Καλησπέρα. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί έχω την αίσθηση ότι θα σας κουρασω. Έχω μια σχέση περίπου 4 χρόνια. Με το παιδί αυτό τα πάμε αρκετά καλά έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά λόγω του ότι είναι φαντάρος και εγώ στα τελείωματα της σχολήςμου κάνεις δεν έχει δουλειά και το μεταξύ μας δεν προχωράει. Πράγμα που με ενοχλεί αρκετά. Δεν ξέρω πότε και πως θα φτιάξει η κατάσταση μεταξύ μας και όλο αυτό μου δημιουργεί τρελές αν ασφάλειες ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μπορώ να χαρώ με τη χαρά κανενός. Ο αδερφός μου συγκατοικει με την κοπέλα του όπως και η αδερφή του συντρόφου μου με το αγόρι της και από ότι φαίνεται το πάνε σοβαρά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν Ζηλεύω γιατί αυτοί προχωρανε στη σχέση τους ένα βήμα μπροστά. Ενώ εγώ στασιμη εδώ και χρόνια. Νιώθω ότι έχω αποτύχει. Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων όποιον βρειςχρόνο να μου απαντήσει.
Καλό μου κορίτσι,αυτό που έχει σημασία είναι να προχωρήσει πρώτα ο καθένας για τον εαυτό του,δηλ εσύ να τελειώσεις τη σχολή σου,εκείνος να απολυθεί από το στρατό και να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά σας και οι δύο
.Αυτό είναι μια εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο η οποία θα βάλει τις βάσεις και για τη σχέση σας.
Όσο πιο ολοκληρωμένοι είστε ως άνθρωποι,τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το τι θα κάνετε με τη σχέση σας.
.Μην ξεχνάς ότι στα 20 που τα φτιάξατε,εισασταν ακόμα παιδιά,είχατε άλλες ανάγκες και λίγα βιώματα..
.Οι αλλαγές της ζωής σε αυτές τις ηλικίες,τρέχουν πολύ γρήγορα.
..Ήδη προχωράτε,μην υποτιμας τα βήματα που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του,το μαζί θα έρθει στην ώρα του ..
.Κοίτα τη σχολή σου πρώτα
Οποιος βιαζεται σκονταφτει...Σοφα λογια...Ασε τους αλλους να σκονταψουν και εσυ κανε αυτο που πρεπει οταν πρεπει και οταν νιωσεις εσυ ετοιμη... Ασε τους αλλους. Οι αλλοι εχουν (η δεν εχουν) τα δικα τους... Καταλαβε κατι που μαλλον δεν στο λενε στο σπιτι η στο σχολειο... Ειμαστε 7-8 δισεκατομμυρια ανθρωποι σε αυτον τον πλανητη, που ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα, ανησυχιες, προτεραιοτητες, εξυπναδα, διορατικοτητα και αλλα πολλα (σε αφηνω να τα φανταστεις). Μην προσπαθεις να συγχρονιστεις εσυ και να συγχρονισεις και το ταιρι σου, με τον συγχρονισμο των φιλων και γνωστων σου. Ειναι στατιστικα αδυνατο να ταυτιζονται... Αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι το αν περνας αληθινα καλα με το ταιρι σου, για σενα και οχι για τους γυρω σου...
Σοβαρη ειναι μια σχεση, οταν παει για γαμο?...
Απο τα 24?...
Αναθεωρησε, να βρεις την υγεια σου...
Παράθεση:
Στο μυαλό μου υπάρχει ένα χάος
Σχόλιο # 1 από Elpidaki42Καλησπέρα. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί έχω την αίσθηση ότι θα σας κουρασω. Έχω μια σχέση περίπου 4 χρόνια. Με το παιδί αυτό τα πάμε αρκετά καλά έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά λόγω του ότι είναι φαντάρος και εγώ στα τελείωματα της σχολήςμου κάνεις δεν έχει δουλειά και το μεταξύ μας δεν προχωράει. Πράγμα που με ενοχλεί αρκετά. Δεν ξέρω πότε και πως θα φτιάξει η κατάσταση μεταξύ μας και όλο αυτό μου δημιουργεί τρελές αν ασφάλειες ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μπορώ να χαρώ με τη χαρά κανενός. Ο αδερφός μου συγκατοικει με την κοπέλα του όπως και η αδερφή του συντρόφου μου με το αγόρι της και από ότι φαίνεται το πάνε σοβαρά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν Ζηλεύω γιατί αυτοί προχωρανε στη σχέση τους ένα βήμα μπροστά. Ενώ εγώ στασιμη εδώ και χρόνια. Νιώθω ότι έχω αποτύχει. Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων όποιον βρειςχρόνο να μου απαντήσει.
Εχετε ενα διαφορετικο ειδος σχεσης, δεν εχετε τελειωσει τις υποχρεωσεις σας αρα δεν ειναι ευκολο να βρειτε δουλεια. Μη κολας τι εχουν κανει οι φιλοι σου και μη συγκρινεσαι. Η δικια σου σχεση εχει δρομο μπροστα ακομη. Θα συμφωνησω με τον Ενικο οτι δεν καταληγουν σε γαμο ολες οι σχεσεις. Δεν γερασατε ακομη. Θα ερθει η στιγμη που θα κανεις οικογενεια και παιδια και ισως να σκεφτεσαι αυτη τη στιγμη που κλαιγεσαι. Απολαυσε τη καθε στιγμη και αρχισε να περνας κανενα μαθημα και μη τα φορτωνεις στο κοκκορα. Γιατι εκει τα εχεις φορτωσει αν σκεφτεσαι ολα αυτα.
εαν στα 24 χρονια σουνιωθεις οτι εχεις αποτυχει και επισης δενμπορεις να χαρεις με την χαρα κανενος εμενα αυτα με βαζουν σε σκεψεις.. για το πρωτο οτι εχεις θεματακια και πρεπει να τα λυσεις αμμεσα με καποιον ειδικο και το δευτερο θα ελεγα οτι ειναι κακος χαρακτηρας... δεν μπορει να μην χαρεις με την ζωη τουα λλου επειδη εσυ νομιζεις οτι εχερις αποτυχει λογω της σχεσης σου... λυσε πρωτα τα θεματακια σου και μετα ελα να τα πουμε
υγ.. να προσεχεις τις κυριες με σκουφια τι γραφουν
χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Elpidaki42Καλησπέρα. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί έχω την αίσθηση ότι θα σας κουρασω. Έχω μια σχέση περίπου 4 χρόνια. Με το παιδί αυτό τα πάμε αρκετά καλά έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά λόγω του ότι είναι φαντάρος και εγώ στα τελείωματα της σχολήςμου κάνεις δεν έχει δουλειά και το μεταξύ μας δεν προχωράει. Πράγμα που με ενοχλεί αρκετά. Δεν ξέρω πότε και πως θα φτιάξει η κατάσταση μεταξύ μας και όλο αυτό μου δημιουργεί τρελές αν ασφάλειες ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μπορώ να χαρώ με τη χαρά κανενός. Ο αδερφός μου συγκατοικει με την κοπέλα του όπως και η αδερφή του συντρόφου μου με το αγόρι της και από ότι φαίνεται το πάνε σοβαρά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν Ζηλεύω γιατί αυτοί προχωρανε στη σχέση τους ένα βήμα μπροστά. Ενώ εγώ στασιμη εδώ και χρόνια. Νιώθω ότι έχω αποτύχει. Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων όποιον βρειςχρόνο να μου απαντήσει.
αγαπητο σκουφι δεν ειναι παιδια... στα 18 θελουν να ψηφιζουν... να ξερουμε τι λεμε οχι επειδηε ιμαστε μανες τα βλεπουμε ολα παιδια
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από alisidaΚαλό μου κορίτσι,αυτό που έχει σημασία είναι να προχωρήσει πρώτα ο καθένας για τον εαυτό του,δηλ εσύ να τελειώσεις τη σχολή σου,εκείνος να απολυθεί από το στρατό και να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά σας και οι δύο
.Αυτό είναι μια εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο η οποία θα βάλει τις βάσεις και για τη σχέση σας.
Όσο πιο ολοκληρωμένοι είστε ως άνθρωποι,τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το τι θα κάνετε με τη σχέση σας.
.Μην ξεχνάς ότι στα 20 που τα φτιάξατε,εισασταν ακόμα παιδιά,είχατε άλλες ανάγκες και λίγα βιώματα..
.Οι αλλαγές της ζωής σε αυτές τις ηλικίες,τρέχουν πολύ γρήγορα.
..Ήδη προχωράτε,μην υποτιμας τα βήματα που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του,το μαζί θα έρθει στην ώρα του ..
.Κοίτα τη σχολή σου πρώτα
Η ψήφος στα 18 μας καθιστά ικανούς δηλ στην επιλογή συντρόφου στα 20?
Για την εποχή μας ίσως ήταν σύνηθες φαινόμενο,αλλά τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.
Εργασία αγαπητέ .
Ένας φαντάρος και μια φοιτήτρια πως θα πληρώνουν τους λογαριασμούς τους ??
Παράθεση:
στα 20 που γραφεις
Σχόλιο # 7 από kostas232αγαπητο σκουφι δεν ειναι παιδια... στα 18 θελουν να ψηφιζουν... να ξερουμε τι λεμε οχι επειδηε ιμαστε μανες τα βλεπουμε ολα παιδια
Τελειωνε τις σπουδες.
Να τελειωνει και με το φανταρικό.Για αρχή θα πρότεινα να χαλαρώσεις και να προγραμματίσεις την ζωή σου.Αμφότεροι να δημιουργήσετε σπίτι και οικογένεια χωρίς εισοδήματα το καταλαβαίνεις κι εσύ η ίδια πως δεν γίνετε.Όσο για τους άλλους που ζηλεύεις να μην το κάνεις διότι δεν γνωρίζεις τι δυσκολίες μπορεί να περνάνε με την συγκατοίκηση.Δεν είναι πάντα ρόδινα έτσι όπως φαίνονται.Γράφεις και κάτι άλλο που εστιάζω περισσότερο "Νιώθω οτι έχω αποτύχει". .Ένα γεγονός ή μια κατάσταση που συμβαίνει στη ζωή μας, δημιουργεί αυτόματα κι αναπόφευκτα κάποιες αρνητικές σκέψεις και αυτές οι σκέψεις ένα αρνητικό συναίσθημα που μας μπλοκάρει και δεν μπορούμε να σκεφτούμε σωστά.Μην βάζεις ετικέτες και μην μεγιστοποιείς τις καταστάσεις που σου συμβαίνουν σήμερα.Αύριο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.
V.αγαπητη..σε αυτο αναφερομαι και οχι στα αλλα... μην παιζετε με τις λεξεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από alisidaΗ ψήφος στα 18 μας καθιστά ικανούς δηλ στην επιλογή συντρόφου στα 20?
Για την εποχή μας ίσως ήταν σύνηθες φαινόμενο,αλλά τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.
Εργασία αγαπητέ .
Ένας φαντάρος και μια φοιτήτρια πως θα πληρώνουν τους λογαριασμούς τους ??
Οτι κατσει κι οπου κατσει...
Παράθεση:
Χαχα! Έχω αρκετό χρόνο γιατί μου έδωσαν άδεια.
Πες μου πώς περνάς τώρα και τι δεν σου αρέσει.
Παράθεση:
Ελπίδάκι, στην ηλικία που τελειώνουν οι σπουδές/στρατός και αρχίζει η αναζήτηση εργασίας, ή συνέχιση σπουδών ή ...ή... γενικά όταν αρχίζεις να ψάχνεις, τι θα κάνεις στη ζωή σου, είναι πάντα στο μυαλό ένα χάος. Να μη σε απογοητεύω, αλλά μπορεί να κρατήσει αρκετά χρόνια το χάος.
Ότι ο άνθρωπος ενηλικιώνεται στα 18 είναι μόνο για το νόμο. Στην εποχή μας, τα παιδιά ενηλικιώνονται περίπου στα 24.
Μην επηρεάζεσαι απο τις σχέσεις των συγγενών και φίλων. Κάθε σχέση παίρνει το δρόμο της. Κοίτα να τελειώσεις τη σχολή σου, να κοιτάξεις τι θα κάνεις επαγγελματικά και εφόσον αγαπιέστε με το αγόρι σου, μη στενοχωριέσαι. Να παλέψετε μαζί!
... λες και θα τελειώσει ... όπου να ναι !? Σοβαρά τώρα ???
Προσοχή! Ακολουθούν αυθαίρετοι συλλογισμοί ...
Πες αλήθειες στον εαυτό σου...
Ναι, ζηλεύεις αυτό που δεν έχεις!
Και το θες, όχι γιατί το θες πραγματικά, αλλά επειδή το έχουν οι άλλοι, ενώ εσύ όχι.
Και αυτό γράφει μέσα σου σαν ... προσωπική σου αποτυχία, ενώ συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια ...
Και έτσι, έχει καταντήσει να σου είναι "απαραίτητο" και αφού απουσιάζει, έγινε έλλειμμα σοβαρό και σημάδι αποτυχίας σου, μόλις στα 24 σου χρόνια ...
Και αν τελικά το αποκτήσεις,
θα είναι για τους λάθος λόγους,
ίσως και με τον λάθος άνθρωπο,
μπορεί και την λάθος στιγμή ...
Και όλα αυτά γιατί τρέχεις να προλάβεις ... Τι άραγε ?
Ξέρεις ?
στα social media