Παράθεση:
Σχόλιο # 201 από Francesca_
α, και αυτο να ακουσετε, ενδιαφερονhttps://www.youtube.com/watch?v=rQ-OMg4cLQE
παντως, αν δεις στο λεπτό 1.55 περίπου , λέει <<όλα του τα τεστ είχαν βγει αρνητικά>> Επομένως πώς γνωρίζουν ότι ήταν θετικός και ασυμπτωματικός; Και βγήκε έπειτα θετικός, όταν αρρώστησε,... χμμμ πιθανότατα βέβαια, αλλά ... δεν ξέρω... ας ελπίσω πως αυτοί ξέρουν
Εχουν γινει 3.500.000 εμβολιασμοι, πεθαναν 2-3 ανθρωποι χωρις αποδειξη οτι φταιει το εμβολιο και 10 αλεργιες. Και τι εγινε?
Δεν πιστευω να εισαι ο Χαικαλης?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 203 από Maimoudaki1πεθαναν 2-3 ανθρωποι ... Και τι εγινε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 202 από Paralia48
παντως, αν δεις στο λεπτό 1.55 περίπου , λέει <<όλα του τα τεστ είχαν βγει αρνητικά>> Επομένως πώς γνωρίζουν ότι ήταν θετικός και ασυμπτωματικός; Και βγήκε έπειτα θετικός, όταν αρρώστησε,... χμμμ πιθανότατα βέβαια, αλλά ... δεν ξέρω... ας ελπίσω πως αυτοί ξέρουν
παραλια, αν δεις και το αλλο βιντεο, εκει εξηγει πως τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα - απλα ανιχνευουν ανθρωπινο ΔΝΑ, στους ''θετικους''...
το μεγαλο προβλημα με το εμβολιο θα ειναι εκει, οπου οι ανθρωποι εχουν αναπτυξει αντισωματα και δεν το ξερουν, δλδ. στους ασυμπτωματικους..
επισης, δεν συνισταται σε γυναικες που θελουν να εχουν παιδια, αρα σε αναπαραγωγικες ηλικιες, αρα και για ανδρες θα ισχυει.. ''αλλαζει τα φωτα''
δες και αυτο, ο ανθρωπος εχει 42 ειδικοτιτες, βρες και αλλα βιντεα που λεει πολυ σημαντικα για το τι μπορει να μας προκαλεσει το εμβολιο..
https://www.youtube.com/watch?v=NBN8iTPYi7Yα, δες και το
https://www.youtube.com/watch?v=vujR3DyzCpk
δεν θα τα ακουσεις αλλου
ειναι και ανθρωποι που βλεπουν τη μεγαλητερη εικονα και δεν ειναι λιγοι..
εμβολια ...φρανκενσταιν! ε ναι, ''συνωμοσιολογοι''!
Παράθεση:
Σχόλιο # 205 από Francesca_
παραλια, αν δεις και το αλλο βιντεο, εκει εξηγει πως τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα - απλα ανιχνευουν ανθρωπινο ΔΝΑ, στους ''θετικους''...
το μεγαλο προβλημα με το εμβολιο θα ειναι εκει, οπου οι ανθρωποι εχουν αναπτυξει αντισωματα και δεν το ξερουν, δλδ. στους ασυμπτωματικους..
επισης, δεν συνισταται σε γυναικες που θελουν να εχουν παιδια, αρα σε αναπαραγωγικες ηλικιες, αρα και για ανδρες θα ισχυει.. ''αλλαζει τα φωτα''
δες και αυτο, ο ανθρωπος εχει 42 ειδικοτιτες, βρες και αλλα βιντεα που λεει πολυ σημαντικα για το τι μπορει να μας προκαλεσει το εμβολιο..
https://www.youtube.com/watch?v=NBN8iTPYi7Y
α, δες και το
https://www.youtube.com/watch?v=vujR3DyzCpk
δεν θα τα ακουσεις αλλου
Francesca, σου ξαναλέω, δεν είμαι ειδική και κατά τη γνώμη μου ο καθένας πρέπει να εμπιστευτεί το γιατρό του και μαζί να αποφασίσουν κατά περίπτωση. Όμως, θεωρώ λάθος, να ενημερωνόμαστε από φέισμπουκ, γουτιουμ κλπ για τόσο σοβαρά θεματα υγείας.
Παρ όλα αυτά θα πω μια άποψη, γιατί ό,τι και να λένε για τους γιατρούς ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους κλπ, εγώ δεν το δέχομαι και πιστεύω ότι από μένα ξέρουν τουλάχιστο εκατό χιλιάδες φορές περισσότερα.
1 <<τεστ δεν είναι αξιόπιστα>> : όλες οι εξετασεις έχουν ένα ποσοστό λάθους. Αν ήταν εντελώς λάθος, τότε γιατί να γίνονται; Κάποια σοβαρή αξιοπιστία έχουν.
2. <<δεν συνισταται σε γυναικες που θελουν να εχουν παιδια, αρα σε αναπαραγωγικες ηλικιες, αρα και για ανδρες θα ισχυει.>> Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, γιαυτό λέω κατά περίπτωση. Πιθανότατα σε συγκεκριμένες γυναίκες ο γυναικολόγος τους, το έχει συστήσει για κάποιους λόγους. Αν δεν είναι βέβαιαος, καλά κάνει, να προφυλάξει τις γυναίκες. Για τους άντρες, πώς το συμπεράναμε; Μπορεί να είναι σωστό, αλλά πώς γενικεύουμε το συμπέρασμα;
3 <<ο ανθρωπος εχει 42 ειδικοτητες>> : και μόνο το νούμερο είναι ένδειξη προς <<τσαπατσούλικα>> συμπεράσματα. 42 ειδικότητες έχουν οι τηλεπαρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών που όλα τα ξέρουν. Κανένας σοβαρός επιστήμων δεν έχει τόσες ειδικότητες
Όχι δε θα ψαξω σε βίντεο, να βρω τι θα κάνω με τον οργανισμό μου, Ξαναλέω, όταν έρθει η σειρά μου, θα ενημερωθώ από τη γιατρό μου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο <<το μεγαλο προβλημα με το εμβολιο θα ειναι εκει, οπου οι ανθρωποι εχουν αναπτυξει αντισωματα και δεν το ξερουν, δλδ. στους ασυμπτωματικους..>> και θα συμπληρώσω και σε όσους μόλις θεραπεύτηκαν από τη νόσο, γιαυτό και δεν τους βάζουν προς το παρόν να εμβολιαστούν. Δεν είχαν τέτοιους δοκιμαζόμενους.
Και αυτό το m-RNA δεν είναι και θανατηφόρο. Είναι μια πρωτεϊνη που μεταφέρει γενετικές πληροφορίες. Όλα τα εμβόλια περιέχουν τμήματα παθογόνων μικροοργανισμών ή πρωτεϊνες. Έτσι θα φτιάξει το κύτταρο αντισώματα.
γιατροι ειναι και οι αλλοι βρε παραλια, που ξερουν κατι παραπανω απο τον προσωπικο σου γιατρο..
αλλα αφου εμπιστευεσαι μονο αυτον, και οχι, εστω εσενα, μετα απο - αν ακουσεις καποιες γνωμες γιατρων που ειναι ειδικοι σ' αυτα, εγω ποια ειμαι να σου πω - οχι!Άρχισαν τα του εμβολίου παραλειπομενα...
Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει στη διαφημιστική του καμπάνια :
"Ελάτε σ' εμάς ,είμαστε και εμβολιασμενοι"
Παράθεση:
Σχόλιο # 211 από HeptamerΆρχισαν τα του εμβολίου παραλειπομενα...
Γερμανός οδοντιατρος πιέζει τους υπαλλήλους του να εμβολιαστουν, ειδάλλως θα τους θέσει σε απληρωτη αναστολή.
Κανονισε μάλιστα και υποχρεωτικό ραντεβου εμβολιασμού του ίδιου και των υπολοίπων. Όποιος δεν εμβολιαστει, δε θα έρχεται σε επαφή με τους πελατες και θα παει σπίτι του.
Προπομπός για ότι (υποχρεωτικό) μας επιφυλάσσεται κι εδώ;
Στις κοπιες λειτουργούμε αριστα, οπότε ...
Απο το καλοκαιρι και επειτα δεν θα μπορεις να ταξιδεψεις στο εξωτερικο αν δεν εισαι εμβολιασμενος...και αυτο
θα ειναι κοινοτικη οδηγια...
το επομενο βημα και οσο θα παραμενει μη υποχρεωτικος ο εμβολιασμος
και θα ειναι περισσοτεροι οι ανεμβολιαστοι το μετρο θα γινει υποχρεωτικο οπου οι συναθροισεις...βλεπε
γηπεδα,μετα θεατρα,κινηματογραφοι,μουσικες σκηνες,κλπ...
το τελικο χτυπημα θα ειναι τα super market...
Γιατι οι εκαστοτε εξουσιες σκεφτονται πριν απο εμας για εμας
Παράθεση:
Σχόλιο # 213 από 26-29-31Απο το καλοκαιρι και επειτα δεν θα μπορεις να ταξιδεψεις στο εξωτερικο αν δεν εισαι εμβολιασμενος...και αυτο
θα ειναι κοινοτικη οδηγια...
το επομενο βημα και οσο θα παραμενει μη υποχρεωτικος ο εμβολιασμος
και θα ειναι περισσοτεροι οι ανεμβολιαστοι το μετρο θα γινει υποχρεωτικο οπου οι συναθροισεις...βλεπε
γηπεδα,μετα θεατρα,κινηματογραφοι,μουσικες σκηνες,κλπ...το τελικο χτυπημα θα ειναι τα super market...
Γιατι οι εκαστοτε εξουσιες σκεφτονται πριν απο εμας για εμας
πηγή πληροφόρησης;
Παράθεση:
Σχόλιο # 211 από HeptamerΆρχισαν τα του εμβολίου παραλειπομενα...
Γερμανός οδοντιατρος πιέζει τους υπαλλήλους του να εμβολιαστουν, ειδάλλως θα τους θέσει σε απληρωτη αναστολή.
Κανονισε μάλιστα και υποχρεωτικό ραντεβου εμβολιασμού του ίδιου και των υπολοίπων. Όποιος δεν εμβολιαστει, δε θα έρχεται σε επαφή με τους πελατες και θα παει σπίτι του.
Προπομπός για ότι (υποχρεωτικό) μας επιφυλάσσεται κι εδώ;
Στις κοπιες λειτουργούμε αριστα, οπότε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 212 από alisidaΣίγουρα θα το χρησιμοποιήσει στη διαφημιστική του καμπάνια :
"Ελάτε σ' εμάς ,είμαστε και εμβολιασμενοι"
![]()
![]()
Ε, και τι μ΄αυτό, θα πουν οι πελάτες;
Εφόσον και πάλι μας κολλάτε!
Μα...πρεπει να συγκρινωμε τσι γιατροι μας, με αλλοι γιατροι...
Εμεις οι ιατροι...
Τι...ετσι πας και λες..."βανε ενα κιλο φετα"?...
Σας παρακαλω τωρα!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 209 από Francesca_γιατροι ειναι και οι αλλοι βρε παραλια, που ξερουν κατι παραπανω απο τον προσωπικο σου γιατρο..
αλλα αφου εμπιστευεσαι μονο αυτον, και οχι, εστω εσενα, μετα απο - αν ακουσεις καποιες γνωμες γιατρων που ειναι ειδικοι σ' αυτα, εγω ποια ειμαι να σου πω - οχι!
κανε τη δουλεια σου, αλλα μην θετεις ερωτησεις να νομιζω πως πραγματικα ενδιαφερεσαι να μαθεις κατι παραπανω για ενα τετοιο σοβαρο ζητημα..
Και οι εμβολιασμενοι κολλανε τους αλλους?...
Τοχεις τσεκαρει?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 215 από Paralia48
Ε, και τι μ΄αυτό, θα πουν οι πελάτες;
Εφόσον και πάλι μας κολλάτε!
Perissos Ltd
Παράθεση:
Σχόλιο # 214 από Paralia48
πηγή πληροφόρησης;
Παράθεση:
Σχόλιο # 217 από EnikosΚαι οι εμβολιασμενοι κολλανε τους αλλους?...
Τοχεις τσεκαρει?...
όχι, έχεις δίκιο.
Όταν τσεκαριστεί, συνεχίζουμε
Ναι...θα συνεχισουμε...την ενημερωση...
Ετσι θα ντο αφησουμε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 219 από Paralia48
όχι, έχεις δίκιο.
Όταν τσεκαριστεί, συνεχίζουμε
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media