Καλημέρα στο φόρουμ. θα ήθελα να συζητήσουμε τι θεωρούμε ως απιστία ή αλλιώς ποια θα ήταν η κόκκινη γραμμή (ως εδώ και μη παρέκει) για να τερματίσουμε τον γάμο η την σχέση.
Η απιστία είναι η σεξουαλική επαφή (ολοκληρωμένη)ή κατά τα πρότυπα του Κλίντον επαφή (ητοι πεο/αιδοιολειχία)ή φτάνει η αποδοχή του φιλιού / φλερτ ;Αμάρτησες και θες συγχωροχαρτι από την e - δρα;
Τι από όλα αυτά ενδεχομένως έκανες - ή και σου έκαναν - και έχεις τυψεις;
Ένας (βολικός) ορισμός δε θα σε σώσει...
Αγαπητέ Κηφήνα
Μας ζητάτε εν ολίγοις να καταθέσουμε τα αξιακά μας συστήματα και να βγάλουμε σούμα...
Μέχρι φιλάκι πεταχτό , μια χαρά είστε. Από γλωσσόφιλο και ...κάτω , σεντόνι και στο τμήμα.
Τι δηλαδή , ο Μπίλ ήταν Πρόεδρος και το πήγε μέχρι πούρο , εμείς είμαστε πόπολο...
Πιατέλα...
(Το θέμα προβλέπεται να κινηθεί μεταξύ χιούμορ και κλειδώματος, πάμε για το πρώτο και βλέπουμε!)
Παράθεση:
Τι θεωρείται απιστία ;
Σχόλιο # 1 από khfhnasΚαλημέρα στο φόρουμ. θα ήθελα να συζητήσουμε τι θεωρούμε ως απιστία ή αλλιώς ποια θα ήταν η κόκκινη γραμμή (ως εδώ και μη παρέκει) για να τερματίσουμε τον γάμο η την σχέση.
Η απιστία είναι η σεξουαλική επαφή (ολοκληρωμένη)ή κατά τα πρότυπα του Κλίντον επαφή (ητοι πεο/αιδοιολειχία)ή φτάνει η αποδοχή του φιλιού / φλερτ ;
Καλά θα ήταν να κινηθεί χιουμοριστικα...
Οταν σκάσουν οι ερωτήσεις τύπου τι της έκανες και την έστειλες στην αγκαλιά του άλλου θα σοβαρεψει...
Αν ξανααπαντησει ο θεματοθετης... που δεν είναι και υποχρεωμένος άλλωστε!!!
ΥΓ. Το φιλί(όχι στο μάγουλο) ναι είναι απιστία!!
Ο,τι θεωρείς πως δεν μπορείς να ξεπεράσεις
Ο,τι σε κάνει να νοιωθεις συναισθηματικά ανασφαλής
Ο,τι πιστεύεις πως σε προσβάλει ως άνθρωπο/σύντροφο
Ο,τι σε απομακρύνει από το ταίρι σου και σε ψυχραινει
Ο,τι σε κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε αυτόν/ην
Κανόνες και μέτρα δεν υπάρχουν σε γενικές γραμμές ,όπως το βλέπει ο καθένας
Παράθεση:
Τι θεωρείται απιστία ;
Σχόλιο # 1 από khfhnasΚαλημέρα στο φόρουμ. θα ήθελα να συζητήσουμε τι θεωρούμε ως απιστία ή αλλιώς ποια θα ήταν η κόκκινη γραμμή (ως εδώ και μη παρέκει) για να τερματίσουμε τον γάμο η την σχέση.
Η απιστία είναι η σεξουαλική επαφή (ολοκληρωμένη)ή κατά τα πρότυπα του Κλίντον επαφή (ητοι πεο/αιδοιολειχία)ή φτάνει η αποδοχή του φιλιού / φλερτ ;
Αγαπητε 26 , για να σοβαρευτώ , για μένα από τη στιγμή που αναπτύσσεται ενδιαφέρον για τρίτο άτομο , το πράγμα ήδη έχει φύγει από αυτό που λέμε "αφοσίωση".
Ο θεματοθέτης διατυπώνει το ερώτημα γενικά , μάλλον ακόμα δε βρισκόμαστε στη σφαίρα της κατάθεσης επί προσωπικού (έχεις δίκιο , έρχεται...!)
Εκτιμώ βέβαια ότι ρωτά από τη θέση του άπιστου και όχι του προδομένου , λάκκον έχει η φάβα...
Παράθεση:
#3 Helenaki
Σχόλιο # 4 από 26-29-31Καλά θα ήταν να κινηθεί χιουμοριστικα...
Οταν σκάσουν οι ερωτήσεις τύπου τι της έκανες και την έστειλες στην αγκαλιά του άλλου θα σοβαρεψει...
Αν ξανααπαντησει ο θεματοθετης... που δεν είναι και υποχρεωμένος άλλωστε!!!
ΥΓ. Το φιλί(όχι στο μάγουλο) ναι είναι απιστία!!
Για μενα απιστια ειναι αυτο που λεει η λεξη ...οτιδηποτε με κανει να χασω την εμπιστοσυνη μου (την όποια...) σε καποιον...αρα μπορει να ναι και ενα φιλακι εικονικο η μια
Διευκρίνιση απαραίτητη: για να την χασω την εμπιστοσυνη μου πρεπει να την ειχα καποτε ... πραγμα σχεδον αδυνατο
Βασικα το παν ειναι να εχω μετρησει σωστα τον αλλο...πχ αν το ξερω οτι του αλλου «παιζει γενικα το ματακι του» (και για τους χψζ λογους παραμενω) τοτε προσαρμοζω και το επιπεδο της εμπιστοσυνης που του εχω και προφυλάσσομαι συναισθηματικα...
Ομως ο θεματοθετης ρωτα και ποση απιστια μπορουμε να ανεχτουμε... Προσωπικα και μετα τις παραπανω διευκρινισεις...θα ελεγα οτι δεν ανεχομαι θεωρητικα καμια (αν και εν τελει «απιστιες» εκατερωθεν ανεχομαι ψεμματα οχι)
Ωχχχ υπαρχει και σωστη απαντηση? Εμεινα στην ιδια ταξη?
Παράθεση:
ΣΕυτυχώς ή δυστυχώς δεν έθεσα το θέμα από προσωπική εμπειρία , παράθεση χθεσινοβραδυνης συζήτησης είναι που ο καθένας κατέθεσε τις απόψεις του και στο τέλος βγάλαμε και γενικό συμπέρασμα . Θέλοντας μεγαλύτερο δείγμα έθεσα το ερωτήματα μη προσδοκώντας την σωστή απάντηση . Τι θεωρεί απιστία ο καθένας μας ανάλογα με τα θέλω τις εμπειριες και το ιστορικό του .
Σχόλιο # 8 από khfhnas
Μοιράσου αυτό το γενικό σας συμπέρασμα και με μας.
Ώστε να γράψουμε όλοι σωστά στο τεστ - όσοι δεν πρόλαβαμε να παραδώσουμε κόλλα.!
Παράθεση:
ΣΕυτυχώς ή δυστυχώς δεν έθεσα το θέμα από προσωπική εμπειρία , παράθεση χθεσινοβραδυνης συζήτησης είναι που ο καθένας κατέθεσε τις απόψεις του και στο τέλος βγάλαμε και γενικό συμπέρασμα . Θέλοντας μεγαλύτερο δείγμα έθεσα το ερωτήματα μη προσδοκώντας την σωστή απάντηση . Τι θεωρεί απιστία ο καθένας μας ανάλογα με τα θέλω τις εμπειριες και το ιστορικό του .
Σχόλιο # 8 από khfhnas
Απιστια ειναι...
Δε μας διαφωτίζεις τι αποφασισατε...
Τι γενικό συμπέρασμα βγάλατε - αν βγάλατε...Κατα την ταπεινή μου άποψη ,
Ναι
Ναι
Ναι
Για μένα η απιστία δεν έχει διαβαθμίσεις , ούτε ποσοστώσεις. Ας αναγνωρίσουμε οτι καθε ενέργεια προς τρίτο άτομο με ερωτική χροιά ειναι απιστία κι ας συζητήσουμε καλύτερα πώς ο καθε συνομιλητής θα το διαχειριζόταν . Εκεί ισως να διαβάσεις ευρεία γκάμα αντιδράσεων .
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από khfhnas
Το να καταλάβεις ότι ο/η σύντροφος σου μιλάει με πρώην σε μηνύματα ;Το να μάθεις ότι κρυφά φαντασιώνεται με άλλον κατά την διάρκεια της επαφής ;Το να φλερτάρει ανοιχτά ;Μερικά παραδείγματα ...
Διευκρίνιση :Γράφουμε το τι θεωρούμε απιστία
ή...
Το τι θα μας ενοχλούσε .
.Πχ μπορεί το να βγεις ραντεβού με άλλη να το θεωρεί η γυναίκα σου απιστία αλλά να μην την ενοχλεί γιατί δεν τη νοιάζει και πολύ ..
.Αυτό πιάνεται ???
σε καλό σου βραδιάτικα.
ε άμα βγαινει και αυτή με άλλον ή σκοπεύει να τον σκοτώσει αργά και βασανιστικά..δεν πιανεται
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisidaΔιευκρίνιση :Γράφουμε το τι θεωρούμε απιστία
ή...
Το τι θα μας ενοχλούσε .
.Πχ μπορεί το να βγεις ραντεβού με άλλη να το θεωρεί η γυναίκα σου απιστία αλλά να μην την ενοχλεί γιατί δεν τη νοιάζει και πολύ ..
.Αυτό πιάνεται ???
Θα θέσω ακόμα ένα σχετικό ερώτημα , με την άδεια του θεματοθέτη , με σαφή πρόθεση να ανάψουμε ολίγον τα αίματα...
Βρισκόμαστε (υποθετικά) σε μία σχέση , η οποία βαίνει καλώς...
Υποθέτουμε λοιπόν οτι ο/η σύντροφός μας είναι πιστός/ή , παρόλο που αυτό δεν περνάει 24/7 από την αντίληψή μας...
Αν μας έχει προδώσει και δεν το έχουμε μάθει ως τώρα , πιάνεται???
(Το ρωτώ περισσότερο με χιουμοριστική διάθεση , καθώς μέσα μου το έχω προ πολλού απαντήσει αυτό το ερώτημα, είμαι σίγουρη και για σας) .
Παράθεση:
Τι θεωρείται απιστία ;
η σεξουαλικη επαφη, για εμενα, ειναι το τερμα ενος ''δρομου'' που εχει αρχισει πολλα ''χιλιομετρα'' πιο πριν
α-πιστια, α-πιστος, την εννοια ελλειψη πιστης εκφραζουν, χαμενη πια εμπιστοσηνη
εγω θα μεταφερω την αφετηρια της απιστιας ακομα πιο μακρια
εκει οπου αρχιζουν ολα - στο μυαλο και στην ψυχη - με σκεψεις, μπολικο χρονος αφιερομενος στο τριτο ατομο, ''κλεμενος'' απο το συντροφο, συν αισθηματα οσπου να γινει αυτο
θα το παω ακομα πιο μακρια...
γιατι πρωτα - η πιστη και η εμπιστοσηνη προς τον ιδιο απο τον ιδιο, εχουν φυγει/δεν ηπαρχουν σε εναν απιστο.
στην ουσια οποια εξωτερικη απιστια και να κανει, ο χαμενος θα ειναι παντα πρωτα αυτος
για οσο δεν γινει πιστος και αποκτησει εμπιστοσηνη στον εαυτο του.
ο απιστος ...αυτοαπιστειται...
η απιστια καταγραφεται απο την ψυχη του παθοντα...
αυτη παντα καταλαβαινει, γιατη σταματα η χαρα της,
οταν γινεται βαρος της να πεταει με ενα αλλο ατομο στην ψυχη του συντροφο της
χανεται η ησορροπια...
και θα σβισει τη λαμψη στα ματια, οταν δεν βλεπει την ιδια λαμψη απενατι
αυτος ειναι ο τροπος να το επικοινωνησει..
και οσο και να προσπαθουν οι απιστοι να το κρυψουν, οι ψυχες τα ξερουν ολα
εξαλλο, αυτες μας δινουν την ζωη, αυτες ειναι οι πιο ευαισθητες με το παραμικρο
και δεν ξεγελιουνται
Υγ: οσοι προτιμουν, αντι ψυχη, να το αλλαξουν με υποσυνειδητο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media