Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
σαν να λεμε ειναι ο γκουρου του φορουμ?.. και να με συμπαθαει ο φιλςο αρχαγγελος επειδη πολες φορες το εχεις γραψει αυτο και ρωτηξα διοτι δεν γνωριζω...
Νεα εισαι ακομη ,τωρα ξεκινουν τα παντα για εσενα .
Και ισως να ησουν και τυχερη που εγινε αυτο τωρα και οχι πιο μεταπου ισως να ηταν πιο δυσκολο για εσενα.Προχωρησε εμπρος η ζωη ειναι μπροστα σου.,σου ανηκει.Ετσι ειναι η ζωη ..Κουραγιο,καθαρο Μυαλο και ολα καλα θα πανε.
Αυτό το έχω αναρωτηθεί κι εγώ πολλές φορές αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις του πολύ εύκολα, δυστυχώς. Είναι μια πικρή αλήθεια που πρέπει να την υποστούμε.
Δυσκολευόμαστε να το καταλάβουμε όταν η επένδυση μας στη σχέση είναι μεγαλύτερη απ' αυτή της/του συντρόφου μας.
Παράθεση: Σχόλιο # 1 από Elenaki235
Πως γίνεται αυτός ο άνθρωπος που είχαμε κάνει τόσα όνειρα ξαφνικά να αλλάζει..δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα αυτή την φορά..
Δεν ξέρω αν είναι γκουρού,αλλά δεν πολυσκαει,τους στέλνει όλους και ξεμπερδευει.Πολυ θα ήθελα να τον είχα ακούσει αρκετά χρόνια πριν
Παράθεση: Σχόλιο # 20 από kostas232
και ο αρχαγγελος
σαν να λεμε ειναι ο γκουρου του φορουμ?.. και να με συμπαθαει ο φιλςο αρχαγγελος επειδη πολες φορες το εχεις γραψει αυτο και ρωτηξα διοτι δεν γνωριζω...
Ο Αρχάγγελος είναι ο οδηγητής των άσκοπων/άστοχων/πληγωμένων συναισθημάτων μας.Πού θα πάνε άραγε,ποια θα είναι η μοίρα τους ??Πώς λέμε "όσα παίρνει ο άνεμος"?Ε..."όσα παίρνει ο διάβολος" είναι η απάντηση
Εγώ δεν θα σου στείλω τραγούδι ούτε θα σου πω να τον στείλεις στον διάολο αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω χρειάζεσαι καθαρό μυαλό για να σκεφτείς τι ακριβώς έχασες.Μπορεί να μην ήταν τίποτε απολύτως.
Ξέρω ότι πρέπει να το πάρω απόφαση ότι αυτή την φορά ίσως να είναι και οριστικό αλλά το μυαλό μου τα κανει όλα πιο δύσκολα, έρχονται συνέχεια σκέψεις και μέσα μου ακόμη ελπίζω, δεν μπορώ να δεχτώ ότι τόσο γρήγορα γνώρισε μια άλλη και αμέσως έτρεξε. Οι φίλες μου λένε πώς το είπε έτσι και πως δεν παίζει να έκανε κάτι με άλλη τόσο γρήγορα. Φοβάμαι πως δεν θα ξαναβρώ κάποιον άλλον να αγαπήσω,να κάνω όσα είχα ονειρευτεί όπως έκανα μαζί του και πως δεν θα είναι το ίδιο. Μέσα μου ελπίζω ακόμη.. Γιατί τόσες φορές είχαμε τσακωθεί και πιο άσχημα ακόμη αλλά πάλι γυρνούσε πάλι ήμασταν μαζί. Μήπως επειδή δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει κάποια άλλη και γισυτο γυρνούσε σε εμένα; ενώ τώρα που γνώρισε ένα παιδί που έχει αρκετές φίλες είναι πιο εύκολο για να του κάνει κονε; μήπως ότι μου έλεγε ήταν ένα ψέμα και ήταν μαζί μου από συνήθειο;
Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα...(θα μου πεις,ποσώς σε νοιάζει) όταν είχα χωρίσει για πρώτη φορά σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια...4 μέρες δεν έτρωγα απ΄τη στεναχώρια μου και άκουγα το "Αγαλμα" του Πουλόπουλου και έκλαιγα. τωρα το σκέφτομαι και γελάω.
Θα σου πω αυτό που μου είπε τότε και μένα ένας φίλος.(αφού τον είχα πρήξει)
Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς ότι αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της.Πήρες ότι ήταν να πάρεις και έδωσες ότι ήταν να δώσεις.Όταν είσαι σε μια σχέση και όνειρα κάνεις και σχέδια κάνεις,και στην ηλικία σου τα εννοείς χωρίς να σκέφτεσαι όμως τι μπορεί να πάει στραβά.Σίγουρα είχε αισθήματα για σένα,αν ηταν μαζι σου από συνήθεια δεν ξέρω...αλλά σίγουρα με τα χρόνια αποκτάς και τη συνήθεια του άλλου που για κάποιους όμως είναι όμορφη αυτή η συνήθεια.Είναι αγάπη.
Το πως μπορεί ν΄αντιδράσει κάποιος όταν χωρίσει..ποικίλει.Μπορεί και να ισχύει μπορεί και όχι οτι βρηκε άλλη,δεν σημαίνει οτι σε ξεπέρασε και με τη μία ή οτι δεν είχε αισθήματα.Παρόλα αυτά θα πρέπει να δεχτείς οτι θέλει να είστε χωρια,οι πολλές διαφωνίες καυγαδάκια με τα χρόνια μπορεί και να τονώνουν τις σχέσεις αλλά συνάμα κουράζουν.
Ασε λοιπόν να περάσει ο καιρός,κλάψε σε μας,στις φίλες σου αλλά οχι σ΄εκεινον,όχι μηνύματα,όχι κατινιές που μπήκες στο φεισμπουκ και κοιτούσες διάφορα και συμπεριφορές απελπισίας.Οταν πιέζεις καταστάσεις και επιμένεις ενώ ο άλλος δειχνει οτι δε θέλει τοτε κάνεις τα πράγματα χειρότερα.
Παράθεση: Σχόλιο # 30 από Elenaki235
Ξέρω ότι πρέπει να το πάρω απόφαση ότι αυτή την φορά ίσως να είναι και οριστικό αλλά το μυαλό μου τα κανει όλα πιο δύσκολα, έρχονται συνέχεια σκέψεις και μέσα μου ακόμη ελπίζω, δεν μπορώ να δεχτώ ότι τόσο γρήγορα γνώρισε μια άλλη και αμέσως έτρεξε. Οι φίλες μου λένε πώς το είπε έτσι και πως δεν παίζει να έκανε κάτι με άλλη τόσο γρήγορα. Φοβάμαι πως δεν θα ξαναβρώ κάποιον άλλον να αγαπήσω,να κάνω όσα είχα ονειρευτεί όπως έκανα μαζί του και πως δεν θα είναι το ίδιο. Μέσα μου ελπίζω ακόμη.. Γιατί τόσες φορές είχαμε τσακωθεί και πιο άσχημα ακόμη αλλά πάλι γυρνούσε πάλι ήμασταν μαζί. Μήπως επειδή δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει κάποια άλλη και γισυτο γυρνούσε σε εμένα; ενώ τώρα που γνώρισε ένα παιδί που έχει αρκετές φίλες είναι πιο εύκολο για να του κάνει κονε; μήπως ότι μου έλεγε ήταν ένα ψέμα και ήταν μαζί μου από συνήθειο;
και μενα κανα τραγουδακι κυρια φοργκετ ιτ να δουμε τι θα κανουμε ??.. βροχη και καραντινα λεμε και κλαιμε
Παράθεση: Σχόλιο # 29 από forget_it
Εγώ δεν θα σου στείλω τραγούδι ούτε θα σου πω να τον στείλεις στον διάολο αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω χρειάζεσαι καθαρό μυαλό για να σκεφτείς τι ακριβώς έχασες.Μπορεί να μην ήταν τίποτε απολύτως.
Μου έχει στείλει ένα παιδί και μιλάμε και θέλει να βγούμε αλλά δεν ξέρω από την μία πιστεύω πως πρέπει να πάω ίσως με βοηθήσει να ξεχάστω ενώ από 5ην άλλη λέω μήπως ξαναστείλει.. Αυτός από ότι είδα αντιδράει σε φώτο μιας από την παρέα που είχαν βγει ή όποια τον περνάει 3 χρόνια αλλά δεν ξέρω αν γίνει κάτι.. Θέλω τόσο πολύ να με πάρει ένα τηλέφωνο, να τον ακούσω, να μου πει ότι θελει να με δει αλλά είναι τόσο εγωιστής και μέσα του μπορεί όντως να του τελείωσα μέσα του αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται τόσο γρήγορα και τόσο εύκολο να με ξέχασε και να πήγε παρακάτω όμως μου είχε πει μέσα σε 2 εβδομάδες..θελω να πάω παρακάτω να μην ελπίζω και να τον ξεχάσω αλλά μου είναι αδύνατον.. Ότι και να κάνω, όσα ψέμματα και αν λέω στους άλλους πως μετά από όλα αυτά δεν θέλω να τον ξέρω ούτε πρόκειται να ξανά γυρίσω μέσα μου τον σκέφτομαι συνέχεια...
Μετά απο 2 εβδομάδες που χωρίσαμε αυτός έκανε κάτι με άλλη, σήμερα αυτή ανέβασε στο Facebook που είναι αγκαλιά και φιλιούνται αλλά είναι πλάτη, μέσα σε 2 εβδομάδες να κάθεται να ανεβάζει φώτο το βρίσκεται λογικό;
Παράθεση: Σχόλιο # 39 από Elenaki235
Μετά απο 2 εβδομάδες που χωρίσαμε αυτός έκανε κάτι με άλλη, σήμερα αυτή ανέβασε στο Facebook που είναι αγκαλιά και φιλιούνται αλλά είναι πλάτη, μέσα σε 2 εβδομάδες να κάθεται να ανεβάζει φώτο το βρίσκεται λογικό;
στα social media