Καλησπερα σε ολα τα μελη.θετω την εξης ερωτηση..Ειναι εφικτο να ερωτευτεις κάποιον η καποια μεσω ενος τετοιου ειδους τσατ;χωρις να χετε βρεθει απο κοντα;εχετε ζησει πιθανον μια τετοια εμπειρια;κ αν ναι θα ηθελα περιγραφη,θα τολμουσατε να βγειτε για να γνωριστειτε καλυτερα;
Αγαπητη
και βεβαια ειναι εφικτο ...και μαλιστα να λιωνεις στο τερμα .
Οταν εισαι απελπισμενος/η ...στο επιπεδο του τελειωμενου/η μεχρι και με τον SuperMan τραβας καψουρα
Keep Walking
Προχωρα, προχωρα και μετα ανεβασε θεμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellosΟταν εισαι απελπισμενος/η ...στο επιπεδο του τελειωμενου/η μεχρι και με τον SuperMan τραβας καψουρα
Αν είσαι παντρεμένη όπως λές και ειναι για σένα τότε κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να μας το θέσεις αλλιως το ερώτημα.
Φυσικά !Κι εγώ κάποτε ερωτεύτηκα τον Βανταμ.
Αλλά έρωτας χωρίς μεζε δε λέει κι έτσι τον ξε-ερωτευτηκα..
.Με λίγα λόγια ,αν μείνεις στα λόγια μαζί του,θα τον εξιδανικεύσεις και κινδυνεύεις να "αιχμαλωτιστείς" σε μια ουτοπία
...Καλύτερα να ψάξεις να βρεις ποιο κενό έχει ο γάμος σου γτι από εκεί ξεκινούν όλα
Συγνώμη αν σε ενόχλησε (για το δικό μου σχόλιο θα μιλήσω)
Συνήθως "ελαφραινω" τη συζήτηση όταν το θέμα δεν μου φαίνεται τραγικό αλλά τραγικοποιημενο.
Αν θέλεις το σοβαρευω ,πες μας λεπτομέρειες πώς ξεκίνησε και τι αποβλέπεις εσύ από αυτή τη γνωριμία
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Butterfly89
Αν ειναι να τρολαρετε ετσι τον κοσμακι,γιατι μπαινουμε στην διαδικασια να συζηταμε απορω.κατακριτεο..συμφωνω αλλα μπορει να συμβει κ αυτο.ετσι ειναι η ζωη,απροβλεπτη
Φυσικά και δεν είναι εφικτό για ένα φυσιολογικό άνθρωπο. Αν δεν τον ακούσεις, τον δεις και τον μυρίσεις τι να ερωτευτεις? το τρόπο γραφης? Ισως αν θες να γίνεις συγγραφέας
Σιγά βρε που πέσαμε να σε φάμε,απλά μας κρύβετε πληροφορίες και το έργο μας γίνεται δύσκολο.
Δεν κανει καλο το τρολινγκ...
Ουτε εχει καλα αποτελεσματα...
Οπως ξερουμε...
Και βλεπουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Butterfly89
Αν ειναι να τρολαρετε ετσι τον κοσμακι
Ποιος λεει οτι ειναι εγκεφαλικο ζητημα, το να μασας στο μπλα μπλα...
Ποιοι...ονοματα και διευθυνσεις παρακαλω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από 5krikoi1talir0
Τελικά καλά λένε ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές. Ερωτεύονται το μπλα μπλα ενός άνδρα ακόμη και από τσατ. Ουφ το είπα.
Ε τώρα ξέρεις ότι δυσκολεύομαι να βγάλω στη φορά προσωπικά στοιχεία αγαπητέ μου κ. Ενικε.
Φιλη Πεταλουδα νομιζω οτι ο τολμων νικα.
Απο την αλλη με το ''παντρεμενη'' τι θα κανεις? Στεναχωρες καταστασεις...
Όλα είναι πιθανά και όλα παίζονται ..
Ανάλογα τις περιστάσεις και το τι ζητά ο κάθε διαδικτυακός χρήστης την δεδομένη στιγμή της ζωής του..
ΆΛλωστε και μέσα από διηγήσεις γνωστών συγγραφέων,
Οι μεγαλύτεροι έρωτες στην ιστορία έχουν καταγραφεί,
Μέσω της απόστασης ...
Ξέρετε, η "απόσταση" καλλιεργεί το μυστήριο,
Τον πόθο του ανέφικτου,
Και την συνεχή "καψούρα" του ανεκπλήρωτου έρωτα ...
Ερωτες εγκεφαλικοι- ερωτες ανεκπληρωτοι- ερωτες διαδικτυακοι ...
Ερωτας .. Η πλέον επαναστατική πράξη ever !!!
"TΡυπώνει" και εκεί που και οι λύκοι φοβούνται να διαβούν !!!
Καλό βράδυ παντού
στα social media