Μια παρατήρηση μόνο:
το αν"ταιριάζετε" με κάποιον ή οχι,είναι συμπέρασμα που βγαίνει σε βάθος χρόνου και από τους δύο μαζι.
Δεν μπορεί να το αποφασίσει αμέσως μετά τη γνωριμία και αυθαίρετα ο ένας από τους δύο
...θαυμάζω το κουράγιο σου ν' απαντάς!!! Τουλάχιστον εδώ δεν χρειάστηκε να μας κάνεις και περίληψη .
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από alisidaΜια παρατήρηση μόνο:
το αν"ταιριάζετε" με κάποιον ή οχι,είναι συμπέρασμα που βγαίνει σε βάθος χρόνου και από τους δύο μαζι.
Δεν μπορεί να το αποφασίσει αμέσως μετά τη γνωριμία και αυθαίρετα ο ένας από τους δύο
Αν τόν ψωνησες από εδώ καλά σε έκανε και να είσαι ευχαριστημένη πού δεν προχωρησε παραπέρα
Ωωω..
Συγνώμη !!
Περίληψη : η Έλενα είναι θυμωμένη με το ghosting που υπέστη από ένα σύντομο φλερτ της.
Παράθεση:
Τουλάχιστον εδώ δεν χρειάστηκε να μας κάνεις και περίληψη .
Σχόλιο # 22 από Persefoni__
Ακόμα και αν ο στόχος κάποιου/ας είναι απλά να κάνει σεξακι,
επιδιώκει την πρόκληση συναισθημάτων του παρτενέρ του διότι με αυτόν τον τρόπο του δίνεται "ολοκληρωτικά" ,με περισσότερη διάθεση
και ως εκ τούτου το απολαμβάνει περισσότερο
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από wish_.γι΄αλλα και άλλα ήξερε να της μιλάει και να υπάρχει ένα φεελινγ.
σου προτεινα να πας να σε δει καποιςο ειδικος γιατι εχεις σοβαρο θεμα κατα την ταπεινη μου αποψη... + οτι εισαι και 40 χρονων.. κανω κεφι με τις γυναικες στην ηλικια σου διοτι ειναι αλλα νταλλα της παρασκευςη το γαλα., και να σας διαβαζουν οι φιλες μου με το περιεργο μαλλι και να το φιλοσοφουν.. του τυπου "τι της ειπε ο ατιμος και την εριξε σε αυτη την ψυχολογικη κατασταση " και δωστου γελια εγω απεξω .. και θα μπει και η αααλλλη ομοροφυλα η γνωστη μαρια , και θα με αρχισει τα γλυκολογα.. και δεν ντρεπεσαι εχει σοβαρο προβλημα η κοπελα και τι ειναι αυτα και τετοια...
συνεχιστε να μας φτιαχνετε λιγο τα διαλλειματα μας απο αυτα που κανουμε στην πραγματικη ζωη
Παράθεση:
Με μπλοκαρε από παντου
Σχόλιο # 1 από ElenansnΓεια!ίσως ακούγεται αστείο αλλά πραγματικά όταν κάποιος σε μπλοκάρει από παντού είναι πολύ άσχημο σοκαριστικό και μη διαχειρισιμο.συνοπτικα είχαμε βγει λίγες φορές αλλά όλα ήταν καλά.μετα περνούσε καιρός 2 βδομάδες και δεν έκανε προσπάθεια επικοινωνίας.τσατιστηκα και άρχισα να γράφω διάφορα.ειπε:δεν σου υποσχευηκα κάτι.τσατιστηκα παραπάνω και έστειλα πολλά και άσχημα μνμτα ρωτοντας τον αν θέλει να τον διαγράψω από παντού.ομολογω τα μνμτα μου ήταν υπερβολικά αλλά ήθελα να ταρακουνήσω τα νερά να καταλάβει ότι δεν είμαι καλά και να κάνει κάτι.και αυτός με διέγραψε από παντού!!!δεν μπορώ να το διαχειριστώ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα επικοινωνήσουμε ποτέ ξανά...αυτός τα είχε αρχίσει όλα, και μου είναι αδιανόητο ότι είναι ο ίδιοςάνθρωπος με αυτόν που με διέγραψε...I need help.thanks!
καθεσαι και απαντας σοβαρα.. ωωωρεεε μαριωωω
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από mairy10Συμφωνω με Kristina.Εβγαινες μαζι του δυο εβδομαδες!!!
Δε σου εταξε τιποτα!!!Κακως εστελνες μηνυματα!!!Ξεπερασε το!!!Προχωρησε !!!Τι εισαι εφηβη???Το μετανιωσε ,δικαιωμα του!!!Πας για next!!!
η πλαση ολη !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Kristina_Μα δεν παρεξηγηθηκες...απλα αυτος δεν ηθελε συνεχεια μαζι του...τι???δεν ειχε δικαιωμα??? Και αντε και ειναι η υπερβολη ενδειξη ενδιαφεροντος, ποιος σου ειπε οτι ειναι ο αλλος υποχρεωμενος να ανταποδωσει??? Και επειδη εσυ «διαισθητικα» πιστεψες οτι ταιριαζετε, ο αλλος αποψη δεν εχει???
Φιλεναδα μας κανεις πλακα ε? Εισαι οντως 40??? Που εζησες μεχρι τωρα?
ξερεις ποια ειναι???,, οτι οι κυριες που εκαναν καλαμπαλικι λιγο ποιο πανω με την θεματοθετρια κανουν like σε αυτα που γραφεις ως και πολυ σωστα και καλα... συνεχιστε να γελαμε παιδια
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Καλησπερα θεματοθετρια
Για να μη γράψω τα ανάλογα με τους πρότερος συνομιλητές , συνοπτικά συντάσσομαι μαζι τους , το,λάθος για την οποια συμπεριφορά σου ειναι δικό σου . Κανεις δεν μπορεί να σε αναγκάσει να πιέσεις , να κυνηγήσεις , να υπερβάλεις , να να να , αν δεν το,θέλεις .
Είμαι όμως σίγουρη για κάποιο λόγο οτι είχες ενδείξεις από νωρίτερα οτι ο άντρας αυτός δεν ειναι ντόμπρος . (Αν ήταν ντόμπρος , θα σε είχε ενημερώσει οτι αποσύρεται τουλάχιστον και δε θα περίμενε μέσα από τη σιωπή του να καταλάβεις ,)
Θα ήθελες να μας πεις πώς γνωριστήκατε , πώς σε πλησίασε , αν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη ατάκα που είπε , οτιδήποτε για να μας διαφωτίσεις ?
(Τα πιεστικά γεμάτα οργή και παράπονο μηνύματα δεν ειναι δείγματα ενδιαφέροντος , αλλα έλλειψης σεβασμού .)
δεν εχεις γνωρισειπολλες 40αρες αδελφε.. και δεν εννοω ερωτικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από HeptamerΣε ενοχλει περισσοτερο οτι σε μπλοκαρε τελειωνοντας μονομερώς οτι ειχατε ή οτι σε μπλοκαρε και δε μπορεις πλεον να τον ενοχλεις και να του κλαιγεσαι?
Οντως ειναι αστειος ο προβληματισμος σου αγαπητή.
Μια 40αρα δε φερεται οπως μια 20αρα - εκτος κι αν εχει παραμεινει τετοια.
μαθε τι σημαινει ρατσισμος και μετα ερχεσαι και μας το πασαρεις...
αιντεεε
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Elenansn
Διακρίνω και έναν ρατσισμό για τις ηλικίες. Ο καθένας συμπεριφερεται όπως αισθάνεται. Μπορεί ένα 20 χρόνο να είναι υπερβολικά σοβαρό για την ηλικία του και κάποιος μεγαλύτερος να παρασύρεται πιο εύκολα από τα συναισθήματα του επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας του...
Από τα γραπτά συμπεραίνουμε. Δε σε ξέρουμε ως χαρακτήρα.
Και η αντιμετωπιση της κατάστασης από πλευρας σου δε συνάδει με την ηλικία σου. Οι συμπεριφορές των άλλων μας θλιβουν ενίοτε, όμως ως ενηλικες , οφείλουμε να τις αντιμετωπίζουμε με ρεαλισμό και ωριμότητα και όχι να κλαιγόμαστε.
Αν ο χαρακτήρας μας μας είναι εμπόδιο, τον πειθαναγκαζουμε / τιθασσευουμε να λειτουργήσει όπως πρεπει. Δεν τον έχουμε ως βολικό άλλοθι.
Και βέβαια, δε βαφτίζουμε ελαφρά τη καρδία ως ρατσισμό οτιδήποτε μας ενοχλεί. Δείχνει αφενός μεν άγνοια / ασκεφτιά, αφετέρου δε, αποτελει δεικτη του αγελαίου πηλικου μας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Elenansn
Διακρίνω και έναν ρατσισμό για τις ηλικίες. Ο καθένας συμπεριφερεται όπως αισθάνεται. Μπορεί ένα 20 χρόνο να είναι υπερβολικά σοβαρό για την ηλικία του και κάποιος μεγαλύτερος να παρασύρεται πιο εύκολα από τα συναισθήματα του επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας του...
Αδελφέ, εχω γνωρίσει ικανές.
Παράθεση:
μαλλον
Σχόλιο # 31 από kostas232δεν εχεις γνωρισειπολλες 40αρες αδελφε.. και δεν εννοω ερωτικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από axileas-1Αν τόν ψωνησες από εδώ καλά σε έκανε και να είσαι ευχαριστημένη πού δεν προχωρησε παραπέρα
Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο να περιμενεις ανταποκριση...το να το απαιτεις και να πιεζεις ομως ε πως να το κανουμε ειναι προβληματικη συμπεριφορα ...και αυτο περιμενει κανεις απο εναν ενηλικο και δη 40χρονο να το εχει βρει τροπο να το ξεπερασει
Εντωμεταξυ και εγω προσπαθωντας να αποκωδικοποιησω τη συμπεριφορα των διαφορων θεματοθετων καταληγω οτι υπαρχουν εκεινοι που βαζουν θεμα και δεν ξανασχολουνται, ενω οι περισσοτεροι που παρακολουθουν το θεμα τους «ακουν» επιλεκτικα... σπανια καποιος θελει να συζητησει πραγματικα το θεμα μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Elenansn
Οκ.ευχαριστω πολύ αυτούς που απάντησαν σοβαρά και ας το κόψουμε. Γιατί δυστυχώς είναι πολύ λυπηρό να υπάρχουν άτομα που απαντούν για να ειρωνευτουν τον προβληματισμό κάποιου και χωρίς να τον γνωρίζουν να βγάζουν ιατρικά συμπεράσματα. Η ευαισθησία προφανώς δεν είναι προσόν όλων.ο μόνος λόγος που μπήκα σε αυτό το site είναι γιατί είχα ανάγκη να συζητήσω ένα θεμα. αυτοί που υπονοησαν ότι οι 40αρες ειναι ένα προβληματικό είδος ίσως και να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ψυχολόγο από ότι εγώ αγαπητέ. Και ναι είναι ρατσιστικο. Το ότι περιμένεις να εισπράξεις ευαισθησία και ειλικρινια από ανθρώπους που σου διεγείρουν συναισθήματα και μετά εξαφανίζονται δεν είναι δείγμα προβληματικής προσωπικότητας απαραίτητα. Ούτε το ότι προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά κάποιου σε χρήζει τρελό.το κακό που πάντα καταλήγω για τα forum είναι οτι εκτός από αυτούς που θέλουν να συζητήσουν είναι και αυτοί που μπαίνουν για να ειρωνευτουν. Δυστυχώς.
στα social media