Λοιπόν σε παλιότερο θέμα μου σας είχα μιλήσει για τον Μάκη, με τον οποίο διατηρούσα σχέση χωρίς δεσμεύσεις για σύντομο χρονικό διάστημα και πριν μερικά χρόνια. Ανά διαστήματα με προσεγγίζει και προσπαθεί να με διεκδικήσει. Δεν θέλω να σταθώ στον τρόπο του αυτή τη φορά, έχει δοκιμάσει πολλές τακτικές.
Όμως με προβληματίζει το γεγονός πως δεν φαίνεται να κλονίζεται η σιγουριά του πως κάποτε θα με ξαναέχει, ο,τι κι αν κάνω και με όποιον τρόπο τον απορρίψω. Τι τον έχω μπλοκάρει στο κινητό, στα σοσιαλ μιντια, τι δεν του μιλάω στον δρόμο, τι απαγορεύω στους κοινούς γνωστούς να μου μεταφέρουν μηνύματα, τι χρόνια έχουν περάσει...
Αυτός είναι εκεί και περιμένει να γυρίσω κοντά του. Αφήνοντας με να αναρωτιέμαι αν βλέπει κάτι που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω.
12/5/2019 βάζεις θέμα ότι το 2016 έβγαινες με το Μάκη και είχατε ελεύθερη σχέση.
χωρίσατε το πήρε βαριά,άρχισε να σ΄ενοχλεί με μηνύματα κτλ σε σημείο να φτάσεις να τον μπλοκάρεις από παντού.Το να σε βρίσκει όπως λες με διάφορους τρόπους φτάνει να γίνεται τρομακτικό.
Εκτοτε είσαι μ΄έναν άλλον ο οποίος δεν σε αφήνει να κουνήσεις ρούπι μόνη σου,σε πηγαινοφέρνει απ΄τη δουλειά και σ΄εχει αποξενώσει απ΄τους φιλους σου.
Το έλυσες το θέμα με τον τωρινό φίλο σου ή χώρισες?Υποτίθεται όπως μας λες ότι είσαι σε μια σοβαρή σχέση ή μήπως ο εγκλεισμός στο σπίτι σε κάνει να θυμάσαι διάφορα με αφορμή ότι μπορεί να σε ξαναενόχλησε ο πρώην του 2016?
Τι μπορεί να βλέπει που δεν βλέπεις εσύ?αν ήταν θα του έιχες δώσει μια ευκαιρία χθες και θα είχατε σχέση,δεν θα τον άφηνες και θα σουν αλλού.Τον θέλεις?θα ξαναήσουν μαζί του?θ΄αφηνες τον φίλο σου για να του δώσεις μια ευκαιρία?
Τρέλα κουβαλάει ο άνθρωπος,σε συνδυασμό ότι μπορεί να μην βρήκε κάτι άλλο από τότε να στεριώσει,μπορεί να το κάνει και με άλλες,μπορεί να μη το σηκώνει ο εγωισμός του ακόμα και τώρα,ο ιδιος να έχει πει να κάνετε ελεύθερη σχέση να νομίζει ότι θα κολλήσεις για να σε φτύσει και τελικά να βρίσκεις αλλο και να τον αφήνεις εσύ.
Πιστεύω ότι αν έβλεπες και εσύ κάτι σ΄αυτόν δεν θα προβληματιζόσουν και θα του έδινες μια ευκαιρία.Είσαι σε μια σχέση,λύσε τα θέματα σου με τον τωρινό σύντροφο και αν πιστεύεις οτι θες να χωρίσεις και τελικά το κάνεις και εξακολουθεί ο άλλος να σε διεκδικεί..τότε τι να σου πω...ξαναέλα να το δούμε.
οκ ανατροπή,
να με συγχωρείς τότε,θυμάμαι οτι δεν σε άφηνε να πας απ΄το σπίτι στη δουλειά και απ΄τη δουλειά στο σπίτι αλλά νόμιζα οτι δεν σε άφηνε να είσαι και όσο κοινωνική ήθελες και να βγαίνεις με φίλους.
αλλαξε αυτό?
Το λες και σκηνή βγαλμένη από ταινία θρίλερ
Τίποτα δεν βλέπει
Δεν έχει βρει κάτι ίσως τόσο καλό που να τον ξεκολησει από τη μανία να σε καταδιώκει(γιατί περί μανίας πρόκειται πλεον)
Μάλλον δεν έχει τι άλλο να κάνει για να περάσει την ώρα του( βαρετός τύπος μου φαίνεται,μηδέν ενδιαφέροντα)
Αλλά ο,τι και να βλέπει εκείνος,εφόσον δεν το βλέπεις εσύ,δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιέσαι και να ασχολείσαι.
Όπως είπε και η Γουις,δες τι κάνεις με τον τωρινό.Και να φύγεις από τη σχέση,δεν θα ήταν κατά τη γνώμη μου ωφέλιμο να ασχοληθείς με το ζόμπι του παρελθόντος
Παράθεση:
Κολλημένος πρώην 2
Σχόλιο # 1 από AnatrophΑυτός είναι εκεί και περιμένει να γυρίσω κοντά του. Αφήνοντας με να αναρωτιέμαι αν βλέπει κάτι που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από wish_OK ανατροπή,
να με συγχωρείς τότε,θυμάμαι οτι δεν σε άφηνε να πας απ΄το σπίτι στη δουλειά και απ΄τη δουλειά στο σπίτι αλλά νόμιζα οτι δεν σε άφηνε να είσαι και όσο κοινωνική ήθελες και να βγαίνεις με φίλους .αλλαξε,, αυτό.,.,.,,?
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από marvellousΤο λες και σκηνή βγαλμένη από ταινία θρίλερ
Κατομύρια έχει ..., ,
- Δεν έχει βρει κάτι ίσως τόσο καλό που να τον ξεκολησει από τη μανία να σε καταδιώκει ( γιατί περί μανίας πρόκειται πλεον )
η μπάλλα χαμηλά, γιατί είναι ώρα για δουλειά ...,
Ειναι σοβαρα τα πραματα...
έτσι, αυτό το Πράμα ,
https://www.youtube.com/watch?v=lW1tIH1nt_4
Το κείμενο σας δεν μπορεί να πιεί Perrier.,.,.,
είναι διαφορετικό το σύστημα διοίκησης - ελέγχου ...,
https://www.youtube.com/watch?v=FveZ5AVXdaw
το κείμενό σας έχει δημοκρατικούς νόμους,,,. κατά το δοκούν..., στο σύμπαν του...,
έναν απο τους 10^520
Ο ανθρωπος ειναι εμμονικός. Αν σου αρεσουν οι εμμονες, που σου αρεσουν για να το συζητας, κρατα τον. Αλλιως το να το συζητας εισαι και εσυ εμμονικη με τον εμμονικο. Αβυσσος η ψυχη των εμμονικων.
Μα είναι θέματα αυτά γιά συμβουλές από τό ιατρικό team τόυ forum ? Γιά σοβαρευτείτε τελος πάντων ! ! Δέν έχετε καταλάβει ακόμη πού βρίσκεστε ??
... διαφορετικά, δεν γλυτώνεις !
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Anatroph
Συν το οτι το κινητο σου δειχνει τον αριθμο των κλησεων και των μηνυματων που εχουν μπλοκαριστει. Οποτε το... βλεπω οτι ακομη ασχολειται μαζι μου
αρεζεται καταβάθος.
Παράθεση:
Άλλαξε πλανήτη ...
Σχόλιο # 19 από Spiros--... διαφορετικά, δεν γλυτώνεις !
στα social media