Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Φυσικη ομορφια ή πλαστικο;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Oxaman

# 21 στις 30/8/2020
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 390
'Aρεσαν+: 0%

αμα αυτο ειναι σουλουπωμενο ...δεν εχουν ματια για αλλα εχουν χτιστει καριερες πανω του

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Paralia48
δε μου λέτε ρε παιδιά (ελπίζω να μην τη σβήσει την απορία τ αφεντικό).

Ξέρετε ποιες πλαστικές κάνουν θραύση;

Αυτές για σουλούπωμα των χειλέων του @@@!

Τι γνώμη έχετε για κάτι τέτοιο;

Αρέσει στα μέλη dimitrisx66, Paralia48

broomstick

# 22 στις 30/8/2020
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.517

κυρια μου εξαρταται σε τι ανδρες απευθυνεσαι...

αν σε ενδιαφερει να ριξεις καποιον με οικονομικο η σεξουαλικο οφελος τοτε ωραιο το πλαστικο...αν ενδιαφερεσαι για σωστη υγιη σχεση εννοειται πως οχι...
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, spacetube

Pumpkinpie

# 23 στις 30/8/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν ρωταω για προσωπικη μου απορια...εγω την κατευθυνση την εχω παρει.. και δεν ειναι plastic. Αναρρωτιεμαι ομως τι τραβαει τελικα περισσοτερο και χαιρομαι που δεν ειμαι το πλαστικο ταπερακι

Enikos

# 24 στις 30/8/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Χρησιμα ειναι και τα ταπερ, δε λεω...

Για κεφτεδακια, φετα, χτεσινα γεμιστα, σαρδελες καλλονης και τα λοιπα και τα λοιπα...

Αλλα για σχεση...πως να το πω τωρα...

Χλωμο?...

Ε, χλωμο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Pumpkinpie
Δεν ρωταω για προσωπικη μου απορια...εγω την κατευθυνση την εχω παρει.. και δεν ειναι plastic. Αναρρωτιεμαι ομως τι τραβαει τελικα περισσοτερο και χαιρομαι που δεν ειμαι το πλαστικο ταπερακι

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, la-mer

Lonely_Knight

# 25 στις 31/8/2020
author
Ανδρας / 31 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 5
Εννοείται η φυσική ομορφιά η ανεπιτήδευτα!! Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτήν!
Αρέσει στο μέλος la-mer

kinky1971

# 26 στις 31/8/2020
author
Ανδρας / 52 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 48

είμαι οικολόγος.

δε χρησιμοποιώ πλαστικά μίας χρήσεως.
μόνο ανακυκλώσιμες συσκευασίες.
Αρέσει στο μέλος Paralia48

Alezandra

# 27 στην 1/9/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Η ομορφιά είναι να δείχνεις ο,τι πιο αληθινό έχεις.Αν το πιο αληθινό σου είναι η τελειομανία ,να κάνεις πλαστικές και να το δείχνεις δεν είναι κακό αυτό.Το ψέμα είναι κακό αν δηλαδή το παρουσιάζεις για αληθινό.Καταλάβατε ?

marie_la_journaliste

# 28 στις 10/9/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

Παιδια οτι μπορει ο καθενας!

Προσωπικα προτιμω τη φυσικη ομορφια και το υποστηριζω καθημερινα... βλεπω το σωμα μου ν αλλαζει και με πειραζει κι ισως αν ειχα χρηματα να εκανα κατι...μετα ομως βλεπω και κατι τυπισσες αυθεντικες στο δρομο  με αγερωχο στυλ και ολα τα σημαδια εμφανη που με την προσωπικοτητα τους σε κανουν να τις θαυμασεις! κι εκει που τις θαυμαζεις,  περναει απο διπλα τους και το παρτσακλο με τα παντα στη φορα ...Τι να σου πει;Τι να νιωσεις; Οτι και να νιωσεις θα κρατησει μια στιγμη...

Ειμαστε εμεις για μια στιγμη;;; Ε;;; δε ξερω! Νομιζω δεν ειμαστε

2good2be

# 29 στις 10/9/2020
author
Ανδρας / 53 / Διαζευγμένος
Απαντήσεις: 1

Δεν ειναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες

Αν κάποιος κάνει επέμβαση Ομορφιάς πλαστική παραδέχεται οτι είναι άσχημος  

αν παραδέχεστε οτι είναι άσχημος δεν έχει αποδεχτεί το σώμα του οπως είναι και την φυσική του εξέλιξη φθορά μέσα στον χρόνο ,αν δεν έχει αποδεχτεί το σώμα του όπως είναι πιθανότατα έχει ψυχολογικά προβλήματα οπότε καλό είναι να πάει πρώτα σε ψυχίατρο πριν παει σε πλαστικό Για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι υπάρχουν και πλαστικές επεμβάσεις που πρέπει να γίνονται λόγω δυσλειτουργικού προβλήματος πχ διάφραγμα , βλεφαρόπτωση , έγκαυμα που επηρεάζει τις λειτουργίες κλπ, Αν δεν ανασαίνει ο άλλος/η ή δεν βλέπει, ναι επιβάλετε να κάνει πλαστική αλλά ουδεμία σχέση έχει με τα τάπερ που αναφέρθηκαν παραπάνω. Προσωπικά ακόμα και για την δεύτερη περίπτωση θα εξαντλούσα όλα τα άλλα μέσα πριν μπω χειρουργείο. 
Αρέσει στο μέλος spacetube

Gianna_3333

# 30 στις 12/9/2020
author
Γυναίκα / 25 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
Να σου πω την αλήθεια μου εγώ έχω κάνει πλαστική στην μύτη. Ήταν σαν μελιτζάνα. Ίδια του πατέρα μου. Ποτέ κανένας άντρας δεν το πρόσεξε. Μόνο όταν τους το έλεγα εγώ και γύριζαν και μου λεγανε " όντως τώρα;"..Η δε κολλητή μου έκανε στήθος στον ίδιο πλαστικο. Η κοπέλα δεν είναι της υπερβολής. Είναι αεροσυνοδός . Οπότε ξέρεις λίγο πολύ αυτές περιποιούνται περισσότερο... Εεε περιττό να σου πω πως πριν το βάλει έκλαιγε σχεδόν συνέχεια. Πλέον τη βλέπω μόνο χαρούμενη. Οπότε σημασία έχει πιο πολύ αν είσαι της υπερβολής. Και μιλάμε τώρα για ηλικίες 23 εγώ , 21 εκείνη

Enikos

# 31 στις 12/9/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Σας φανταζομαι εκει στα 35-40...(μηπως λεω και πολυ)...

Οτι πρεπει για τη φετα Βυτινας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Gianna_333

Και μιλάμε τώρα για ηλικίες 23 εγώ , 21 εκείνη

Αρέσει στο μέλος la-mer

alisida

# 32 στις 12/9/2020
author
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Από τις πιο διαδεδομένες "πλαστικές" επεμβάσεις 

(Πλαστική: από το πλάθω βέβαια και όχι από το πλαστικό,διότι δεν σου έβαλαν πλαστικό στη μυτούλα ,αλλά σμιλευσαν τον χόνδρο μέχρι να πάρει το επιθυμητό σχήμα.Εγω θα το έλεγα γλυπτική πάντως και είμαι υπέρ και αυτής αλλά και όλων των επεμβάσεων που πλάθουν το κορμάκι μας όπως θα θέλαμε να είναι.)

Αρκεί ο σκοπός να είναι η ισορροπία στα χαρακτηριστικά και όχι η προκλητική υπερβολή.

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Gianna_333
Να σου πω την αλήθεια μου εγώ έχω κάνει πλαστική στην μύτη. Ήταν σαν μελιτζάνα. Ίδια του πατέρα μου. Ποτέ κανένας άντρας δεν το πρόσεξε. Μόνο όταν τους το έλεγα εγώ και γύριζαν και μου λεγανε " όντως τώρα;"..Η δε κολλητή μου έκανε στήθος στον ίδιο πλαστικο. Η κοπέλα δεν είναι της υπερβολής. Είναι αεροσυνοδός . Οπότε ξέρεις λίγο πολύ αυτές περιποιούνται περισσότερο... Εεε περιττό να σου πω πως πριν το βάλει έκλαιγε σχεδόν συνέχεια. Πλέον τη βλέπω μόνο χαρούμενη. Οπότε σημασία έχει πιο πολύ αν είσαι της υπερβολής. Και μιλάμε τώρα για ηλικίες 23 εγώ , 21 εκείνη

kimi_2020

# 33 στις 12/9/2020
author
Ανδρας / 49 / Διαζευγμένος
Ν. Πέλλας / Πέλλα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 20

Φυσικη ομορφια ή πλαστικο;

Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο η εμφάνιση.

Πιθανόν να βοηθάει στην πρώτη εντύπωση όμως όλα έχουν την αξία τους...Ένας όμορφος άντρας χωρίς τρόπους θα σου άρεσε? μία παθητική ζηλιάρα γρήγορα γίνεται πέτρα στο λαιμό!!!Είναι θέμα αντίληψης με ή χωρίς taboo εξαρτάται την ωριμότητα του καθενός μας.
Αρέσει στο μέλος girl_aloud

macbook

# 34 στις 18/9/2020
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Pumpkinpie

Τι σας τραβαει σε μια γυναικα; η φυσικη ανεπιτηδευτη ομορφια εστω με τα σημαδια του χρονου ή το απολυτο πλαστικο που καταφερνει να τα κρυβει;

Τίποτα, αν εννοείς την έλξη ανάμεσα στα δύο φύλα. Βέβαια θαυμάζω τη φυσική γυναικεία ομορφιά σε εικαστικό πλαίσιο (όπως σ' αυτό το παράδειγμα).

Theos_Dionysos

# 35 στις 5/10/2020
author
Ανδρας / 36 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 18
#1 Ειναι θεμα γουστου. Σε αλλους αρεσει το πλαστικο σε αλλους το φυσικο κ σε παραλλους κ τα 2...

kostas232

# 36 στις 12/10/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μακαρι

ο ανταγωνισμος να ηταν στο ποσο εξυπνη και σιβαρη ειναι μια γυναικα και οχι αν το στηθος ειναι στητο φυσικα ή οχι... στο θεμα μας, ειμαι υπερ του φυσικου, εστω και αν αυτο υπολλειπεται απο τα στανταρντς... και λιγο κυτταριτιδα δεν με χαλαει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Pumpkinpie
Συμφωνω με τον Heptamer...ακομα και μια γυναικα που επιλεγει να μεγαλωσει ή μαλλον να ωριμασει φυσικα εχει να ανταγωνιστει το plastic is fantastic...

George1871

# 37 στις 29/11/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εννοείται η φυσική ομορφιά. Η τελειότητα ή η επιδίωξη της τελειότητας δεν αποτελεί συστατικό αισθητικής, η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στο συνδυασμό φυσικότητας και ατέλειας.

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Ariadni_0

# 38 στις 6/12/2020
author
Απαντήσεις: 7

Πλαστικό...

Καταρχάς ,γιατί εξακολουθεί να επικρατεί η πεποιθηση οτι η πλαστική χειρουργική σε κάνει πλαστική ( ως υλικό εννοω).Ας πάρουμε, λοιπόν, το ρήμα πλάθω , εκ του οποίου προέρχεται. Σμιλευω, δίνω σχήμα και μορφή. Όταν συντρέχουν λειτουργικοι λόγοι, πρέπει οπωσδήποτε να καταφεύγει κάποιος στην επανορθωτικη πλαστική χειρουργική. Άντε και για μικροπροβληματα, όπως πεσμενο στήθος μετά από γεννες, κοιλίτσα , γαμψη μύτη ή κακη οδοντοστοιχία. Αντε κι ενα μποτοξ.Όλα τα άλλα, θεωρώ ότι προκαλούν παραμόρφωση, δείτε χιλιάδες χείλια ροφου, φρύδια που σκιάζουν, στήθη γεμάτα σιλικόνη κτλ.Μετρό λοιπόν παντού.Να μεγαλώνουμε αξιοπρεπώς.

la-mer

# 39 στις 7/12/2020
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

οεεεοοο!

για πλαστική μετά από μαστεκτομή δε μας κόβει να σχολιάσουμε, ε;

δεν γίνονται όλα για να κάνουμε πιο σέξυ τα βυζιά μας, κορίτσια!

συμβαίνει να το κάνουμε και για να είμαστε όπως ήμασταν πριν!

και ίσως πιο σέξυ τελικά από μια ηλικία και μετά

p.s : να μην ξεχνάτε τις εξετάσεις σας στο στήθος!
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Francesca_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Amaretto_Sour

# 40 στις 5/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Φυσική ομορφιά.

...φυσικά κάτι που όμως δεν υπάρχει πλέον...??

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.