Εχθες έλαβα αυτή την εικόνα από μια συναδέλφισσα που μόλις, προφανώς, θεραπεύτηκε. Πέρασε η καημένη χριστούγεννα κορωνιασμένα, κρεβατωμένη, αλλά χθες έλαβα αυτή την εικόνα .
μεταφρα> erledigt = κατατροπώθηκε ή τελείωσε
kann weg = μπορεί να φύγει
Xάρηκα
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από Cathrin82
Είστε άλλο πράγμα οι συνομωσιολογοι. Αν δεν το κάνανε θα λέγατε δεν το κάνανε. Τώρα που το έκαναν λέτε αλλα. Συγνωμη αλλα είστε γελοίοι όσοι παίζετε με τις λέξεις για ένα τέτοιο θέμα. Δεν θέλετε να το κάνετε, μη το κάνετε. Αλλά να το πείτε γραπτώς αν πάθετε κάτι να μη σας βάλουν στο νοσοκομείο. Έχετε τα κοτσια;
αυτή τη λύση σκέφτομαι και γω πως θα είναι η καλύτερη.
Βέβαια πρακτικά, αν πράγματι κινδυνέψεις να πεθάνεις, δεν μπορούν από ηθική πλευρά να σε αφήσουν. Ακόμα και ανθρώπους που κάνουν αποτυχημενες προσπάθειες αυτοκτονίας, όταν τους προλαβαίνουν, θέλουν δε θέλουν, τους βάζουν νοσοκομείο για να τους σώσουν.
Απλά, σκέφτομαι αυτοί που δε θέλουν, προφανώς έχουν λογαριάσει,: ν αρρωστήσω ή να εμβολιαστώ. Οι ευπαθείς εμβολιάζονται και η ζωή παίρνει τον κανονικό ρυθμό της, δίχως να σταματήσει η κορώνα. Οι μη εμβολιασμένοι συνεχίζουν ν αρρωσταίνουν. Επειδή είναι κυρίως νέοι και υγιείς οι μη εμβολιασμένοι, συνήθως την ...περνούν σπίτι, οι πιθανότητες να κινδυνέψει κάποιος είναι μικρές. Είναι δηλ μια άσχημη γρίππη. Τα νοσοκομεία επιστρέφουν στον παλιό ρυθμό, γιατί υπάρχουν και άλλες αρρώστιες, που έμειναν πίσω. Πχ χειρουργεία για κήλη, αμυγδαλές κλπ, τετοια προγραμματισμένα, έχουν καθυστερήσει. Αν προκύψει βαριά περίπτωση κορώνας και έχει θέση, μπαίνεις... λέω.
Εχουμε φτασει σε αλλα επιπεδα αντιληψης...
Παράθεση:
Αλλά να το πείτε γραπτώς αν πάθετε κάτι να μη σας βάλουν στο νοσοκομείο.
Ενα απο τα καλα αυτου του ιου ειναι οτι ανεδειξε την...ανθρωποφαγια...
Οχι οτι δεν υπηρχε πριν αλλα τωρα βλεπω κανει παρτυ...
Παντως ανθρωποφαγια ειναι και το «ας το κανουν οι αλλοι να επωφεληθώ και γω απο την γενικη ανοσια στον πληθυσμο...και αν τελικα γινει η στραβη και νοσησω...ε για ανθρωπιστικους λογους μια ΜΕΘ θα βρεθει»...ασε δε σωζομαστε με τπτ ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από Mindthegap-
Ενα απο τα καλα αυτου του ιου ειναι οτι ανεδειξε την...ανθρωποφαγια...
Οχι οτι δεν υπηρχε πριν αλλα τωρα βλεπω κανει παρτυ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από Paralia48αυτή τη λύση σκέφτομαι και γω πως θα είναι η καλύτερη.
Κι εγω σκεφτομαι οτι δεν γουσταρω τον Μητσοτακη, ουτε και τον Τσιπρα...ουτε και κανεναν απο τους προηγουμενους ελα ομως που πληρωνω φορους σε ολους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από Kristina_«ας το κανουν οι αλλοι να επωφεληθώ και γω απο την γενικη ανοσια στον πληθυσμο...και αν τελικα γινει η στραβη και νοσησω...ε για ανθρωπιστικους λογους μια ΜΕΘ θα βρεθει»...
Αυτο...ποιανου τροπος σκεψεως ειναι...;;;
Πολλων Απο τη μια αυτοι...απ την αλλοι οσοι λενε «οποιος δε θελει να το κανει ας υπογραψει κλπκλπ»
Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από Mindthegap-
Αυτο...ποιανου τροπος σκεψεως ειναι...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 149 από Kristina_Πολλων
Πολλων που γνωριζεις εσυ προφανως...
Γιατι εγω δεν μπορω να ξερω πως σκεφτονται ολοι οι ανθρωποι...
ουτε αυτοι που αρνουνται τον ιο...
η αυτοι που αμφισβητουν το εμβολιο...(εδω ανηκω εγω)...
ή ακομα και αυτοι που θεωρουν οτι θα τους τσιπαρουν...
Επισης... οι ΜΕΘ δεν δινονται για ανθρωπιστικους λογους...σε κανεναν.
το δικαιωμα στην περιθαλψη το εχουν ολοι...
αρνητες των παντων, δολοφονοι, παιδοφιλοι, αυτοχειρες...
και αν θες να το παμε ακομα παραπερα αυτην την περιβοητη περιθαλψη στην Ελλαδα την χρυσοπληρωνουμε.
Τιποτα δεν δινεται...χαριστικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από Mindthegap-
Κι εγω σκεφτομαι οτι δεν γουσταρω τον Μητσοτακη, ουτε και τον Τσιπρα...ουτε και κανεναν απο τους προηγουμενους ελα ομως που πληρωνω φορους σε ολους...
ρε συ, εγώ κάνω δημιουργικές σκέψεις!
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από Paralia48
ρε συ, εγώ κάνω δημιουργικές σκέψεις!
Αμ δεν το βλεπω νομιζεις...
Εχωμε νεες αφιξεις, απο αλλους πλανητες?...
Βρε τι συναναστροφες ειναφτες?...
εισαι 38 χρονων απο οτι λες στο προφιλ.. ενταξει λογικο ειναι να βλεπεις τα πραγματα επιφανειακα ,να πετας ενα "συνομωσιολογοι" που αναθεμα και αν γνωριζετε ακριβως τι σημαινει η λεξη, και τελος παντων πραττετε χωρις πολυ σκεψη οτι σας λενε αυτοι που διοικουν και αφεντευουν την ζωη μας... μην μου πεις οτι δεν υπαρχουν αυτοι και ειναι μια ακομη συνομωσια γιατι θα πω οτι εισαι σε αλλο πλανητικο συστημα... μην με παρεξηγεις γιαυτα που εγραψα αλλα ειναι γνωρισματα της γενιας σου... οτι πει το φ.β, οι ψυχολογοι, επιδερμικα ολα χωρις αναλυση γενικα οπου παει το κοπαδι...
Ευτυχως που η γενια μου ηταν της αναλυσης και της βαθυτερης σκεψης των γεγονοτων,,, φυσικα και εμεις με το κοπαδι παμε , αλλα ειμαστε πιο πισω στην αρχη... βλεπουμε τον βοσκο και βλεπουμε που μας πανε.. κανεις τους ελιγμους σου... Μιλατε ολοι σας για ενα εμβολιο που οι ιδιοι οι γιατροι και οχι ο μπακαλης της γειτονιας σας ( αν υπαρχουνα κομα μπακαληδες) σας λενε οτι την τεχνολογια αυτη που φτιαχτηκε το εμβολιο δεν την ξερουνε και εχουνε τις επιφυλαξεις τους... ερχεστε εσεις οι πανασχετοι ( σοπρρυ αλλα γιατροι δεν ειστε ) και λετε συνομωσιοες ολα και μια χαρα... ενταξει αφου γουσατρετε τραβατε εσεις να το κανετε ...
μεις δεν λεμε οτι δεν υπαρχει ιος , ή δεν πιστευουμε στα εμβολια.. ισα ισα ... που φοβομαστε και παρα πολυ... εγω το ομολογω...αλλα αλλλο αυτο και αλλο συνομοτειτε εναντιον της επιστημης και ολες αυτες τις αηδιες που διαβαζουμε πντου... ξυπνατε και προσπαθειστε να δειτε τα πραγματα οπως εχουν... διαβαστε ενημερωθιτε απο γιατρους που μιλανε σε σαιτ, ειδικους να δειτε τι λενε... αιντεεε
Παράθεση:
Είστε άλλο πράγμα οι συνομωσιολογοι. Αν δεν το κάνανε θα λέγατε δεν το κάνανε. Τώρα που το έκαναν λέτε αλλα. Συγνωμη αλλα είστε γελοίοι όσοι παίζετε με τις λέξεις για ένα τέτοιο θέμα. Δεν θέλετε να το κάνετε, μη το κάνετε. Αλλά να το πείτε γραπτώς αν πάθετε κάτι να μη σας βάλουν στο νοσοκομείο. Έχετε τα κοτσια;
Ηθελα παντως να πω σε οσους τρεξουν να το κανουν και θεωρουν οτι θα θυσιαστουν για το καλο της κοινωνιας
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από Mindthegap-
Πολλων που γνωριζεις εσυ προφανως...
Κοίτα, αυτή τη σκέψη της Κριστίνας την έχω ακούσει και γω, πριν χρόνια βέβαια, ΄οχι τώρα με την κορώνα, δεν είναι νέο φρούτο. Υπήρχαν από παλιά οι <<αντιεμβολιαστές>> με τις γνωστές θεωρίες τους. Είχα και γω μια τέτοια φίλη, η οποία δεν εμβολίασε το παιδί της για την ιλαρά. Και όταν το κουβεντιάζαμε και της έλεγα, αν μείνουν όλα τα παιδιά ανεμβολίαστα, θα ξανάρθει επιδημία ιλαράς. Τότε μού πε, <<όχι, δε λέω να μην εμβολιαστούν τα παιδιά. Όσες μανάδες θέλουν, να το κάνουν. Εγώ δεν το θέλω>> έτσι μου τό χε πει στο περίπου, πάντως αυτό το συμπέρασμα έβγαινε.
Εντάξει δε θά βγαινε μια αντιεμβολιάστρια να το πει ξεκάθαρα <<εμβολιαστείτε όλοι εκτός από μένα>> , αλλά συνεπάγεται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από Mindthegap-Ηθελα παντως να πω σε οσους τρεξουν να το κανουν και θεωρουν οτι θα θυσιαστουν για το καλο της κοινωνιας
...και δεν αναφερομαι φυσικα σε αυτους που ειναι ευπαθεις ομαδες ή εχουν περασει τον ιο ή εχουν χασει καποιον δικο τους και φοβουνται περισσοτερο...
οτι μη σκατε ..ετσι οπως φαινεται το πραγμα...ολους θα μας στριμωξουν με καποιο τροπο καποια στιγμη να το κανουμε...
Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα γινουμε ολοι πειραματοζωα...![]()
μη στενοχωριέσαι βρε Μάιντ.
Καλά, ότι θα μας αναγκάσουν, το πιστεύω και γω, αλλά σκέψου για να παρηγορηθείς: Ανάλογα με την ηλικία μας , αργούμε ακόμα. Δηλαδή , θα έχουν δείξει οι άμεσες παρενέργειες. Έπειτα, μέχρι τότε, θα έχει βελτιωθεί ακόμα, έχουμε τουλάχιστο 6 μήνες εμείς. Και στο κάτω κάτω, δε νομίζω να είναι και θανατηφόρο! Ίσως βοηθήσει πραγματικά, να γίνουν όλα όπως πριν. Ας μην κάνουμε ακόμη κακές σκέψεις... Όταν μας ...στριγμώξουν, τα ξαναλέμε.
Και για την αυτοθυσία, θα ήταν άσχημο, να θυσιαστεί κάποιος. Σκέψου τα παιδιά του σχολείου. Τόσους μήνες μια στο ίντερνετ, μια με μάσκες, μια να μην κάνουν αθλητισμό, μια να μη βγαίνουν να παίζουν. Αυτή τη θυσία από τα παιδάκια, εγώ δε θα την ήθελα. Αυτά κινδυνεύουν πολύ λιγότερο. Πραγματικά θυσιάζονται!
Παράθεση:
,να πετας ενα "συνομωσιολογοι"
Σχόλιο # 155 από kostas232
Δυστυχως ειναι ενας χαρακτηρισμος που δημιουργηθηκε για να τσουβαλιασουμε ανθρωπους...
οτιδηποτε δεν συμφωνει με εμας...
Εδω φτασαμε στο σημειο οταν εκφραζουμε αμφιβολιες για καποια πραγματα λογικα...
το πως διαολο δηλ. ειναι σιγουροι για την ασφαλεια αυτου του εμβολιου (που ουτε αυτοι ειναι αλλα τελοςπαντων)
να μας λενε συνωμοσιολογους...
Ουτε να αμφισβητεις κατι δεν μπορεις πλεον...
Κιχχ...τσιμουδια λεμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 157 από Paralia48Κοίτα, αυτή τη σκέψη της Κριστίνας την έχω ακούσει και γω, πριν χρόνια βέβαια, ΄οχι τώρα με την κορώνα, δεν είναι νέο φρούτο. Υπήρχαν από παλιά οι <<αντιεμβολιαστές>> με τις γνωστές θεωρίες τους. Είχα και γω μια τέτοια φίλη, η οποία δεν εμβολίασε το παιδί της για την ιλαρά. Και όταν το κουβεντιάζαμε και της έλεγα, αν μείνουν όλα τα παιδιά ανεμβολίαστα, θα ξανάρθει επιδημία ιλαράς. Τότε μού πε, <<όχι, δε λέω να μην εμβολιαστούν τα παιδιά. Όσες μανάδες θέλουν, να το κάνουν. Εγώ δεν το θέλω>> έτσι μου τό χε πει στο περίπου, πάντως αυτό το συμπέρασμα έβγαινε.
Εντάξει δε θά βγαινε μια αντιεμβολιάστρια να το πει ξεκάθαρα <<εμβολιαστείτε όλοι εκτός από μένα>> , αλλά συνεπάγεται...
Ρε Παραλια...μη βαζεις στη ζυγαρια κουκια με πεπονια γιατι με τρελαινεις...
Αλλο οι αντιεμβολιαστες...αυτοι εχουν μια δικη τους κοσμοθεωρια...για αυτο και δεν κανουν ή δεν θελουν να κανουν τα παιδια τους εμβολια...
Και ναι..μπορει πραγματι καποιοι απο αυτους να σκεφτονται κι ετσι...δεν το ξερω...
ουτε εσυ ομως για την συγκεκριμενη το ξερεις...εικασιες κανεις...
Δε σκεφτονται ολοι ομως το ιδιο..."καντε ολοι οι υπολοιποι για να σωθουμε εμεις..."
Οχι σορρυ κιολας...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media