Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ευβοίας / Σκύρος
Θέματα: 47
Απαντήσεις: 378
'Aρεσαν+: 0%
Αδεια security και χρηματικες απολαβες ,αξιζει?
Γεια σας και παλι .
Μου βάλανε την ιδεα να βγαλω δίπλωμα security(συγγενικο προσωπο που ειναι στα σώματα ασφαλείας) σαν την εργασία που θα βρω αμέσως δουλεια κτλπ.Εχει κάποια εξοδα στην αρχη για το δίπλωμα ,βεβαία εψαξα εδω(internet) να βρω πληροφορίες και διαβασα παρα πολλα άσχημα . Δεν πληρώνανε , μισθους ξεφτιλα κτλπ 12 ωρα εργασιας κτλπ ..Υπαρχει ατομο εδω με εμπειρία να με διαφωτίσει ? Ευχαριστω !
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
"Δεν πληρώνανε , μισθους ξεφτιλα κτλπ 12 ωρα εργασιας κτλπ"...
Ποιος να σου πει και τι, για αυτα που αναφερεις...
Ποιος να σε διαφωτισει, αν σου κανουν εσενα η οχι...
Αν θες ρωτα, πως θα στηριξεις την τι βι επανω στο τραπεζι, για να μην πεσει οταν περνας...
κτλπ...

Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053
Ο κουνιάδος μου ήταν όπως στα είπαν είναι..
Κι ένας φίλος κι αυτός τα παράτησε αφού πλήρωσε όλα όσα ανέφερες..
Οπότε..
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από oresivios1
Αδεια security και χρηματικες απολαβες ,αξιζει? Γεια σας και παλι .
Μου βάλανε την ιδεα να βγαλω δίπλωμα security(συγγενικο προσωπο που ειναι στα σώματα ασφαλείας) σαν την εργασία που θα βρω αμέσως δουλεια κτλπ.Εχει κάποια εξοδα στην αρχη για το δίπλωμα ,βεβαία εψαξα εδω(internet) να βρω πληροφορίες και διαβασα παρα πολλα άσχημα . Δεν πληρώνανε , μισθους ξεφτιλα κτλπ 12 ωρα εργασιας κτλπ ..Υπαρχει ατομο εδω με εμπειρία να με διαφωτίσει ? Ευχαριστω !
Tyler84
# 4
στις 31/8/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αγαπητέ φίλε μου, Από εμπειρίες γνωστών μου πλέον συγκεκριμένος τομέας δεν αξίζει πλέον.. Όπως λες εύστοχα, πολλές ώρες και απληωσια στο φουλ..Δυστυχώς...
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Η αμισθί εργασια δεν είναι προνόμιο των σεκιούριτι.Μπορεί σε οποιοδήποτε κλάδο να σας τυχει.Να ερευνήσετε καλα αλλά με μεγάλη ταχύτητα γιατί διάβασα πιο πάνω ότι έχετε γυναίκα και σύντομα παιδί που θα χρειαστούν ίσως την οικονομική σας στήριξη.Με το χρήμα χτίζεται η ζήση αλλά με την αισιοδοξία χτίζεται η ζωη,καταλάβατε ?
στα social media