Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εσείς θα κάνετε το εμβόλιο όταν εγκριθεί/παραχθεί/διανεμηθεί κοκ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-31)
Σελίδες Αρχική«891011121314151617Τελ.»

eva-1982

# 241 στις 17/1/2021
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 157
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 232 από Paralia48

συμφωνώ απολύτως μαζί σου !!!

Απορία: Είναι δυνατό να κάνεις την πρώτη δόση και ενώ δεν έχει ακόμα ο οργανισμός δημιουργήσει αντισώματα, να κολήσεις κόβιντ και η πορεία της αρρώστιας να είναι πιο βαριά απ ό,τι θα ήταν αν δεν είχες εμβολιαστεί; ή να έχεις ήδη κοβιντ , να μην το ξέρεις και να νοσήσεις πολύ βαριά;

Το λέω, γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε για κάποιους από τους 23 νεκρούς στη Νορβηγία. Και ήταν όλοι ηλικιωμένοι

Κανένα εμβόλιο δεν παρέχει 100% προστασία πόσω μάλλον ένα υπό όρους -εκτακτου υγειονομικής ανάγκης εμβόλιο. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των δόσεων, συνεχίζουμε να τηρούμε τα ήδη γνωστά μέτρα προστασίας. 

Από τα δεδομένα που μέχρι τώρα διαθέτουμε δεν προκύπτει ότι ο εμβολιασμός δυνητικά θα μπορούσε να προκαλέσει "βαριά νόσο". Αυτό οφείλεται κυρίως σε βιολογικούς λόγους (π.χ. μεταβολικές διαταραχές σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες κ.λ.π)

Υπάρχει ωστόσο επιφύλαξη ακόμα και όχι ισχυρή αντένδειξη αν άτομα που ήδη έχουν νοσήσει θα πρέπει να προχωρήσουν στον εμβολιασμό ή όχι. 

Αναφορικά με τους 29 θανάτους λόγω εμβολιασμού στη Νορβηγία, έχει διευκρινιστεί ότι οι ασθενείς στο σύνολό τους ήταν υπέργηροι με λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά χρόνια νοσήματα. Παρενέργειες όπως η αφυδάτωση, η ναυτία, ο εμετός που θα ήταν καλά ανεκτές σε υγιή πληθυσμό, όπως καταλαβαίνεις θα μπορούσαν να αποβούν μοιραιες σε εναν υπέργηρο και ήδη επιβαρυμένο - λόγω συνοδών υποκειμενων νοσημάτων - οργανισμό.

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, la-mer και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 242 στις 17/1/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 241 από eva-1982

Κανένα εμβόλιο δεν παρέχει 100% προστασία πόσω μάλλον ένα υπό όρους -εκτακτου υγειονομικής ανάγκης εμβόλιο. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των δόσεων, συνεχίζουμε να τηρούμε τα ήδη γνωστά μέτρα προστασίας. 

Από τα δεδομένα που μέχρι τώρα διαθέτουμε δεν προκύπτει ότι ο εμβολιασμός δυνητικά θα μπορούσε να προκαλέσει "βαριά νόσο". Αυτό οφείλεται κυρίως σε βιολογικούς λόγους (π.χ. μεταβολικές διαταραχές σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες κ.λ.π)

Υπάρχει ωστόσο επιφύλαξη ακόμα και όχι ισχυρή αντένδειξη αν άτομα που ήδη έχουν νοσήσει θα πρέπει να προχωρήσουν στον εμβολιασμό ή όχι. 

Αναφορικά με τους 29 θανάτους λόγω εμβολιασμού στη Νορβηγία, έχει διευκρινιστεί ότι οι ασθενείς στο σύνολό τους ήταν υπέργηροι με λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά χρόνια νοσήματα. Παρενέργειες όπως η αφυδάτωση, η ναυτία, ο εμετός που θα ήταν καλά ανεκτές σε υγιή πληθυσμό, όπως καταλαβαίνεις θα μπορούσαν να αποβούν μοιραιες σε εναν υπέργηρο και ήδη επιβαρυμένο - λόγω συνοδών υποκειμενων νοσημάτων - οργανισμό.

Ευχαριστούμε  για τις πληροφορίες.

Βέβαια με βάση αυτά, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τα εξής:

Και αν έχουμε νοσήσει ασυμπτωματικά; Μήπως θα ήταν πράγματι αναγακίο το ραπιντ τεστ, πριν το εμβόλιο, ή το τεστ αντισωμάτων; Αυτό βέβαια θα στοίχιζε πάαααρα πολύ και το σύστημα υγείας πιθανότατα να το ρισκάρει. Αλλά εμείς τι κάνουμε;

Επομένως, καλά είναι οι υπέργηροι και οι με σοβαρά χρόνια νοσήματα, να μην το κάνουν. Θα μου πεις, θα πεθάνουν τότε από κοβιντ. Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, ίσως ο γέροντας πρέπει ν ΄αποφασίσει κάτι μακάβριο, πώς ρισκάρει να πεθάνει. Είναι μπλακ, αλλά σ΄αυτές τις περιπτώσεις, βλέπουμε, ότι η ανθρωπότητα μετράει πιθανότητες θανάτου, παρενεργειών και νοσηλείας σε ακριβες νοσοκομειακές μονάδες. Αλλά αν πρόκειται για τη δική σου μητέρα, θα το ρίσκαρες να επιταχύνεις έστω και κατά 1% το θάνατό της; Ίσως πρέπει ν΄αποφασίσει η ίδια. 

Επίσης αυτές τις <<απλές παρενέργειες>>, όπως ναυτία, εμετός πχ αν κάποιος γέροντας , πάσχει ήδη από τέτοια, μήπως το ρισκάρεις περισσότερο;

Γιαυτό το σοφότερο είναι, να αποφασίσει κατά περίπτωση ο γιατρός που παρακολουθεί τον γέροντα, που ξέρει το ιστορικό του και τις ευαισθησίες του.

Paralia48

# 243 στις 17/1/2021
author
Αλλη χώρα

α, και κάτι ακόμα. Αυτό  που λες : <<Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των δόσεων, συνεχίζουμε να τηρούμε τα ήδη γνωστά μέτρα προστασίας.>> προφανώς δεν είναι σωστό, γιατί αν ήταν έτσι, τι νόημα θα είχε ο εμβολιασμός; Θέλουμε να εμβολιαστούμε, για  να αρχίσουμε να ζούμε όπως πριν την πανδημία, να ανοίξουν οι δουλειές όλες, τα σχολεία κλπ, να γυρίσει ο κόσμος στον παλιό ρυθμό ζωής.

Kristina_

# 244 στις 17/1/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Μου φαινεται οτι απο  το αγχος μας να νικησουμε το ...θανατο (!!!), ξεχναμε καμια φορα και τα βασικα :

Οι υπεργηροι (ακομη και οι νορβηγοι...με εμβολιο η χωρις, με κοβιντ η ανευ) αναμενεται να πεθανουν και μαλιστα συντομοτατα...καθολου μακαβριο και πολυ φυσιολογικο... το απιθανο ηταν που εφτασαν 80+ 

Οι περισσοτεροι μαλιστα το εχουν αποδεχθεί...τουλαχιστον οι γυρω μου ...γι αυτο και εχω ακουσει αρκετους να λενε οτι θελουν να εμβολιαστουν για να προστατευτουν φυσικα, αλλα και για να προστατευσουν τους νεωτερους, ακομη και για να φανουν τυχον παρενεργειες...οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι η υγειονομικη κριση απλα αποκαλυπτει τα διαφορα προβληματα που εχει ο καθεις κρυμμενα μεσα του και αφορουν  την κοινωνια/συστημα και τη θεση που εχει «κερδισει» μεσα σε αυτο...και αυτο κι αν ειναι προβλημα ...προβληματαρα 

(Καλα, ολοι θα πεθανουμε μια μερα...αλλα αφου η συζητηση εδω ειναι για υπεργηρους...)

Παράθεση:
Σχόλιο # 242 από Paralia48

Και αν έχουμε νοσήσει ασυμπτωματικά; Μήπως θα ήταν πράγματι αναγακίο το ραπιντ τεστ, πριν το εμβόλιο, ή το τεστ αντισωμάτων; Αυτό βέβαια θα στοίχιζε πάαααρα πολύ και το σύστημα υγείας πιθανότατα να το ρισκάρει. Αλλά εμείς τι κάνουμε;

Επομένως, καλά είναι οι υπέργηροι και οι με σοβαρά χρόνια νοσήματα, να μην το κάνουν. Θα μου πεις, θα πεθάνουν τότε από κοβιντ. Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, ίσως ο γέροντας πρέπει ν ΄αποφασίσει κάτι μακάβριο, πώς ρισκάρει να πεθάνει. Είναι μπλακ, αλλά σ΄αυτές τις περιπτώσεις, βλέπουμε, ότι η ανθρωπότητα μετράει πιθανότητες θανάτου, παρενεργειών και νοσηλείας σε ακριβες νοσοκομειακές μονάδες. Αλλά αν πρόκειται για τη δική σου μητέρα, θα το ρίσκαρες να επιταχύνεις έστω και κατά 1% το θάνατό της; Ίσως πρέπει ν΄αποφασίσει η ίδια. 

Επίσης αυτές τις <<απλές παρενέργειες>>, όπως ναυτία, εμετός πχ αν κάποιος γέροντας , πάσχει ήδη από τέτοια, μήπως το ρισκάρεις περισσότερο;

Γιαυτό το σοφότερο είναι, να αποφασίσει κατά περίπτωση ο γιατρός που παρακολουθεί τον γέροντα, που ξέρει το ιστορικό του και τις ευαισθησίες του.

Enikos

# 245 στις 17/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ειναι τραγικη η κατασταση των "επιστημονων", που αφου πρωτα βοηθησαν στο επακρο να γινει η Ελλαδα, Ελλαδισταν...(συμμετεχοντες σε σκοτεινες "δραστηριοτητες"-οργανισμους της αρπαχτης, με πολιτικα νταραβερια και κατευθυνσεις)...

...μετα βρεθηκαν να σχολιαζουν την ποιοτητα αυτης της χωρας...

...ειναι οι λεγομενοι Ελλαδιστανες...οι οποιοι τροφοδοτουν αυτη την παρακμη με την παρουσια και τις δραστηριοτητες τους...

...οι υπολοιποι ειμαστε απλα Ελληνες και απεχουμε απο αυτους τους συντοπιτες οι οποιοι δεν εχουν ουτε το θαρρος να αλλαξουν χωρα διαμονης...

...επειδη αυτα τα παρακμιακα ιδεωδη και πρακτικες, δεν περνανε στις κοινωνιες του ονειρου τους...

Αρέσει στα μέλη la-mer, Kristina_

Enikos

# 246 στις 17/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εχω σκαρφαλωσει στις κουρτινες...

Αρέσει στα μέλη la-mer, giorgos170

Kristina_

# 247 στις 17/1/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Προσεχεεε μην πεσεις καλε  εισαι και συ υπεργηρος (77+)

(Χιουμορακι με καλη προθεση...μην αρχισουμε τις γκρινιες πλιιιζζζ)

Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από Enikos

το παρακατω με βρισκει απολυτα συμφωνη, αν το εχω αποκρυπτογραφησει σωστα...δεν ειμαι και σιγουρη ομως ... ειναι λιγο πιο δυσκολο απο το vigenere

Παράθεση:
Σχόλιο # 245 από Enikos

Ειναι τραγικη η κατασταση των "επιστημονων", που αφου πρωτα βοηθησαν στο επακρο να γινει η Ελλαδα, Ελλαδισταν...(συμμετεχοντες σε σκοτεινες "δραστηριοτητες"-οργανισμους της αρπαχτης, με πολιτικα νταραβερια και κατευθυνσεις)...

...μετα βρεθηκαν να σχολιαζουν την ποιοτητα αυτης της χωρας...

...ειναι οι λεγομενοι Ελλαδιστανες...οι οποιοι τροφοδοτουν αυτη την παρακμη με την παρουσια και τις δραστηριοτητες τους...

...οι υπολοιποι ειμαστε απλα Ελληνες και απεχουμε απο αυτους τους συντοπιτες οι οποιοι δεν εχουν ουτε το θαρρος να αλλαξουν χωρα διαμονης...

...επειδη αυτα τα παρακμιακα ιδεωδη και πρακτικες, δεν περνανε στις κοινωνιες του ονειρου τους...

Αρέσει στα μέλη eva-1982, Enikos

Enikos

# 248 στις 17/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Καλα καταλαβες...ειναι πιο απλο απο τον αλγοριθμο...

Ειναι με κρυπτο-απο-κρυπτο, end to end...

Το βγαζει ετοιμο το μεχανημα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 247 από Kristina_

το παρακατω με βρισκει απολυτα συμφωνη, αν το εχω αποκρυπτογραφησει σωστα...δεν ειμαι και σιγουρη ομως ... ειναι λιγο πιο δυσκολο απο το vigenere

Αρέσει στο μέλος la-mer

eva-1982

# 249 στις 17/1/2021
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 157

Παράθεση:
Σχόλιο # 242 από Paralia48

Περίπου 500+/- εθελοντές έλαβαν το εμβόλιο έχοντας προηγουμένως νοσήσει με COVID-19. Δεν υπήρξαν πρόσθετες παρενέργειες. Όπως αντιλαμβάνεσαι, το δείγμα είναι εξαιρετικά μικρό άρα και τα δεδομένα μη επαρκή ώστε να εξαχθούν  συμπεράσματα για το πόσο καλά θα μπορούσε να δράσει το εμβόλιο σε άτομα που έχουν ήδη προσβληθεί.

Ιδανικά, ναι. Το ορθότερο θα ήταν να διεξαχθούν rRT-PCR tests και όχι rapid καθώς και έλεγχος αντισωμάτων. Είναι απόλυτα ουτοπικό, όπως καταλαβαίνουμε όλοι - και λόγω κόστους και λόγω χρόνου. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει μεγάλου μεγέθους οικονομικά budgets, άψογο σχεδιασμό και την πολυτέλεια του χρόνου. Τίποτα από αυτά τα τρία δεν είναι "διαθέσιμο" παγκοσμίως.

Αναφορικά με τους ηλικίας 85+ ανθρώπους, σταθμίζοντας τα οφέλη και τους κινδύνους, συνυπολογίζοντας το κόστος - όχι σε οικονομικό μεγέθος - που υγειονομικά και κοινωνικά επιφέρει ένα ντόμινο εισαγωγών σε ΜΕΘ, κρίθηκε ότι ορθότερο είναι να εμβολιαστεί πρώτη αυτή η ηλικιακή ομάδα. 

Σχετικά με εκείνους που φιλοξενούνται σε δομές καταλαβαίνεις ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ως εν δυναμει "εκρηκτικός μηχανισμός" κάποιος που δεν έχει εμβολιαστεί. Να υπογραμμιστει - και αυτό απαντά και στην επόμενη ερώτησή σου σχετικά με τον εμβολιασμό και τα μέτρα προστασίας - ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πόσοι εκ των εμβολιασθέντων θα εξακολουθούν να μεταδίδουν και να εξαπλώνουν τον ιό. Το γεγονός ότι έχεις ισχυρές πιθανότητες να μη νοσήσεις δεν συνεπάγεται ότι δεν μπορείς να μεταδώσεις τον ιό. 

Γενικότερα η πλατφόρμα σκέψης και σχεδιασμού σε υγειονομικές κρίσεις συνοψίζεται στη φράση "συγκράτηση και μετριασμός".

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, la-mer και σε ακόμα 2 μέλη.

giorgos170

# 250 στις 17/1/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

Είναι  πολλύ  δύσκολο  το  καρμα  σου  φίλε  μου ...,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από Enikos

Αρέσει στο μέλος Enikos

hornet19

# 251 στις 21/1/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Φωτιά στην μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο!

Το Serum Institute of India παρασκευάζει εκατομμύρια δόσεις εμβολίων της Astra Zeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Συναγερμός σήμανε στην Ινδία όταν έπιασε μια μεγάλης έκτασης φωτιά στην μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο. Από την φωτιά πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

attachment.php?aid=73043

hornet19

# 252 στις 22/1/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 251 από hornet19

Φωτιά στην μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο!

Το Serum Institute of India παρασκευάζει εκατομμύρια δόσεις εμβολίων της Astra Zeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Συναγερμός σήμανε στην Ινδία όταν έπιασε μια μεγάλης έκτασης φωτιά στην μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο. Από την φωτιά πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

attachment.php?aid=73043

Update: Δεν επηρεάζεται η παραγωγή των εμβολίων.

Paralia48

# 253 στις 22/1/2021
author
Αλλη χώρα
Φιλαράκια, πολύ καλημέρα σας!
Οι γονείς μας, δική μου γονέας, πολλών φίλων κλπ, ξεκίνησαν! Αργά και σταθερά, τους οδηγούμε εμείς οι ίδιοι στα εμβολιαστικά κέντρα με ραντεβού. Το αποφάσισαν οι ίδιοι.

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και δίχως παρενέργειες
Αρέσει στα μέλη hornet19, Kristina_ και σε ακόμα 1 μέλος.

trocadero

# 254 στις 22/1/2021
author
Γυναίκα / 60 / Σε σχέση
Ελβετία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 321

πρόληψη αντί θεραπείας

To ζητούμενο δεν ειναι οι επενδύσεις στην υγεία και η δημιουργία χιλιάδων ΜΕΘ.  Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας ότι δυστυχώς οι μισοί μόνο καταφέρνουν να βγούνε απο εκεί.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η πρόληψη,  να μην ασθενήσει ο κόσμος.  Αυτό το σκοπό έχει το λοκνταουν.

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από DonHuanDelSalsa

Τελικα και εγω δεν εχω καταλαβει ακομα (για αυτο ειμαι δυσπιστος) τι ειναι πανω απο ολα? Η υγεια? η οινονομια? ο στρατος? (6 δισεκατομμυρια παραγγελιες για οπλα ειχαμε φετος και νομιζω 12000 προσληψεις εκει), η θρησκεια?

Τελικα θα κοστιζε να δοθουν λεφτα για την υγεια αντι για το λοκνταουν? (θα δοθουν απειρα χρηματα δανεικα στο ονομα μας για να καθομαστε σπιτι μας...αυτα πρεπει να δοθουν καποτε πισω...θα μας ξαναπουν ολοι οτι μαζι τα φαγαμε φοβαμαι..). Ενα θα γραψω που νομιζω τα λεει ολα... Οταν δημιουργηθηκε το Ευρωπαικο Ταμειο για την βοηθεια στα κρατη λογω covid ,αποφασιστηκε οτι οσα κρατη διαθεσουν λεφτα στις υποδομες υγειας αυτα θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ και οχι ΔΑΝΕΙΑ. Τα υπολοιπα ολα θα ηταν ΔΑΝΕΙΑ. Η Ελληνικη κυβερνηση αποφασισε να επενδυσει περισοοτερο στις αποζημειωσεις των εργαζομενων και των επιχειρησεων και να διαθεσει ελαχιστα στην υγεια. Με ΔΑΝΕΙΑ... Ωραια!!! μας πουλησαν το σχοινι που θα μας κρεμασουν. Εδω θα ειμαστε οταν αυτο περασει (ελπιζω) ...Μην παιξουμε τοτε τους εκπληκτους (παλι)

Παράθεση:

Τελικα και εγω δεν εχω καταλαβει ακομα (για αυτο ειμαι δυσπιστος) τι ειναι πανω απο ολα? Η υγεια? η οινονομια? ο στρατος? (6 δισεκατομμυρια παραγγελιες για οπλα ειχαμε φετος και νομιζω 12000 προσληψεις εκει), η θρησκεια?

Τελικα θα κοστιζε να δοθουν λεφτα για την υγεια αντι για το λοκνταουν? (θα δοθουν απειρα χρηματα δανεικα στο ονομα μας για να καθομαστε σπιτι μας...αυτα πρεπει να δοθουν καποτε πισω...θα μας ξαναπουν ολοι οτι μαζι τα φαγαμε φοβαμαι..). Ενα θα γραψω που νομιζω τα λεει ολα... Οταν δημιουργηθηκε το Ευρωπαικο Ταμειο για την βοηθεια στα κρατη λογω covid ,αποφασιστηκε οτι οσα κρατη διαθεσουν λεφτα στις υποδομες υγειας αυτα θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ και οχι ΔΑΝΕΙΑ. Τα υπολοιπα ολα θα ηταν ΔΑΝΕΙΑ. Η Ελληνικη κυβερνηση αποφασισε να επενδυσει περισοοτερο στις αποζημειωσεις των εργαζομενων και των επιχειρησεων και να διαθεσει ελαχιστα στην υγεια. Με ΔΑΝΕΙΑ... Ωραια!!! μας πουλησαν το σχοινι που θα μας κρεμασουν. Εδω θα ειμαστε οταν αυτο περασει (ελπιζω) ...Μην παιξουμε τοτε τους εκπληκτους (παλι)

Παράθεση:

Enikos

# 255 στις 22/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αααα!!!...Τωρα καταλαβα τι παιζει...

Ακομα να παρωμε χαμπαρι οτι και ο καρκινος και τοσες ανιατες ασθενειες θελουν την προληψη τους!!!...

Για να κανωμε και οικονομια στις ΜΕΘ!!!...

Φτανει μια στιγμη εκλαμψης, για να αναθεωρησωμε το συστημα Υγειας, προς οφελος μας!...

Και οταν θα ερχοταν ο Κοβιντ, εμεις θα ψαρευαμε σουπιες στο Μοντε Καρλο...

Ε, πες το ντε και ολοι ειχαμε εναποθεσει την επιβιωση μας στις ΜΕΘ, οι ασυλλογιστοι!!!...

Ακουσα βρεχει στα Τζουμερκα...να ντυθουν με νιτσεραδες οι αθρωποι!!!...

Το ξερουν αραγε?...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Paralia48

# 256 στις 23/1/2021
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 255 από Enikos

Αααα!!!...Τωρα καταλαβα τι παιζει...

Ακομα να παρωμε χαμπαρι οτι και ο καρκινος και τοσες ανιατες ασθενειες θελουν την προληψη τους!!!...

Για να κανωμε και οικονομια στις ΜΕΘ!!!...

Φτανει μια στιγμη εκλαμψης, για να αναθεωρησωμε το συστημα Υγειας, προς οφελος μας!...

Και οταν θα ερχοταν ο Κοβιντ, εμεις θα ψαρευαμε σουπιες στο Μοντε Καρλο...

Ε, πες το ντε και ολοι ειχαμε εναποθεσει την επιβιωση μας στις ΜΕΘ, οι ασυλλογιστοι!!!...

Ακουσα βρεχει στα Τζουμερκα...να ντυθουν με νιτσεραδες οι αθρωποι!!!...

Το ξερουν αραγε?...

Ρε Κούλη, σύνελθε! Πάλι ανέβηκες στις κουρτίνες;

Δεν είπε πως ο σκοπός είναι να κάνουμε οικονομία στις ΜΕΘ. Καλά είναι να υπάρχουν, αλλά ...αχρείαστες νά ναι!

Σκοπός είναι να μη φτάσουμε ως εκεί.

Τώρα μια υπερβολή στο λοκντάουν, δεν ξέρω πόσο  ωφελεί. Και κατά τη διάρκεια του λοκντάουν, να περνάνε νομους περί φύλαξης πανεπιστημίων, παραδείγματος χάρη...  λέω τωρα...

Και να σου πω, μια άποψη; Καλό θα ήταν στο σύστημα υγείας η πρόληψη να είχε μεγαλύτερη βαρύτητα και ας λες πως είναι αναθεώρηση του συστηματος υγείας. Απλά και αυτό για να γίνει οργανωμένο, θέλει δουλειά. Ασφαλώς και πολλοί καρκίνοι θα μπορούσαν να προληφθούν, και άλλες ασθένειες, πχ διαβήτης, καρδιαγγειακά κλπ.
Αρέσει στο μέλος trocadero

agnwstos_Xi

# 257 στις 23/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 254 από trocadero

πρόληψη αντί θεραπείας

To ζητούμενο δεν ειναι οι επενδύσεις στην υγεία και η δημιουργία χιλιάδων ΜΕΘ.  Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας ότι δυστυχώς οι μισοί μόνο καταφέρνουν να βγούνε απο εκεί.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η πρόληψη,  να μην ασθενήσει ο κόσμος.  Αυτό το σκοπό έχει το λοκνταουν.

πρόληψη = Πρωτοβάθμιο Σύστημα Φροντίδας Υγείας = επένδυση στην Υγεία

λοκνταουν = αποτύχαμε να φτιάξουμε το Πρωτοβάθμιο Σύστημα Φροντίδας Υγείας και σας μαντρώνουμε για να σώσουμε τα νοσοκομεία,με ανυπολόγιστο κόστος για τη σωματική και ψυχική σας υγεία  σε βάθος 10ετίας και βάλε

Enikos

# 258 στις 23/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τωρα εσυ...μου εξηγεις...

Η οποια εσυ...καταλαβες τι ειπα...

Μαιστα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 256 από Paralia48

Ρε Κούλη, σύνελθε! Πάλι ανέβηκες στις κουρτίνες;

Δεν είπε πως ο σκοπός είναι να κάνουμε οικονομία στις ΜΕΘ. Καλά είναι να υπάρχουν, αλλά ...αχρείαστες νά ναι!

Σκοπός είναι να μη φτάσουμε ως εκεί.

Τώρα μια υπερβολή στο λοκντάουν, δεν ξέρω πόσο  ωφελεί. Και κατά τη διάρκεια του λοκντάουν, να περνάνε νομους περί φύλαξης πανεπιστημίων, παραδείγματος χάρη...  λέω τωρα...

Και να σου πω, μια άποψη; Καλό θα ήταν στο σύστημα υγείας η πρόληψη να είχε μεγαλύτερη βαρύτητα και ας λες πως είναι αναθεώρηση του συστηματος υγείας. Απλά και αυτό για να γίνει οργανωμένο, θέλει δουλειά. Ασφαλώς και πολλοί καρκίνοι θα μπορούσαν να προληφθούν, και άλλες ασθένειες, πχ διαβήτης, καρδιαγγειακά κλπ.

Αρέσει στο μέλος la-mer

giorgos170

# 259 στις 23/1/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
η αμερική είναι μία βαθιά διχασμένη χώρα,
η οποία θέλει πολλύ δουλειά,
για να  ( & άν θα )   επουλώσει τις πληγές τησ ...,
Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, hornet19

Francesca_

# 260 στις 7/2/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 703

τα νεα στρατοπεδα για αυτους που δεν συμφωνουν με τον συγχρονο φασισμο, ειναι ετοιμα..

πλεον, αποδεικνιεται η απουσια καθε δημοκρατιας 
https://www.youtube.com/watch?v=DdhK4yfoWQI
Αρέσει στα μέλη alisida, Paralia48
Επιλέξτε σελίδα: (1-31)
Σελίδες Αρχική«891011121314151617Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.