πάντως, τι στενοχωριέστε; Σκέφτομαι, αν ήμουν στη θέση σας, θα πήγαινα να ρωτησω τον οικογενειακό γιατρό μου, ο οποίος δε θα μου έκανε ο ίδιος το εμβόλιο και θα είχα μια αντικειμενική άποψη...
Θα μου πεις, γιατί δεν το κάνεις;
Εδώ στο αλλεμάνια, είναι λίγο διαφορετικά. Όλοι οι γιατροί είναι γιατροί του συστηματος υγείας και ακολουθούν οδηγίες. Θα μου πεις, δεν είναι επιστήμονες; Είναι, αλλά βλέπει κανείς, ότι και οι επιστήμονες έχουν διάφορες απόψεις. Αν πέσει οδηγία, να εμβολιαστούν όλοι, θα ακολουθήσουν αυτή.
Το Μάρτη 2020, είχα αρρωστήσει. Είχα συμπτώματα παρόμοια της κορονας, δηλ βήχα δυνατό που μού κοβε την ανάσσα, κόπωση, κακοδιαθεσία και τα βράδια σα να ένοιωθα ένα βάρος στους πνεύμονες και πρήξιμο στους λεμφαδένες. Η γιατρός μου έδωσε αναρρωτική 10 μερες και με ρώτησε, αν πήγα πρόσφατα στην Κίνα ή την Ιταλία (αυτά ήταν τότε τα επικίνδυνα). Είπα όχι, επομένως δεν έκανα τεστ. Της λέω, αν έχω συμπτώματα, να κάνω και μου είπε, έχουν οδηγία για συγκεκριμένες περιπτώσεις να κάνουν το τεστ.
Θέλω να πω, εδώ πρέπει λίγο να έχεις το νου σου και να τους εμπιστεύεσαι 80%. Ενώ στο γιατρό σου, που είναι επιστήμονας ανεξάρτητα από οδηγίες του υπουργείου, εκείνον μπορείς να τον εμπιστευτείς...λέω...
. . . . . . . . . .
Το κειμενο σας σηκωνει ψηλα τα χερια...και πινει χαινεκεν ντραφτ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 178 από Paralia48χαχα πάντως αυτό με τους πολιτικούς μ΄άρεσε!
Είδαμε και τα μπράτσα τους...
Την επόμενη δόση παρακαλώ να την κάνουν στον ποπό
Ποσώς με ενδιαφέρει.
'Επαψε να είναι η Παπαρήγα Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ
Παράθεση:
Σχόλιο # 135 από HeptamerΚάνοντας τον (συνομωσιολογο) δικηγόρο του διαβολου:
Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι έκανε το εμβόλιο κανονικά και όχι ότι του ένεσαν λίγο νεράκι;
Ποιος μας εγγυάται ότι το φιαλιδιο είχε ότι προβλεπεται και ότι δεν αντικαταστάθηκε off camera από κάτι άλλο;
Η λογική μας.
Η αντικειμενικη αποψη του γιατρου σου, περιλαμβανει και τα αποτελεσματα της χρησης του φαρμακου, απο κλινικες δοκιμες και πληθυσμιακες παρατηρησεις?...
Θα μου πεις...αν ειναι ο αλλος φακιρης...γιατι οχι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από Paralia48πάντως, τι στενοχωριέστε; Σκέφτομαι, αν ήμουν στη θέση σας, θα πήγαινα να ρωτησω τον οικογενειακό γιατρό μου, ο οποίος δε θα μου έκανε ο ίδιος το εμβόλιο και θα είχα μια αντικειμενική άποψη...
Θα μου πεις, γιατί δεν το κάνεις;
Εδώ στο αλλεμάνια, είναι λίγο διαφορετικά. Όλοι οι γιατροί είναι γιατροί του συστηματος υγείας και ακολουθούν οδηγίες. Θα μου πεις, δεν είναι επιστήμονες; Είναι, αλλά βλέπει κανείς, ότι και οι επιστήμονες έχουν διάφορες απόψεις. Αν πέσει οδηγία, να εμβολιαστούν όλοι, θα ακολουθήσουν αυτή.
Το Μάρτη 2020, είχα αρρωστήσει. Είχα συμπτώματα παρόμοια της κορονας, δηλ βήχα δυνατό που μού κοβε την ανάσσα, κόπωση, κακοδιαθεσία και τα βράδια σα να ένοιωθα ένα βάρος στους πνεύμονες και πρήξιμο στους λεμφαδένες. Η γιατρός μου έδωσε αναρρωτική 10 μερες και με ρώτησε, αν πήγα πρόσφατα στην Κίνα ή την Ιταλία (αυτά ήταν τότε τα επικίνδυνα). Είπα όχι, επομένως δεν έκανα τεστ. Της λέω, αν έχω συμπτώματα, να κάνω και μου είπε, έχουν οδηγία για συγκεκριμένες περιπτώσεις να κάνουν το τεστ.
Θέλω να πω, εδώ πρέπει λίγο να έχεις το νου σου και να τους εμπιστεύεσαι 80%. Ενώ στο γιατρό σου, που είναι επιστήμονας ανεξάρτητα από οδηγίες του υπουργείου, εκείνον μπορείς να τον εμπιστευτείς...λέω...
Οι ισπανικές αρχές θα τηρήσουν ένα μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, το οποίο θα μοιράζονται με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο δεν θα δημοσιοποιηθεί, ανέφερε σήμερα ο υπουργός Υγείας της Ισπανίας.
Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta, ο Σαλβαδόρ Ίγια υπογράμμισε εκ νέου πως ο εμβολιασμός κατά του νέου κορονοϊού, που ξεκίνησε χθες στην Ισπανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ, δεν θα είναι υποχρεωτικός.
Σχετικά με τα άτομα εκείνα που δεν θα θελήσουν να εμβολιαστούν, "αυτό που θα κάνουμε, είναι ένα μητρώο, το οποίο, επιπροσθέτως, θα κοινοποιηθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες", συνέχισε ο ίδιος, διευκρινίζοντας πως θα αναφέρεται "στα πρόσωπα εκείνα που θα τους προτείνουμε (να εμβολιαστούν) και τα οποία, απλά, θα το αρνηθούν"."Δεν θα πρόκειται για ένα έγγραφο που θα δημοσιοποιηθεί", διαβεβαίωσε ο Ισπανός υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως αυτό το μητρώο θα δημιουργηθεί "με τον μεγαλύτερο σεβασμό για την προστασία των δεδομένων".
Βάσει της τελευταίας μελέτης που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Δευτέρα από το Κέντρο Κοινωνιολογικής Έρευνας, ένα ινστιτούτο δημοσκοπήσεων εξαρτώμενο από την κυβέρνηση, το ποσοστό των Ισπανών που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί μειώθηκε εντυπωσιακά, από το 47% τον Νοέμβριο στο 28% τον Δεκέμβριο.
Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, το ποσοστό των Ισπανών που δηλώνει έτοιμο να κάνει το εμβόλιο αυξήθηκε από το 36,8% στο 40,5%.
ΠΗΓΗ : ΑΠΕ ΜΠΕ
Παράθεση:
Η Ισπανία θα τηρήσει ένα μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.
Σχόλιο # 186 από agnwstos_XiΟι ισπανικές αρχές θα τηρήσουν ένα μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, το οποίο θα μοιράζονται με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο δεν θα δημοσιοποιηθεί, ανέφερε σήμερα ο υπουργός Υγείας της Ισπανίας.
Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta, ο Σαλβαδόρ Ίγια υπογράμμισε εκ νέου πως ο εμβολιασμός κατά του νέου κορονοϊού, που ξεκίνησε χθες στην Ισπανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ, δεν θα είναι υποχρεωτικός.
Σχετικά με τα άτομα εκείνα που δεν θα θελήσουν να εμβολιαστούν, "αυτό που θα κάνουμε, είναι ένα μητρώο, το οποίο, επιπροσθέτως, θα κοινοποιηθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες", συνέχισε ο ίδιος, διευκρινίζοντας πως θα αναφέρεται "στα πρόσωπα εκείνα που θα τους προτείνουμε (να εμβολιαστούν) και τα οποία, απλά, θα το αρνηθούν"."Δεν θα πρόκειται για ένα έγγραφο που θα δημοσιοποιηθεί", διαβεβαίωσε ο Ισπανός υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως αυτό το μητρώο θα δημιουργηθεί "με τον μεγαλύτερο σεβασμό
για την προστασία των δεδομένων".
Βάσει της τελευταίας μελέτης που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Δευτέρα από το Κέντρο Κοινωνιολογικής Έρευνας, ένα ινστιτούτο δημοσκοπήσεων εξαρτώμενο από την κυβέρνηση, το ποσοστό των Ισπανών που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί μειώθηκε εντυπωσιακά, από το 47% τον Νοέμβριο στο 28% τον Δεκέμβριο.
Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, το ποσοστό των Ισπανών που δηλώνει έτοιμο να κάνει το εμβόλιο αυξήθηκε από το 36,8% στο 40,5%.
ΠΗΓΗ : ΑΠΕ ΜΠΕ
με δυο λεξεις - θα ειμαστε ή του μαντρι προβατα ή ..μαυρα προβατα
ο νεο-ναζι-ρατσι-φασι-σμος πισω απο την μασκα του κοβιντ και στο μεγαλειο του..!
το ''κυτρινο'' καποτε αστερι καθε δικτατοριας, μονο θα αλλαξει σημα, ισως σε κατι πιο τρομακτικο και που λεει ''δημοσιος κινδυνος'' για να ξεχωριζουν..
οι ''φουρνοι'' για το ψησιμο, επισης εξελιγμενοι και της τελευταιας τεχνολογιας..
η μονη διαφορα ειναι - θα πας με την θελιση σου ''να σε ψησουν'' ή οχι..
ετσι και αλλιως δεν εχει σημασια πια για τους ''βοσκους'' της ψευδοδημοκρατιας,
εχουν καταλαβει πώς να μας κανουν προβατα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 185 από EnikosΗ αντικειμενικη αποψη του γιατρου σου, περιλαμβανει και τα αποτελεσματα της χρησης του φαρμακου, απο κλινικες δοκιμες και πληθυσμιακες παρατηρησεις?...
Θα μου πεις...αν ειναι ο αλλος φακιρης...γιατι οχι...
έχουν σπουδάσει κάτι παραπάνω από στατιστική.
Ποτε βγηκαν οι στατιστικες, για το εμβολιο του Κοβιντ?...
Απο ποτε τις κατεχει ο γιατρος σου?...
Απο το μελλον?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 189 από Paralia48
Παράθεση:
Σχόλιο # 189 από Paralia48
Paralia48,
Η στατιστική επέτρεψε να εγκριθεί το εμβόλιο και η έλλειψή της από εδώ και πέρα-επειδή διαλύεται η ομάδα πλασίμπο- είναι που μας προβληματίζει,μιας και καλούμαστε πλέον να περπατήσουμε στα τυφλά,επιστήμονες και μη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 191 από agnwstos_Xi
Paralia48,
Η στατιστική επέτρεψε να εγκριθεί το εμβόλιο και η έλλειψή της από εδώ και πέρα-επειδή διαλύεται η ομάδα πλασίμπο- είναι που μας προβληματίζει,μιας και καλούμαστε πλέον να περπατήσουμε στα τυφλά,επιστήμονες και μη.
οι γιατροί δεν βαδίζουν εντελώς τυφλά, εμείς ναι.
Γιαυτό λέω, αυτοί ξέρουν περισσότερο από μόνο στατιστική.
Ασφαλώς και η στατιστική δείχνει μια τάση.
Οι επιστήμονες όμως μπορούν με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας να προβλέψουν κάποιες συνέπειες
Παράθεση:
Σχόλιο # 192 από Paralia48
οι γιατροί δεν βαδίζουν εντελώς τυφλά, εμείς ναι.
Γιαυτό λέω, αυτοί ξέρουν περισσότερο από μόνο στατιστική.
Ασφαλώς και η στατιστική δείχνει μια τάση.
Οι επιστήμονες όμως μπορούν με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας να προβλέψουν κάποιες συνέπειες
Paralia48,
οι γιατροί δεν βαδίζουν εντελώς στα τυφλά όταν έχουν στα χέρια τους τα διαρκώς ανανεούμενα δεδομένα των διπλών-τυφλών τυχαιοποιημένων συγκριτικών μελετών.
Με την ομάδα του πλασίμπο διαλυμένη εις τα εξ ων συνετέθη,από πού θα αντλούν δεδομένα οι γιατροί τους επόμενους 10,15,20,30 μήνες για να μπορούν με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας να προβλέψoυν κάποιες συνέπειες σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 195 από Paralia48
Το ποστ σου 194 απαντά στο ποστ σου 193 κατά κάποιο τρόπο.
Ο κ Κούβελας δίνει μη στατιστικές απαντήσεις βασισμένες στις ιατρικές του γνώσεις.
Και μάλιστα αυτές είναι καλύτερες από τις στατιστικές. Δε σου δίνουν ποσοστά, σου δίνουν όμως μια έγκυρη άποψη, βασισμένη σε γνώσεις μακροχρόνιες,
Κάθε φάρμακο, εμβόλιο κλπ περιέχει κάποιες ουσίες. Οι γιατροί γνωρίζουν αυτές τις ουσίες, αν όχι τις καινούργιες, μπορούν να ψάξουν τις πρώτες ύλες. Αυτές γνωρίζουν πώς περίπου δρουν και σε ποιες περιπτώσεις δεν πρέπει να χορηγούνται.
Ασφαλώς και δεν ξέρουν για όλους τους ανθρώπους. Ο γιατρός που σε γνωρίζει, μπορεί να σου δώσει μια συμβουλή , ότι εφόσον πάσχεις απ αυτο, καλό είναι να κάνεις το τάδε, ...
Σου ξαναλέω, καλή η στατιστική με τις ομάδες πλατσεντο κλπ, αλλά δεν είναι το Α και το Ω της επιστήμης. Είναι νούμερα σιγουριάς, τα απαιτεί η νομοθεσία και δείχνουν τάσεις
''πλατσεντο''
πλασιμπο, πλασιμπο..
εγω ειδα αυτο...
αντε να πεις πως εγω ...''συνωμοσιολογω'', επειδη εχω αγνοια, δεν ειμαι γνωστης για αυτα τα ζητηματα..οταν προβληματιζεται ενας γιατρος, που καταλαβαινει απο αυτα και λεει - ''ακομα δεν εχουμε δει τιποτα'' και ''ειναι το μεγαλυτερο πειραμα με την ανθρωποτιτα'', τι να πεις - συνωμοσιολογος και αυτος;Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media