Το έχω σκεφτεί να κάνω εμφυτευση στους κροτάφους αλλά θέλω να με αγαπήσουν για τον εσωτερικό μου κοσμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από hornet19
Έχω την εντύπωση ότι και εμφύτευση στους κροτάφους να κάνεις, πάλι θα σε αγαπήσουν για τον εσωτερικό σου κόσμο
Ε καλά τότε, θα κάνω και μια τσουτσουνομεγένθυση, να έρθει να δέσει το πραμα.
Τωρα με την εκθεση στα σοσιαλ μιντια, που ολοι λιγο-πολύ βιώνουν τη φάση σταριλίκι, εχει αυξηθει ο αριθμός των πλαστικών επεμβάσεων.
Ξερετε τι σκεφτομουν σημερα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από __mikemanΤο έχω σκεφτεί να κάνω εμφυτευση στους κροτάφους αλλά θέλω να με αγαπήσουν για τον εσωτερικό μου κοσμο.
https://www.youtube.com/watch?v=3XoJhhIfihs
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από __mikeman
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από SaltedCaramelΤωρα με την εκθεση στα σοσιαλ μιντια, που ολοι λιγο-πολύ βιώνουν τη φάση σταριλίκι, εχει αυξηθει ο αριθμός των πλαστικών επεμβάσεων.
Ξερετε τι σκεφτομουν σημερα?
Οι περισσοτεροι διασημοι του εξωτερικου ακομη και την πιο ενταξει μυτουλα να εχουν, συνηθιζουν να επεμβαινουν χειρουργικα, για να ειναι ακομη πιο ιδανικο το αποτελεσμα.
Εχω φτασει σε σημειο να βλεπω βιντεοκλιπ και να λεω "α ναι, αυτο ειναι πριν την επεμβαση, που τοτε ήταν 25 ετων, αφου την επεμβαση την εκανε γυρω στα 30"
Οποτε μεσα μου η καπως πιο τσουπωτή μυτουλα εχει συνδυαστει με τα νιατα.
Οπως ειναι σημαδι νεοτητας τα πλουσια μαλλιά ή τα σαρκωδη χειλη, κατι αντιστοιχο θεωρω και την εμφατικη μυτουλα.
Τρελο δεν ειναι?
Παντως θεωρω , πως ειναι λιγες οι περιπτωσεις που οντως χρειαζεται παρεμβαση.
Αν δεν ζεις με οποιοδηποτε τροπο απο την εμφανιση σου και δεν εργαζεσαι σε χωρο, που η ομορφια εξαργυρωνεται με χρημα, δεν αξιζει.
Που μεταξυ μας και σε τετοιο χωρο να εισαι, αν σου που οτι πρεπει οπωσδηποτε να επεμβεις με τετοιο τροπο στην εμφανιση σου, κανονικα πρεπει να σηκωθεις να φυγεις.
Θα γράψω κάτι που βασικά θα πρέπει να 'ναι λίγο βλακεία
Οι πολύ νέες γυναίκες που έχουν κανονικές αναλογίες, όχι παχουλές ή κοκαλιάρες, μου δίνουν την εντύπωση πως στα 19-22 περίπου είναι μια ιδέα πιο "γεματούλες"
Ίσως μεγαλώνοντας η σωστή διατροφή με την άσκηση σε συνδυασμό με πιο πετυχημένο ντύσιμο, λόγω πείρας, τις κάνουν ακόμα πιο κομψές
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από hornet19
Θα γράψω κάτι που βασικά θα πρέπει να 'ναι λίγο βλακεία
Οι πολύ νέες γυναίκες που έχουν κανονικές αναλογίες, όχι παχουλές ή κοκαλιάρες, μου δίνουν την εντύπωση πως στα 19-22 περίπου είναι μια ιδέα πιο "γεματούλες"
Ίσως μεγαλώνοντας η σωστή διατροφή με την άσκηση σε συνδυασμό με πιο πετυχημένο ντύσιμο, λόγω πείρας, τις κάνουν ακόμα πιο κομψές
Στη μετεφηβεία τα κοριτσια ειναι ακομα babyface με τα μαγουλακια τους και για αυτο φαινονται πιο τζουσυ.
Εκει γυρω στα 25 , που ωριμαζουν, συνηθως αποκτουν εντονοτερες γωνιες.
Και να μην ξεχναμε οτι στις πανελληνιες σχεδον ολες πηραμε βαρος.
Εγω ειχα παρει γυρω στα 10 κιλα, που χαθηκαν μονα τους στο πρωτο ετος , χωρις καν να το καταλαβω.
Παντως ισχυει πως οσο μεγαλωνει η γυναικα διαχειριζεται καλυτερα την πρωτη υλη της εμφανισης της.
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από SaltedCaramel
Στη μετεφηβεία τα κοριτσια ειναι ακομα babyface με τα μαγουλακια τους και για αυτο φαινονται πιο τζουσυ.
Εκει γυρω στα 25 , που ωριμαζουν, συνηθως αποκτουν εντονοτερες γωνιες.
Και να μην ξεχναμε οτι στις πανελληνιες σχεδον ολες πηραμε βαρος.
Εγω ειχα παρει γυρω στα 10 κιλα, που χαθηκαν μονα τους στο πρωτο ετος , χωρις καν να το καταλαβω.
Παντως ισχυει πως οσο μεγαλωνει η γυναικα διαχειριζεται καλυτερα την πρωτη υλη της εμφανισης της.
Ναι είναι και το στρεςς των Πανελληνίων και η διαχείρισή του
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Pumpkinpie
Οταν πετυχει η τσουτσουνομεγεθυνση να μας ενηνερωσεις παρακαλω...
Στην μηχανολογια...τα oversized χιτωνια, πανε για πεταμα μετα τρια χονινγκ προσες...
ήταν ένας μοναχικός τύπος,, , το καράβι ήθελε συντήρηση ... ,
https://www.youtube.com/watch?v=qzx9Tp7m5yg
https://www.youtube.com/watch?v=FXrS_22Cr2w
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο ...,.,.,::...,
δεν υπάρχει αυτό ... ::... .,, ,
https://www.youtube.com/watch?v=HIbGAZtO2Pg
Το κείμενο σας δεν μπορεί να ...,.,.,.,.,
Τον εφαγε το χονινγκ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Pumpkinpie
Οταν πετυχει η τσουτσουνομεγεθυνση να μας ενηνερωσεις παρακαλω...
Καλά σαφώς!
Να σας στείλω και "πριν" και "μετά" φωτό για να μου πείτε αν άξιζαν τα λεφτά?
Σε Καμαρώνουμε ...::..., ,
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από __mikeman
![]()
Ουπς...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media