Καλησπέρα! Έχω ανοίξει και άλλο θέμα σχετικά με έναν συνάδελφο κατά 10 χρόνια μικρότερο μου που φλερτάραμε, φιληθηκαμε και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και οι δύο μέχρι που αυτός ξενερωσε και εγω συνεχίζω να μένω κολλημένη.
Όλα καλά, αποδέχτηκα ότι δεν θα είμαι μαζί του αλλά...στη δουλειά υποφερω. Με αγνοει επιδεικτικά και νιώθω ότι με αντιπαθει πολύ. Δυσκολευομαι να συνύπαρξη αν και με αποφευγει επιμελώς. Δεν ξέρω πώς να του φέρθω. Να δείξω συμπάθεια και κατανόηση μιας και ξέρω ότι δυσκολεύεται ψυχολογικά λόγω ενός πρόσφατου χωρισμού? Να τον πλησιάσω με σκοπό να ξεχάσουμε το ερωτικό κ να γίνουμε όπως όταν γνωριστήκαμε αρχικα? Να τον αποφευγω όσο μπορώ? Τι να κανω για να μην υποφερω άλλο? Ξέρω ότι χρυσές λύσεις δεν υπάρχουν. Πώς θα μπορούσα όμως να τον ξεπεράσω ερωτικά από την στιγμή που ειμαι υποχρεωμένη να τον βλέπω καθημερινά για τους επόμενους 2 μήνες μέχρι να φύγει από τη δουλεια (θα φύγει στο εξωτερικο)?Κανε την δουλεια σου, οσο καλυτερα μπορεις.
Ετσι θα εισαι απασχολημενη και δεν θα σε νοιαζει, αν ο 20χρονος στο διαλειμμα του εφαγε ολο του το γαλα με τα κόκο ποπς.Ρε συ Λειλα, σορι κιολας, αλλά αντί να ανησυχείς γι'αυτό, μήπως να ψάξεις να βρεις γιατί έφαγες τόσο κόλλημα με ένα παιδάκι με το οποίο απλά φιληθήκατε μια φορά(να σου έδινε μια γερή δοση σεξ που έλεγε ο ακάλυπτος, να το δικαιολογούσαμε...).
Γιατι νομίζεις οτι συμβαίνει αυτό??Πάλι εδώ είσαι κοπέλα μου μη μάς τρελαίνεις...περίμενε να έθουν οι ειδημονες να σού απαντήσουν !!!
Παράθεση:
Πώς να ξεπεράσεις κάποιον που βλέπεις καθημερινά;
Σχόλιο # 1 από Laila123Καλησπέρα! Έχω ανοίξει και άλλο θέμα σχετικά με έναν συνάδελφο κατά 10 χρόνια μικρότερο μου που φλερτάραμε, φιληθηκαμε και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και οι δύο μέχρι που αυτός ξενερωσε και εγω συνεχίζω να μένω κολλημένη.
Όλα καλά, αποδέχτηκα ότι δεν θα είμαι μαζί του αλλά...στη δουλειά υποφερω. Με αγνοει επιδεικτικά και νιώθω ότι με αντιπαθει πολύ. Δυσκολευομαι να συνύπαρξη αν και με αποφευγει επιμελώς. Δεν ξέρω πώς να του φέρθω. Να δείξω συμπάθεια και κατανόηση μιας και ξέρω ότι δυσκολεύεται ψυχολογικά λόγω ενός πρόσφατου χωρισμού? Να τον πλησιάσω με σκοπό να ξεχάσουμε το ερωτικό κ να γίνουμε όπως όταν γνωριστήκαμε αρχικα? Να τον αποφευγω όσο μπορώ? Τι να κανω για να μην υποφερω άλλο? Ξέρω ότι χρυσές λύσεις δεν υπάρχουν. Πώς θα μπορούσα όμως να τον ξεπεράσω ερωτικά από την στιγμή που ειμαι υποχρεωμένη να τον βλέπω καθημερινά για τους επόμενους 2 μήνες μέχρι να φύγει από τη δουλεια (θα φύγει στο εξωτερικο)?
Και γιατι ανοιξες νεο θεμα?
Για να πυροδοτησεις εκ νεου τη συζητηση? Να μας εμπεδωθει το προβλημα σου κι άλλο?
¨Η θεωρεις πως "νεο θεμα -- νεες αποψεις", απο τους ίδιους γνωστους - αγνωστους?
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Laila123Καλησπέρα! Έχω ανοίξει και άλλο θέμα σχετικά με έναν συνάδελφο κατά 10 χρόνια μικρότερο μου που φλερτάραμε, φιληθηκαμε και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και οι δύο μέχρι που αυτός ξενερωσε και εγω συνεχίζω να μένω κολλημένη.
... 2μηνη αναρρωτική άδεια
Παράθεση:
Όλα καλά, αποδέχτηκα ότι δεν θα είμαι μαζί του αλλά...στη δουλειά υποφερω. Με αγνοει επιδεικτικά και νιώθω ότι με αντιπαθει πολύ. Δυσκολευομαι να συνύπαρξη αν και με αποφευγει επιμελώς. Δεν ξέρω πώς να του φέρθω. Να δείξω συμπάθεια και κατανόηση μιας και ξέρω ότι δυσκολεύεται ψυχολογικά λόγω ενός πρόσφατου χωρισμού? Να τον πλησιάσω με σκοπό να ξεχάσουμε το ερωτικό κ να γίνουμε όπως όταν γνωριστήκαμε αρχικα? Να τον αποφευγω όσο μπορώ? Τι να κανω για να μην υποφερω άλλο? Ξέρω ότι χρυσές λύσεις δεν υπάρχουν. Πώς θα μπορούσα όμως να τον ξεπεράσω ερωτικά από την στιγμή που ειμαι υποχρεωμένη να τον βλέπω καθημερινά για τους επόμενους 2 μήνες μέχρι να φύγει από τη δουλεια (θα φύγει στο εξωτερικο)?
Ποιο επεισοδιο ειναι αφτο?...
Εσυ ως τι απαντας...
Ως κολαουζος, που δεν πετυχε η μεταμφιεση του σε φαγκρι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από axileas-1Πάλι εδώ είσαι κοπέλα μου μη μάς τρελαίνεις...περίμενε να έθουν οι ειδημονες να σού απαντήσουν !!!
![]()
Αλλαξε δουλεια
αν πραγματι θες, να φορας τη μασκα σου και τα ματια σου κατω... ---> ''Να τον αποφευγω όσο μπορώ?''
και οχι:Σε καλυπτουν ανετα οι απαντησεις που πηρες στο πρωτο σου θεμα. Απλα ισως τις αγνόησες ή θες (για τους οποιους λόγους) να δυιλισεις τον κωνωπα - και να μας ευχαριστησεις αργοτερα με μια νεα βερζιον οπου ο νεαρος θα ειναι πλεον πολυ μακρια και θα μαστιζεσαι ακομα απο αμφιβολιες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Laila123
άνοιξα νέο θέμα για το το ερώτημα είναι τώρα άλλο και όχι γιατί ξενερωσε ο νεαρός.
Διακρίνω σύνδρομο μαμάς/νοσοκόμας..
.Οι ειδικοί αποφάνθηκαν,μην κάνεις τίποτε,ο μικρός μπήκε σφήνα ως βοηθός στο τιμ και όχι για να αποσυντονισει το έργο σας..
.Πληρώνεσαι ,άρα εργάζεσαι 100% δίχως να επηρεάζεσαι από τα ψυχολογικά κανενός (ούτε τα δικά σου λέμε τώρα )
...Πάω να μαγειρέψω
Παράθεση: Εσύ Αλις όταν βρίσκεις τα σκούρα όλο γιά μαγείρεμα φευγεις. μαγείρεψε καί γιά εμάς τούς μπατιρηδες τούς πεινάλες να φαμε να γαρδαμώσουμε πού λένε στό χωριό μου πού δεν εχουμε μία.. Αλήθεια σήμερα τί μαγειρευεις?
Σχόλιο # 14 από alisida
Διακρίνω σύνδρομο μαμάς/νοσοκόμας..
.Οι ειδικοί αποφάνθηκαν,μην κάνεις τίποτε,ο μικρός μπήκε σφήνα ως βοηθός στο τιμ και όχι για να αποσυντονισει το έργο σας..
.Πληρώνεσαι ,άρα εργάζεσαι 100% δίχως να επηρεάζεσαι από τα ψυχολογικά κανενός (ούτε τα δικά σου λέμε τώρα )
Εσύ όταν βρίσκεις τα σκούρα όλο γιά μαγείρεμα φευγεις.
...Πάω να μαγειρέψω
Αφιερωμένο στό γυναικείο ιατρικό team τού forum γιά τίς πολυτιμες συμβουλές στίς κοπέλες πού εχουν σοβαρα ερωτικά θέματα.
Γιά να τό ακούσετε καντε copy τό λινκ καί paste στό google γιατί στο youtube δεν τό βγαζει..
στα social media