Ε ναι...μα να ειναι ολα κοριτσακια! με μαλλι κομμωτηριου που ποζαρουν σαν μικρομεγαλα, με τελειο φωτισμο (και φωτοσοπ υποθετω), με βλεμμα επιτηδευμενα δενξερωτι...ολα πανω κατω παροιμοια ποζα και υφος?...υφος απο προβληματοσμενη εφηβη εως χαρωπη λολιτα...προφανως ενας ο φωτογραφος...και ο σκοπος του? Αν ηταν μονο ενα δε θα μου εκανε εντυπωση...αλλα τοσα κοριτσακια μαζι? Αγορακια δεν εχει η «ζωη σαν παραμυθι»??? Μου φανηκε πως ειδα και πολλους λυκους κρυμμενους
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από forget_itΜε παρακινησατε να δω το βίντεο,νόμιζα πως θα έδειχνε κοριτσάκια που ονειρεύονταν να γίνουν μοντέλα.χαχα!
Ο δημιουργός του βίντεο ως σκοπό είχε να παρουσιάσει ονειρικές όμορφες στιγμές.Αλλα πώς?
Μεσα στον ελάχιστο χρόνο και με τα ελάχιστα λόγια,η μόνη εύκολη λύση ήταν να μεταβούμε σε αυτές συνειρμικά μέσω της εξωτερικής ομορφιάς.
Francesca_ βγάζουν και θετικούς αν μπορούν μόνοι τους να φροντίσουν πλέον τον ευατό τους.
Μας ενημέρωσε γνωστή μας που ήταν μέσα για 15 μέρες,πέρασε το άσχημο κομμάτι,εξακολουθεί να είναι θετική αλλά πήρε εξιτήριο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Francesca_παιδια, σας ευχαριστω ολους!
αν και το ποιντ της αναρτησης μου ηταν αλλο - σε βαζουν/βγαζουν στο/απο νοσοκομειο, χωρις να ειναι σιγουροι πως εισαι αρνητικος
εγώ πάλι εστίασα στα αθώα βλέμματα των παιδιών...δεν διακρίνω hidden agenda
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Enikoshttps://www.youtube.com/watch?v=F75K_O3l7fg&ab_channel=%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC
Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί μονο απο Κοκκινοσκουφιτσες...
χαχαχα, και μολις ειδα το παραμυθι, πηγα να στειλω ενα χαμογελο σε ενα κοριτσι και ειδα πως ειδε το προφιλ μου ενας που ονομαστικε badwolf
Θαχει ξεπηδησει απο το βιδεο του Τζοτζου καλε!!!...
Προσχηηη μεγαληηη!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Francesca_
χαχαχα, και μολις ειδα το παραμυθι, πηγα να στειλω ενα χαμογελο σε ενα κοριτσι και ειδα πως ειδε το προφιλ μου ενας που ονομαστικε badwolf
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από EnikosΘαχει ξεπηδησει απο το βιδεο του Τζοτζου καλε!!!...
Προσχηηη μεγαληηη!!!...
Francesca_ περαστικα
Τελικα οπως αποδεικνυεται τα νοσοκομεια ειναι χειροτερες εστιες μεταδοσης
του Covid απ οτι αλλοι χωροι που μαζευεται πολυς κοσμος...προφανως δεν τηρουν
κανα πρωτοκολλο...ξερω δυο περιπτωσεις ατομων που νοσηλευτηκαν σε καποιο
νοσοκομειο και απο κει κολλησαν covid......
Kατα τ αλλα φταινε τα σχολεια,η εστιαση,το λιανεμποριο...κτλ... να μου πεις
να κλεισουν τα νοσοκομεια......δεν γινεται, αλλα ας γινει και κανας ελεγχος
αν τηρουνται τα μετρα στα νοσοκομεια η καμια ρημαδα απολυμανση...
Πας να κανεις check up και ο γιατρος δεν φοραει μασκα...έλεος !
ευχαριστω και σε σενα...
δεν ξερω αν αποδεικνυονται τα νοσοκομεια οι χειροτεροι μεταδοτες ή εστιες..αναφερω αυτο που θα μπορουσε να ειναι..Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media