Παράθεση:
Σχόλιο # 440 από Kristina_Το εμβολιο (της γριππης απο οσο ξερω) εχει σχεση με το αυγο (ειναι η βαση του...ως μεσο αναπτυξης ..κατι τετοιο) και γι αυτο σου συστηνουν να μην καταναλωσεις αυγο ...για να μην ξεπερασεις καποιο οριο αλλεργιογονου υποθετω (ενα δικιο το χει η παραλια)
Σου συστηνουν να μη κανεις το αντιγριπικο οταν εχεις αλλεργια στο αυγο αλλα μονο αναφυλακτικου τυπου.
Οχι απλη αλλεργια...
Και για άλλα εμβόλια λένε να αποφύγεις για δύο μέρες αλλεργιογόνα τρόφιμα (ψάρια, αυγά, ξηρούς καρπούς και άλλα) για προληπτικούς λόγους.
Βλεπω την Παραλια να τρεχει να κανει καμια δεκαρια αλλεργικα τεστ...
... προκαλούν αλλεργικό σοκ ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 443 από Mindthegap-Βλεπω την Παραλια να τρεχει να κανει καμια δεκαρια αλλεργικα τεστ...
![]()
Παράθεση:
Τα αλλεργικά τεστ ...
Σχόλιο # 444 από Spiros--... προκαλούν αλλεργικό σοκ ?
Μη γραφετε τετοια πραματα...
θα κανει ερωτησεις μεχρι και την επομενη πανδημια...
Τη βαψαμε...
Ωχ θα προλαβουμε και επομενη πανδημια???
Παράθεση:
Σχόλιο # 445 από Mindthegap-
Μη γραφετε τετοια πραματα...
θα κανει ερωτησεις μεχρι και την επομενη πανδημια...
Τη βαψαμε...
... ζούμε πολλές παράλληλες πανδημίες, που δεν έχουν να κάνουν με ιούς ... και δεν έχουν αναγνωριστεί ως τέτοιες, οπότε είναι και πολύ πιο ... ύπουλες
Παράθεση:
Σχόλιο # 447 από Kristina_Ωχ θα προλαβουμε και επομενη πανδημια???
Δλδ δε γλυτωνουμε ουτε με ...θανατο??? Να πηδηχτω απ το παραθυρο τωρα?
Παράθεση:
Βασικά ...
Σχόλιο # 448 από Spiros--... ζούμε πολλές παράλληλες πανδημίες, που δεν έχουν να κάνουν με ιούς ... και δεν έχουν αναγνωριστεί ως τέτοιες, οπότε είναι και πολύ πιο ... ύπουλες
... υπάρχει ελπίδα! Για παράδειγμα, η επιδημία βλακείας, δεν είναι θανατηφόρα. Με λίγη ψυχραιμία, γίνεται ακόμα και διασκεδαστική
Παράθεση:
Σχόλιο # 449 από Kristina_Δλδ δε γλυτωνουμε οτι με ...θανατο??? Να πηδηχτω απ το παραθυρο τωρα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 443 από Mindthegap-Βλεπω την Παραλια να τρεχει να κανει καμια δεκαρια αλλεργικα τεστ...
![]()
¨ Όχι βρε! Αυτό δεν είναι το πρόβλημά μου. Βασικά μόνο τις μακροχρόνιες παρενέργειες φοβάμαι, αλλά θα το κάνω. Αλλεργίες δεν έχω ως τώρα. Αφού δεν μου προκλήθηκαν εδώ στο φόρουμ, μάλλον δε θα μου προκληθούν ποτέ!
Αυτο κι αν ηταν αφθορμητο . . . . . .
. . . . . . . . . .
Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Λαπσους linguae.
Να πηδηξεις (ενεργητικη) απο το παραθυρο καλη μου. Οχι να πηδηχτεις (παθητικη) απο το παραθυρο.
Το παραθυρο δεν ειναι σε θεση να (σε) πηδηξει.
Οι ανοητες λογοπλασιες τυχαρπαστων δεν ειναι γραμματικη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 449 από Kristina_Δλδ δε γλυτωνουμε ουτε με ...θανατο??? Να πηδηχτω απ το παραθυρο τωρα?
Ε καλα ντε μη φωναζεις...δεν το πα για γραμματικη! Σκοπιμα το χρησιμοποίησα ως «ανοητη λογοπλασια» ...τι νομισες οτι θα το εκανα καλε???
(Ασε που σε ολα τα μαθηματα γλωσσολογιας, απο τα οποια ετυχε να περναω, μου ειχαν πει οτι η γλωσσα ειναι ζωντανη... οι γραμματικοι κανονες μαλλον δεν ειναι, γι αυτο και παραβιαζονται συχνα χωρις να προβαλλουν καμια αντισταση )
Παράθεση:
Σχόλιο # 454 από HeptamerΛαπσους linguae.
Να πηδηξεις (ενεργητικη) απο το παραθυρο καλη μου. Οχι να πηδηχτεις (παθητικη) απο το παραθυρο.
Το παραθυρο δεν ειναι σε θεση να (σε) πηδηξει.
Οι ανοητες λογοπλασιες τυχαρπαστων δεν ειναι γραμματικη.
Ασε τα παραθυρα κρις.
Καλυτερα γκρεμισε το τοιχο
Ενας ολοκληρος λαος εχει αναστατωθει, για το πως θα καταφερει ο καθεις ειδικος απαυτολογος αυτου του λαου, να...
Κανει το ατομικο τεστ ανιχνευσης του Κοβιντ, μονος του, ενω...
Εχει ΚΑΙ κατι απλες οδηγιες που απ' οτι διαβασα, παιδια 11 ετων διαβασαν ανετα και εκαναν μονα τους το τεστ αυτο...
ΧΩΡΙΣ να ρωτησουν στο φορουμ του σχεσεις τελεια τζι αρ...
Ολοι καλα στο σπιτι?...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media