Το λοιπόν. Τον γνωρίζω μέσω φβ και αποφασίζω να τον τρολαρω λίγο αφού έστειλε αυτός μήνυμα και εγ Ω βαριομουν. Με τα πολλά καταλήγουμε να μιλάμε όλη μέρα καθε μέρα και κλήσεις κλπ. Κάποια στιγμή ξεκινάει να μιλάει πιο ερωτικά λέω οκ.. αποφασίζω να ενδώσω. Περνάνε μια δυο μέρες αποφασίζω ότι θα ανέβω να τον δω (εγώ Αθήνα και εσύ Θεσσαλονίκη που λέει και το άσμα). Μην σας τα πολυλογω πάνω που ψήνεται το πράγμα μια όμορφη πρωία μου τό κόβει. Ο λόγος; Σε θέλω πολύ αλλά θα έχουμε τόσες υποχρεώσεις και επειδή είμαι και μεγαλύτερος (5 χρόνια) ξέρω ότι με τόση δουλειά και τόσες υποχρεώσεις δεν θα μπορω να είμαι εκεί και τέτοια. Λέω οκ τι θες από μένα ; Λέει δεν θέλω να σε χάσω από την ζωή μου θέλω να μιλάμε κλπ. Πράγματι , μιλούσαμε πάλι όλη μέρα και πέταγε πάλι υπονοούμενα. Ε δεν πάει άλλο λοιπόν. Ένα απόγευμα του λέω κοίτα να δεις νιωθω έτσι ,βλέπω ότι δεν μπορώ να αλλάξω και γι'αυτό εφόσον το έχουμε συζητήσει δεν θέλω κάτι από σένα. Θέλω να ξεκοψουμε. Το διαβάζει και αρχίζει τα "το έχεις σκεφτεί; Δεν θέλω να σε χάσω ; Τι σε έχει πιάσει ; Δεν θέλω να μην είμαι στην ζωή σου" . Εγώ οριστική και αμετάκλητη δεν αλλάζω γνώμη του το κλείνω. Ο λόγος που το λέω εδώ είναι γιατί στενοχωριέμαι που εν τέλει δεν υπήρχε η θέληση από πλευράς του. Και σιγά την απόσταση πλεον..
Αντρας που δείχνει οτι γουστάρει και δε θέλει να τρέξει να δει τα ματάκια σου από κοντά,να σε φιλήσει,να μείνει όλη νύχτα στην αγκαλιά σου και να ξυπνήσει πλάι σου,δεν σε θέλει!
Κάτι άλλο υπάρχει από πίσω.παιχνιδάκια να περνάει η ώρα,σιγουράκια να επιβεβαιωνόμαστε,και ποιος ξέρει τι άλλο που δεν πάει ο νους μας.
Εσύ μείνε οριστική και αμετάκλητη.Σιγά την απόσταση!Καλά τα λές!
Και όπως λενε...όταν υπάρχει θέληση,υπάρχει και τρόπος!Με το αυτοκίνητο μια ευθεία είναι,1 καφές σαλονικιώτικος και 3 πακετά τσιγάρα!
Like για το κοφτό πλην πηγαιο αφηγητικο στυλ / υφος, σκληρη, ανένδοτη και αμεταπειστη κορασίς
Αυτο που χαιρομαι πολυ σε εσενα, ειναι που ξερεις τι θες ακριβως...
έτσι...καλό είναι να μαθαίνετε από μικρά ότι όταν κάτι δεν λύνεται, κόβεται. Και να το κόβετε.
Παράθεση:
. Εγώ οριστική και αμετάκλητη
Σχόλιο # 1 από Linuxaki
Μήπως όμως μια τέτοια σκληρή / άκαμπτη πρακτικη - κι ας επικουρείται από το χαρακτήρα - ήδη απο τα άγουρα μικρατα
τελικα δεν είναι ίσως παντα η ενδεδειγμένη
γιατί ίσως στερεί ευκαιρίες, στερεί εμπειρίες, στερεί ωρίμανση;
Μήπως τελικά οι ριζικές λυσεις α λα Μεγαλεξανδρου, ηδη απο μικρή ηλικία, είναι περισσοτερο ζημιογόνες, παρα κερδοφόρες;
Ή μήπως τελικα, τετοιες στυγνές επιλυσεις είναι πανακεια για το οτιδήποτε;
(Υπορρητο ερώτημα... )
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από la-merέτσι...καλό είναι να μαθαίνετε από μικρά ότι όταν κάτι δεν λύνεται, κόβεται. Και να το κόβετε.
Σκέφτομαι τη φράση σου "αποφασίζω ότι θα ανέβω να τον δω"
...Επειδή τέτοιου είδους αποφάσεις συνιθιζεται να λαμβάνονται από κοινου.Το αποφάσισες μόνη σου δηλ και του το ανακοινωσες ,ή το πρότεινε εκείνος και αποφάσισες να δεχτείς.
Υπάρχει δηλ περίπτωση ναμην ήταν έτοιμος για συνάντηση (υποχρεώσεις πιθανόν οικογενειακές )
Ίσως προτιμούσε να σε κρατήσει σε αναμονή για όταν κατέβει Αθήνα να έχει παρεούλα
Όπως και να χει ,δεν ήταν ξεκάθαρο,αν ξεκαθαρίσει βλέπεις
Η απόσταση είναι μεγάλη και απαγορευτική για σχέση.Αν τον θες για 2-3 τριήμερα άλλο αυτό
πανάκεια για οτιδήποτε μας στεναχωρεί σε τέτοιες ηλικίες,
που οφείλουμε να είμαστε ανέμελοι και χαρούμενοι...
Μετέπειτα στη ζωή μας επιδρούν και άλλες συνιστώσες, οι οποίες καθορίζουν και τον τρόπο αντίδρασής μας στα γεγονότα.
Σε καμμία περίπτωση όμως η κατανάλωση "φαιάς ουσίας" και χρόνου, στην ηλικία των είκοσι, σε τέτοια ανόητα "παιχνιδάκια" δεν προσφέρουν εμπειρία ή ωριμότητα.
Το αντίθετο μάλλον...κάνουν το μυαλό κουρκούτι και το λούζονται εσαεί οι υπόλοιποι.
Καλησπέρα κιόλας, φίλτατε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από HeptamerΜήπως όμως μια τέτοια σκληρή / άκαμπτη πρακτικη - κι ας επικουρείται από το χαρακτήρα - ήδη απο τα άγουρα μικρατα
τελικα δεν είναι ίσως παντα η ενδεδειγμένη
γιατί ίσως στερεί ευκαιρίες, στερεί εμπειρίες, στερεί ωρίμανση;
Μήπως τελικά οι ριζικές λυσεις α λα Μεγαλεξανδρου, ηδη απο μικρή ηλικία, είναι περισσοτερο ζημιογόνες, παρα κερδοφόρες;
Ή μήπως τελικα, τετοιες στυγνές επιλυσεις είναι πανακεια για το οτιδήποτε;
(Υπορρητο ερώτημα... )
Καλό και το ενδιαφέρον και να μιλάτε ναι αλλά να γνωριστείτε από κοντά όμως!
Μου δίνεις την εντύπωση, από αυτά που γράφεις, ότι ενώ σε ήθελε και ήθελε να βρεθείτε από κοντά, φοβήθηκε το μετά!
Ένα μετά που δεν ξέρουμε ποιο θα είναι και δεν χρειάζεται κατά τη γνώμη μου να το προδιαγραφουμε!
Το καταδίκασε . Εκεί ειναι η απάντηση .
Νομίζω πως εξηγήθηκε ευθέως το παλληκαρι οτι δεν είσαι για σχέση του , αλλα που και που ...
Μπράβο που το σταμάτησες , δείχνεις να πιστεύεις οτι αξίζεις όλο,το,πακέτο .
Και γι αυτό ειναι και θέμα χρόνου να το βρεις κούκλα μου .
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Linuxaki
Συμφωνώ πολύ με αυτό που είπατε. Αλλά το είχε ήδη καταδικάσει. Εγώ γενικά πιστεύω στο όλα παίζονται και πότε δεν ξέρεις. Αλλά το καταδίκασε
Παράθεση:πρεπει να μαγαλώσεις λιγάκι
Σχόλιο # 12 από Linuxaki
Συμφωνώ πολύ με αυτό που είπατε. Αλλά το είχε ήδη καταδικάσει. Εγώ γενικά πιστεύω στο όλα παίζονται και πότε δεν ξέρεις. Αλλά το καταδίκασε
Απ' την στιγμή που γίνονται βήματα εμπρός και άλματα πίσω... Διακρίνω τοξικές καταστάσεις...
Μην ασχολεισαι. Ο τυπος ειναι μακακας. Ολοι οι λογοι που φανταζεσαι μπορει να παιζουν. Δεν υπαρχει τιποτα ρομαντικο η ομορφο στο παρασκηνιο, μονο το να χουμε να βολευομαστε μεχρι να βρουμε αυτο που μας καλυπτει...
Παράθεση:
Ο λόγος που το λέω εδώ είναι γιατί στενοχωριέμαι που εν τέλει δεν υπήρχε η θέληση από πλευράς του. Και σιγά την απόσταση πλεον..
Σχόλιο # 1 από Linuxaki
Δε βαριέσαι, περασμένα-ξεχασμένα. Δεν είπες όμως το πιο σημαντικό: πιο Linux «τρέχεις»; Δοκίμασα τελευταία το CentOS 8 και απογοητεύτηκα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από macbookπιο Linux
ποιο Linux
(όταν το πληκτρολόγιο δεν ακολουθεί ...)
μπορεις να γραψεις μια περιληψη της κειμεναρας? και θα σου πω εγω τι θα κανεις να τον αποδεκατησεις.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media