Γεια!ίσως ακούγεται αστείο αλλά πραγματικά όταν κάποιος σε μπλοκάρει από παντού είναι πολύ άσχημο σοκαριστικό και μη διαχειρισιμο.συνοπτικα είχαμε βγει λίγες φορές αλλά όλα ήταν καλά.μετα περνούσε καιρός 2 βδομάδες και δεν έκανε προσπάθεια επικοινωνίας.τσατιστηκα και άρχισα να γράφω διάφορα.ειπε:δεν σου υποσχευηκα κάτι.τσατιστηκα παραπάνω και έστειλα πολλά και άσχημα μνμτα ρωτοντας τον αν θέλει να τον διαγράψω από παντού.ομολογω τα μνμτα μου ήταν υπερβολικά αλλά ήθελα να ταρακουνήσω τα νερά να καταλάβει ότι δεν είμαι καλά και να κάνει κάτι.και αυτός με διέγραψε από παντού!!!δεν μπορώ να το διαχειριστώ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα επικοινωνήσουμε ποτέ ξανά...αυτός τα είχε αρχίσει όλα, και μου είναι αδιανόητο ότι είναι ο ίδιοςάνθρωπος με αυτόν που με διέγραψε...I need help.thanks!
Επρεπε να ειχες βαλει το θεμα νωριτερα, στα μηνυματα τι του εστελνες?
ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι?
Αγαπητη ,
τι να σου πω ...Περαστικα ...
εκανες τις μαγκες σου ...και τωρα καλη χωνεψει .
οσο για την βοηθεια που θες ...καλο ειναι να παρεις επαγγελματικη
Keep Walking
Βάλε τον μεγάλο σου αδελφό να τον περιμένει έξω από το σχολείο , να του ψιθυρίσει δύο φωνήεντα.
Δες πως θα μπει στην τάξη και μας λες.
Παράθεση:
Με μπλοκαρε από παντου
Σχόλιο # 1 από ElenansnΓεια!ίσως ακούγεται αστείο αλλά πραγματικά όταν κάποιος σε μπλοκάρει από παντού είναι πολύ άσχημο σοκαριστικό και μη διαχειρισιμο.συνοπτικα είχαμε βγει λίγες φορές αλλά όλα ήταν καλά.μετα περνούσε καιρός 2 βδομάδες και δεν έκανε προσπάθεια επικοινωνίας.τσατιστηκα και άρχισα να γράφω διάφορα.ειπε:δεν σου υποσχευηκα κάτι.τσατιστηκα παραπάνω και έστειλα πολλά και άσχημα μνμτα ρωτοντας τον αν θέλει να τον διαγράψω από παντού.ομολογω τα μνμτα μου ήταν υπερβολικά αλλά ήθελα να ταρακουνήσω τα νερά να καταλάβει ότι δεν είμαι καλά και να κάνει κάτι.και αυτός με διέγραψε από παντού!!!δεν μπορώ να το διαχειριστώ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα επικοινωνήσουμε ποτέ ξανά...αυτός τα είχε αρχίσει όλα, και μου είναι αδιανόητο ότι είναι ο ίδιοςάνθρωπος με αυτόν που με διέγραψε...I need help.thanks!
Μπορεις να κανεις μια προσπαθεια να εξηγησεις (σε μας και κυριως στον εαυτο σου) την παρακατω φραση σου?
... τα μνμτα μου ήταν υπερβολικά αλλά ήθελα να ταρακουνήσω τα νερά να καταλάβει ότι δεν είμαι καλά και να κάνει κατι...
αληθεια τι περιμενες να κανει ενας ανθρωπος που γνωριζες μολις δυο εβδομαδες, ειχες βγει καποιες φορες μαζι του και ηδη δεν ηθελε να επικοινωνησει μαζι σου??? Θα καταλαβαινε οτι δεν εισαι καλα (κατα ποια εννοια???) και θα ερχοταν να σε περιθαλψει? Θα του κινουσες το ενδιαφερον? σε ερωτευοταν αυτοματα? Τι?
Εμενα παντως πολυ φυσιολογικο μου φαινεται αυτο που εκανε τελικα...
Παράθεση:
Με μπλοκαρε από παντου
Σχόλιο # 1 από ElenansnΓεια!ίσως ακούγεται αστείο αλλά πραγματικά όταν κάποιος σε μπλοκάρει από παντού είναι πολύ άσχημο σοκαριστικό και μη διαχειρισιμο.συνοπτικα είχαμε βγει λίγες φορές αλλά όλα ήταν καλά.μετα περνούσε καιρός 2 βδομάδες και δεν έκανε προσπάθεια επικοινωνίας.τσατιστηκα και άρχισα να γράφω διάφορα.ειπε:δεν σου υποσχευηκα κάτι.τσατιστηκα παραπάνω και έστειλα πολλά και άσχημα μνμτα ρωτοντας τον αν θέλει να τον διαγράψω από παντού.ομολογω τα μνμτα μου ήταν υπερβολικά αλλά ήθελα να ταρακουνήσω τα νερά να καταλάβει ότι δεν είμαι καλά και να κάνει κάτι.και αυτός με διέγραψε από παντού!!!δεν μπορώ να το διαχειριστώ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα επικοινωνήσουμε ποτέ ξανά...αυτός τα είχε αρχίσει όλα, και μου είναι αδιανόητο ότι είναι ο ίδιοςάνθρωπος με αυτόν που με διέγραψε...I need help.thanks!
Συμφωνω με Kristina.Εβγαινες μαζι του δυο εβδομαδες!!!
Δε σου εταξε τιποτα!!!Κακως εστελνες μηνυματα!!!Ξεπερασε το!!!Προχωρησε !!!Τι εισαι εφηβη???Το μετανιωσε ,δικαιωμα του!!!Πας για next!!!Μα δεν παρεξηγηθηκες...απλα αυτος δεν ηθελε συνεχεια μαζι του...τι???δεν ειχε δικαιωμα??? Και αντε και ειναι η υπερβολη ενδειξη ενδιαφεροντος, ποιος σου ειπε οτι ειναι ο αλλος υποχρεωμενος να ανταποδωσει??? Και επειδη εσυ «διαισθητικα» πιστεψες οτι ταιριαζετε, ο αλλος αποψη δεν εχει???
Φιλεναδα μας κανεις πλακα ε? Εισαι οντως 40??? Που εζησες μεχρι τωρα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Elenansn
Όταν λέω να καταλάβει ότι δεν είμαι καλά εννοώ να καταλάβει ότι τον σκέφτομαι και με ενοχλεί που πέρασαν δύο βδομάδες χάθηκε και δεν έδωσε καμία εξήγηση...ήθελα να τον αναγκάσω να δείξει κάτι.ενα συναίσθημα.οκ...καταλαβαινω ότι όλοι βάζετε τη λογική...αλλά δεν έχει τύχει σε κανέναν να νιώθετε διαισθητικά ότι ταιριάζετε με κάποιον όταν είστε μαζί...και μετά όταν χάνετε να ταραζεστε και να υπερβαλεται?κάποιοι έχουμε πιο εντονους χαρακτήρες...ήμαστε καταδικασμενοι να παρεξηγουμαστε πάντα?εγώ την υπερβολή τη θεωρώ ένδειξη ενδιαφέροντος...και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται τη μια μέρα να συμπαθείς κάποιον και την άλλη να τον διαγράφεις από τη γη... : (
Καλησπερα θεματοθετρια
Για να μη γράψω τα ανάλογα με τους πρότερος συνομιλητές , συνοπτικά συντάσσομαι μαζι τους , το,λάθος για την οποια συμπεριφορά σου ειναι δικό σου . Κανεις δεν μπορεί να σε αναγκάσει να πιέσεις , να κυνηγήσεις , να υπερβάλεις , να να να , αν δεν το,θέλεις .
Είμαι όμως σίγουρη για κάποιο λόγο οτι είχες ενδείξεις από νωρίτερα οτι ο άντρας αυτός δεν ειναι ντόμπρος . (Αν ήταν ντόμπρος , θα σε είχε ενημερώσει οτι αποσύρεται τουλάχιστον και δε θα περίμενε μέσα από τη σιωπή του να καταλάβεις ,)
Θα ήθελες να μας πεις πώς γνωριστήκατε , πώς σε πλησίασε , αν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη ατάκα που είπε , οτιδήποτε για να μας διαφωτίσεις ?
(Τα πιεστικά γεμάτα οργή και παράπονο μηνύματα δεν ειναι δείγματα ενδιαφέροντος , αλλα έλλειψης σεβασμού .)
Παράθεση:
Με μπλοκαρε από παντου
Σε ενοχλει περισσοτερο οτι σε μπλοκαρε τελειωνοντας μονομερώς οτι ειχατε ή οτι σε μπλοκαρε και δε μπορεις πλεον να τον ενοχλεις και να του κλαιγεσαι?
Οντως ειναι αστειος ο προβληματισμος σου αγαπητή.
Μια 40αρα δε φερεται οπως μια 20αρα - εκτος κι αν εχει παραμεινει τετοια.
Πραγματικα κανω τεραστια προσπαθεια να συνειδητοποιησω
οτι εισαι 40 χρονων,τουλαχιστον ετσι γραφεις, εγω θα σε εκοβα
για 16-17 οταν το σημαντικοτερο προβλημα σου αυτη τη στιγμη
σε σχεση με τον συγκεκριμενο ανθρωπο ειναι οτι σε διεγραψε
απο τα Social......εκτος αν στην βαρεσε απο τωρα η επερχομενη
καραντινα και το εριξες στο τρολαρισμα...
Κοπελια μου
Η χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν μπορεί να δικαιολογειται σαν στοιχείο του χαρακτήρα .
Αν καθαγιάζεις την αυτοκατρακύλα , φοβάμαι οτι εχεις συνεχεια .
Ολως τυχαίως , κάτι τέτοιοι «ντόμπροι» τύποι θα σ έχουν πελατεία εις το διηνεκες , μεχρι ν αποφασίσεις να σου δώσεις μια καλύτερη θέση .
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Elenansn
Διακρίνω και έναν ρατσισμό για τις ηλικίες. Ο καθένας συμπεριφερεται όπως αισθάνεται. Μπορεί ένα 20 χρόνο να είναι υπερβολικά σοβαρό για την ηλικία του και κάποιος μεγαλύτερος να παρασύρεται πιο εύκολα από τα συναισθήματα του επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας του...
Προσωπικα αναφερθηκα στην ηλικια σου επειδη πως να το κανουμε μεχρι τα 40 λογικα θα χες ξαναζησει μια τετοια περιπτωση και θα χες βρει τροπο να το διαχειριζεσαι...
Ειναι υπερβολικο να φτανεις να αισθανεσαι οργη σε μια τετοια περιπτωση (αν εχω καταλαβει καλα απλα βγηκατε καποιες φορες ...3-4?) ...η οργη ειναι ενα πολυ δυνατο συναιαθημα...Ακομη και ο θυμος θα ηταν πολυ εδω ... ΤΙ εξηγηση θα σε ικανοποιουσε? Η εξηγηση ειναι απλη: .δε θελει συνεχεια! Στο ειπε με τις δικες του λεξεις, εσυ γιατι θελεις να τον αναγκασεις να στο πει με τις δικες σου?
Τελος παντων επειδη και εγω ειμαι ατομο με εντονες αντιδρασεις σε διαφορες εκφανσεις της ζωης μου (πολυ πιο ηπιες αντιδρασεις βεβαια και ευτυχως η ηλικια εξομαλυνε πολλα) ασχολιεμαι με το θεμα και σου λεω οτι μονο εσυ υποφερεις απο αυτη την σταση σου (οι αλλοι απλα σε «μπλοκαρουν») και καλο ειναι να βρεις ενα καλυτερο τροπο διαχειρισης της καταστασης αντι να βρισκεις δικαιολογιες για σενα (ρατσισμος, συναισθηματα, συναισθηση κλπ) ...γιατι φτανεις σε ορια του παραλογισμου με το να θεωρεις λιγο πολυ οτι ο αλλος δεν εχει δικαιωμα επιλογης επειδη εσυ θεωρεις οτι ταιριαζετε και οτι πρεπει να σου φερθει με τον τροπο ακριβως που θες εσυ...ειδικα οταν μιλαμε για μια προσφατη γνωριμια...που και μια μακροχρονια σχεση να ταν παλι δεν ειναι νορμαλ να θες να καθορισεις εσυ τη σταση του
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Elenansn
Τι με πείραξε?στον δικό μου ρομαντικό κόσμο καλλιεργώ συναισθήματα για ανθρώπους που βγαίνω μαζί τους και θεωρώ αδιανόητο να έρχεσε συναισθηματικά κοντά τη μια μέρα με κάποιον και μετά να σου έρχεται μια παγοκυστη χωρίς εξήγηση .και πληγώνει να μην μπορώ να έχω επαφή με κάποιον που ήρθα κοντα και έχω συναισθηματα.δε βλέπω τα ραντεβού σαν ουρά σε τράπεζα έφυγε ο ένας θαρθει ο άλλος. Ήταν ένα σοκ αυτό που μάλλον κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει.και αντέδρασα με οργή. Παρόλα αυτά ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
στα social media