Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εσείς θα κάνετε το εμβόλιο όταν εγκριθεί/παραχθεί/διανεμηθεί κοκ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-31)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Tamarena

# 101 στις 17/12/2020
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 35
'Aρεσαν+: 0%

Όλα αυτά τυπικά είναι

για να καλύπτουν τα νώτα τους οι εταιρίες. Νομίζω και όταν πρόκειται να κάνεις κάποια σημαντική επέμβαση, υπογράφεις κάποιο χαρτί που αθωώνει το γιατρό απέναντι στις επιπλοκές που ίσως να έχεις. Αν έχεις συνεχώς το φόβο μη σε κυνηγήσουν, δε μπορείς να βοηθήσεις. Δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχούμε.

Αρέσει στο μέλος trocadero

agnwstos_Xi

# 102 στις 17/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Tamarena

Όλα αυτά τυπικά είναι

για να καλύπτουν τα νώτα τους οι εταιρίες. Νομίζω και όταν πρόκειται να κάνεις κάποια σημαντική επέμβαση, υπογράφεις κάποιο χαρτί που αθωώνει το γιατρό απέναντι στις επιπλοκές που ίσως να έχεις. Αν έχεις συνεχώς το φόβο μη σε κυνηγήσουν, δε μπορείς να βοηθήσεις. Δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχούμε.

Mακάρι όλα αυτά να είναι τυπικά επειδή θα αποδειχθούν ασφαλή τα εμβόλια.Οι εταιρείες τα νώτα τους τα έχουν ήδη καλύψει με τις συμβάσεις που υπέγραψαν με την Ε.Ε,τις λεπτομέρειες των οποίων θα μάθουμε άμα τη εγκρίσει των εμβολίων.

'Εριξα πάλι μια ματιά στα έντυπα και δεν είδα να γράφεται κάτι αντίστοιχο σε όσα υπογράφουν οι λοιποί πολίτες.

Η παρακάτω παράγραφος βρίσκεται μόνο στη Συγκατάθεση Εμβολιασμού μετά από Ενημέρωση,άρα εξυπηρετεί σκόπο διαφορετικό εκείνου που είχα στο μυαλό μου.

" 'Εχω διαβάσει ή μου εξηγήθηκαν οι πληροφορίες σχετικά με το υπό χορήγηση εμβόλιο έναντι της covid-19.Κατανοώ τα πλεονεκτήματα και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου και τον κίνδυνο μη εμβολιασμού.Έχω ενημερωθεί για τις αντενδείξεις εμβολιασμού με το παραπάνω εμβόλιο στο παραπάνω άτομο.Κατανοώ ότι στη σπάνια περίπτωση εμφάνισης αναφυλαξίας θα γίνει παροχή επείγουσας θεραπείας.Είχα την ευκαιρία να θέσω ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν ικανοποιητικά. "

Αν περάσει νομικός ή γιατρός από το θέμα ας μας δώσει τα φώτα του.

Enikos

# 103 στις 17/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Αρχισαν τα παρατραγουδα...

Ε, παραπλευρες απωλειες...

Paralia48

# 104 στις 17/12/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από alisida

Οι φαρμακευτικές έχουν ζητήσει αποποίηση ευθυνών

Κάποιον λοιπόν πρέπει να πληρώσει τη νύφη και αυτός θα είναι ο ταλαίπωρος πολίτης που θα πει το περίφημο "ελευθερία ή θάνατος" 

Οκ...το λάβαμε το μήνυμα 

Λες ε;  Κοίτα, σε όλες τις ιατρικές επεμβασεις, υπογράφεις ότι δεν ευθύνεται ο γιατρός για τυχόν επιπλοκές. Από μέσα σου μετράς: το υπογραφω και υπάρχει 1% πιθανότητα να παθω αυτό εκείνο ή να πεθάνω, ή δεν το υπογράφω και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθω εκείνο το άλλο, ή να πεθάνω.  Και παίρνεις την απόφασή σου. Μου έχει τύχει πολλές φορές, συνήθως αποφάσιζα το δεύτερο και ως τώρα ζω. Ως εδώ κατανοητό.

Αυτό που θα με πείραζε, θα ήταν <<υπογραφεις και παίρνεις το 1% ρίσκο να πάθεις επιπλοκές, ή δεν υπογράφεις και χάνεις τη δουλειά σου, δεν πας στην οικογένειά σου, κλπ κλπ κλπ.

Αυτό αν συνέβαινε, θα ήταν πολύ άσχημος εκβιασμός! Θα ήταν απάνθρωπο!

Δηλαδή αφήστε με να αποφασίσω, εάν το θέλετε έτσι.

Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 105 στις 17/12/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Η απορία μου είναι αν θα μας γνωστοποιήσουν τις παρενέργειες για τις οποίες θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θα ρισκάρουμε ή όχι.

Πώς θα γίνει αυτό αφού ούτε εκείνοι τις γνωρίζουν.

Όμως,αν δεν εμβολιαστουμε,δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας,θα μείνουμε κλεισμένοι μέσα.

Ναι λοιπόν,υπογράφουμε για το αν θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να ζούμε με όποιο ρίσκο σημαίνει αυτό 

Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από agnwstos_Xi

Mακάρι όλα αυτά να είναι τυπικά επειδή θα αποδειχθούν ασφαλή τα εμβόλια.Οι εταιρείες τα νώτα τους τα έχουν ήδη καλύψει με τις συμβάσεις που υπέγραψαν με την Ε.Ε,τις λεπτομέρειες των οποίων θα μάθουμε άμα τη εγκρίσει των εμβολίων.

'Εριξα πάλι μια ματιά στα έντυπα και δεν είδα να γράφεται κάτι αντίστοιχο σε όσα υπογράφουν οι λοιποί πολίτες.

Η παρακάτω παράγραφος βρίσκεται μόνο στη Συγκατάθεση Εμβολιασμού μετά από Ενημέρωση,άρα εξυπηρετεί σκόπο διαφορετικό εκείνου που είχα στο μυαλό μου.

" 'Εχω διαβάσει ή μου εξηγήθηκαν οι πληροφορίες σχετικά με το υπό χορήγηση εμβόλιο έναντι της covid-19.Κατανοώ τα πλεονεκτήματα και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου και τον κίνδυνο μη εμβολιασμού.Έχω ενημερωθεί για τις αντενδείξεις εμβολιασμού με το παραπάνω εμβόλιο στο παραπάνω άτομο.Κατανοώ ότι στη σπάνια περίπτωση εμφάνισης αναφυλαξίας θα γίνει παροχή επείγουσας θεραπείας.Είχα την ευκαιρία να θέσω ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν ικανοποιητικά. "

Αν περάσει νομικός ή γιατρός από το θέμα ας μας δώσει τα φώτα του.

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Heptamer

# 106 στις 17/12/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Εν τω μεταξυ, έχουν υπάρξει τρεις σοβαρές περιπτωσεις αλλεργικης αντίδρασης στο εμβόλιο της Pfizer. 

Δυο στην Αγγλία και ένα στην Αλάσκα.

Όλοι είχαν ιστορικό αλλεργιών.  Οποιοι έχουν αλλεργιες, καλο θα είναι να προσεξουν προτου εμβολιαστουν! 

Κατά (τυχαία? ) συμπτωση, το δείγμα των εθελοντών δεν είχε ιστορικό αλλεργιών...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Francesca_

# 107 στις 17/12/2020
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703

καπου ηδη εχει κανει μεταλλαξη - αγγλια, διαβασα..

ποσο ωφελιμο θα ειναι να εμβολιαστεις με κατι, αν δεν κανει τη δουλεια, για την οποια ειναι  προσδιορισμενο αρχικα;
τα ηδη ετοιμα εκατομμυρια εμβολια, σε ποσους θα ταιριαξουν γαντι για καθε μορφη του ιου; 
μην γινει μονο - ''η σκυλα που βιαζετε τα γεναει τυφλα'', να εχουμε και χειροτερα μετα..

Mindthegap-

# 108 στις 17/12/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 3.995

Στο internet κυκλοφορει η εκθεση του FDA για το εμβολιο...

Νομιζω εχει τιτλο εκθεση FDA Ασφαλεια και παρενεργειες του εμβολιου της Pfizer...κατι τετοιο
Εχει αναλυτικα, δοκιμες, ηλικιες, ποσοστα, παρενεργειες, που δεν εχει δοκιμαστει κλπ...

Τουλαχιστον...οποιος παει να το κανει  αμεσως ας το ψαξει πρωτα, γιατι εκεινη την ωρα δεν νομιζω οτι θα κατσουν να σας εξηγησουν τι υπογραφετε...
Αρέσει στο μέλος jane1978

Mindthegap-

# 109 στις 17/12/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από alisida

Όμως,αν δεν εμβολιαστουμε,δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας,θα μείνουμε κλεισμένοι μέσα.

Ναι λοιπόν,υπογράφουμε για το αν θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να ζούμε με όποιο ρίσκο σημαίνει αυτό 

Σα να βλεπω διαφημιστικη καμπανια του Υπουργείου Υγειας...

Καλου κακου...κρατα μικρο καλαθι για ολα αυτα...

Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 110 στις 17/12/2020
author
Αλλη χώρα
Πάντως οι γερμανοί άρχσαν τη μεθοδο καποδίτσρια με τις πατάτες. Έλεγαν χθες στις ειδήσεις, ότι είναι κάτι πολύτιμο και πανάκριβο που προσφέρεται δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη, και ετοιμάζεται να αποθηκευτεί σε ειδικές αίθουσες με τεράστια ψυγεία και θα φυλάγεται από αστυνομία, για να μην το κλέψουν! 

Και πάνω που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε διάρρηξη να το πάρουμε. Θέλουν να το κάνουν πιο... δελεαστικό!

alisida

# 111 στις 17/12/2020
author
Καζακστάν

Δεν θα εντυπωσιαστω αν δω τον Σπύρο Παπαδόπουλο να διαφημίζει το εμβόλιο σε μερικές εβδομάδες 

Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από Mindthegap-

Σα να βλεπω διαφημιστικη καμπανια του Υπουργείου Υγειας...

Καλου κακου...κρατα μικρο καλαθι για ολα αυτα...

Αρέσει στα μέλη jane1978, hornet19 και σε ακόμα 2 μέλη.

Paralia48

# 112 στις 17/12/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από alisida

Δεν θα εντυπωσιαστω αν δω τον Σπύρο Παπαδόπουλο να διαφημίζει το εμβόλιο σε μερικές εβδομάδες 

χαχαχα, λες; Να καλεσει πεντεξι απ αυτούς τους βιρολόγους και τους πολιτικούς που το προώθησαν και μερικούς τραγουδιστές και να το συνδιάσουν με ζεμπεκιές

<<η ζωή εδώ τελειώνει>>,  <<εμένα δε μ' αγάπησε κανείς>>, <<σ' αναζητώ>> κλπ

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Heptamer

# 113 στις 17/12/2020
author

Μην ανησυχεις. Και εδω και αλλου με το ιδιο σκεπτικο σκοπευουν να λειτουργησουν: 24ωρη φυλαξη (εν γενει και απο στρατο), συνοδειες περιπολικων κλπ. Ο χρυσος του 2020 ειναι το εμβολιο.

Ουτε ο Τραμπ τετοια φυλαξη.

Τυπικα, μια τετοια ενεργεια ειναι καθ όλα λογικη - οτι εχει αξία, το φυλάς καλά - , αλλά δε μπορεις να μη μειδιασεις μπροστα στο τραγελαφικο της ολης υποθεσης και μπροστα σε μια εικονα αφιονιασμένου όχλου που εισβάλλει στις φυλασσομενες αποθηκες για να κανει πλιατσικο σε ...εμβόλια.

Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από Paralia48
Πάντως οι γερμανοί άρχσαν τη μεθοδο καποδίτσρια με τις πατάτες. Έλεγαν χθες στις ειδήσεις, ότι είναι κάτι πολύτιμο και πανάκριβο που προσφέρεται δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη, και ετοιμάζεται να αποθηκευτεί σε ειδικές αίθουσες με τεράστια ψυγεία και θα φυλάγεται από αστυνομία, για να μην το κλέψουν! 

Και πάνω που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε διάρρηξη να το πάρουμε. Θέλουν να το κάνουν πιο... δελεαστικό!

Αρέσει στα μέλη jane1978, Paralia48

Kristina_

# 114 στις 17/12/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Paralia48

χαχαχα, λες; Να καλεσει πεντεξι απ αυτούς τους βιρολόγους και τους πολιτικούς που το προώθησαν και μερικούς τραγουδιστές και να το συνδιάσουν με ζεμπεκιές

alisida

# 115 στις 17/12/2020
author
Καζακστάν

Δεν το λέω γι αυτό 

Θυμάσαι που διαφήμιζε το ευρώ,που έλεγε το περίφημο :

" με το ευρώ,καλύτερα!!"

Τον Μάρτιο διαφήμιζε το

"μένουμε σπίτι" 

Ε...τώρα είναι η σειρά του εμβολίου  

Σε όλα τα μεγάλα γεγονότα τον επιστρατεύουν για να μας πείσει ότι αυτά γίνονται για το καλό μας  

Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Paralia48

Αρέσει στα μέλη oytwswste, Paralia48

Enikos

# 116 στις 17/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι...

Ποτε δοκιμαστηκαν επι του πεδιου, (μακροχρονια παρατηρηση), οι παρενεργειες ενος αγνωστου φαρμακου?...

Αγνωστο = σε εμβρυακη κατασταση ακομα...

Περα απο την θεωρια του "εγω νομιζω, εγω ΘΑ εκανα ετσι, εμενανε μου ειπε η φιλη μου η ειδικια..."...κλπ κλπ...

Ποιο το ποσοστο επι τοις εκατο του πληθυσμου του πλανητη, στο οποιο εγιναν κλινικες μελετες?...

Απλα πραγματακια...

Αρέσει στα μέλη jane1978, la-mer

agnwstos_Xi

# 117 στις 17/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Enikos

Ναι...

Ποτε δοκιμαστηκαν επι του πεδιου, (μακροχρονια παρατηρηση), οι παρενεργειες ενος αγνωστου φαρμακου?...

Αγνωστο = σε εμβρυακη κατασταση ακομα...

Περα απο την θεωρια του "εγω νομιζω, εγω ΘΑ εκανα ετσι, εμενανε μου ειπε η φιλη μου η ειδικια..."...κλπ κλπ...

Ποιο το ποσοστο επι τοις εκατο του πληθυσμου του πλανητη, στο οποιο εγιναν κλινικες μελετες?...

Απλα πραγματακια...

Δε χρειάζεται να το πολυσυζητάμε.

Όποιος κάνει το εμβόλιο προσφέρει στην Επιστήμη 

Και άμα σε 2-3 χρόνια τύχουν "ανεπιθύμητες" παρενέργειες σε αυτόν ή σε 10-15 χρόνια στους απογόνους του,άντε να αποδείξει στο δικαστήριο ότι οφείλονται στο εμβόλιο.

Heptamer

# 118 στις 17/12/2020
author

Για ενα χρονο, όλοι οσοι εμβολιαζονται για κοβιντ, θα παρακολουθουνται για παρενεργειες.

Μετά, dismissed!

Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από agnwstos_Xi

Και άμα σε 2-3 χρόνια τύχουν "ανεπιθύμητες" παρενέργειες σε αυτόν ή σε 10-15 χρόνια στους απογόνους του,άντε να αποδείξει στο δικαστήριο ότι οφείλονται στο εμβόλιο.

Αρέσει στα μέλη la-mer, giorgos170

Enikos

# 119 στις 17/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από agnwstos_Xi

Αρέσει στα μέλη oytwswste, jane1978 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 120 στις 20/12/2020
author
Καζακστάν

Μου γεννήθηκε μια απορία σχετικά με το εμβόλιο,αν κάποιος είναι στον χώρο (των ασφαλιστικών εταιρειών) ίσως μπορεί να μας απαντήσει.

Εφόσον λοιπόν υπογράφουμε προκειμένου να κάνουμε το εμβόλιο ότι δεν θα διεκδικήσουμε καμία αποζημίωση για βλάβες της υγείας μας εξ αιτίας του, γεννιέται το ερώτημα:

Πώς αντέδρασαν (αν αντέδρασαν) ή πώς θα αντιδράσουν οι ασφαλιστικές εταιρίες.

Μιλώ για τα προγράμματα υγείας/ζωής 

Θα δέχονται να ασφαλίσουν- άρα και να 

αποζημιώσουν- μόνο τους εμβολιασμενους?

μόνο τους μη εμβολιασμενους ?

Έχει ήδη μπει κάποιος όρος στα ψιλά γράμματα ή θα το αφήσουν στην τύχη για να αποφύγουν τις αποζημιώσεις αναλόγως την περίπτωση??

I am Not a psychotherapist :)
Επιλέξτε σελίδα: (1-31)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.