ειχα τις αμφιβολιες μου, να το ανεβασω ή οχι.. τελικα, ειναι καλο να το εχουμε υποψη, πως μπορει και να γινει αυτο που λεει πριν 10 χρονια.. και ο καθενας με την ευθινη του
https://www.youtube.com/watch?v=KAj5H24tX8kκυρα αλυσιδα μ ο κοσμος ολος...
παρακολουθηστε και καποιον γιατρο εκτος συστηματος να δειτε τι λεει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από alisidaΗ απορία μου είναι αν θα μας γνωστοποιήσουν τις παρενέργειες για τις οποίες θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θα ρισκάρουμε ή όχι.
Πώς θα γίνει αυτό αφού ούτε εκείνοι τις γνωρίζουν.
Όμως,αν δεν εμβολιαστουμε,δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας,θα μείνουμε κλεισμένοι μέσα.
Ναι λοιπόν,υπογράφουμε για το αν θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να ζούμε με όποιο ρίσκο σημαίνει αυτό
![]()
Εβανα μια "αφελη" ερωτηση, εδω μεσα, πριν καποιες μερες...
Πως ανακαλυφθηκε σε τρεις μηνες το εμβολιο του Κοβιντ, ενω του καρκινου (η θεραπεια)...
Δεν "εμπιπτει" στην "προοδο" της τοσο προχωρημενης επιστημονικης κοινοτητας. μετα ποσες δεκαετιες που θεριζει πληθυσμους (το ιδιο δεν κανει και ο Κοβιντ?)...
Καλα...θα μου πεις ειναι και που απευθυνεις εναν προβληματισμο απλης λογικης, αλλα...
Ουδεμια απαντηση πηρα και ουτε προκειται επειδη ειναι ηδη περασμενο μεσα μας, απο την προπαγανδα των γουαο δυτικων μεσων, που υφαινουν αργα αλλα σταθερα "αλλα" προτυπα και σε λιγο...και πρωτοτυπα...οτι η επιστημονικη, προχωρημενη κοινοτητα πασχιζει για το καλο μας...
...παμε τωρα να καμουμε δεκα λικες στον Περκεμε που φορεσε το νεο λαδι για...μαλακο μουσι και αποτραβιεται απο το χαδι στην κοπελια του, διοτι αυτος (ο φιφης) εχει πιο απαλο μουσι, απο τα μαλλια της κοπελιας του...
Η εστω ας παμε στην Παολα να γουσταρωμε, (πριν τους ακτιβισμους), επειδη εκει παει ο σωρος των...προχω...
Και αλλα πολλα, των οποιων, αριθμος ουκ εστιν...
Μην με συγχιζετε Κυρια μου...Αγιες μερες πουναι...Και μου τιναχτει η χρυσοσκονη του παραμυθιου στο οποιο ζω!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από Francesca_ειχα τις αμφιβολιες μου, να το ανεβασω ή οχι.. τελικα, ειναι καλο να το εχουμε υποψη, πως μπορει και να γινει αυτο που λεει πριν 10 χρονια.. και ο καθενας με την ευθινη του
https://www.youtube.com/watch?v=KAj5H24tX8k
Απο το ινστα το κατεβασατε αυτο, Κυρια μου?...
λολ...
Παράθεση:
Ζητηματα ηθικης και κοινωνικοοικονομικες αναταραξεις
Σχόλιο # 124 από Francesca_
''Η προβλεπόμενη ανάπτυξη και ευρεία χρήση των νανοτεχνολογιών και τωνεφαρμογών τους αναμένεται να οδηγήσουν μελλοντικά στην εμφάνιση μιας σειράςκοινωνικών, ηθικών και δεοντολογικών ζητημάτων, που μέχρι στιγμής δεν έχουνληφθεί σοβαρά υπόψη.
Η ραγδαία ανάπτυξη του συγκεκριμένου επιστημονικού καιτεχνολογικού τομέα, δεν έχει δώσει περιθώριο στα τρέχοντα νομοθετικά συστήματα ναεκσυγχρονιστούν αναλόγως στο βαθμό που να υπάρχει ουσιώδης έλεγχος και αποφυγήπιθανής κατάχρησης αυτών των νέων τεχνολογιών.
Κατάλληλα νομοθετικά πλαίσιαπρέπει να θέσουν τα ηθικά και νομικά όρια, καθώς και να διασφαλίσουν ότι οιαναπτυσσόμενες χώρες δε θα αποτελέσουν χώρο για τη ρίψη των νανοαπορριμάτων ήχώρο συμφέρουσας αγοράς χωρίς νομικούς περιορισμούς.
Βέβαια, εμπόδιο στηνανάπτυξη των νομοθετικών συστημάτων αποτελεί και η έλλειψη σωστήςπληροφόρησης σχετικά με τις ιδιότητες και τυχόν τοξικότητα των νανοσωματιδίων. Ωςαποτέλεσμα, χωρίς κατάλληλη περιοριστική νομοθεσία, δημιουργείται το ηθικόπρόβλημα όπου τα κράτη αδυνατούν να ελέγξουν τη ραγδαία είσοδο τωννανοπροϊόντων και των νανοϋλικών πριν εξακριβωθεί η επικινδυνότητα ή όχι.
Κατάκαιρούς γίνονται συστάσεις και απαγορεύσεις της σκόπιμης απελευθέρωσηςνανοσωματιδίων για βιοθεραπεία, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία μελέτης τωνενδεχόμενων οικολογικών επιπτώσεων. Επιπλέον, καμιά χώρα προς το παρόν δεν έχειυιοθετήσει κάποιο σύστημα κανονισμών ασφαλείας για την προστασία των ανθρώπωναπό τους κινδύνους που σχετίζονται με την τοξικότητα των νανοϋλικών.
Όσον αφορά τη χρηματοδότηση της έρευνας, ενώ τεράστια χρηματικά ποσάεπενδύονται στην έρευνα και την ανάπτυξη των νανοτεχνολογιών, τα ποσά πουδιατίθενται για τη μελέτη των επιπτώσεων στο περιβάλλον και την υγεία τωνανθρώπων είναι πολύ περιορισμένα.
Συνεπώς, εξαιτίας της ανισοκατανομής αυτής, ηπλειοψηφία των εμπορικών προϊόντων δεν εξυπηρετεί καμία επιτακτική ανάγκη τωνανθρώπων ή του περιβάλλοντος, υποδεικνύοντας έτσι πως η πρόοδος στον τομέα τηςνανοτεχνολογίας δεν καθοδηγείται πάντα από ανάγκες και προτεραιότητες σχετικές μετην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του ανθρώπου και της αειφόρου ανάπτυξης τουπεριβάλλοντος αλλά από τον παράγοντα της οικονομικής κερδοφορίας.
Παρόλο που ταπιθανά οφέλη από την χρήση των νανοτεχνολογιών είναι πολλά υποσχόμενα, ητεχνολογία προς το παρόν λόγω του υψηλού κόστους, ελέγχεται κυρίως από τιςανεπτυγμένες χώρες και τις πολυεθνικές εταιρείες.
Ως αποτέλεσμα, λόγω του υψηλούαυτού κόστους είναι προφανές ότι οι εφαρμογές της νανοτεχνολογίας δεν είναιπροσιτές από το ευρύ κοινό, εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο το διαχωρισμόανάμεσα στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες.
Έμφαση πρέπει να δοθεί στις πιθανές κοινωνικοοικονομικές αναταράξεις που θαπροκληθούν από τη μαζική απώλεια θέσεων εργασίας που θα ακολουθήσει τηνεξάπλωση των βιομηχανιών της νανοτεχνολογίας.
Η νανοτεχνολογία θα έχει σαναποτέλεσμα τη διαταραχή των αγορών καθημερινών αγαθών και όλων τωνεφοδιαστικών αλυσίδων, ελαχιστοποιώντας τις θέσεις εργασίας σε σχεδόν κάθεεπιχείρηση.
Για παράδειγμα, χώρες των οποίων η οικονομία βασίζεται στο εμπόριο πρώτων υλώνόπως βαμβάκι ή χαλκό, θα πληγούν λόγω της αντικατάστασης των υλικών αυτών απόνανοϋλικά.
Τέλος, μπορεί να επισημανθεί και η ανησυχία ότι μελλοντικά θα μπορούσαννα χρησιμοποιηθούν αρνητικά διάφορες νανοτεχνολογικές εφαρμογές γιαστρατιωτικούς σκοπούς ή για κακόβουλη υποκλοπή προσωπικών πληροφοριών.
Γιαπαράδειγμα, η ανάπτυξη ευφυών και μικροσκοπικών όπλων ρομπότ, πυρομαχικά πουεντοπίζουν αυτόματα το στόχο τους, συστήματα παρακολούθησης που λόγω μεγέθουςθα είναι αδύνατον να γίνουν αντιληπτά. εμπεριέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγείατων ανθρώπων και την ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς και για τοπεριβάλλον.''
Βιβλιογραφία:Λιοδάκης, Στ., Γάκης, Δ., Θεωδορόπουλος, Δ., Θεωδορόπουλος, Π., Κάλλης, Αν. (2016),Χημεία για την Α΄ τάξη Γενικού Λυκείου, ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.Nano.gov, National Nanotechnolog Initiative, nano.gov/timeline
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από EnikosΑπο το ινστα το κατεβασατε αυτο, Κυρια μου?...
λολ...
απο το ινσταλεω, αλλα ...εσυυυ , στα ''ινστα'' σου
αξιζει να το δειτε, λεει πολλα που δεν ξερουμε..
δυστυχως δεν το βρηκα να το εχουν μεταφρασει σε ελληνικα.. σιγα που θα το εχει..για οσους ξερουν αγγλικα, ας το ακουσουν, παρολο που εχει μεταφραση στη γλωσσα μου..Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.
Το εμβόλιο της Pfizer πήρε έγκριση πριν 6 μέρες από τις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές.
Ο Νο 1 ειδικός στην Ελλάδα να εκφέρει επιστημονική άποψη απέκτησε πρόσβαση στα δεδομένα που του έλειπαν και πήρε οριστική θέση πριν 3 μέρες.
Δημήτρης Κούβελας :
«Τα τελευταία νέα (μετά από εκτενή μελέτη και ενδελεχή ανάλυση με πιστούς φίλους και εξαιρετικούς συναδέλφους από την CHMP, που τους ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσαν να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί μου):
Το εμβόλιο της PFIZER είναι ασφαλές σε άμεση σύγκριση με τα άλλα εμβόλια της παλαιότερης τεχνολογίας.
Στην ουσία δεν εμφανίζει ανεπιθύμητες ούτε περισσότερες, ούτε βαρύτερες από το εμβόλιο της γρίπης.
Υπάρχει το θέμα της χρονικής διάρκειας της ανοσίας, αλλά τα δεδομένα ελέγχονται ανά μήνα από τη CHMP».
Εδώ είναι η τελευταία του συνέντευξη,στις 23 Δεκεμβρίου
Ακολούθησε ανάρτησή του προς απογοητευμένους πρώην οπαδούς του που του επιτέθηκαν επειδή είπε "ΝΑΙ" στο εμβόλιο :
Προς όλους τους φίλους που παραμένουν να διαβάζουν αναρτήσεις μου.
Για να ξεκαθαρίσω πράγματα εν ηρεμία.
1. Δεν βλέπετε το προφίλ τηλεπερσόνας, καλλιτέχνη ή χαρτορίχτρας
2. Για όσους δεν το πρόσεξαν διδάσκω το τι φάρμακα ταιριάζουν σε κάθε πάθηση σε ιατρική σχολή της ημεδαπής
3. Για να γίνει το παραπάνω, δεν έχω ένα πτυχίο σχετικής επιστήμης. Έχω πτυχία Ιατρικής και Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, όπου πέρασα με κανονικές εισαγωγικές εξετάσεις και πήρα πτυχίο διαβάζοντας και όχι αφισοκολλώντας, γλύφοντας και έρποντας
4. Έκανα μεταπτυχιακά, διδακτορικά, και μεταδιδακτορικά σε κανονικά πανεπιστήμια σε Βέλγιο, Αυστρία, Γερμανία, και περάσματα από Σουηδία, ΗΠΑ, Γαλλία κλπ
5. Για βιοπορισμό παράλληλα έχω εργαστεί ως ιατρικός επισκέπτης, υπάλληλος φαρμακείου, νοσοκόμος, προγραμματιστής/αναλυτής συστημάτων κλπ.
6. Έκανα ειδικότητα κανονικά και άσκησα την ιατρική με διάφορους τρόπους και σε διάφορους τόπους (από το δενδροπόταμο ως το Brompron Hospital)
7. Συμμετείχα σε άπειρες επιτροπές του ΕΟΦ, ΚΕΣΥ , Υπουργείου Υγείας, Υπουργείου Ανάπτυξης κλπ
8. Υπηρέτησα για χρόνια, ως Εθνικός Αντιπρόσωπος στο CHMP του ΕΜΑ
9. Χρημάτισα πρόεδρος της Θετικής Λίστας Φαρμάκων και της Επιτροπής ΗΤΑ.
10. Αντιπροσώπευσα τη χώρα στη EuNetHTA
11. Συμμετέχω σε επιτροπές εκπαίδευσης και έρευνας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Φαρμακολογίας.
12. Είμαι αντιπρόσωπος της χώρας στην UEMS για την Ιατρική Εξαιδίκευση της Κλινικής Φαρμακολογίας.
ΚΛΠΚατά συνέπεια:
1. Όταν δηλώνω επιφυλακτικός δεν είμαι αρνητικός.
2. Όταν δηλώνω ότι χρειάζομαι πληροφορίες, δεν εννοώ ειδήσεις από τον τύπο
3. Όταν δηλώνω ότι δεν ξέρω το εννοώ
4. Όταν δηλώνω ότι πλέον, μετά από ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗ ενημέρωση και Επιστημονική Συζήτηση ένα φαρμακευτικό προϊόν ειναι ασφαλές και δραστικό σημαίνει ότι, μάλλον είναι. Ή για την ακρίβεια πληρεί όλα τα επιστημονικά εχέγγυα να είναι και αυτή η εκτίμηση βασίζεται σε ανάλυση των χημικών, βιολογικών και τεχνικών χαρακτηριστικών του προϊόντος, καθώς και του είδους, του σχεδιασμού και των αποτελεσμάτων κλινικών και προκλινικών ερευνών στις οποίες, λόγω ιδιότητες, απέκτησα πρόσβαση.
6. Φόβοι λόγω επιστημονικής απροσδιοριστίας, πάντα υπάρχουν, αλλά περιορίζονται σε ένα θεωρητικό επίπεδο και δεν αφορούν την κοινή γνώμη
7. Ερωτηματικά παραμένουν σε σχέση με ειδικούς πληθυσμούς, κυρίως άτομα με νόσους του ανοσιακού συστήματος ή ενεργές λοιμώξεις, καθώς και χρονική διάρκεια προστασίας. Αυτά όμως τα ερωτήματα δεν είναι σημαντικά στο να καθυστερήσει η αδειοδότηση και άμεση εφαρμογή του προϊόντος, και αναφέρομαι και στα φάρμακα (αντισώματα, μικρά μόρια) και εμβόλια.
8. Η πολιτεία, πρέπει να ανοίξει και κυρίως να επαναφέρει τον πολιτισμό της ελευθερίας και της θεσμικής διαφάνειας.Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα σε δόμηση πρωτοβάθμιας και ηλεκτρονικό φάκελο υγείας του πληθυσμού.
Επίσης συμπληρώνω.Στο σχόλιο για την επαναφορά στον Πολιτισμό, προφανώς ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙκαι άλλα βασικά όπως:
1. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να συναινεί σε ιατρικές παρεμβάσεις στον οργανισμό του και στους οικείους του
2. Απόλυτος σεβασμός στις αρχές της τεκμηριωμένης ιατρικής και της επιστημονικής αλήθειας
3. Η επιστήμη διαμορφώθηκε σε κυρίαρχο δόγμα αλήθειας μετά τον Emanuel Kant, μετά την σύνθεση του Εμπειρισμού με τον Ορθολογισμό. Επιστημονικό, για περισσότερο από 300 χρόνια ενοείτο οτιδήποτε μπορούσε να αποδειχθεί.
4. Μετά την εμφάνιση όμως του Karl Popper, επιστημονικό πλέον είναι κάτι που δυνητικώς μπορεί να απορριφθεί. Η αρχή πλέον της απορριπτικότητας έχει αντικαταστήσει την αρχή της αποδεικτικότητας στην επιστήμη.
5. Επιστήμη σημαίνει αποδοχή της νέας πληροφορίας και ταχείας ενσωμάτωσης στην επιστημονική και κοινωνική ηθική μας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 129 από agnwstos_XiΑκολούθησε ανάρτησή του προς απογοητευμένους πρώην οπαδούς του που του επιτέθηκαν επειδή είπε "ΝΑΙ" στο εμβόλιο :
Προς όλους τους φίλους που παραμένουν να διαβάζουν αναρτήσεις μου.
Για να ξεκαθαρίσω πράγματα εν ηρεμία.
1. Δεν βλέπετε το προφίλ τηλεπερσόνας, καλλιτέχνη ή χαρτορίχτρας2. Για όσους δεν το πρόσεξαν διδάσκω το τι φάρμακα ταιριάζουν σε κάθε πάθηση σε ιατρική σχολή της ημεδαπής
3. Για να γίνει το παραπάνω, δεν έχω ένα πτυχίο σχετικής επιστήμης. Έχω πτυχία Ιατρικής και Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, όπου πέρασα με κανονικές εισαγωγικές εξετάσεις και πήρα πτυχίο διαβάζοντας και όχι αφισοκολλώντας, γλύφοντας και έρποντας
4. Έκανα μεταπτυχιακά, διδακτορικά, και μεταδιδακτορικά σε κανονικά πανεπιστήμια σε Βέλγιο, Αυστρία, Γερμανία, και περάσματα από Σουηδία, ΗΠΑ, Γαλλία κλπ
5. Για βιοπορισμό παράλληλα έχω εργαστεί ως ιατρικός επισκέπτης, υπάλληλος φαρμακείου, νοσοκόμος, προγραμματιστής/αναλυτής συστημάτων κλπ.6. Έκανα ειδικότητα κανονικά και άσκησα την ιατρική με διάφορους τρόπους και σε διάφορους τόπους (από το δενδροπόταμο ως το Brompron Hospital)
7. Συμμετείχα σε άπειρες επιτροπές του ΕΟΦ, ΚΕΣΥ , Υπουργείου Υγείας, Υπουργείου Ανάπτυξης κλπ
8. Υπηρέτησα για χρόνια, ως Εθνικός Αντιπρόσωπος στο CHMP του ΕΜΑ
9. Χρημάτισα πρόεδρος της Θετικής Λίστας Φαρμάκων και της Επιτροπής ΗΤΑ.10. Αντιπροσώπευσα τη χώρα στη EuNetHTA
11. Συμμετέχω σε επιτροπές εκπαίδευσης και έρευνας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Φαρμακολογίας.
12. Είμαι αντιπρόσωπος της χώρας στην UEMS για την Ιατρική Εξαιδίκευση της Κλινικής Φαρμακολογίας.
ΚΛΠΚατά συνέπεια:
1. Όταν δηλώνω επιφυλακτικός δεν είμαι αρνητικός.
2. Όταν δηλώνω ότι χρειάζομαι πληροφορίες, δεν εννοώ ειδήσεις από τον τύπο
3. Όταν δηλώνω ότι δεν ξέρω το εννοώ
4. Όταν δηλώνω ότι πλέον, μετά από ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗ ενημέρωση και Επιστημονική Συζήτηση ένα φαρμακευτικό προϊόν ειναι ασφαλές και δραστικό σημαίνει ότι, μάλλον είναι. Ή για την ακρίβεια πληρεί όλα τα επιστημονικά εχέγγυα να είναι και αυτή η εκτίμηση βασίζεται σε ανάλυση των χημικών, βιολογικών και τεχνικών χαρακτηριστικών του προϊόντος, καθώς και του είδους, του σχεδιασμού και των αποτελεσμάτων κλινικών και προκλινικών ερευνών στις οποίες, λόγω ιδιότητες, απέκτησα πρόσβαση.
6. Φόβοι λόγω επιστημονικής απροσδιοριστίας, πάντα υπάρχουν, αλλά περιορίζονται σε ένα θεωρητικό επίπεδο και δεν αφορούν την κοινή γνώμη
7. Ερωτηματικά παραμένουν σε σχέση με ειδικούς πληθυσμούς, κυρίως άτομα με νόσους του ανοσιακού συστήματος ή ενεργές λοιμώξεις, καθώς και χρονική διάρκεια προστασίας. Αυτά όμως τα ερωτήματα δεν είναι σημαντικά στο να καθυστερήσει η αδειοδότηση και άμεση εφαρμογή του προϊόντος, και αναφέρομαι και στα φάρμακα (αντισώματα, μικρά μόρια) και εμβόλια.
8. Η πολιτεία, πρέπει να ανοίξει και κυρίως να επαναφέρει τον πολιτισμό της ελευθερίας και της θεσμικής διαφάνειας.Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα σε δόμηση πρωτοβάθμιας και ηλεκτρονικό φάκελο υγείας του πληθυσμού.Επίσης συμπληρώνω.Στο σχόλιο για την επαναφορά στον Πολιτισμό, προφανώς ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙκαι άλλα βασικά όπως:
1. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να συναινεί σε ιατρικές παρεμβάσεις στον οργανισμό του και στους οικείους του
2. Απόλυτος σεβασμός στις αρχές της τεκμηριωμένης ιατρικής και της επιστημονικής αλήθειας
3. Η επιστήμη διαμορφώθηκε σε κυρίαρχο δόγμα αλήθειας μετά τον Emanuel Kant, μετά την σύνθεση του Εμπειρισμού με τον Ορθολογισμό. Επιστημονικό, για περισσότερο από 300 χρόνια ενοείτο οτιδήποτε μπορούσε να αποδειχθεί.4. Μετά την εμφάνιση όμως του Karl Popper, επιστημονικό πλέον είναι κάτι που δυνητικώς μπορεί να απορριφθεί. Η αρχή πλέον της απορριπτικότητας έχει αντικαταστήσει την αρχή της αποδεικτικότητας στην επιστήμη.
5. Επιστήμη σημαίνει αποδοχή της νέας πληροφορίας και ταχείας ενσωμάτωσης στην επιστημονική και κοινωνική ηθική μας.
πολύ σωστά λόγια όσα γραφεις!
Ποιος τα είπε;
Ποστ 128...Δημητρης Κουβελας...
Είδα κάποιες φωτό στο ίντερνετ που ζουμαρουν στο μπουκαλάκι του εμβολίου που έκανε ο πρωθυπουργός και δείχνει το στόμιο ενός φιαλιδίου ορού.
Ταυτόχρονα, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός,αναμένοντας το "τσίμπημα",παρατηρει με αγωνία δεξιά του,τις κινήσεις της νοσοκόμας.
Το έκανε το εμβόλιο,ή όχι?
Τι πιστευετε ??
Παράθεση:
Σχόλιο # 132 από alisidaΕίδα κάποιες φωτό στο ίντερνετ που ζουμαρουν στο μπουκαλάκι του εμβολίου που έκανε ο πρωθυπουργός και δείχνει το στόμιο ενός φιαλιδίου ορού.
Ταυτόχρονα, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός,αναμένοντας το "τσίμπημα",παρατηρει με αγωνία δεξιά του,τις κινήσεις της νοσοκόμας.
Το έκανε το εμβόλιο,ή όχι?
Τι πιστευετε ??
Το σωστό ερώτημα είναι αν το εμβόλιο έκανε Μητσοτάκη.
Το σχόλιο που μου άρεσε περισσότερο ήταν το :
"Mόνο αν τον εμβόλιαζε ο Πολάκης θα το πιστεύαμε
Εννοείται ότι εμβολιάστηκε κανονικότατα,όπως κανονικότατα θα εμβολιαστούν και οι λοιποί πολιτικοί αρχηγοί,η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλπ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από Paralia48
πολύ σωστά λόγια όσα γραφεις!
Ποιος τα είπε;
ο κύριος που δίνει συνέντευξη στο #128
Κάνοντας τον (συνομωσιολογο) δικηγόρο του διαβολου:
Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι έκανε το εμβόλιο κανονικά και όχι ότι του ένεσαν λίγο νεράκι;
Ποιος μας εγγυάται ότι το φιαλιδιο είχε ότι προβλεπεται και ότι δεν αντικαταστάθηκε off camera από κάτι άλλο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από agnwstos_Xi
Το σωστό ερώτημα είναι αν το εμβόλιο έκανε Μητσοτάκη.
Το σχόλιο που μου άρεσε περισσότερο ήταν το :
"Mόνο αν τον εμβόλιαζε ο Πολάκης θα το πιστεύαμε
Εννοείται ότι εμβολιάστηκε κανονικότατα,όπως κανονικότατα θα εμβολιαστούν και οι λοιποί πολιτικοί αρχηγοί,η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλπ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 135 από HeptamerΚάνοντας τον (συνομωσιολογο) δικηγόρο του διαβολου:
Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι έκανε το εμβόλιο κανονικά και όχι ότι του ένεσαν λίγο νεράκι;
Ποιος μας εγγυάται ότι το φιαλιδιο είχε ότι προβλεπεται και ότι δεν αντικαταστάθηκε off camera από κάτι άλλο;
και γιατί να σκηνοθετησουν τέτοια special effects? Γίνεται μεν, αλλά γιατί τόσος κόπος;
Άλλωστε υπάρχει τόσος κόσμος που περιμένει να εμβολιαστεί και ένα μπουκαλάκι θα ήταν γιαυτούς πολύτιμο.
Μην κοιτάς εμάς εδω, που έχουμε την εντύπωση πως είμαστε άτρωτοι! Εμείς είμαστε σχεσόπαιδα και δε ...μασάμε!
Πριν λίγο διάβασα την απάντηση της νοσοκόμας στα σοσιαλ ( αν δεν κάνω λάθος της ίδιας που έκανε το εμβόλιο στον Μητσοτάκη ,ή άλλης,δεν έχει σημασία αυτό)
Η χορήγηση λέει,γίνεται με αραίωση σε κάποιο ποσοστό με φυσιολογικό ορό...
Μάλιστα...
(Δεν παίρνω καμία θέση ...ακόμα )
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από alisidaΠριν λίγο διάβασα την απάντηση της νοσοκόμας στα σοσιαλ ( αν δεν κάνω λάθος της ίδιας που έκανε το εμβόλιο στον Μητσοτάκη ,ή άλλης,δεν έχει σημασία αυτό)
Μάλιστα...
(Δεν παίρνω καμία θέση ...ακόμα
)
τι θέση να πάρουμε βρε Αλυσίδα; Γιατροί είμαστε; Για να το λένε οι γιατροί, ότι έτσι γινεται, έτσι θα είναι... Δεν το ανακαλύψαμε εμείς το εμβόλιο.
Εγώ ακόμη περιμένω... Έτσι κι αλλοιώς η σειρά μου θα έρθει το καλοκαίρι, λογαριάζω...
Η απλη λογικη (ετσι χωρις πολυ πολυ σκεψη) μου λεει οτι ολα τα εμβολια αραιωμενα σε κατι ειναι, προφανως σε φυσιολογικο ορο ...ε δε μπορουν να σου κανουν ενεση με 3-4 ml καθαρης φαρμακευτικης ουσιας!!!...ακομη και τα χαπια που καταναλωνουμε περιεχουν και αλλες ουσιες...πχ για να βελτιωνουν καπως τη γευση τους και να μπορουμε να τα πιουμε
Η νοσηλευτρια μαλλον μας εδωσε την περιττη πληροφορια της ημερας (βεβαια δεν ξερω πως ακριβως το ειπε...τα συμφραζομενα εχουν σημαντικο ρολο)
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από alisidaΠριν λίγο διάβασα την απάντηση της νοσοκόμας στα σοσιαλ ( αν δεν κάνω λάθος της ίδιας που έκανε το εμβόλιο στον Μητσοτάκη ,ή άλλης,δεν έχει σημασία αυτό)
Μάλιστα...
(Δεν παίρνω καμία θέση ...ακόμα
)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media