Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εσείς θα κάνετε το εμβόλιο όταν εγκριθεί/παραχθεί/διανεμηθεί κοκ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-31)
Σελίδες Αρχική«19202122232425262728Τελ.»

Paralia48

# 461 στην 1/4/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%
καλημέρα!

Έκλεισα και γω ραντεβού! Χωρίς να σας ρωτήσω!
Δε σας λέω ημερομηνία, για να μη με ...γλωσσοφάτε
Πάντως αργεί ακόμα. Περίπου σε 2 μήνες...   Μόλις σταμάτησε το ζενεκα, έτρεξαν όλοι να προλάβουν πριν το καλοκαίρι τα άλλα, χεχεχε

andrikos66

# 462 στην 1/4/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10
55 ετων και θα κάνεις εμβόλιο, μεσον εχεις;

Enikos

# 463 στην 1/4/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
Ναι μην μας λες...

Ουτως η αλλως, δεν μπορουμε να υπολογισουμε τι θα ειναι μετα δυο μηνες απο τωρα...

Για να ασχοληθουμε με τις δεισιδαιμονιες...

Μας την εφερες παλι...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Heptamer

# 464 στην 1/4/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Το "σκόπιμα" ειναι υπο e-ξέταση. Αυτό νόμισα.

Μπορει τα σημερινά νεαρόπουλα να βιαιοπραγούν με περισσή αναισθησία / αδιαφορία στη γλώσσα, αλλά εμεις οι παλιότεροι, με πιο σοβαρό βλέμμα, αν δεν μπορουμε να τη γονιμοποιήσουμε, τουλάχιστον ας μην την βιάζουμε / στειρώνουμε, συμβάλλοντας στην "πλαστελινοποίησή" της. 

Να τραβάς τα μαλλιά σου ή να τραβιέσαι απο τα μαλλιά σου? Ιδου η (ανόητη) απορία... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 455 από Kristina_

Ε καλα ντε μη φωναζεις...δεν το πα για γραμματικη! Σκοπιμα το χρησιμοποίησα ως «ανοητη λογοπλασια» ...τι νομισες οτι θα το εκανα καλε???  

(Ασε που σε ολα τα μαθηματα γλωσσολογιας, απο τα οποια ετυχε να περναω, μου ειχαν πει οτι η γλωσσα ειναι ζωντανη... οι γραμματικοι κανονες μαλλον δεν ειναι, γι αυτο και  παραβιαζονται συχνα χωρις να προβαλλουν καμια αντισταση )

Αρέσει στο μέλος la-mer
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

Paralia48

# 465 στην 1/4/2021
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 462 από andrikos66
55 ετων και θα κάνεις εμβόλιο, μεσον εχεις;

έχουν προχωρήσει εδώ. Έπειτα πολλοί αρνούνται και η σειρά προχωρά.

Kristina_

# 466 στην 1/4/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Αστειισμος ειναι...δεν θυμαμαι να χω ακουσεικανεναν νορμαλ φυσικο ομιλητη να μπερδευει ενεργητικη με παθητικη φωνη...και αυτος που πρωτοειπε την επιμαχη φραση αθωος ελληνας δευτερης γενιάς ηταν

Παράθεση:
Σχόλιο # 464 από Heptamer

Το "σκόπιμα" ειναι υπο e-ξέταση. Αυτό νόμισα.

Μπορει τα σημερινά νεαρόπουλα να βιαιοπραγούν με περισσή αναισθησία / αδιαφορία στη γλώσσα, αλλά εμεις οι παλιότεροι, με πιο σοβαρό βλέμμα, αν δεν μπορουμε να τη γονιμοποιήσουμε, τουλάχιστον ας μην την βιάζουμε / στειρώνουμε, συμβάλλοντας στην "πλαστελινοποίησή" της. 

Να τραβάς τα μαλλιά σου ή να τραβιέσαι απο τα μαλλιά σου? Ιδου η (ανόητη) απορία... 

Heptamer

# 467 στην 1/4/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Οι αστεϊσμοί, σε έναν ανωνυμο γραπτολεκτικο διάλογο, οφειλουν (και μπορούν) να επικοινωνουνται και ανάλογα. Ειδάλλως, αφήνουν e-ρωτηματικά...

Παράθεση:
Σχόλιο # 466 από Kristina_

Αστειισμος ειναι...δεν θυμαμαι να χω ακουσεικανεναν νορμαλ φυσικο ομιλητη να μπερδευει ενεργητικη με παθητικη φωνη...και αυτος που πρωτοειπε την επιμαχη φραση αθωος ελληνας δευτερης γενιάς ηταν

Αρέσει στο μέλος la-mer

agnwstos_Xi

# 468 στην 1/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παραιτήθηκε από την ε.φa.ρ ο παναγιώτης βλαχογιαννόπουλος

Τα ...μεθεόρτια του  #395

«Παρακαλώ όπως αντικατασταθώ από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (Ε.ΦΑ.Ρ) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) για τους ακόλουθους λόγους:

Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Η συνήθης τακτική της ήταν σε κάθε τέτοιο φαινόμενο που της αναφερόταν μέσω κίτρινης κάρτας, να αναζητά όλους τους παραδοσιακούς παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση και να αποδίδει σε αυτούς (αν υπήρχαν) την θρόμβωση, αγνοώντας έναν σημαντικό παράγοντα, ήτοι την χρονική συνάφεια του γεγονότος με τη λήψη του εμβολίου.

Αν δεν υπήρχαν εμφανείς παραδοσιακοί παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση η Επιτροπή συνήθιζε να αναβάλλει μια τελεσίδικη απόφαση με το αιτιολογικό ότι η περίπτωση μελετάται.Στην περίπτωση της θανούσης ασθενούς του Γ.Κ.Ν. Αθηνών η απροθυμία της επιτροπής να γνωματεύσει ήταν εξοργιστική:

Θυμίζω ότι η ασθενής την 7η ημέρα μετά από τον εμβολιασμό με εμβόλιο Astra-Zeneca ανέπτυξε έντονο πονοκέφαλο και την 9η ημέρα εγκεφαλικό επεισόδιο θρομβωτικής αιτιολογίας, ακολούθως δε θρομβοπενία που ανάγκασε τους γιατρούς να διακόψουν παροδικά την ηπαρίνη και τότε η ασθενής ανέπτυξε θρόμβωση σε κεντρική αρτηρία του ενός κάτω άκρου και υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό του εν λόγω άκρου. Η μετέπειτα νοσηλεία υπήρξε εργώδης και επιπεπλεγμένη και τελικώς η ασθενής κατέληξε. Με δική μου προτροπή η επιτροπή αποφάσισε τελικώς να πιθανολογήσει συσχέτιση του εμβολίου με τις θρομβώσεις με την λέξη «possible», ζήτησα δε να καταγραφεί η απόφαση και να ενημερωθεί το Υπουργείο και η Επιτροπή Εμβολιασμών. Αντί αυτού την επομένη Εσείς ανακοινώνετε ότι κανένα περιστατικό θρομβώσεων σχετικών με τον εμβολιασμό δεν έχει παρατηρηθεί στη χώρα μας, ένα ήταν υπό συζήτηση αλλά δεν απεδείχθη συσχέτισή του με το εμβόλιο.

Η Ε.ΦΑ.Ρ δεν έχει ένα μόνιμο, θεσμικό τρόπο συνεργασίας με την Επιτροπή Εμβολιασμών. Η συνεργασία των δύο επιτροπών είναι περιστασιακή και απρογραμμάτιστη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά περί του πώς αποφασίζει η Επιτροπή Εμβολιασμών επί θεμάτων που αναφύονται όπως αυτά των πιθανών επιπλοκών των εμβολίων.Αποτελεί καταισχύνη για το ιατρικό προσωπικό της Ε.ΦΑ.Ρ. η ομόθυμη συμφωνία των μελών της Ε.ΦΑ.Ρ για την κοινοποίηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας της επικαιροποιημένης γνωμάτευσης του ΕΜΑ, ότι το εν λόγω εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει σπάνια θρομβώσεις, ενώ μέχρι τότε κανένα μέλος της Επιτροπής δεν πιθανολόγησε συσχέτιση των εμβολίων ούτε με ένα περιστατικό θρόμβωσης.

Πιστεύω ότι αυτό λέγεται εθελοδουλία και όχι ελεύθερη επιστημονική σκέψη.Πρέπει να σας αναφέρω ότι είμαι ένθερμος θιασώτης των εμβολίων, παρακολουθώ πάνω από 10 χιλιάδες ασθενείς με συστηματικά αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα και σε όλους πρότεινα εμβολιασμό με το διαθέσιμο κάθε φορά εμβόλιο, χωρίς να ξεχωρίσω κανένα από τα διαθέσιμα εμβόλια στην πατρίδα μας. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να βγαίνουμε στην κοινωνία με θετικά και όχι αντιφατικά μηνύματα και να είμαστε διαφανείς και ειλικρινείς.

Η επιχειρηματολογία μου είναι: Ναι λοιπόν έχουν περιγραφεί σπάνια περιστατικά θρομβώσεων με το εμβόλιο της A-Z (αλλά και με το εμβόλιο της Pfizer απΆ ότι μαθαίνω) αλλά αυτά είναι όντως σπάνια, και εργαζόμαστε έντονα για την μελέτη των μηχανισμών των θρομβώσεων και την πρόληψή τους. Κανένας Έλληνας πολίτης δεν είναι μόνος του. Στα περισσότερα περιστατικά εγκεφαλικών θρομβώσεων προϋπάρχει πονοκέφαλος που αν δεχτούμε ότι μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένα σημάδι που μας πυροδοτεί να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα και να αυξήσουμε την επιτήρηση.Με βάση όσα σας εξέθεσα κ Υπουργέ γίνεται εμφανές ότι τα αξιακά μου πρότυπα δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω στην Ε.ΦΑ.Ρ. και παρακαλώ για την αντικατάστασή μου».

Με τιμή

Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος

Καθηγητής Παθολογίας-Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

la-mer

# 469 στις 2/4/2021
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

Μόλις του έστειλα e-mail γιατί δεν απάντησε στο σταθερό του ΕΚΠΑ 

Εύχομαι να απαντήσει, όπως λέει ότι κάνει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 468 από agnwstos_Xi

«Παρακαλώ όπως αντικατασταθώ από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (Ε.ΦΑ.Ρ) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) για τους ακόλουθους λόγους:

Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Η συνήθης τακτική της ήταν σε κάθε τέτοιο φαινόμενο που της αναφερόταν μέσω κίτρινης κάρτας, να αναζητά όλους τους παραδοσιακούς παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση και να αποδίδει σε αυτούς (αν υπήρχαν) την θρόμβωση, αγνοώντας έναν σημαντικό παράγοντα, ήτοι την χρονική συνάφεια του γεγονότος με τη λήψη του εμβολίου.

Αν δεν υπήρχαν εμφανείς παραδοσιακοί παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση η Επιτροπή συνήθιζε να αναβάλλει μια τελεσίδικη απόφαση με το αιτιολογικό ότι η περίπτωση μελετάται.Στην περίπτωση της θανούσης ασθενούς του Γ.Κ.Ν. Αθηνών η απροθυμία της επιτροπής να γνωματεύσει ήταν εξοργιστική:

Θυμίζω ότι η ασθενής την 7η ημέρα μετά από τον εμβολιασμό με εμβόλιο Astra-Zeneca ανέπτυξε έντονο πονοκέφαλο και την 9η ημέρα εγκεφαλικό επεισόδιο θρομβωτικής αιτιολογίας, ακολούθως δε θρομβοπενία που ανάγκασε τους γιατρούς να διακόψουν παροδικά την ηπαρίνη και τότε η ασθενής ανέπτυξε θρόμβωση σε κεντρική αρτηρία του ενός κάτω άκρου και υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό του εν λόγω άκρου. Η μετέπειτα νοσηλεία υπήρξε εργώδης και επιπεπλεγμένη και τελικώς η ασθενής κατέληξε. Με δική μου προτροπή η επιτροπή αποφάσισε τελικώς να πιθανολογήσει συσχέτιση του εμβολίου με τις θρομβώσεις με την λέξη «possible», ζήτησα δε να καταγραφεί η απόφαση και να ενημερωθεί το Υπουργείο και η Επιτροπή Εμβολιασμών. Αντί αυτού την επομένη Εσείς ανακοινώνετε ότι κανένα περιστατικό θρομβώσεων σχετικών με τον εμβολιασμό δεν έχει παρατηρηθεί στη χώρα μας, ένα ήταν υπό συζήτηση αλλά δεν απεδείχθη συσχέτισή του με το εμβόλιο.

Η Ε.ΦΑ.Ρ δεν έχει ένα μόνιμο, θεσμικό τρόπο συνεργασίας με την Επιτροπή Εμβολιασμών. Η συνεργασία των δύο επιτροπών είναι περιστασιακή και απρογραμμάτιστη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά περί του πώς αποφασίζει η Επιτροπή Εμβολιασμών επί θεμάτων που αναφύονται όπως αυτά των πιθανών επιπλοκών των εμβολίων.Αποτελεί καταισχύνη για το ιατρικό προσωπικό της Ε.ΦΑ.Ρ. η ομόθυμη συμφωνία των μελών της Ε.ΦΑ.Ρ για την κοινοποίηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας της επικαιροποιημένης γνωμάτευσης του ΕΜΑ, ότι το εν λόγω εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει σπάνια θρομβώσεις, ενώ μέχρι τότε κανένα μέλος της Επιτροπής δεν πιθανολόγησε συσχέτιση των εμβολίων ούτε με ένα περιστατικό θρόμβωσης.

Πιστεύω ότι αυτό λέγεται εθελοδουλία και όχι ελεύθερη επιστημονική σκέψη.Πρέπει να σας αναφέρω ότι είμαι ένθερμος θιασώτης των εμβολίων, παρακολουθώ πάνω από 10 χιλιάδες ασθενείς με συστηματικά αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα και σε όλους πρότεινα εμβολιασμό με το διαθέσιμο κάθε φορά εμβόλιο, χωρίς να ξεχωρίσω κανένα από τα διαθέσιμα εμβόλια στην πατρίδα μας. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να βγαίνουμε στην κοινωνία με θετικά και όχι αντιφατικά μηνύματα και να είμαστε διαφανείς και ειλικρινείς.

Η επιχειρηματολογία μου είναι: Ναι λοιπόν έχουν περιγραφεί σπάνια περιστατικά θρομβώσεων με το εμβόλιο της A-Z (αλλά και με το εμβόλιο της Pfizer απΆ ότι μαθαίνω) αλλά αυτά είναι όντως σπάνια, και εργαζόμαστε έντονα για την μελέτη των μηχανισμών των θρομβώσεων και την πρόληψή τους. Κανένας Έλληνας πολίτης δεν είναι μόνος του. Στα περισσότερα περιστατικά εγκεφαλικών θρομβώσεων προϋπάρχει πονοκέφαλος που αν δεχτούμε ότι μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένα σημάδι που μας πυροδοτεί να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα και να αυξήσουμε την επιτήρηση.Με βάση όσα σας εξέθεσα κ Υπουργέ γίνεται εμφανές ότι τα αξιακά μου πρότυπα δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω στην Ε.ΦΑ.Ρ. και παρακαλώ για την αντικατάστασή μου».

Με τιμή

Αρέσει στο μέλος Enikos

Paralia48

# 470 στις 2/4/2021
author
Αλλη χώρα

πες μας σε παρακαλώ, τι απάντησε. Μας ενδιαφέρει ειλικρινά

Παράθεση:
Σχόλιο # 469 από la-mer

Αρέσει στο μέλος la-mer

agnwstos_Xi

# 471 στις 2/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 469 από la-mer

Για δοκίμασε στο λογαριασμό του στο φατσοβιβλίο.

Περισσότερες πιθανότητες έχεις εκεί.

Enikos

# 472 στις 2/4/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αγνωστε...με κατι τετοια και κατι αλλα και κατι παραπερα...κανουν μεγαλο κακο, σε ενα τοσο σοβαρο ζητημα...

Πριν καταληξουν σε ενα κοινο συμπερασμα, βαζουν τον κοσμο σε αμφιβολιες και σοβαρα διλημματα...

Απο την αλλη απεργαζονται μεθοδους πιεσης των πολιτων, προκειμενου να εμβολιαστει...

Ολο αυτο, συν την καραντινα και την ψυχολογικη πιεση ολων, δημιουργει ενα αρνητικοτατο κλιμα...

Αν νομιζουν οτι με αυτο το αλαλουμ, θα προστατεψουν τους πολιτες, κανουν πολυ μεγαλο λαθος...

Για μενα, οσο πιο μεγαλο ντορο διγνωμιας κανουν, τοσο πιο πολυ με κανουν διστακτικο...

Δεν θελω ουτε τον εναν, ουτε τον αλλο, ουτε τον παρα αλλο να ακουσω...

Θελω να ξερω οτι ειναι τοσο βεβαιοι για τις θεσεις τους, ωστε να μου εγγυηθουν πως οτι συμβει καποιοι θα βρουν τον μπελα τους...

Δεν οφειλω να ειμαι ουτε λοιμωξιολογος, ουτε πνευμονολογος, ουτε βιολογος, για να μου απευθυνουν ολες αυτες τις αγνωστες σε μενα γνωσεις...

Δεν με ενδιαφερει να ξερω ολα αυτα, τα οποια δεν μπορω να ελεγξω...

Με ενδιαφερει να ξερω οτι κατι το οποιο θα βαλω μεσα μου ειναι ασφαλες και εχει αποδειχθει ως ασφαλες...

Απο την στιγμη που ο καθενας λεει τα δικα του, με κανουν απιστευτα πολυ διστακτικο...εως και αρνητικο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 468 από agnwstos_Xi

Με τιμή

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, la-mer

la-mer

# 473 στις 2/4/2021
author
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά

Με καλύπτεις πάντα... ήθελα να τα γράψω αυτά το πρωί αλλά μια το μέιλ μια που βαριέμαι να γράφω, το άφησα...

Ντανκε

Παράθεση:
Σχόλιο # 472 από Enikos

Αγνωστε...με κατι τετοια και κατι αλλα και κατι παραπερα...κανουν μεγαλο κακο, σε ενα τοσο σοβαρο ζητημα...

Πριν καταληξουν σε ενα κοινο συμπερασμα, βαζουν τον κοσμο σε αμφιβολιες και σοβαρα διλημματα...

Απο την αλλη απεργαζονται μεθοδους πιεσης των πολιτων, προκειμενου να εμβολιαστει...

Ολο αυτο, συν την καραντινα και την ψυχολογικη πιεση ολων, δημιουργει ενα αρνητικοτατο κλιμα...

Αν νομιζουν οτι με αυτο το αλαλουμ, θα προστατεψουν τους πολιτες, κανουν πολυ μεγαλο λαθος...

Για μενα, οσο πιο μεγαλο ντορο διγνωμιας κανουν, τοσο πιο πολυ με κανουν διστακτικο...

Δεν θελω ουτε τον εναν, ουτε τον αλλο, ουτε τον παρα αλλο να ακουσω...

Θελω να ξερω οτι ειναι τοσο βεβαιοι για τις θεσεις τους, ωστε να μου εγγυηθουν πως οτι συμβει καποιοι θα βρουν τον μπελα τους...

Δεν οφειλω να ειμαι ουτε λοιμωξιολογος, ουτε πνευμονολογος, ουτε βιολογος, για να μου απευθυνουν ολες αυτες τις αγνωστες σε μενα γνωσεις...

Δεν με ενδιαφερει να ξερω ολα αυτα, τα οποια δεν μπορω να ελεγξω...

Με ενδιαφερει να ξερω οτι κατι το οποιο θα βαλω μεσα μου ειναι ασφαλες και εχει αποδειχθει ως ασφαλες...

Απο την στιγμη που ο καθενας λεει τα δικα του, με κανουν απιστευτα πολυ διστακτικο...εως και αρνητικο...

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Enikos

la-mer

# 474 στις 2/4/2021
author
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά

Ρώτησα για τη δική μου περίπτωση (περιπτωσαρα ήθελα να πω ) αλλά αν απαντήσει θα σας πω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 470 από Paralia48

πες μας σε παρακαλώ, τι απάντησε. Μας ενδιαφέρει ειλικρινά

Αρέσει στο μέλος Paralia48

la-mer

# 475 στις 2/4/2021
author
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά

Κάτσε να δούμε...αν αργήσει, θα κάνω κοπυ πειστ το κείμενο του ι μέιλ στο μεσσεντζερ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 471 από agnwstos_Xi

Για δοκίμασε στο λογαριασμό του στο φατσοβιβλίο.

Περισσότερες πιθανότητες έχεις εκεί.

Αρέσει στο μέλος giorgos170

giorgos170

# 476 στις 2/4/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
πόρισμα καταπέλτης του state department,,  για τις ατομικές ελευθερίες & δικαιώματα...,,
στην τουρικία ...,
Αρέσει στο μέλος Enikos

Mindthegap-

# 477 στις 2/4/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Ωχ...περασε κι απο δω ο φιλολογος...;;;

καλα παμε...

Paralia48

# 478 στις 2/4/2021
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 476 από giorgos170
πόρισμα καταπέλτης του state department,,  για τις ατομικές ελευθερίες & δικαιώματα...,,
στην τουρικία ...,

Σοβαρά;

Καλά, και ο Ερντογάν έβαλε τα γατάκια του να κλαίνε.

Έτσι κι αλλοιώς και το ψηφισμα της κωνσταντινούπολης κατά της βίας κατά των γυναικών πρέπει να καταργηθεί, γιατί είναι αντίθετο με την παράδοση. Πφφφ  γυναίκες ! πεταμένα λεφτά!

Αλλά ας επανέλθουμε στο εμβόλιο λέω γω.

Enikos

# 479 στις 2/4/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Φαγανε μια εκπληξη...που ητανε ολη δικη τους...

Παράθεση:
Σχόλιο # 476 από giorgos170
στην τουρικία ...,

alisida

# 480 στις 2/4/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Ποιος ήταν αυτός που πήγε να μπουκαρει στο Καπιτώλιο?Ήταν άραγε εμβολιασμενος ???
Αρέσει στο μέλος Paralia48
Επιλέξτε σελίδα: (1-31)
Σελίδες Αρχική«19202122232425262728Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.