Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Και η καλοσηνη του Θεου στην καρδια σου..οταν εισαι μονος και εμενα με ποναειαπο τη δικη σου μοναξια..Στην γιορτηνη νυχτα, στην γιορτηνη στιγμηοι μοναχικοι ειναι οι πιο μονοι τους γι' αυτο, σε παρακαλω, κανε να ξαναβρεθουμε''
Mιρο & Ντιβνα - ''Μια Χριστουγεννιατικη στιγμη''
Ωραίο θέμα (κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου μουσικώς) για να ακούσω κάτι παλιές κασέτες (που δεν πέταξα ακόμα), τώρα που δεν έχω πια κασετόφωνο και άκουγα τότε παλιά, νεανικές εποχές, και για τον λόγο αυτό λέω να βγάλω από τη ναφθαλίνη το walkman μου
... Παραμονή Χριστουγέννων του 1982, και ο μικρόκοσμος του μικρούλη (τότε) Red αποκτά νέους ορίζοντες με το σχετικά ακριβό δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα αρκετά βαρύ και στιβαρό ραδιοκασετόφωνο με φωτορυθμικά φωτάκια - η πρώτη ηλεκτρονική συσκευή που θα είχε ποτέ!!!
Το πρωί των Χριστουγέννων ξύπνησε από το πρώτο σχεδόν φως της ημέρας, και αν και τουρτούριζε από το κρύο, όντας λιπόσαρκος ακόμη τότε (!), η μουσική που έπαιζαν ο Άκης Έβενης και ο εμβληματικός Γιάννης Πετρίδης στις εκπομπές τους, στην κρατική ραδιοφωνία (δεν υπήρχαν ιδιωτικοί σταθμοί το μακρινό 1982), ζέσταινε και με το παραπάνω την ψυχή του
*Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ σε κασέτα ήταν το Mirror Man των Human League, που έχει σαν θέμα το πνεύμα ενός αδικοχαμένου πιλότου ταχύπλοου, που στοιχειώνει τον χώρο τον καλλιτεχνών και ήταν το προσωπικό μου Soundtrack εκείνων των εορτών
Εκείνη τη χρονιά τον διαγωνισμό της Eurovision είχε κερδίσει η Nicole για την Γερμανία με το τραγούδι A little Peace, που σε εορταστική εκπομπή της ZDF στο τέλος της χρονιάς απέδωσε σε 5 διαφορετικές γλώσσες!
Μια πολύ γλυκιά μελωδία, είναι τούτη εδώ. Είναι μια από τις αγαπημένες μου. Είναι παιδικό τραγουδάκι, αλλά τα χριστούγεννα είναι μια γιορτή για την παιδική ψυχούλα μας. Όλοι δεν έχουμε ένα παιδί κρυμμένο μέσα μας;Όσοι παίζουν πιάνο, ισως το καταφέρουν, να το παίξουν. Και μια και φέτος το ρεβεγιόν θα είναι τελείως οικογενειακό, μια ιδέα θα ήταν να παίξουμε μερικά ωραία τραγουδάκια λάιφhttps://www.youtube.com/watch?v=EpVycu9G30Q
στα social media