Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Είμαι έγκυος;!

Σελίδα : 1

Eugenia12

# 1 στις 13/9/2020
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 121
'Aρεσαν+: 0%

Είμαι έγκυος;!

Καλησπέρα σας, συγχωρέστε με για το σεντόνι που ακολουθεί αλλά είμαι σε απόγνωση. ειμαι 22 χρονών και το τελευταίο διάστημα είμαι πάρα πολύ αγχωμένη και θέλω την γνώμη σας.

Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια με το αγόρι μου και όλα είναι πολύ καλά. Κάποιες φορές δεν χρησιμοποιούμε προφυλακτικά (ξέρω κακώς) αλλά και πάλι είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όλα  αυτά που με απασχολούν το τελευταίο διάστημαξεκίνησαν 2-3 μέρες μετά την σεξουαλικηεπαφή χωρίς προφυλάξεις. Αρχικά το πρώτοπράγμα που παρατήρησα ηταν ότι πήγαινα τουαλέτα (για κατουρημα)και τα ουρά μου είχαν μια πιο έντονη οσμή. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την μυρωδιά τους αλλά ήταν πιο έντονη η οσμή τους. Εγώ με το που το παρατήρησα αυτό αγχώθηκα πάρα πολύ. Όχι για εγκυμοσύνη αλλά για να μην έχω κολλήσει πάλι τίποτα γτ τον προηγούμενο χρόνο ταλαιπωριομουν συνεχώς με υποτροπιαζουσες ουρολοιμωξεις.είχα επισκεφτεί ουρολόγο και του είχα πει το ιστορικό μου και μου είπε ότι επειδή από μικρό παιδάκι έχω θέμα με του ουροππιητικο μου καλό θα είναι τώρα που έχω συχνές σεξουαλικες επαφές κάθε φορά μετά την επαφή να παίρνω ένα χάπι για 3 μήνες για να μην ξανά πάθω. Έχω σχεδόν έναχρόνο που δεν είχα ξανά πάθει ουρολοιμωξη αλλάγενικά με αγχώνει εφόσονείχαταλαιπωρηθεί αρκετά. Μόλις λοιπόν πήγα τουαλέτα και είδα ότι τα ουρά μου είχαν πιο έντονηοσμή αγχώθηκα. Δεν είχα τέτοιο σύμπτωμα τις προηγούμενες φορές αλλά στο ίντερνετ που έψαξα έδειχνε ότι είναι σύμπτωμα ουρολοιμωξης. Στην αρχή λοιπόνναγχωνομουν γι αυτό. Συν την εξεταστική τώρα με την σχολή έχω πολύ άγχος γενικά και μετά άρχισα να ξυπνάω νωρίτεραααπο ότι συνήθως η από όσο θα ήθελα γτ ήθελανα κατουρησω. Όταν λέω νωρίτερα εννοώ τύπου 11-12 το πρωί θα μου πείτε σιγά το νωρίς αλλά εγώ όταν δεν είχα σχολή ή δουλειά το πρωί κοιμόμουν μέχρι τις 2-3 το μεσημέρι και μου φαίνεται περίεργο που ξυπνάω νωρίτερα επειδή κατουριεμαι) όταν είχα ουρολοιμωξη είχα συχνοουρια. Τώρα όλη μέρα δεν έχω συχνοουρια απλά το πρωί ξυπνάω όπως σας είπα. Και επίσης με την ουρολοιμωξη ενώ ένιωθα ότι θα εσκακα πηγαινα τουαλέτα και έβγαζα μια σταγόνα ούρων ενώ πάλι δεν συμβαίνει αυτό. Και τώρα αγχώνομαι για το τι έχω. Ουρολοιμωξη; εγκυμοσύνη; τίποτα και όλα είναι από το άγχος μου.Θέλω γνώμεςκαι βοήθειαα. Τέλος να πω ότι κανονικά είναι να αδιαθετησω σε 5 μέρες από τώρα (δηλαδή δεν έχω καθυστέρηση ακόμα) και από συμπτώματα αν θεωρούνται συμπτώματα έχω αυτή την οσμή που πλέον έχει ψιλό περάσει και το ότι ξυπνάω πιο νωρίςααπό το κατουρημα. Σας παρακαλώ βοηθήστεευχαριστώ εκ των προτέρων. χ

wish_

# 2 στις 13/9/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η διάγνωση είναι Δίδυμα τρολοαγόρια!!!

Kristina_

# 3 στις 13/9/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από wish_
Η διάγνωση είναι Δίδυμα τρολοαγόρια!!!

Αρέσει στο μέλος dimitrisx66

archagellos

# 4 στις 13/9/2020
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη,

τι να σου πουμε τωρα ?

Εξεταση απο το pc και μαλιστα με χρηση κειμενου σεντονιου ...μαλλον δεν θα εχει και τεραστια επιτυχια 

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη dimitrisx66, alisida

wish_

# 5 στις 13/9/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να πω ότι εισαι 17,18 και ντρέπεσαι να πας στο ιατρό και δε θες να μάθουν κάτι οι δικοι σου,πές οτι άντε μπορώ να το δεχτώ κατά κάποιο τρόπο.Που και πάλι στην υποψια μιας εγκυμοσύνης υπάρχουν τα τεστ εγκυμοσύνης.Τεστ νοημοσυνης λεπτού δεν ξερω αν υπάρχουν πάντως.

Δεν είσαι όμως! Είσαι 27. τα ψαχνεις που τα ψαχνεις οπως λες στο γοογκλε ψαξτα λιγο καλυτερα,λίγοτερο χρονο θα σου επαιρνε απ το να τα γραψεις ολα αυτα εδω.Αν επαθες τοσες φορες οσες λες ουρολοιμωξη θα πρεπε να ξερεις τα συμπτωματα.

Δε θες να πας στο ιατρό?δεν θες να πληρώσεις?

Αν εχεις ασφάλεια απλά δεν πληρώνεις ή πληρώνεις την ελάχιστη συμμετοχή.Ενα τεστ παπ,μια ουρολογική θα σου λυσουν καθε απορία.Αν δεν εχεις ασφάλεια,απλά πήγαινε το κυπελάκι σου σ΄ενα μικροβιολογικό με 15 ευρώ.

Αλλιως πίνε πολλά νερά,πρόσεχε τη διατροφή σου και τα λέμε σε 9 μήνες.

Eugenia12

# 6 στις 13/9/2020
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 121
Είμαι 22 και θεωρώ ότι είμαι πολύ μικρή και είναι λογικό να αγχώνομαι.

wish_

# 7 στις 13/9/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

και γλωσσού επίσης   για μια εγκυμοσύνη τι λες?εισαι σε καλή ηλικία?

Λογικό επίσης θα ηταν ν΄απευθυνθείς στους δικούς σου που ειναι και το καλυτερο.

(Με την υγεία μας δεν παίζουμε.)

Λογικό θα ηταν να ψαξεις να βρεις μια ιατρό μόνη σου και να πας.

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Eugenia12
Είμαι 22 και θεωρώ ότι είμαι πολύ μικρή και είναι λογικό να αγχώνομαι.

thodoris025

# 8 στις 22/9/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δες πρωτα μην αγχώνεσαι δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Και η μόνη λύση που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο γιατρό σου θα σε απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έκανες. Εδώ μέσα δεν είναι κάποιος γιατρός για να σε βοηθήσει.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost