός να είναι η ισορροπία στα χαρακτηριστικά και όχι η προκλητική υπερβολή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Gianna_333
Να σου πω την αλήθεια μου εγώ έχω κάνει πλαστική στην μύτη. Ήταν σαν μελιτζάνα. Ίδια του πατέρα μου. Ποτέ κανένας άντρας δεν το πρόσεξε. Μόνο όταν τους το έλεγα εγώ και γύριζαν και μου λεγανε " όντως τώρα;"..Η δε κολλητή μου έκανε στήθος στον ίδιο πλαστικο. Η κοπέλα δεν είναι της υπερβολής. Είναι αεροσυνοδός . Οπότε ξέρεις λίγο πολύ αυτές περιποιούνται περισσότερο... Εεε περιττό να σου πω πως πριν το βάλει έκλαιγε σχεδόν συνέχεια. Πλέον τη βλέπω μόνο χαρούμενη. Οπότε σημασία έχει πιο πολύ αν είσαι της υπερβολής. Και μιλάμε τώρα για ηλικίες 23 εγώ , 21 εκείνη
Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο η εμφάνιση.
Πιθανόν να βοηθάει στην πρώτη εντύπωση όμως όλα έχουν την αξία τους...Ένας όμορφος άντρας χωρίς τρόπους θα σου άρεσε? μία παθητική ζηλιάρα γρήγορα γίνεται πέτρα στο λαιμό!!!Είναι θέμα αντίληψης με ή χωρίς taboo εξαρτάται την ωριμότητα του καθενός μας.Παράθεση:
Τι σας τραβαει σε μια γυναικα; η φυσικη ανεπιτηδευτη ομορφια εστω με τα σημαδια του χρονου ή το απολυτο πλαστικο που καταφερνει να τα κρυβει;
Σχόλιο # 1 από Pumpkinpie
Τίποτα, αν εννοείς την έλξη ανάμεσα στα δύο φύλα. Βέβαια θαυμάζω τη φυσική γυναικεία ομορφιά σε εικαστικό πλαίσιο (όπως σ' αυτό το παράδειγμα).
ο ανταγωνισμος να ηταν στο ποσο εξυπνη και σιβαρη ειναι μια γυναικα και οχι αν το στηθος ειναι στητο φυσικα ή οχι... στο θεμα μας, ειμαι υπερ του φυσικου, εστω και αν αυτο υπολλειπεται απο τα στανταρντς... και λιγο κυτταριτιδα δεν με χαλαει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Pumpkinpie
Συμφωνω με τον Heptamer...ακομα και μια γυναικα που επιλεγει να μεγαλωσει ή μαλλον να ωριμασει φυσικα εχει να ανταγωνιστει το plastic is fantastic...
Εννοείται η φυσική ομορφιά. Η τελειότητα ή η επιδίωξη της τελειότητας δεν αποτελεί συστατικό αισθητικής, η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στο συνδυασμό φυσικότητας και ατέλειας.
οεεεοοο!
...φυσικά κάτι που όμως δεν υπάρχει πλέον...??
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media