Έτυχε μήπως να τον ακούσεις το Βλαχογιαννόπουλο χτες το πρωί στην εκπομπή του Σαχίνη πάλι ;; ΑΠΟΛΥΤΑ αντίθετος με τους εμβολιασμούς στα παιδιά
Παράθεση:
Σχόλιο # 550 από agnwstos_Xi'Αλλη μια εξαιρετική συνέντευξη του καθηγητή Ανοσολογίας του ΕΚΠΑ,Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου,για τα εμβόλια,τις πιθανές παρενέργειές τους(τόσο των κλασικών όσο και των m-RNA),των εμβολιασμό πολιτών κάτω των 40 ,σε αναπαραγωγική ηλικία κλπ κλπ...
Καλό θα είναι να φτάσει στους γιατρούς σας.Θα εκτιμήσουν τις πληροφορίες που εμπεριέχει...
https://www.youtube.com/watch?v=-cJ80xIOVzk
Ουτε καν διαβασες τι εχει γραψει ο "αλλος"...
Ποσο μαλλον για το ιατρικο ιστορικο του, το οποιο ειναι αψογο...
(Γιατι κακαριζεις ομως?)...
Οσο για τις πιθανοτητες, ανα κρατος, να κολλησει καποιος τον Ιο, ξερεις πολλα, ε?...
Ενημερωσε μας!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 552 από hornet19... Ο άλλος δεν έκανε στην ώρα του το εμβόλιο γιατί, λέει, δεν μπορούσε λόγω ιατρικού ιστορικού να εγγυηθεί ο γιατρός ότι θα έχαιρε άκρας υγείας (κο κο κο η κότα) και τώρα παίρνει τα ροπλάνα και πάει στην Κίνα με πολλαπλάσιο κίνδυνο να νοσήσει
Πως...αφου και με το εμβολιο, μπορει και παλι να νοσησεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 554 από hornet19
Εγώ πάντως κάνοντάς το προστατεύω και τους άλλους.
Άλλο η ουδέτερη (όλων) μοίρα και άλλο η στατιστική, στη λίστα της οποίας έχεις εγγραφεί οικειοθελώς (να πληρώσεις φόρο, αν κληρωθεις)
Παράθεση:
Σχόλιο # 560 από Kristina_
Να ζεις με το φοβο του θανατου η της στατιστικης...εμενα δε μου λεει τπτ
Απλά, είμαι της άποψης πως στο συγκεκριμένο θέμα, οι "δικές μας" απόψεις / νιώσεις, δεν είναι και τοσο δικές μας, όσο εμφυτευμενες ως τέτοιες, για να υπάρξει η απαραίτητη συμμορφωση. Επίφαση προσωπικής άποψης ασκείται, όχι γνήσια τέτοια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 559 από Paralia48
Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Όποιος συμφωνεί με μας είναι εντάξει, ενώ όποιος πράττει αντίθετα από τις δικές μας απόψεις είναι στρατιωτάκι. Καθένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που νοιώθει, ή είναι το καλύτερο για την κατάσταση της υγείας του. Καθένας έχει τους λόγους του.
Ούτε εσένα σου είπε κάποιος, ότι ακούς τους οπαδούς του τραμπ και του μπολσονάρου. Αν το έλεγε θα ήταν βλακεία. Δεν είναι όλα άσπρα μαύρα. Καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίσει με τα κριτήριά του.
Φυσικά και θα νοσήσεις αλλά όχι τόσο σοβαρά. Και από ότι λέγεται μπορείς να είσαι και ασυμπτωματικός λόγω εμβολίου και να κολήσεις κάποιον που δεν έχει κάνει. Αρα πρέπει να προσέχουν οι ΜΗ εμβολιασμένοι τους εμβολιασμένους να φορούν μάσκα
Παράθεση:
Σχόλιο # 564 από EnikosΠως...αφου και με το εμβολιο, μπορει και παλι να νοσησεις...
Αρα, τα περι υπευθυνοτητας και καλα, απεναντι στους αλλους...
Ναχαμε να λεγαμε...
Αυτο λεω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 568 από KontosGrΦυσικά και θα νοσήσεις αλλά όχι τόσο σοβαρά. Και από ότι λέγεται μπορείς να είσαι και ασυμπτωματικός λόγω εμβολίου και να κολήσεις κάποιον που δεν έχει κάνει. Αρα πρέπει να προσέχουν οι ΜΗ εμβολιασμένοι τους εμβολιασμένους να φορούν μάσκα
Αφου παιζει και σε αυτη τη στατιστικη «κληρωση» για μενα δε διαφερει και τοσο
(Και το να κολλησεις τον ιο και να καταληξεις κληρωση ειναι αλλα εκει παιζεις με χειροτερες πιθανοτητες)
Παράθεση:
Σχόλιο # 566 από HeptamerΆλλο η ουδέτερη (όλων) μοίρα και άλλο η στατιστική, στη λίστα της οποίας έχεις εγγραφεί οικειοθελώς (να πληρώσεις φόρο, αν κληρωθεις)
Παράθεση:
Σχόλιο # 567 από HeptamerΑπλά, είμαι της άποψης πως στο συγκεκριμένο θέμα, οι "δικές μας" απόψεις / νιώσεις, δεν είναι και τοσο δικές μας, όσο εμφυτευμενες ως τέτοιες, για να υπάρξει η απαραίτητη συμμορφωση. Επίφαση προσωπικής άποψης ασκείται, όχι γνήσια τέτοια.
E, βρε Χεπτ, όλες οι απόψεις είναι αποτέλεσμα πολλών επιδράσεων, πολλών βιωμάτων, πολλών ...κλπ κλπ.
Απλά, δε συμφωνώ με το να ταμπελώνουμε όσους έχουν αντιθετεςς απόψεις ως <<στρατιωτάκια>> ή <<ψεκασμένους>>. Στο κάτω κάτω και λίγο διαβάζουμε περισσότερο αυτά που θέλουμε να πιστέψουμε. Καθένας αποφασίζει τι θα κάνει
Για ψεκασμενους ουδέποτε μίλησα. Στρατιωτάκια, λίγο πολύ όλοι είμαστε. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος να ενοχλουμαστε από τις (αναπόφευκτες) λέξεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 571 από Paralia48
E, βρε Χεπτ, όλες οι απόψεις είναι αποτέλεσμα πολλών επιδράσεων, πολλών βιωμάτων, πολλών ...κλπ κλπ.
Απλά, δε συμφωνώ με το να ταμπελώνουμε όσους έχουν αντιθετεςς απόψεις ως <<στρατιωτάκια>> ή <<ψεκασμένους>>. Στο κάτω κάτω και λίγο διαβάζουμε περισσότερο αυτά που θέλουμε να πιστέψουμε. Καθένας αποφασίζει τι θα κάνει
Παράθεση:
Σχόλιο # 563 από EnikosΟυτε καν διαβασες τι εχει γραψει ο "αλλος"...
Ποσο μαλλον για το ιατρικο ιστορικο του, το οποιο ειναι αψογο...
(Γιατι κακαριζεις ομως?)...
Οσο για τις πιθανοτητες, ανα κρατος, να κολλησει καποιος τον Ιο, ξερεις πολλα, ε?...
Ενημερωσε μας!!!...
Ω! Δεν αναφερόμουν σε εσάς, σε κάποιον ναυτιλιακό ατζέντη φίλο μου πήγαινε αυτό
- PS: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και κότες είναι συμπτωματική
Παράθεση:
Εσείς θα κάνετε το εμβόλιο όταν εγκριθεί/παραχθεί/διανεμηθεί κοκ;
Σχόλιο # 1 από jane1978
Το έκανα. Είμαι τώρα μερικές μέρες μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer.
Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά στην περίπτωσή μου. Η πρώτη δόση είχε τη γνωστή παρενέργεια που έχουν και τα εμβόλια κατά της γρίπης, δηλαδή κάποιο πόνο στο σημείο της έγχυσης με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ο πόνος ήταν πιο έντονος το πρώτο βράδυ. Τίποτα σοβαρό όμως. Από τη δεύτερη μέρα μειώθηκε σημαντικά.
Η δεύτερη δόση πήγε καλύτερα από την πρώτη. Λιγότερος πόνος και μικρότερης διάρκειας, και καμία από τις άλλες παρενέργειες για τις οποίες έχω ακούσει από άτομα που έκαναν το ίδιο εμβόλιο (αδιαθεσία όπως αυτή μιας ελαφριάς ίωσης, ακόμα και πυρετός). Τίποτα απολύτως.
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Θεωρώ βέβαιο ότι ο οργανισμός μου «γνώριζε» ήδη μερικούς κορωνοϊούς (αυτούς που προκαλούν κάποια από τα κοινά κρυολογήματα) γιατί όταν ήμουν μικρός με είχαν ξεσκίσει οι ιώσεις. Από την άλλη είχα προετοιμάσει τον οργανισμό μου πριν τη δεύτερη δόση. Ίσως κι αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο. Αλλά θεωρώ ως πιο πιθανό ότι έχω πλέον μεγάλες αντιστάσεις, αφού οι ιώσεις με επηρεάζουν πολύ ελαφρά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το μόνο που κατάφερε να μου «αλλάξει τα φώτα» τα τελευταία 30-35 χρόνια ήταν ο στρεπτόκοκκος. Πολύ άτιμο πράγμα και δυνητικά επικίνδυνο. Αλλά αυτό είναι βακτήριο και υπάρχουν αποτελεσματικά αντιβιοτικά εναντίον του. Αρκεί να μην αφεθεί στη τύχη.
Υστερια, υστερια...
Κυρια, Κυρια!!!...
Ξεκιναω το εργοχειρο, ενω δεν μπορω...
Και μετα νεβριαζω...
σοσ σοσ σοσ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 574 από macbookΤο έκανα. Είμαι τώρα μερικές μέρες μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer.
Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά στην περίπτωσή μου. Η πρώτη δόση είχε τη γνωστή παρενέργεια που έχουν και τα εμβόλια κατά της γρίπης, δηλαδή κάποιο πόνο στο σημείο της έγχυσης με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ο πόνος ήταν πιο έντονος το πρώτο βράδυ. Τίποτα σοβαρό όμως. Από τη δεύτερη μέρα μειώθηκε σημαντικά.
Η δεύτερη δόση πήγε καλύτερα από την πρώτη. Λιγότερος πόνος και μικρότερης διάρκειας, και καμία από τις άλλες παρενέργειες για τις οποίες έχω ακούσει από άτομα που έκαναν το ίδιο εμβόλιο (αδιαθεσία όπως αυτή μιας ελαφριάς ίωσης, ακόμα και πυρετός). Τίποτα απολύτως.
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Θεωρώ βέβαιο ότι ο οργανισμός μου «γνώριζε» ήδη μερικούς κορωνοϊούς (αυτούς που προκαλούν κάποια από τα κοινά κρυολογήματα) γιατί όταν ήμουν μικρός με είχαν ξεσκίσει οι ιώσεις. Από την άλλη είχα προετοιμάσει τον οργανισμό μου πριν τη δεύτερη δόση. Ίσως κι αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο. Αλλά θεωρώ ως πιο πιθανό ότι έχω πλέον μεγάλες αντιστάσεις, αφού οι ιώσεις με επηρεάζουν πολύ ελαφρά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το μόνο που κατάφερε να μου «αλλάξει τα φώτα» τα τελευταία 30-35 χρόνια ήταν ο στρεπτόκοκκος. Πολύ άτιμο πράγμα και δυνητικά επικίνδυνο. Αλλά αυτό είναι βακτήριο και υπάρχουν αποτελεσματικά αντιβιοτικά εναντίον του. Αρκεί να μην αφεθεί στη τύχη.
Macbook, καλώς σε!
Τελικά έχουμε πολλά κοινά, γιαυτό ίσως σου έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια.
Στην πρώτη δόση τα ίδια και γω. Έτσουζε κιόλας το σημείο. Και με πέτυχε γερά μες στο μυ και πονούσα δυο μέρες. Ο νεαρός γιατρός έκανε και το χιουμοράκι, πως τάχα είμαι μυώδης... τρίχες δηλαδή.
Τη δεύτερη δοση σε κανα μήνα θα την κάνω. Πώς είχες προετοιμάσει τον οργανισμό σου;
Συχνά νοιώθω και γω πως <<είμαι γερό καρύδι>>, αλλά νομίζω θα το θέλαμε να είναι έτσι. Είμαστε θνητοί και αρρωσταίνουμε και θα πεθάνουμε. Αλλά το να έχουμε την ψευδαίσθηση πως είμαστε <<κακά σκυλιά>>, κακό δεν είναι.
Με το σπρεπτόκοκκο είχα και γω επί χρόνια πρόβλημα. Ήμουν για επέμβαση, αλλά φοβήθηκα. Είχα κάνει τότε μια ομοιπαθητική επί 2 χρόνια και βελτιώθηκε η κατασταση. Το 2010 που είχα αρρωστησει απ αυτόν, μου έδωσε μια αντιβίωση που καταστρέφει τις κρύπτες του στρεπτόκοκκου (έτσι είπε δηλ) και από τότε δεν ξανααρρώστησα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 576 από Paralia48Macbook, καλώς σε!
Τελικά έχουμε πολλά κοινά, γιαυτό ίσως σου έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 576 από Paralia48Στην πρώτη δόση τα ίδια και γω. Έτσουζε κιόλας το σημείο. Και με πέτυχε γερά μες στο μυ και πονούσα δυο μέρες. Ο νεαρός γιατρός έκανε και το χιουμοράκι, πως τάχα είμαι μυώδης... τρίχες δηλαδή.
Νομίζω ότι στο σημείο αυτό μπαίνει και ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται η ένεση. Η νοσοκόμα που μου έκανε το εμβόλιο της γρίπης το φθινόπωρο ήταν αληθινή καλλιτέχνης . Δεν ένιωσα τίποτα. Αυτή όμως για τη δεύτερη δόση του Pfizer ήταν κάπως απρόσεκτη, ή καλύτερα βιαστική (κατανοητό ως ένα βαθμό με τόσο κόσμο που περνάει). Με «κάρφωσε» χωρίς να με ειδοποιήσει ώστε να είμαι πλήρως ακίνητος και να χαλαρώσω το μυ στο μπράτσο. Αλλά και πάλι, ίσα που ένιωσα ένα τσίμπημα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 576 από Paralia48Τη δεύτερη δοση σε κανα μήνα θα την κάνω. Πώς είχες προετοιμάσει τον οργανισμό σου;
Πήρα ένα τονωτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχει και αντιαλλεργική δράση. Δεν μπορώ βέβαια να ξέρω αν έγινε πράγματι κάτι με το ανοσοποιητικό, αλλά είδα τη δράση στα νεφρά (εκεί επενεργεί πρωτίστως, κινητοποιώντας παράλληλα τα κύτταρα Kupffer στο συκώτι). Πήρα επίσης κάτι που τονώνει την κυκλοφορία σε επίπεδο τριχοειδών αγγείων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 576 από Paralia48Συχνά νοιώθω και γω πως <<είμαι γερό καρύδι>>, αλλά νομίζω θα το θέλαμε να είναι έτσι. Είμαστε θνητοί και αρρωσταίνουμε και θα πεθάνουμε. Αλλά το να έχουμε την ψευδαίσθηση πως είμαστε <<κακά σκυλιά>>, κακό δεν είναι.
Ίσως να δίνω την εντύπωση ότι νομίζω πως είμαι «σκληρό καρύδι» αλλά έχω πλήρη επίγνωση των ορίων μου και της ανθρώπινης φύσης μου. Μου του υπενθύμισε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια αιμοληψίας πριν λίγους μήνες. Για πρώτη φορά ένιωθα το «σβήσιμο» του εγκεφάλου, το μούδιασμα και αυτό το σκοτάδι που σκεπάζει τα μάτια και δεν μπορείς να το διώξεις όσο κι αν προσπαθείς. Και απλά παραδίνεσαι στο άγνωστο. Ήταν μια γεύση θανάτου.
Απλά αναφερόμουν στις ιώσεις που φαίνεται να με προσπερνάνε τα τελευταία 35 χρόνια (ΟΚ, ανέβασα μια φορά πυρετό στο στρατό). Την τελευταία χρονιά μάλιστα με τον SARS-Cov-2 ήρθα σε επαφή με μερικά άτομα που είχαν συμπτώματα κρυολογήματος. Δεν έμαθα ποτέ αν ήταν κορωνοϊός ή όχι. Πάντως εγώ δεν παρουσίασα τίποτα απολύτως μετά από αυτές τις επαφές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 576 από Paralia48Με το σπρεπτόκοκκο είχα και γω επί χρόνια πρόβλημα. Ήμουν για επέμβαση, αλλά φοβήθηκα. Είχα κάνει τότε μια ομοιπαθητική επί 2 χρόνια και βελτιώθηκε η κατασταση. Το 2010 που είχα αρρωστησει απ αυτόν, μου έδωσε μια αντιβίωση που καταστρέφει τις κρύπτες του στρεπτόκοκκου (έτσι είπε δηλ) και από τότε δεν ξανααρρώστησα.
Περίεργο αυτό που λες. Χειρουργείο για στρεπτόκοκκο; Κατάλαβα καλά;
Ο στρεπτόκοκκος με προσέβαλε δύο φορές τα τελευταία 20 χρόνια. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν μια απλή ίωση αλλά με τις μέρες φάνηκε ότι ήταν κάτι διαφορετικό (και πολύ επιθετικό - ευτυχώς μόνο στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα). Και τις δύο φορές αντιμετωπίστηκε με αντιβιοτικά που επενέργησαν πολύ γρήγορα (εντός δωδεκαώρου είχε φύγει ο πυρετός που δεν έπεφτε κάτω από 39°C ούτε με ισχυρές δόσεις αντιπυρετικών, και γενικά υποχώρησαν όλα τα σοβαρά συμπτώματα).
Δεν έχω ακούσει για ομοιοπαθητική θεραπεία σε παρόμοια περίπτωση. Προσωπικά για την αντιμετώπιση μόλυνσης από στρεπτόκοκκο δε θα εμπιστευόμουν τίποτα άλλο πέρα από το κατάλληλο αντιβιοτικό, γιατί μιλάμε για επικίνδυνο βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες σε ζωτικά όργανα αν φτάσει ως εκεί (π.χ. βαλβιδοπάθειες).
Παράθεση:
Σχόλιο # 577 από macbook
Νομίζω ότι στο σημείο αυτό μπαίνει και ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται η ένεση. Η νοσοκόμα που μου έκανε το εμβόλιο της γρίπης το φθινόπωρο ήταν αληθινή καλλιτέχνης
. Δεν ένιωσα τίποτα. Αυτή όμως για τη δεύτερη δόση του Pfizer ήταν κάπως απρόσεκτη, ή καλύτερα βιαστική (κατανοητό ως ένα βαθμό με τόσο κόσμο που περνάει). Με «κάρφωσε» χωρίς να με ειδοποιήσει ώστε να είμαι πλήρως ακίνητος και να χαλαρώσω το μυ στο μπράτσο. Αλλά και πάλι, ίσα που ένιωσα ένα τσίμπημα.
Πήρα ένα τονωτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχει και αντιαλλεργική δράση. Δεν μπορώ βέβαια να ξέρω αν έγινε πράγματι κάτι με το ανοσοποιητικό, αλλά είδα τη δράση στα νεφρά (εκεί επενεργεί πρωτίστως, κινητοποιώντας παράλληλα τα κύτταρα Kupffer στο συκώτι). Πήρα επίσης κάτι που τονώνει την κυκλοφορία σε επίπεδο τριχοειδών αγγείων.
Ίσως να δίνω την εντύπωση ότι νομίζω πως είμαι «σκληρό καρύδι» αλλά έχω πλήρη επίγνωση των ορίων μου και της ανθρώπινης φύσης μου. Μου του υπενθύμισε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια αιμοληψίας πριν λίγους μήνες. Για πρώτη φορά ένιωθα το «σβήσιμο» του εγκεφάλου, το μούδιασμα και αυτό το σκοτάδι που σκεπάζει τα μάτια και δεν μπορείς να το διώξεις όσο κι αν προσπαθείς. Και απλά παραδίνεσαι στο άγνωστο. Ήταν μια γεύση θανάτου.
Απλά αναφερόμουν στις ιώσεις που φαίνεται να με προσπερνάνε τα τελευταία 35 χρόνια (ΟΚ, ανέβασα μια φορά πυρετό στο στρατό). Την τελευταία χρονιά μάλιστα με τον SARS-Cov-2 ήρθα σε επαφή με μερικά άτομα που είχαν συμπτώματα κρυολογήματος. Δεν έμαθα ποτέ αν ήταν κορωνοϊός ή όχι. Πάντως εγώ δεν παρουσίασα τίποτα απολύτως μετά από αυτές τις επαφές.
Περίεργο αυτό που λες. Χειρουργείο για στρεπτόκοκκο; Κατάλαβα καλά;
Ο στρεπτόκοκκος με προσέβαλε δύο φορές τα τελευταία 20 χρόνια. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν μια απλή ίωση αλλά με τις μέρες φάνηκε ότι ήταν κάτι διαφορετικό (και πολύ επιθετικό - ευτυχώς μόνο στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα). Και τις δύο φορές αντιμετωπίστηκε με αντιβιοτικά που επενέργησαν πολύ γρήγορα (εντός δωδεκαώρου είχε φύγει ο πυρετός που δεν έπεφτε κάτω από 39°C ούτε με ισχυρές δόσεις αντιπυρετικών, και γενικά υποχώρησαν όλα τα σοβαρά συμπτώματα).
Δεν έχω ακούσει για ομοιοπαθητική θεραπεία σε παρόμοια περίπτωση. Προσωπικά για την αντιμετώπιση μόλυνσης από στρεπτόκοκκο δε θα εμπιστευόμουν τίποτα άλλο πέρα από το κατάλληλο αντιβιοτικό, γιατί μιλάμε για επικίνδυνο βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες σε ζωτικά όργανα αν φτάσει ως εκεί (π.χ. βαλβιδοπάθειες).
Αμυγδαλές; Εκεί φωλιάζει και κάνει τις κρύπτες του. Μαχαίρι στις αμυγδαλές λέγεται απλά. Άλλη λοίμωξη προφανώς έπαθες εσύ.
Ναι, ρίσκαρα τότε Μακ. Είχα βακτηριακή λοίμωξη για 3η φορά σε λίγους μήνες και πήγα σε ομοιπαθητικό ΟΡΛ. Είχα γεμίσει τον οργανισμό αντιβίωση η οποία προφανώς δεν ήταν αρκετή. απελπίστηκα και είπα, ή ταν ή επί τας.
Προφανώς ήμουν τυχερή. Και η γιατρός το είπε. Αρχικά έκανε κάποιες ενέσεις πάνω στις αμυγδαλές. Έπειτα μου έδωσε κάτι βοτάνια (Umcaloabo) και διάλειμμα βακτηρίων και πήγαινα τακτικά, μου έκανε τις ενέσεις και ρύθμιζε το διάλειμμα βακτηρίων.
Τα άλλα τα συμπληρώματα και τα ενισχυτικά που λες, ευχαριστώ, δεν παίρνω τέτοια από μόνη μου. Θα τα καταφέρει ο οργανισμός.
Αχ άντρες και αίμα! Πραγματικά ξέρω άλλους 3 άντρες, συγγενείς μου, που όταν βλέπουν αίμα, έχουν λυποθυμικές τάσεις.
να τους χαιρομαστε, βρε!
που επαιρναν τα λεφτα με τα τσουβαλια για να μας ...μαντρωσουν!
Παράθεση:
Σχόλιο # 525 από HeptamerΜείνε (αν)ήσυχος προς το παρόν.
Τα (όποια) παρατράγουδα θα έρθουν μετά τη δεύτερη δόση.
Έκανα και τη 2η δόση χτες το απόγευμα. Ούτε πονάω, ούτε κούραση έχω, ούτε τίποτα.
Ήταν παιχνιδάκι!
Κάντε το άφοβα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media