Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ένα βιβλίο για Γλύψιμο/Θάψιμο

Σελίδα : 1

kalvin251

# 1 στις 23/9/2020
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 62
'Aρεσαν+: 0%

Μεγάλο μερίδιο από τον ελεύθερο χρόνο μου καταλαμβάνει η ανάγνωση βιβλίων.

Ευκαιρίας δοθείσης ας μοιραστούμε τις πρόσφατες καλύτερες και χειρότερες στιγμές μας με αυτή την πάντα πιστή παρέα μας.Ένα βιβλίο για γλύψιμο
" η λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων" του Jean-Michel Guenassia διαβάζεται σαν να έχεις βάλει ανεμιστηράκι στις σελίδες. Ούτε που κατάλαβα πόσο γρήγορα τελείωσε παρά τις 700+ που έχει. Για όσο κράτησε, δανείστηκα τα παιδικά χρόνια του Μισέλ Μαρινί και έζησα στη Γαλλία της δεκαετίας του '60. Ένιωσα γεμάτος. Σίγουρα θα το ξαναδιαβάσω μελλοντικά.Ένα βιβλίο για θάψιμο
<u></u>  η προσπάθεια μου να ξεκινήσω τη σειρά της Camilla Lackberg σκάλωσε από το πρώτο βήμα. " η παγωμένη πριγκίπισσα" ήταν πολύ ανιαρό βιβλίο για μένα. 

Για 150 σελίδες η κεντρική πρωταγωνίστρια τριγυρίζει άσκοπα στους λασπώδεις χιονισμένους δρόμους της φιελμπάκα με αδιάφορους κατοίκους.

Αυτό το βιβλίο είναι άλλο ένα παράδειγμα υπερεκτιμημένου προϊόντος εξαιτιας της υπερβολικής προβολής του από το μαρκετιγκ.

Για τις υπόλοιπες σελίδες δεν γνωρίζω δεν άντεξα.

Θεωρώ ότι είναι καλό να εκθειάζουμε ένα βιβλίο, μια ταινία, μια τέχνη γενικότερα. Παραθέτοντας κάποια στοιχεία που μας άρεσαν προτρέπουμε και άλλους να περάσουν όμορφες στιγμές, όπως εμείς, με την ενασχόληση μαζί τους.Θεωρώ επίσης κάτι σαν χρέος να "χτυπάμε" ότι θεωρούμε άσκοπο χάσιμο χρόνου, χρημάτων και διάθεσης. Ειδικά ο χρόνος μας, που είναι μη αναστρέψιμος και μη εξαγοράσιμος, είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας. Εσείς ποιό βιβλίο διαβάσατε πρόσφατα που σας εντυπωσίασε ή σας απογοήτευσε;
Αρέσει στα μέλη jane1978, Francesca_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 2 στις 23/9/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εισαι ωραιος...

Πηξαμε στα βιβλια Σολωμονικων, για να βρουμε τροπους να κρατησουμε-διωξουμε-εκδικηθουμε-κριτικατουμε-σιχτιρισουμε-κλαψουμε δια το ανεκπληρωτον του πραγματος κλπ κλπ...(αυτα τα βιβλια πανε μαζι με δωρο συνταγολογιο, για πιο γαστριμαργικη-χοιρινη ευαισθησια)...

Του γκομενου η της γκομενας που...

...δεν εχουμε η που ΘΑ θελαμε ναχαμε...(συνηθως τα σολα, διαβαζουν τετοια κιταπια)...

...σ ωραιος!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από kalvin251

Μεγάλο μερίδιο από τον ελεύθερο χρόνο μου καταλαμβάνει η ανάγνωση βιβλίων.

Ευκαιρίας δοθείσης ας μοιραστούμε τις πρόσφατες καλύτερες και χειρότερες στιγμές μας με αυτή την πάντα πιστή παρέα μας.Ένα βιβλίο για γλύψιμο
" η λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων" του Jean-Michel Guenassia διαβάζεται σαν να έχεις βάλει ανεμιστηράκι στις σελίδες. Ούτε που κατάλαβα πόσο γρήγορα τελείωσε παρά τις 700+ που έχει. Για όσο κράτησε, δανείστηκα τα παιδικά χρόνια του Μισέλ Μαρινί και έζησα στη Γαλλία της δεκαετίας του '60. Ένιωσα γεμάτος. Σίγουρα θα το ξαναδιαβάσω μελλοντικά.Ένα βιβλίο για θάψιμο
<u></u>  η προσπάθεια μου να ξεκινήσω τη σειρά της Camilla Lackberg σκάλωσε από το πρώτο βήμα. " η παγωμένη πριγκίπισσα" ήταν πολύ ανιαρό βιβλίο για μένα. 

Για 150 σελίδες η κεντρική πρωταγωνίστρια τριγυρίζει άσκοπα στους λασπώδεις χιονισμένους δρόμους της φιελμπάκα με αδιάφορους κατοίκους.

Αυτό το βιβλίο είναι άλλο ένα παράδειγμα υπερεκτιμημένου προϊόντος εξαιτιας της υπερβολικής προβολής του από το μαρκετιγκ.

Για τις υπόλοιπες σελίδες δεν γνωρίζω δεν άντεξα.

Θεωρώ ότι είναι καλό να εκθειάζουμε ένα βιβλίο, μια ταινία, μια τέχνη γενικότερα. Παραθέτοντας κάποια στοιχεία που μας άρεσαν προτρέπουμε και άλλους να περάσουν όμορφες στιγμές, όπως εμείς, με την ενασχόληση μαζί τους.Θεωρώ επίσης κάτι σαν χρέος να "χτυπάμε" ότι θεωρούμε άσκοπο χάσιμο χρόνου, χρημάτων και διάθεσης. Ειδικά ο χρόνος μας, που είναι μη αναστρέψιμος και μη εξαγοράσιμος, είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας. Εσείς ποιό βιβλίο διαβάσατε πρόσφατα που σας εντυπωσίασε ή σας απογοήτευσε;

Αρέσει στα μέλη kalvin251, Francesca_

Tyler84

# 3 στις 23/9/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ωραίο θέμα Kalvin!!! Αν και στα βιβλία βέβαια, κατα την ρηση του Κλιντ Ίστγουντ, οι απόψεις είναι σαν... τις μυτες Όλοι έχουν από μια διαφορετική!!! Κάποιο μάπα βιβλίο για κάποιον μπορεί να είναι εξαιρετικό για κάποιον άλλο!!!Και τούμπαλιν... Σαν πρώην "ειδικος επί του θέματος θα επανέλθω με τις προσωπικές μου προτασεις-τοποθετησεις..

Francesca_

# 4 στις 24/9/2020
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703

τστσσ... ντροπη σας!

αντι να πατε για καφε να ριξετε καναδυοτρια φλερτ, 
κατεστε και διαβαζετε βιβλια;;;!!! 

και μας λετε κ' εμεις να/αν το κανουμε - ''να ειμαστε μαζι'' με ενα βιβλιο;;;
ντντντροπη μας! 
αν διαβασαμε κατι καααποτε, ηταν το πρηγουμενο αιωνα...
τωρα, διαβαζουμε μηνυματα μερα-νυχτα, πού χρονος για βιβλια; 

ελπιζω να καταλαβατε το αστειο μου και να μην παθατε εγκεφαλικο
μου αρεσουν οι ανθρωποι που διαβαζουν βιβλια
ειναι αλλη παστα ανθρωποι και αυτο, φαινεται απο μακρια
καλως μας ηρθατε 

Αρέσει στα μέλη jane1978, kalvin251 και σε ακόμα 1 μέλος.

DragonFall

# 5 στις 24/9/2020
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 417
Έχω πάθος με την ιστορία και την πολιτική. Ακόμα και με την ιστορική μυθιστοριογραφία. Τελευταία διάβασα το Romola της Mary Ann Evans (ή όπως υπέγραφε ως George Eliot). Και το "Χιόνι" του Ορχάν Παμούκ που είναι αγαπημένος μου και γράφει πάντα όσα λέει ψιθυριστά η δεύτερη πατρίδα μου.
Αρέσει στα μέλη jane1978, kalvin251 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 6 στις 24/9/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Το μικρότερο αλλά το πιο αγαπημένο μου από όσα έχω διαβάσει είναι ο μικρός πρίγκιπας Και το διάβασα μόλις πριν λίγα χρόνια για πρώτη φορά ,το νόμιζα παιδικό <3
Αρέσει στο μέλος jane1978

hornet19

# 7 στις 24/9/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Διάβασα το Τσέρνομπιλ της Αλεξίεβιτς και τώρα διαβάζω το Τσέρνομπιλ 01:23:40 του Leatherbarrow. Γενικά αυτή η τραγωδία και ο τρόπος που τελικά "έσβησε" η πρώτη απόπειρα στην ανθρώπινη ιστορία να εφαρμοστεί ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός, μπορώ να ισχυρισθώ πως με συγκλονίζει!

Αρέσει στα μέλη Francesca_, kalvin251

Tyler84

# 8 στις 24/9/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θα προτείνω ένα μεγάλο βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα!!! "Οι Αιρετικοί " του Παδουρα!! Τώρα βιβλίο για θάψιμο είναι πολλά!! Τι να πρωτοδιαλέξεις?? Από τα mainstream τις " Κατσαρίδες " του Nesbo!!!(Άσχετο αλλά αυτό μου ήρθε!!! )

jane1978

# 9 στις 24/9/2020
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 772
Ένα βιβλίο που με "σημάδεψε" : "Ο μεγάλος μετασχηματισμός" του Καρλ Πολάνυι.

Βιβλία που είναι για θάψιμο (που με έχουν απογοητεύσει) δεν έχω διαβάσει μέχρι στιγμής...

ΥΓ.Υπέροχο θέμα!
Αρέσει στα μέλη DragonFall, Francesca_
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.