Ο καθενας μας καταλαβαινει η ερμηνευει οπως θελει αυτα που διαβαζει αλλα δεν αλλαζει η πραγματικοτητα ...Εγω διαβασα τωρα και αντιγραφω το παρακατω απο την εκθεση του ΕΟΔΥ στην οποια αναφερεσαι και συ aggelo:
Αυξημένη ήταν κατά τη φετινή περίοδο και η γενική θνησιμότητα στον Ελληνικό πληθυσμό, ενώ η εκτίμηση που έγινε από τους επιστήμονες του ΕΟΔΥ για την «αποδιδόμενη στη γρίπη θνησιμότητα» ήταν 9,8 θάνατοι ανά 100.000 πληθυσμού (95% Διάστημα Εμπιστοσύνης: 6,8?12,8), που αντιστοιχεί σε 1071 θανάτους (με 95% Διάστημα Εμπιστοσύνης 733? 1380 θανάτους).
Και καπου παρακατω:
Επίσης κατά τη φετινή περίοδο (από εβδομάδα 40/2018 έως εβδομάδα 20/2019) στην Ελλάδα καταγράφηκαν 154 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη,
Θες να συγκρινουμε τους θανατους απο covid με τους κατ εκτιμηση αποδιδομενους στη γριππη περυσι??? Δεν παει ετσι ομως ...δε θα συγκρινουμε κουκια με πετρες!!!
Εγω διαβαζω οτι ειχαμε 154 θανατους απο γριπη την περιοδο 2018-2019 ενω την αντιστοιχη περιοδο 2019-2020 απο γριπη 113 και απο covid 193 (μεχρι 14 ιουλιου 2020)...
Απολυτα λογικη εξελιξη δλδ αφου λογω των μετρων της ανοιξης 2020 δεν ειχαμε τοτε ιδιαιτερη διασπορα ουτε στον κορονοιο ουτε στη γριπη...(γι αυτο και λιγοτεροι απο γριππη εναντι της προηγουμενης περιοδου πλας οτι καποιοι ευπαθεις/υπεργηροι που πεθαναν τελικα απο κορονοιο ,,,αν δεν υπηρχε θα πεθαιναν απο γριπη...
Να δουμε τωρα που θα φτασουν τα στοιχεια για την περιοδο 2020-2021 αφου εχουμε σχεδον 1000 θανατους τις τελευταιες βδομαδες απο covid
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από AggeloΕγω ειπα οτι ο μοναδικος λογος που πεθαινει καποιος το 2020 ειναι απο Covid
η τουλαχιστον ετσι μας το σερβιρουν τα ΜΜΕ
δεν εχω ακουσει να πεθανει καποιος απο καποιο αλλο νοσημα το 2020
το βλεπεις φυσιολογικο οταν εχουμε 1,2 θανατους απο Covid
ανα 100.000 κατοικους στην Ελλαδα ? για παραδειγμα
για την περίοδο 2018-2019 αποδιδόμενη στη γρίπη θνησιμότητα»
ήταν 9,8 θάνατοι ανά 100.000 πληθυσμού
Αυτα τα νουμερα τα δινουν στην δημοσιοτητα ο ΕΟΔΥ,οργανισμοι κτλ
δεν ειναι δικα μου, οι ιδιοι τα δημοσιευουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Aggelo
το βλεπεις φυσιολογικο οταν εχουμε 1,2 θανατους απο Covid
ανα 100.000 κατοικους στην Ελλαδα ? για παραδειγμα
για την περίοδο 2018-2019 αποδιδόμενη στη γρίπη θνησιμότητα»
ήταν 9,8 θάνατοι ανά 100.000 πληθυσμού
Δε είναι σωστό το νούμερο που γράφεις.
Με την προσθήκη των δεδομένων της 17 Νοεμβρίου έχουμε 10.9 θανάτους ανά 100.000 κατοίκους ( 1.165 νεκροί διά 10.730.000 εκατομμύρια επί 100.000 )
και δεν πιάσαμε ακόμα Δεκέμβριο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από agnwstos_Xi
Δε είναι σωστό το νούμερο που γράφεις.
Με την προσθήκη των δεδομένων της 17 Νοεμβρίου έχουμε 10.9 θανάτους ανά 100.000 κατοίκους ( 1.165 νεκροί διά 10.730.000 εκατομμύρια επί 100.000 )
και δεν πιάσαμε ακόμα Δεκέμβριο...
'Εκανα λάθος.
Αυτά ήταν τα χθεσινά δεδομένα.
Σήμερα έχουμε +63 νεκρούς,συνολικά 1.228.
Αν κάνεις τις πράξεις έχουμε πλέον 11,44 νεκρούς ανά 100.000 κατοίκους
Ελαφρυ το χωμα και κουραγιο στην οικογενεια.
Γενικως η προληψη δε βλαπτει και κυριως σε γιατρο.Εν πασει περιπτωσει απο τη στιγμη που καποιοι θα κονομησουν το παχτωλο
( ηδη κυκλοφορουν νουμερα κερδων σε τρισ που
τα διαβαζεις και σε πιανει ζαλαδα )
απ ολη την ιστορια με τον Convid σε βαρος των απλων ανθρωπων
που ανυσηχουν για την υγεια τη δικη τους και των δικων τους ανθρωπων
διατηρω μεγαλες επιφυλαξεις αν τα νουμερα των κρουσματων - Θανατων κτλ
που ακουμε καθημερινα ειναι πραγματικα η οχι......
Ειναι δεδομενο οτι ο τρομος πουλαει απ οπου και αν προερχεται και το ξερουν
πολυ καλα τα αρπακτικα και τα παπαγαλακια τους...... και ο Covid για καποιους
ειναι χρυση ευκαιρια να επιβληθουν στις μαζες και για καποιους αλλους να κονομησουν
τρελλα και δεν θα την αφησουν να παει χαμενη...
... θα έπρεπε να μην ασχοληθεί η ιατρική να βρει φάρμακα και εμβόλια για τον Covid ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από AggeloΕν πασει περιπτωσει απο τη στιγμη που καποιοι θα κονομησουν το παχτωλο
απ ολη την ιστορια με τον Convid σε βαρος των απλων ανθρωπων
που ανυσηχουν για την υγεια τη δικη τους και των δικων τους ανθρωπων
διατηρω μεγαλες επιφυλαξεις αν τα νουμερα των κρουσματων - Θανατων κτλ
που ακουμε καθημερινα ειναι πραγματικα η οχι......
Ειναι δεδομενο οτι ο τρομος πουλαει απ οπου και αν προερχεται και το ξερουν
πολυ καλα τα αρπακτικα και τα παπαγαλακια τους...
... και ο Covid για καποιους
ειναι χρυση ευκαιρια να επιβληθουν στις μαζες και για καποιους αλλους να κονομησουν
τρελλα και δεν θα την αφησουν να παει χαμενη...
φρέσκια-φρέσκια, σήμερα πήρα εξιτήριο απο το νοσοκομείο...
όταν μπήκα, μου κάνανε τεστ, που θα έβγαινε σε 48 ώρες..Περαστικά!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Francesca_φρέσκια-φρέσκια, σήμερα πήρα εξιτήριο απο το νοσοκομείο...
όταν μπήκα, μου κάνανε τεστ, που θα έβγαινε σε 48 ώρες..
την δεύτερη ημέρα φέρανε μια μονάχη με την συνοδό της, την έπιαναν διάφοροι γιατροί, νοσοκόμες με γυμνά χέρια και όταν θα έφευγε ρώτησα, αν τους κάνανε τεστ...
είπαν όχι.. ήταν καρκινοπαθής και θα έφευγε για 6-7 ώρες
προχτές, στο παραδίπλα δωμάτιο, μια κυρία που θα έπρεπε να μπει χειρουργείο, βγήκε θετική.
κλείσανε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια, έκαναν απολύμανση, το προσωπικό που πάει απο αστενή σε αστενή, δεν ξέρω αν έκανε τεστ, αλλά μέχρι σήμερα σε εμένα, απο τις 3 του μήνα, για όσο ήμουν εκεί, μου κάνανε τρία και αυτό ισχύει μόνο για πριν το χειρουργείο
το προσωπικό φοράει μάσκες, επίσης και οι ασθενείς
η κυρία που βγήκε θετική, είπανε πως δεν φόραγε ( πώς, αφού είναι υποχρεωτικές, ακόμη και στον ύπνο)
θα ήθελα να πω πως ακόμα και να παίρνουν μέτρα τα νοσοκομεία, αυτό το 48 -ωρο μέχρι να βγει το τεστ είναι πολύ κρίσιμο...
για 48 ώρες ένα κρούσμα έχει επαφή με πολύς κόσμος
και με έστειλαν εγχειρισμένη, όπως και τους άλλους που βγαίνουν, χωρίς να είμαστε σίγουροι, αν έχουμε κολλήσει κάτι ή όχι... απο εκεί...
αυτά απ' τον ..μέτωπο
Αν δουν οτι εισαι σε μια κατάσταση που μπορείς να ανταπεξέλθεις και να φροντίσεις τον ευατό σου στο σπίτι πλέον σε βγάζουν.
Καλή και ταχεία ανάρρωση να΄χετε. Να προσέχετε τον εαυτό σας και έστω όσο μπορείτε να μείνετε απομονωμένη απ΄τους δικούς σας αν νιώθετε φόβο.
εμείς είμαστε εδώ να ξεχνιέστε όσο μπορείτε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Francesca_φρέσκια-φρέσκια, σήμερα πήρα εξιτήριο απο το νοσοκομείο...
την δεύτερη ημέρα φέρανε μια μονάχη με την συνοδό της, την έπιαναν διάφοροι γιατροί, νοσοκόμες με γυμνά χέρια και όταν θα έφευγε ρώτησα, αν τους κάνανε τεστ...
προχτές, στο παραδίπλα δωμάτιο, μια κυρία που θα έπρεπε να μπει χειρουργείο, βγήκε θετική.
κλείσανε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια, έκαναν απολύμανση, το προσωπικό που πάει απο αστενή σε αστενή, δεν ξέρω αν έκανε τεστ, αλλά μέχρι σήμερα σε εμένα, απο τις 3 του μήνα, για όσο ήμουν εκεί, μου κάνανε τρία και αυτό ισχύει μόνο για πριν το χειρουργείο
η κυρία που βγήκε θετική, είπανε πως δεν φόραγε ( πώς, αφού είναι υποχρεωτικές, ακόμη και στον ύπνο)
θα ήθελα να πω πως ακόμα και να παίρνουν μέτρα τα νοσοκομεία, αυτό το 48 -ωρο μέχρι να βγει το τεστ είναι πολύ κρίσιμο...
και με έστειλαν εγχειρισμένη, όπως και τους άλλους που βγαίνουν, χωρίς να είμαστε σίγουροι, αν έχουμε κολλήσει κάτι ή όχι... απο εκεί...
αυτά απ' τον ..μέτωπο
Περαστικά και σιδερένια
Παράθεση:
αυτά απ' τον ..μέτωπο
Παράθεση:
αυτά απ' τον ..μέτωπο
Περαστικά Francesca
Φίλος γιατρός από το Χάρβαρντ μου είπε ότι πρόσφατες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν συσχέτιση της ταχείας ανάρρωσης με τις συχνές αναρτήσεις σχολίων στο sxeseis.gr.
Δοκίμασε να δεις αν είναι ισχύει...
... σου εύχομαι περαστικά και σιδερένια !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από agnwstos_Xi
Βγαίνει από το συνδυασμό των προτάσεων "δοκίμασε να δεις αν είναι αλήθεια" και "δοκίμασε να δεις αν ισχύει"...
Παραξενο βιντεακι...απο αυτα που με βαζουν σε σκεψεις ...και πολυ παραξενες φωτο... καλα ολοι κοριτσια μικρομεγαλα μοντελα που ποζαραν ημασταν???
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από giorgos170
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από wish_Αν δουν οτι εισαι σε μια κατάσταση που μπορείς να ανταπεξέλθεις και να φροντίσεις τον ευατό σου στο σπίτι πλέον σε βγάζουν.
Καλή και ταχεία ανάρρωση να΄χετε. Να προσέχετε τον εαυτό σας και έστω όσο μπορείτε να μείνετε απομονωμένη απ΄τους δικούς σας αν νιώθετε φόβο.
εμείς είμαστε εδώ να ξεχνιέστε όσο μπορείτε.
με τη γατουλα οι δυο μας μονο ειμαστε ετσι και αλλιως.. απομονωμενη ειμαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από agnwstos_Xi
Περαστικά Francesca
Φίλος γιατρός από το Χάρβαρντ μου είπε ότι πρόσφατες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν συσχέτιση της ταχείας ανάρρωσης με τις συχνές αναρτήσεις σχολίων στο sxeseis.gr.
αμα βαλεις κανενα θεμα που αξιζει να δουλεψει και το μυαλο, να μην σημειωνει και αντιδρα μονο στα σηματα του πονου, ευχαριστως!
παιδια, σας ευχαριστω ολους!
αν και το ποιντ της αναρτησης μου ηταν αλλο - σε βαζουν/βγαζουν στο/απο νοσοκομειο, χωρις να ειναι σιγουροι πως εισαι αρνητικος
κινουμενες ''βομβες'' ειμαστε ο καθε ενας ασθενης
Με παρακινησατε να δω το βίντεο,νόμιζα πως θα έδειχνε κοριτσάκια που ονειρεύονταν να γίνουν μοντέλα.χαχα!
Ο δημιουργός του βίντεο ως σκοπό είχε να παρουσιάσει ονειρικές όμορφες στιγμές.Αλλα πώς?
Μεσα στον ελάχιστο χρόνο και με τα ελάχιστα λόγια,η μόνη εύκολη λύση ήταν να μεταβούμε σε αυτές συνειρμικά μέσω της εξωτερικής ομορφιάς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Kristina_Παραξενο βιντεακι...απο αυτα που με βαζουν σε σκεψεις ...και πολυ παραξενες φωτο... καλα ολοι κοριτσια μικρομεγαλα μοντελα που ποζαραν ημασταν???
και τις βιταμίνες σου!
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=gpOn56zZF6s
Σχόλιο # 35 από giorgos170
Να καταπίνεις τα φάρμακά σου , ... .. ..,, , .. ,
το κείμενό σας, είναι γάτα...,,,..,
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media