ικανες να φτιαχνουν νοστιμο παστιτσιο?.. τι εννοεις ικανες
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από HeptamerΑδελφέ, εχω γνωρίσει ικανές.
σημαινει ghosting?.. ρεεε μιλατε ελληνικα να σας δει ο θεος!!! ακου ghosting
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από alisidaΩωω..
Συγνώμη !!
Περίληψη : η Έλενα είναι θυμωμένη με το ghosting που υπέστη από ένα σύντομο φλερτ της.
![]()
Τελικως...η δικη μου απαντηση...
"δε σε θέλω κυρία μου" " επαιζα και με άλλη και μου κάτσε" " νομιζω δεν ταιριάζουμε"
εχεις ακουσει καποιον να απανταει ετσι?βρε wish? δεν θα ηταν κ πολυ ευγενικο...εξαλλου
συνηθως το δειχνουν με την αδιαφορια τους...οσοι δεν θελουν να συνεχισουν το νταλαβερι
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από wish_Θεματοθέτρια φέρθηκες υπερβολικά και υστερικά,δικαιολογημένα όμως θεωρώ.
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πιθανών λόγω του αρχικού ενδιαφέρον που έδειξε απ΄την πλευρά του εσύ ενώ ήσουν κλειδωμένη ξεκλείδωσες αλλά εκείνος στην τελική να μη του έβγαζες ότι ήθελε.Δεν αναφέρεις αν κοιμηθήκατε ή οχι μαζί,αν δεν κοιμηθήκατε τοτε πραγματικά γίνεσαι υπερβολική αν όμως έγινε κάτι παραπάνω έχεις δικιο να εκνευρίζεσαι από την ξαφνική του αδιαφορία.
Όπως και να χει κακό κάνεις μόνο στον ευατό σου με αυτή την στάση αλλά και αυτός βρε παιδιά όφειλε αν μη τι άλλο μια εξηγηση,40 χρονων και οι δυο, η θεματοθετρια μπορεί όπως λέμε να φέρθηκε παιδιάστικα αλλά οταν πληγωνόμαστε ποτέ δεν ξέρει κανεις πως θ΄αντιδράσει αλλά και ο άλλος κοτζάμ άντρας οφειλε να πει κάτι.
"δε σε θέλω κυρία μου" " επαιζα και με άλλη και μου κάτσε" " νομιζω δεν ταιριάζουμε" οφειλε να μιλήσει.γι΄αλλα και άλλα ήξερε να της μιλάει και να υπάρχει ένα φεελινγ.
Ικανές σε ποσοτητα, οχι σε ικανότητες.
Παράθεση:
τι ικανες??
Σχόλιο # 41 από kostas232ικανες να φτιαχνουν νοστιμο παστιτσιο?.. τι εννοεις ικανες
Στριβειν δια του φαντασματος!
Παράθεση:
τι
Σχόλιο # 42 από kostas232σημαινει ghosting?.. ρεεε μιλατε ελληνικα να σας δει ο θεος!!! ακου ghosting
Ναι σκιουρελ μου μπορεί να μην βγαινουν να τα πεις με άνεση αλλά και η ατάκα "δε σου υποσχεθηκα και τιποτα" επίσης για μένα δεν τη λες ευκολα,αλλά την είπε!Αν γίνεσαι πιεστική όπως μπορεί να έγινε η κοπέλα εδώ,μπορεί και να τα πει,αλλά η σιώπη του ειναι χειρότερη,ειναι η ευκολη λυση για ν΄αποφυγει ευθύνες.
ας έλεγε οτι δεν ταιριάζουν τα θέλω τους,ότι δεν βρίσκει κοινά σημεία.Ας το σέρβιρε ευγενικά αρκεί να το σέρβιρε.Το να δειχνεις οτι θέλεις και μετά να την κανεις στο ξαφνικό είναι ακόμα χειρότερο.
Αν και υπάρχουν κάποια κενά στο συγκεκριμένο στόρυ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από squirrel-b1968"δε σε θέλω κυρία μου" " επαιζα και με άλλη και μου κάτσε" " νομιζω δεν ταιριάζουμε"
εχεις ακουσει καποιον να απανταει ετσι?βρε wish? δεν θα ηταν κ πολυ ευγενικο...εξαλλου
συνηθως το δειχνουν με την αδιαφορια τους...οσοι δεν θελουν να συνεχισουν το νταλαβερι
Ο καθένας εξαφανίζεται όπως θέλει και όπως μπορεί.
Όσα αντέχει η ψυχούλα του δηλ.
Άλλοι εξαφανίζονται με ωραία εξήγηση,άλλοι με φωνές και σαματα,
άλλοι απομακρύνονται σιγα-σιγα και άλλοι απλά ανοίγουν την πόρτα και μην τους είδατε
...Δεν πειράζει ,άλλωστε δεν υπάρχει νόστιμη χυλοπιτα ,όπως και να μαγειρευτεί ,δεν χωνευεται
..Να φοβάστε αυτούς (και αυτές) που παραμένουν,αλλά λάμπουν δια της "απουσίας" τους.
... αν δεν είναι σαλεμένος, προφανώς έχει σοβαρό λόγο να το κάνει !
Μήπως τον πίεσες (κι ας μην το κατάλαβες εσύ) και αντέδρασε έτσι ?
Μήπως σου είχε δώσει σημάδια, πχ δεν γουστάρω την πίεση και εσύ επέλεξες να τα αγνοήσεις ?
Όταν λες εσύ η ίδια πως έστειλες πολλά και άσχημα μηνύματα, φαντάσου πως τα εξέλαβε αυτός ...
Ρώτα εσένα πως θα αντιδρούσες κάνοντας αντιστροφή ρόλων.
Μην απαντήσεις αυτό που θα σε βολεύει ... αλλά προσπάθησε να σου απαντήσεις μπέσα !
ΥΓ) Η ειρωνεία είναι σαν την φωτιά. Αν δεν της βάλεις κούτσουρα, θα σβήσει. Διαφορετικά, θα θεριέψει και θα κάψει και εσένα! Μην ασχολείσαι ...
Wish δεν ειναι μονο τι λεει ο ενας, ειναι και τι ακουει ο αλλος
Εζησα καποτε κατι σχετικο και πολυ σοκαριστικο για μενα...ημουν παρουσα σε μια συζητηση δυο ατομων (επαγγελματικο θεμα) οπου ο ενας ειπε στον αλλο εντελως απεριφραστα «δεν κανεις γι αυτο το εργο για αυτους τους λογους...κλπκλπ ...και αφου θες να παραμεινεις σε αυτη τη δουλεια θα συνεχισεις με την Χ»...μολις εφυγε ο ενας στη μεταξυ μας συζητηση ο αλλος (ενα μορφωμενο και ιδιαιτερης εφυιας ατομο) καποια στιγμη μου λεει «μα ξερεις, ποτε δε μου χει πει κανεις οτι δεν ειμαι καλος...εχω τοσα προσοντα...ολοι ειναι ευχαριστημενοι απο το εργο μου»...εγω ειχα σοκαριστει (αρχισα να υποψιαζομαι οτι το ατομο που ειχα απεναντι μου δεν ηταν διανοητικα οκ)...παρολααυτα συνεχισα την κουβεντα και του ανεφερα τη συζητηση που ειχε λαβει χωρα λιγα λεπτα πριν παρουσια μου...εκανε μια διανοητικη «κωλοτουμπα» και συνεχισε στο ιδιο στυλ...συμπερασμα? Αμα δε θες να στο πουνε δεν το ακους ποτε (η και αντιστροφα)
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από wish_Ναι σκιουρελ μου μπορεί να μην βγαινουν να τα πεις με άνεση αλλά και η ατάκα "δε σου υποσχεθηκα και τιποτα" επίσης για μένα δεν τη λες ευκολα,αλλά την είπε!Αν γίνεσαι πιεστική όπως μπορεί να έγινε η κοπέλα εδώ,μπορεί και να τα πει,αλλά η σιώπη του ειναι χειρότερη,ειναι η ευκολη λυση για ν΄αποφυγει ευθύνες.
ας έλεγε οτι δεν ταιριάζουν τα θέλω τους,ότι δεν βρίσκει κοινά σημεία.Ας το σέρβιρε ευγενικά αρκεί να το σέρβιρε.Το να δειχνεις οτι θέλεις και μετά να την κανεις στο ξαφνικό είναι ακόμα χειρότερο.
Αν και υπάρχουν κάποια κενά στο συγκεκριμένο στόρυ.
Κατομύρια έχει, γι' αυτό ..., ,
Να ριξουμε και μια ματια στην Pravda?...
Ειχαμε αυτα που ελεγε η εννοουσε ο λακισας...(στις μεχρι τωρα αναλυσεις της εδρας)...
σημαινει το ghosting δηλ ομορφουλα? στριβεις δια του αρραβωνος σαν να λεμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από alisidaΟ καθένας εξαφανίζεται όπως θέλει και όπως μπορεί.
Όσα αντέχει η ψυχούλα του δηλ.
Άλλοι εξαφανίζονται με ωραία εξήγηση,άλλοι με φωνές και σαματα,
άλλοι απομακρύνονται σιγα-σιγα και άλλοι απλά ανοίγουν την πόρτα και μην τους είδατε
...Δεν πειράζει ,άλλωστε δεν υπάρχει νόστιμη χυλοπιτα ,όπως και να μαγειρευτεί ,δεν χωνευεται
..Να φοβάστε αυτούς (και αυτές) που παραμένουν,αλλά λάμπουν δια της "απουσίας" τους.
Κάνετε ένα λάθος.Εσεις αφήσατε εξίσου να περάσουν δύο εβδομάδες για να του πείτε ότι σας πείραξε που πέρασαν δύο εβδομάδες.Ας αφήνατε δύο μήνες να τον ξεχνουσατε και να στέλνατε μετά για μνημόσυνο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Elenansn
Όταν λέω να καταλάβει ότι δεν είμαι καλά εννοώ να καταλάβει ότι τον σκέφτομαι και με ενοχλεί που πέρασαν δύο βδομάδες χάθηκε και δεν έδωσε καμία εξήγηση...ήθελα να τον αναγκάσω να δείξει κάτι.ενα συναίσθημα.οκ...καταλαβαινω ότι όλοι βάζετε τη λογική...αλλά δεν έχει τύχει σε κανέναν να νιώθετε διαισθητικά ότι ταιριάζετε με κάποιον όταν είστε μαζί...και μετά όταν χάνετε να ταραζεστε και να υπερβαλεται?κάποιοι έχουμε πιο εντονους χαρακτήρες...ήμαστε καταδικασμενοι να παρεξηγουμαστε πάντα?εγώ την υπερβολή τη θεωρώ ένδειξη ενδιαφέροντος...και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται τη μια μέρα να συμπαθείς κάποιον και την άλλη να τον διαγράφεις από τη γη... : (
στα social media