τί εισέπραξαν...:..,,??
σουρεαλισμό,, ρεαλισμό...,??
Παράθεση:
Σχόλιο # 479 από EnikosΦαγανε μια εκπληξη...που ητανε ολη δικη τους...
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 472 από EnikosΘελω να ξερω οτι ειναι τοσο βεβαιοι για τις θεσεις τους, ωστε να μου εγγυηθουν πως οτι συμβει καποιοι θα βρουν τον μπελα τους...
Με ενδιαφερει να ξερω οτι κατι το οποιο θα βαλω μεσα μου ειναι ασφαλες και εχει αποδειχθει ως ασφαλες...
Λένε ότι το όφελος υπερτερεί του κόστους.
'Αρα υπάρχει κόστος.
Το κόστος,ευκόλως κρυπτόμενο μέσα στην πολυπαραγοντική αιτιολογία σακατεμάτων ή θανάτων,θάβεται παγκοσμίως κάτω από το χαλί,για δούμε γρηγορότερα το όφελος.Θυμίζω τι λέγαμε για το εμβόλιο της Pfizer.Η συλλογή δεδομένων των συμμετεχόντων στη μελέτη ολοκληρώνεται στις 6 Απριλίου 2023,με την πλασίμπο ομάδα διαλυμένη.Πάνε οι συγκρίσεις των 2 ομάδων,πάνε οι αιτιώδεις συνάφειες εμβολίων-παρενεργειών,πάνε τα πάντα. Στην Astrazeneca ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου 2023,στη Μοderna στις 27 Οκτωβρίου 2022.
Αλί στους άτυχους που θα γνωρίσουν το κόστος και όχι το όφελος.
Για να βρουν τον μπελά τους oι ...κάποιοι,θα πρέπει συγγενείς και φίλοι των παράπλευρων απωλειών,απ'όλο τον κόσμο,να κάνουν την αρχή,να γίνουν μια γροθιά,να διεκδικήσουν το δίκιο τους βάζοντας στο παιχνίδι την Κοινωνία των Πολιτών και να δικαιωθούν στα διεθνή δικαστήρια.
100% ασφαλή εμβόλια δε θα υπάρξουν.
Μένει να δούμε αν θα κερδίσουμε ως ανθρωπότητα μια σημαντική μάχη.Αν θα επιβάλουμε στους κατασκευαστές να επωμιστούν το κόστος,ανεξαρτήτως υπό την πίεση ποιων συνθηκών έφτιαξαν τα προϊόντα τους.
Αν αποτύχουμε,αν χάσουμε αυτή τη μάχη,απεκδυόμαστε την ανθρώπινή μας ιδιότητα και βαφτίζουμε εαυτούς χαμστεράκια,εσαεί διαθέσιμα προς πειραματισμό.
Και ενω περιμενουν ολοι το εμβολιο..σε ενα κοσμο που ουτε τη μασκα δεν ξερει να φοραει σωστα πανε να τον βαλουν να κανει και σελφ τεστ και να αξιολογησει και το αποτελεσμα.
Μια χαρα!
Ειναι επισημο οτι οι δυτικες εταιρειες (μου φαινεται 4 )που εχουν παραγει εμβολιο covid19 εχουν πληρη νομικη απαλλαγη για οποιαδηποτε παρενεργεια για τεσσερα χρονια λογω του πιεσμενου χρονου ζητησης παραγωγης και διαθεσης των εμβολιων,αυτο σημαινει οτι, και να συμβει κάτι, κανεις συγγενεις ,δικηγορος,μκο,οργανισμος δεν μπορουν να μηνυσουν και να ζητησουν αποζημιωσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 482 από agnwstos_Xi
'Αρα υπάρχει κόστος.
Το κόστος,ευκόλως κρυπτόμενο μέσα στην πολυπαραγοντική αιτιολογία σακατεμάτων ή θανάτων,θάβεται παγκοσμίως κάτω από το χαλί,για δούμε γρηγορότερα το όφελος.Θυμίζω τι λέγαμε για το εμβόλιο της Pfizer.Η συλλογή δεδομένων των συμμετεχόντων στη μελέτη ολοκληρώνεται στις 6 Απριλίου 2023,με την πλασίμπο ομάδα διαλυμένη.Πάνε οι συγκρίσεις των 2 ομάδων,πάνε οι αιτιώδεις συνάφειες εμβολίων-παρενεργειών,πάνε τα πάντα. Στην Astrazeneca ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου 2023,στη Μοderna στις 27 Οκτωβρίου 2022.
Για να βρουν τον μπελά τους oι ...κάποιοι,θα πρέπει συγγενείς και φίλοι των παράπλευρων απωλειών,απ'όλο τον κόσμο,να κάνουν την αρχή,να γίνουν μια γροθιά,να διεκδικήσουν το δίκιο τους βάζοντας στο παιχνίδι την Κοινωνία των Πολιτών και να δικαιωθούν στα διεθνή δικαστήρια.
Μένει να δούμε αν θα κερδίσουμε ως ανθρωπότητα μια σημαντική μάχη.Αν θα επιβάλουμε στους κατασκευαστές να επωμιστούν το κόστος,ανεξαρτήτως υπό την πίεση ποιων συνθηκών έφτιαξαν τα προϊόντα τους.
Αν αποτύχουμε,αν χάσουμε αυτή τη μάχη,απεκδυόμαστε την ανθρώπινή μας ιδιότητα και βαφτίζουμε εαυτούς χαμστεράκια,εσαεί διαθέσιμα προς πειραματισμό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 483 από paranomosΚαι ενω περιμενουν ολοι το εμβολιο..σε ενα κοσμο που ουτε τη μασκα δεν ξερει να φοραει σωστα πανε να τον βαλουν να κανει και σελφ τεστ και να αξιολογησει και το αποτελεσμα.
Μια χαρα!
Άλλη τρέλλα κι αυτή!
Δηλ η κομμώτρια πριν σε κουρέψει, θα γίνει γιατρός και θα μελετά αν το έκανες σωστά με το σάλιο σου... μπλιαχ
Στο σχολείο, η δασκάλα, θα επιβλέπει 25 παιδάκια, αν έκαναν σωστα το τεστ !! και ασφαλώς πολλά δε θα μπορουν να το κάνουν, επομένως η δασκάλα, θα τα βοηθά να βάλουν τη μπατονέτα στη μύτη, στο σάλιο ,, δεν ξέρω ... Αυτό θα πρέπει να το κάνει, συν τη διδακτική δουλειά, συν την επίβλεψη, συν το δικαστή, τον αστυνόμο, τον μάστορα, τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, συν να ταχτοποιήσει τα παιδάκια που βγήκαν θετικά να επιστρέψουν με ασφάλεια σπίτι και όλες τις δουλειες που κάνουν οι δάσκαλοι. Αλλά μετά από 5 μήνες φυλακή των παιδιών, δεν υπάρχει άλλη λύση.
Και όλα αυτά ενώ οι επιστήμονες ερευνητές, εταιρείες εμβολίων, νύπτουν τας χείρας τους και οι πολιτικοί μια τα λένε έτσι, μια αλλοιώς. Τα κρατη έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Να είμαστε ευρωπαίοι και να ακολουθούμε τους άλλους, για να πάρουν αυτοί την ευθυνη των λαθών, λέμε. Άλλοι λένε, εμείς δεν ακολουθούμε την Ευρωπη, κάνουμε τα δικά μας, κόντρα στην Ευρωπη. Όλα τελικά αποδείχτηκαν λάθη.
Δεν υπάρχει καμία λογική!
Δεν μπορώ να μηνυσω την εταιρία,οκ.
Μπορώ να μηνυσω το κράτος που μου επέβαλε να το κάνω ?(προσεχώς)
Παράθεση:
Σχόλιο # 484 από LymperisΕιναι επισημο οτι οι δυτικες εταιρειες (μου φαινεται 4 )που εχουν παραγει εμβολιο covid19 εχουν πληρη νομικη απαλλαγη για οποιαδηποτε παρενεργεια για τεσσερα χρονια λογω του πιεσμενου χρονου ζητησης παραγωγης και διαθεσης των εμβολιων,αυτο σημαινει οτι, και να συμβει κάτι, κανεις συγγενεις ,δικηγορος,μκο,οργανισμος δεν μπορουν να μηνυσουν και να ζητησουν αποζημιωσεις
Παραλία,το τεστ άκουσα ότι θα γίνεται στο σπίτι και τα παιδιά θα πηγαίνουν με υπεύθυνη δήλωση των γονέων οτι είναι καλά
Παράθεση:
Σχόλιο # 485 από Paralia48
Άλλη τρέλλα κι αυτή!
Δηλ η κομμώτρια πριν σε κουρέψει, θα γίνει γιατρός και θα μελετά αν το έκανες σωστά με το σάλιο σου... μπλιαχ
Στο σχολείο, η δασκάλα, θα επιβλέπει 25 παιδάκια, αν έκαναν σωστα το τεστ !! και ασφαλώς πολλά δε θα μπορουν να το κάνουν, επομένως η δασκάλα, θα τα βοηθά να βάλουν τη μπατονέτα στη μύτη, στο σάλιο ,, δεν ξέρω ... Αυτό θα πρέπει να το κάνει, συν τη διδακτική δουλειά, συν την επίβλεψη, συν το δικαστή, τον αστυνόμο, τον μάστορα, τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, συν να ταχτοποιήσει τα παιδάκια που βγήκαν θετικά να επιστρέψουν με ασφάλεια σπίτι και όλες τις δουλειες που κάνουν οι δάσκαλοι. Αλλά μετά από 5 μήνες φυλακή των παιδιών, δεν υπάρχει άλλη λύση.
Και όλα αυτά ενώ οι επιστήμονες ερευνητές, εταιρείες εμβολίων, νύπτουν τας χείρας τους και οι πολιτικοί μια τα λένε έτσι, μια αλλοιώς. Τα κρατη έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Να είμαστε ευρωπαίοι και να ακολουθούμε τους άλλους, για να πάρουν αυτοί την ευθυνη των λαθών, λέμε. Άλλοι λένε, εμείς δεν ακολουθούμε την Ευρωπη, κάνουμε τα δικά μας, κόντρα στην Ευρωπη. Όλα τελικά αποδείχτηκαν λάθη.
Τα τεστς θα γίνονται στο σπίτι 24-48 ώρες πριν πάνε τα παιδιά ή οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο. Θα τα κάνουν μόνοι τους και στα μικρότερα παιδιά οι γονείς τους οι οποίοι και θα υπογραφούν τη δήλωση για το αρνητικό αποτέλεσμα...στα θετικά, δεν θα πηγαίνουν στο σχολείο και θα ακολουθείται και άλλο τεστ (μοριακό ή ραπιντ) για επιβεβαίωση...
Δεν είναι πανάκεια αλλά πρόληψη ...και υπάρχει λογική.
Παράθεση:
Σχόλιο # 485 από Paralia48
Άλλη τρέλλα κι αυτή!
Ο.Κ παιδιά, σόρυ, δεν ήξερα.
Ας ελπίσουμε πως θα το κάνουν σωστά οι γονείς, γιατί αν βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους, ίσως βάλουν εκεί μια υπογραφή και τελείωσε.
Εδώ θα γίνονται στο σχολείο παντως. χαχα δεν τους εμπιστεύονται τους γονείς!
Παράθεση:
Σχόλιο # 488 από la-mer
Να σας ενημερώσω ότι ο καθηγητής μου απάντησε προχθές, λέγοντας μου να πάω για τον εμβολιασμό μου
Μπράβο του που απάντησε.
Εφόσον το είπε, βγήκες από τη σκέψη.
Και μεις για τη μητέρα μου, πήραμε τη γιατρό που εμπιστεύεται και είπε ένα <<οπωσδήποτε>> και έληξε η σκέψη!
Σ ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες.
Πάντως απ όσα διαβαζω αυτές τις μέρες και μπερδεύομαι περισσότερο, όλοι συστηνουν σε αυτούς που έχουν προβλήματα, να κάνουν το εμβόλιο. Δεν ξέρω για το αστραζενεκα, αλλά τα άλλα τα m-RΝΑ δίχως δεύτερη σκέψη, γιατί αν κολλήσεις κορόνα, θα κινδυνέψεις περισσότερο από ότι από τις πιθανές, ενδεχόμενες, μακροχρόνιες, άγνωστες παρενεργειες στη λειτουργία κάποιων κυττάρων...
Το δίλημμα τίθεται για τους υγιείς, που σκέφτονται ότι μπορεί και η αρρωστια να περάσει εύκολα.
Συμφωνω απολυτως και προσθετω στιχομυθια που ειχα...
"Ειναι ασημαντα τα περιστατικα παρενεργειων και βλαβων, μπροστα στα τοσα εκατομμυρια εμβολιασμενων"...
"Ποσο ασημαντο ειναι ενα νουμερο απειροελαχιστο, οταν αφορα ανθρωπινες ζωες?"...
". . . . . . . . . . . . . . . " ...
"Δηλαδη, την δικη μου ασημαντοτητα ως αριθμο, θα την αποφασισεις η εγγυηθεις την ασφαλεια που απαιτω εγω, για εμενα, ΕΣΥ?"...
" . . . . . . . . . . . . . . "...
Οπου τελιτσες, βαλε απαντησεις που πηρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 482 από agnwstos_Xi
'Αρα υπάρχει κόστος.
Το ποιός θα το περάσει εύκολα δεν το γνωρίζουμε ποτέ.
Ξέρω άνθρωπο με ΧΑΠ (σοβαρή περίπτωση, με αγωγή κλπ) που το πέρασε στο πόδι. Και ακούμε για πολλούς υγιείς που την πάτησαν άσχημα.
Κανένας δεν είναι ισχυρός μπροστά στον ιό. Ούτε καν οι νέοι άνθρωποι.
Οπότε παίρνεις τα ρίσκα σου και αποφασίζεις τι θα κάνεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 491 από Paralia48
Μπράβο του που απάντησε.
Και μεις για τη μητέρα μου, πήραμε τη γιατρό που εμπιστεύεται και είπε ένα <<οπωσδήποτε>> και έληξε η σκέψη!
Πάντως απ όσα διαβαζω αυτές τις μέρες και μπερδεύομαι περισσότερο, όλοι συστηνουν σε αυτούς που έχουν προβλήματα, να κάνουν το εμβόλιο. Δεν ξέρω για το αστραζενεκα, αλλά τα άλλα τα m-RΝΑ δίχως δεύτερη σκέψη, γιατί αν κολλήσεις κορόνα, θα κινδυνέψεις περισσότερο από ότι από τις πιθανές, ενδεχόμενες, μακροχρόνιες, άγνωστες παρενεργειες στη λειτουργία κάποιων κυττάρων...
Το δίλημμα τίθεται για τους υγιείς, που σκέφτονται ότι μπορεί και η αρρωστια να περάσει εύκολα.
Δε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι ανθρωποι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 490 από Paralia48Ο.Κ παιδιά, σόρυ, δεν ήξερα.
Ας ελπίσουμε πως θα το κάνουν σωστά οι γονείς, γιατί αν βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους, ίσως βάλουν εκεί μια υπογραφή και τελείωσε.
Οι γονείς δεν θα το κάνουν ίσως σωστά,όχι από ανευθυνότητα,αλλά επειδή δεν έχουν τις γνώσεις να το κάνουν.
Προσωπικά δεν έχω κάνει τεστ αλλά έχω ακούσει ότι η μπατονετα μαζεύει δείγμα από αρκετό βάθος μέσα στο ρουθούνι.
Στην τηλεόραση είπαν να τη βάζουμε περίπου στα τέσσερα εκατοστά βάθος και στην αναπαράσταση η δημοσιογράφος την έβαλε έξω έξω.
Δηλαδή ,από πληροφόρηση και ενημέρωση μηδέν εις το πηλίκον,έτσι πρόχειρα και ανεύθυνα.
Το ίδιο με το να βιαζόμαστε να πάμε στη δουλειά και με το να έχουμε τυπωμένα αρκετά αντίγραφα αρνητικών δηλώσεων
Παράθεση:
Σχόλιο # 490 από Paralia48Ο.Κ παιδιά, σόρυ, δεν ήξερα.
Έχω ρωτήσει και άλλους 4 γιατρούς και αποφάσισα να το κάνω.
Φυσικά έκανα και εξετάσεις και ο θεός βοηθός.
Οι γονείς μου δεν το έχουν κάνει ακόμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 491 από Paralia48
Μπράβο του που απάντησε.
Επειδη εχω κανει τεστ, η μπατονετα πρεπει να μπει βαθια μεσα στο ρουθουνι (για αυτο και σου λενε να παρεις βαθια ανασα) και να στριφογυρισει λιγο μεσα (δεν ειναι και το πιο βολικο πραγμα να νιωθεις και να αντεξεις κατι τοσο βαθια στη μυτη) για να παρει επιχρισμα. Δεν ειναι τυχαίο που γινεται ετσι. Δεν εχει νοημα να τη βαζεις μονο μεχρι λιγο μετα την εισοδο, για να μην νιωσεις αβολα. Πρεπει η μπατονετα να παει βαθιά, ειδαλλως κινδυνευουμε να εχουμε ισως και false negative τεστ.
Το θεμα ειναι κατα ποσο τα παιδιά θα αντεχουν καθε λιγο και λιγακι αυτη τη διαδικασια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 495 από alisida
Προσωπικά δεν έχω κάνει τεστ αλλά έχω ακούσει ότι η μπατονετα μαζεύει δείγμα από αρκετό βάθος μέσα στο ρουθούνι.
Στην τηλεόραση είπαν να τη βάζουμε περίπου στα τέσσερα εκατοστά βάθος και στην αναπαράσταση η δημοσιογράφος την έβαλε έξω έξω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media