Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από Mindthegap-
Δυστυχως ειναι ενας χαρακτηρισμος που δημιουργηθηκε για να τσουβαλιασουμε ανθρωπους...
οτιδηποτε δεν συμφωνει με εμας...
Εδω φτασαμε στο σημειο οταν εκφραζουμε αμφιβολιες για καποια πραγματα λογικα...
το πως διαολο δηλ. ειναι σιγουροι για την ασφαλεια αυτου του εμβολιου (που ουτε αυτοι ειναι αλλα τελοςπαντων)
να μας λενε συνωμοσιολογους...
Ουτε να αμφισβητεις κατι δεν μπορεις πλεον...
Κιχχ...τσιμουδια λεμε...
πιστεύω, αυτό το κιχ τσιμουδιά φέρνει αντίθετο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να γίνουν ανοιχτές συζητήσεις με όσα γνωστά ευρήματα, θετικά και αρνητικά. Γιατί αν υπάρχει το κιχ, μας μπαίνουν σκέψεις... Τι μας κρύβουν; γιατί δεν επιτρέπεται να λέμε τους ενδοιασμούς μας; Παίζει κάτι;
Δηλ στο τέλος θα φτάσουμε να παίζουμε το κρυφτούλι... ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 160 από Mindthegap-
Ρε Παραλια...μη βαζεις στη ζυγαρια κουκια με πεπονια γιατι με τρελαινεις...
Αλλο οι αντιεμβολιαστες...αυτοι εχουν μια δικη τους κοσμοθεωρια...για αυτο και δεν κανουν ή δεν θελουν να κανουν τα παιδια τους εμβολια...
Και ναι..μπορει πραγματι καποιοι απο αυτους να σκεφτονται κι ετσι...δεν το ξερω...
ουτε εσυ ομως για την συγκεκριμενη το ξερεις...εικασιες κανεις...
Δε σκεφτονται ολοι ομως το ιδιο..."καντε ολοι οι υπολοιποι για να σωθουμε εμεις..."
Οχι σορρυ κιολας...
σου το είπα, γιατί τη ρώτησες, αν ξέρει κάποιον που σκέφτεται έτσι και σου είπα εγώ που ξέρω. Ναι, δεν ήταν αυτό το νέο εμβόλιο, επρόκειτο για παλιό δοκιμασμένο εμβόλιο, ενώ εδώ πρόκειται για καινούργιο.
Ουτε εγω ξερω πως ακριβως σκεφτονται καλε απλα τι μου λενε ακουω και μεταφερω ...
ε δε νομιζω οτι ειμαι εγω η μονη που εχει ακουσει ανθρωπους να εκφραζουν τετοιες αποψεις! Ναι εχω ακουσει καμποσους να το δηλωνουν ευθαρσως και εχω και καμποσους αλλους που σκεφτονται ακριβως ετσι (κουτοπονηρα) αλλα το εκφραζουν συγκαλυμμενα...
Οπως το βλεπει ο καθενας (και αυτο) και οπως τον βολευει...ετσι ειναι η ζωη...το μαθαμε πια
Για την ιστορια εγω ειμαι με εκεινους που θα πανε πρωτοι- πρωτοι (η εστω οταν ερθει η σειρα μου πρωτη πρωτη) να εμβολιαστουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από Mindthegap-
Πολλων που γνωριζεις εσυ προφανως...
Γιατι εγω δεν μπορω να ξερω πως σκεφτονται ολοι οι ανθρωποι...
ουτε αυτοι που αρνουνται τον ιο...
η αυτοι που αμφισβητουν το εμβολιο...(εδω ανηκω εγω)...
ή ακομα και αυτοι που θεωρουν οτι θα τους τσιπαρουν...
Επισης... οι ΜΕΘ δεν δινονται για ανθρωπιστικους λογους...σε κανεναν.
το δικαιωμα στην περιθαλψη το εχουν ολοι...
αρνητες των παντων, δολοφονοι, παιδοφιλοι, αυτοχειρες...
και αν θες να το παμε ακομα παραπερα αυτην την περιβοητη περιθαλψη στην Ελλαδα την χρυσοπληρωνουμε.
Τιποτα δεν δινεται...χαριστικα...
Αυτό με ενοχλεί και εμένα.Το τσουβάλιασμα...το θεωρώ επικίνδυνο...και αντιδημοκρατικό τελικά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από Mindthegap-
Δυστυχως ειναι ενας χαρακτηρισμος που δημιουργηθηκε για να τσουβαλιασουμε ανθρωπους...
οτιδηποτε δεν συμφωνει με εμας...
Εδω φτασαμε στο σημειο οταν εκφραζουμε αμφιβολιες για καποια πραγματα λογικα...
το πως διαολο δηλ. ειναι σιγουροι για την ασφαλεια αυτου του εμβολιου (που ουτε αυτοι ειναι αλλα τελοςπαντων)
να μας λενε συνωμοσιολογους...
Ουτε να αμφισβητεις κατι δεν μπορεις πλεον...
Κιχχ...τσιμουδια λεμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 161 από Paralia48
πιστεύω, αυτό το κιχ τσιμουδιά φέρνει αντίθετο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να γίνουν ανοιχτές συζητήσεις με όσα γνωστά ευρήματα, θετικά και αρνητικά. Γιατί αν υπάρχει το κιχ, μας μπαίνουν σκέψεις... Τι μας κρύβουν; γιατί δεν επιτρέπεται να λέμε τους ενδοιασμούς μας; Παίζει κάτι;
Δηλ στο τέλος θα φτάσουμε να παίζουμε το κρυφτούλι... ;
Εννοω εδω βρε Παραλι, ή και εξω απο εδω...σε φιλους γνωστους, οτι δεν προλαβαινεις να πεις μια σκεψη και αμεσως κοιταν να σε τσουβαλιασουν..
μη αμφισβητησεις κατι... τρελαινονται..
Δεν ξερω, νομιζω οτι μερικοι ετσι δειχνουν και τις ανασφαλειες τους.
Σα να λενε...ειμαι ασφαλης γιατι σκεφτομαι με παρωπιδες...το παραεξω με φοβιζει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από jane1978
ΕΑυτά τα βλέπετε κύριε Μητσοτάκη και κύριε Τσίπρα και κύριε Βαρουφάκη;Που μου στηθήκατε στις κάμερες για να δώσετε και καλά το καλό παράδειγμα,και πήρατε την σειρά ανθρώπων που το είχαν πραγματικά ανάγκη!![]()
Συγνωμη αλλα τοσα μυρια στα ΜΜΕ τζαμπα να πανε...;;
Ασε που αυτο κανουν και οι Ευρωπαιοι φιλοι μας...
Τι;;; εμεις οχι...;;;
Έχουν να χαλάσουν φιλίες για τα ..."τσιμπήματα" του εμβολίου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από Mindthegap-
Εννοω εδω βρε Παραλι, ή και εξω απο εδω...σε φιλους γνωστους, οτι δεν προλαβαινεις να πεις μια σκεψη και αμεσως κοιταν να σε τσουβαλιασουν..
μη αμφισβητησεις κατι... τρελαινονται..
Δεν ξερω, νομιζω οτι μερικοι ετσι δειχνουν και τις ανασφαλειες τους.
Σα να λενε...ειμαι ασφαλης γιατι σκεφτομαι με παρωπιδες...το παραεξω με φοβιζει...
Επιμένω...για τον κύριο Μπουρλά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 167 από Mindthegap-
Συγνωμη αλλα τοσα μυρια στα ΜΜΕ τζαμπα να πανε...;;
Ασε που αυτο κανουν και οι Ευρωπαιοι φιλοι μας...
Τι;;; εμεις οχι...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 168 από jane1978Έχουν να χαλάσουν φιλίες για τα ..."τσιμπήματα" του εμβολίου...
Να το δω κι αυτο...
Εδώ είχαν χαλάσει για τα...μνημόνια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 170 από Mindthegap-
Να το δω κι αυτο...
Δε νομιζω οτι διαγκωνιστηκαν για μια θεση στο...εμβολιο.
Ουτε να παρουν τη θεση καποιου θελησαν.
Να πεισουν μαλλον τους σκεπτικιστες θελησαν, πως το εμβολιο ειναι ασφαλές και να αποκτησει ευρεια απηχηση στον κοσμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από jane1978
Αυτά τα βλέπετε κύριε Μητσοτάκη και κύριε Τσίπρα και κύριε Βαρουφάκη;Που μου στηθήκατε στις κάμερες για να δώσετε και καλά το καλό παράδειγμα,και πήρατε την σειρά ανθρώπων που το είχαν πραγματικά ανάγκη!![]()
Τελικά θα κάνω το εμβόλιο αν και αρχικά είχα ενδοιασμούς. Δεν γίνεται να το κάνει όλη η υπόλοιπη οικογένεια κι εγώ να μην συμμετέχω στο κοινό καλό από παραξενιά μήπως πάθω τίποτα σε 5-10 χρόνια (δεν είμαι αλλεργικός σε φάρμακα), λες και θα ζω σίγουρα ως τότε ή θα απεμπολώ την ελευθερία μου - γιατί έτσι.
Ειρωνικό ήταν...
Διάβασε το ποστ προσεκτικά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από HeptamerΔε νομιζω οτι διαγκωνιστηκαν για μια θεση στο...εμβολιο.
Ουτε να παρουν τη θεση καποιου θελησαν.
Να πεισουν μαλλον τους σκεπτικιστες θελησαν, πως το εμβολιο ειναι ασφαλές και να αποκτησει ευρεια απηχηση στον κοσμο.
χαχα πάντως αυτό με τους πολιτικούς μ΄άρεσε!
Τους είδαμε επιτέλους με τα φανελάκια τους
Είδαμε και τα μπράτσα τους...
Την επόμενη δόση παρακαλώ να την κάνουν στον ποπό
Εγω το βρισκω λογικο...θες βρε παιδι μου με τον φιλο σου να εχεις και σε καποιο βαθμο κοινες αποψεις και σταση ζωης και φιλοσοφια...δε λεω να ταυτιζεστε αλλααα τοσο οσο ...οσο το οριζει ο καθενας μας εν τελει
Και αν η διαφορετικη του θεωρηση σε καποια πραγματα ειναι το οριο σου...ε ας χαλασει και η φιλια...η αφορμη θα ναι μονο...τα αιτια θα ναι αλλα, πολλα και βαθυτερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 171 από jane1978Εδώ είχαν χαλάσει για τα...μνημόνια.
Ε καλα εσυ πιες μια μπυρα παραπανω στην αυλη
Παράθεση:
Σχόλιο # 176 από paranomos
Εγω θα περιμενω το εμβολιο αλλης εταιρειας..
Αυτο το pfiser..μου θυμιζει μπυρα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media