Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Φθαρμένες δαντέλες

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

kalvin251

# 1 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 62
'Aρεσαν+: 0%

Φθαρμένες δαντέλες

Η απορία μου είναι η εξής:

Γνώρισα γυναίκες ( είτε προσωπικές γνωριμίες είτε στη δουλειά, σε παρέες οικογενειακές, από φίλους, συναδέλφισσες της αδερφής μου κλπ) που, ενώ είχαν βιώσει την ορμονική ανισορροπία που φέρνει η γνωστή κλιμακτήριος, είχαν όρεξη για ζωή, ήταν ευχάριστες, οι άντρες τους δεν είχαν κανένα παράπονο και, γενικά έχαιραν εκτίμησης από το περιβάλλον τους αποπνέοντας μια ευωδιαστή αύρα σαν ο χρόνος να μην τις έχει ακουμπήσει.

Γνώρισα όμως και το ακριβώς αντίθετο.

Γυναίκες τοξικές, να τους φταίνε όλοι και όλα, να μην ευχαριστιούνται με τίποτα, να φθονούν όσους και όσες χαίρονται τη ζωή, το σεξ, την παρέα.

Βέβαια, απ την αντρική οπτική, αυτή η συμπεριφορά φαντάζει τόσο καταστροφική που μοιάζει με βύθιση του τιτανικού.

Αυτή η αντίθεση λοιπόν που οφείλεται; μήπως στο ορμονικό ;

Μήπως η ξηρασία του σώματος φέρνει και το άδειασμα σε πνεύμα και σε ψυχή;

Έχει να κάνει με το dna;

Έχει να κάνει με την λήψη ή όχι βοήθειας από την επιστήμη;

Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους;

Τι φταίει και μετα την κλιμακτήριο γίνονται από γυναίκες στρίγγλες;

Και στην τελική τι φταίνε οι υπόλοιποι;

«Κι όταν πια ξέφτισαν τα νυφικά και μαράθηκαν τα άνθη λεμονιάς, βρέθηκαν πεταμένες, κλεισμένες σε ένα κουτί παπουτσιών, φορώντας ακόμα το νυφικό με τις φθαρμένες δαντέλες.»

Αρέσει στα μέλη Scorpion_Flower, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

Kristina_

# 2 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Πολυ παραξενο μου φαινεται το θεμα σου και το ερωτημα σου καλβιν

Η προσωπικη μου εμπειρια μαλλον δε βοηθα (και ο γιατρος μου απορει για το ποσο ομαλη ηταν η μεταβαση). Πλας ουτε γυρω μου, στις γυναικες που γνωριζω, εχω αντιληφθει καποια διαφορα τετοια...σε γενικες γραμμες αντιμετωπιζουν τη ζωη με τον τροπο που την αντιμετωπιζαν και πριν και αν κατι εχει αλλαξει (στα πολυ προσωπικα τους)  υποθετω το εχουν αντιληφθει μονο οι ιδιες και ο συντροφος τους...και απο την απλη κοινωνικη επαφη εγω αδυνατω να τα δω αυτα ...και οι αλλοι υποθετω

Γι αυτο και αναρωτιεμαι για το ερωτημα σου...βρε μηπως αυτες οι «στριγγλες» ειναι απλα οι γυναικες «που δε μας βλεπουν καν» ??? Για εξηγησε μας λιγακι...δλδ την γνωριζες την αλλη κοινωνικα 20 χρονια και μια στιγμη μεταβαλλεται σε στριγγλα??? 

Αρέσει στα μέλη Sagittarius1312, COSTAS42 και σε ακόμα 2 μέλη.

Paralia48

# 3 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον, ίσως γιατί ανήκω σ αυτές τις ...στρίγκλες!
Θα το εξηγούσα ως αποτελεσμα κούρασης. Με έχουν κουράσει πολλά πράματα στη δουλειά. Αρχικά τα ανεχόμουν και προσπαθούσα με το ρομαντισμό της νέας να τα αλλάξω. Όταν όμως βλέπω, ότι παλεύω μόνη, κανείς δεν ενδιαφέρεται, αντιθετα φέρνουν εμπόδια, εεε μου ανάβουν πλέον λαμπάκια!
Επίσης στην προσωπική μου ζωή, φίλοι συγγενείς, πάλι κουράζομαι ν ακούω π@π@ριές.

Ο ρόλος πλέον της <<δανδελοφορεμένης>> κοπέλας, έχει αλλάξει. Προσαρμόζομαι μεν, αλλά γίνεται ένας πόλεμος στο κεφάλι, σε συνδιασμό με τις ορμόνες που  λες, γίνονται συχνά εκρήξεις. Τα παιδιά έγιναν άντρες/γυναίκες και πρέπει η λέαινα να αποχωρήσει πλέον ομαλά, διότι ήρθαν τα νέα λιοντάρια στην αγέλη. Αν δεν το αντιλληφθείς μόνη, θα εχεις συχνά καβγάδες. Μέχρι να εδραιωθεί η νέα ταξη πραγμάτων, έχουμε επαναστάσεις στο μυαλό και στο λαρύγγι.

αν σκεφτώ κι άλλα, θα σου πω.

Αρέσει στο μέλος Persefoni__

Veronika1980

# 4 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Φλώρινας / Λέχοβο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 68
"Το σκισμένο τούλι"- Έλενα Ακρίτα

Veronika1980

# 5 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Φλώρινας / Λέχοβο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 68
Οι τοξικοί άνθρωποι βρίσκονται παντού γύρω μας και ζουν μέσα από τις ζωές μας. Τίποτα δεν είναι αρκετό για αυτούς και πάντα θα βρουν κάτι για να σου διαλύσουν την ψυχολογίαΚ από την άλλη υπάρχουν κ η χαρούμενες γυναίκες που δίνουν άλλο χρώμα στη ζωή σου.Οχι, δεν έχουν περισσότερα χρήματα από εσάς, ούτε ζουν τον σούπερ έρωτα. Εχουν μερικά μυστικά, που τις κάνουν κεφάτες.
Αρέσει στα μέλη Silektis, giorgos170

Francesca_

# 6 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

να υποθεσω πως γνωριζεις και ανδρες των δυο ακρων...

τι φταιει; 
αποριες δεν εχεις και γι' αυτους;
με φθαρμενο τι, θα συγκρινεις - τους, του κατω ακρου ανδρες;

θεωρω το θεμα σεξιστικο, και ας με βαλεις οπου θες!!! 
οπως και αλλοι με βαζουν, συμφωνα με τους μικρους τους περιορισμενους κοσμους, απο αλλα 
κριμα που δημοσιευτηκε, και ειδικα σε αυτη του τη μορφη 
δισλαικ απο μενα!
Αρέσει στα μέλη Sagittarius1312, trocadero και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 7 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Νομιζω οτι ο θεματοθετης, με αυτο του το θεμα θελει να βρει αλλοθι για χαρακτηρες και συμπεριφορες...

Και μαλλον θα κανει κακο σε ανθρωπους, (ειδικης καταταξης), οι οποιοι σε αυτες τις ηλικιες συνεχιζουν να ειναι δυστροποι, κακοπροεραιτοι και "χαλασμενοι" γενικως απο παααρα πολλα χρονια...

Η βιολογια μπορει να αιτιο-λογει προσωρινες διαταραχες συμπεριφορας, σε οτι αφορα φυσιολογικες διαδικασιες, αλλα...

Δεν ειναι αυτη που θα δικαιο-λογησει το στραβο το κλιμα, που ουτε ο γαιδαρος δεν τρωει πια...

Οριστε...πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις, ειχαμε και τα πρωτα δειγματα μετατοπισης πραγματικοτητων...

Αρέσει στα μέλη la-mer, COSTAS42 και σε ακόμα 3 μέλη.

paranomos

# 8 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Με την καταλληλη δαντελα..

Και η στριγγλα γινεται αρνακι

paranomos

# 9 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_

Πολυ παραξενο μου φαινεται το θεμα σου και το ερωτημα σου καλβιν

Η προσωπικη μου εμπειρια μαλλον δε βοηθα (και ο γιατρος μου απορει για το ποσο ομαλη ηταν η μεταβαση). Πλας ουτε γυρω μου, στις γυναικες που γνωριζω, εχω αντιληφθει καποια διαφορα τετοια...σε γενικες γραμμες αντιμετωπιζουν τη ζωη με τον τροπο που την αντιμετωπιζαν και πριν και αν κατι εχει αλλαξει (στα πολυ προσωπικα τους)  υποθετω το εχουν αντιληφθει μονο οι ιδιες και ο συντροφος τους...και απο την απλη κοινωνικη επαφη εγω αδυνατω να τα δω αυτα ...και οι αλλοι υποθετω

Γι αυτο και αναρωτιεμαι για το ερωτημα σου...βρε μηπως αυτες οι «στριγγλες» ειναι απλα οι γυναικες «που δε μας βλεπουν καν» ??? Για εξηγησε μας λιγακι...δλδ την γνωριζες την αλλη κοινωνικα 20 χρονια και μια στιγμη μεταβαλλεται σε στριγγλα??? 

Για σενα κρις..δεν αλλαξε κατι.

Και πριν και μετα..υπερτιμημενο ηταν

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Persefoni__

# 10 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 418

# 1 Απορίας ... απόρροια

Ποιός ο λόγος ύπαρξης ενός τέτοιου θέματος; Γνώρισες όπως λες και τις δυό πλευρές. (Φαντάζομαι, θα υπήρχε και κάτι σε ενδιάμεσο ,αλλά το προσπέρασες ως ανάξιο λόγου υποθέτω. )  

Επειδή βαριέμαι τα "σεντόνια" ας μπω κατευθείαν στο θέμα . Έχεις μια άλφα ηλικία απ ό,τι είδα. Έχεις και την ικανότητα να επιλέγεις σε τί είδους ερωτήματα θα "σπαταλάς" το χρόνο σου . Για ποιό λόγο τόσα πολλά ερωτήματα για ένα  τέτοιο κατ εσέ  "είδος γυναίκας" ; Θα περιμένω την απάντησή σου πιστεύοντας , πως έχεις κάνει την αυτοκριτική σου..

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από kalvin251

Φθαρμένες δαντέλες

Η απορία μου είναι η εξής:

Γνώρισα γυναίκες ( είτε προσωπικές γνωριμίες είτε στη δουλειά, σε παρέες οικογενειακές, από φίλους, συναδέλφισσες της αδερφής μου κλπ) που, ενώ είχαν βιώσει την ορμονική ανισορροπία που φέρνει η γνωστή κλιμακτήριος, είχαν όρεξη για ζωή, ήταν ευχάριστες, οι άντρες τους δεν είχαν κανένα παράπονο και, γενικά έχαιραν εκτίμησης από το περιβάλλον τους αποπνέοντας μια ευωδιαστή αύρα σαν ο χρόνος να μην τις έχει ακουμπήσει.

Γνώρισα όμως και το ακριβώς αντίθετο.

Γυναίκες τοξικές, να τους φταίνε όλοι και όλα, να μην ευχαριστιούνται με τίποτα, να φθονούν όσους και όσες χαίρονται τη ζωή, το σεξ, την παρέα.

Βέβαια, απ την αντρική οπτική, αυτή η συμπεριφορά φαντάζει τόσο καταστροφική που μοιάζει με βύθιση του τιτανικού.

Αυτή η αντίθεση λοιπόν που οφείλεται; μήπως στο ορμονικό ;

Μήπως η ξηρασία του σώματος φέρνει και το άδειασμα σε πνεύμα και σε ψυχή;

Έχει να κάνει με το dna;

Έχει να κάνει με την λήψη ή όχι βοήθειας από την επιστήμη;

Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους;

Τι φταίει και μετα την κλιμακτήριο γίνονται από γυναίκες στρίγγλες;

Και στην τελική τι φταίνε οι υπόλοιποι;

«Κι όταν πια ξέφτισαν τα νυφικά και μαράθηκαν τα άνθη λεμονιάς, βρέθηκαν πεταμένες, κλεισμένες σε ένα κουτί παπουτσιών, φορώντας ακόμα το νυφικό με τις φθαρμένες δαντέλες.»

Αρέσει στο μέλος trocadero

Enikos

# 11 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αυτος ο παραλληλισμος με την Λεαινα...

Δεν δικαιολογει ομοιοτητες με γατουλες, που ηθελαν να γινουν γατοι...

Και αφου εχασαν τον μπουσουλα,  βρεθηκαν να εχθρευονται τους γατους...

Η Λεαινα ξερει παντα και ακριβως τον ρολο της...δεν τον θυμαται κατοπιν εορτης...

Ουτε θελει να ειναι ολοι οι Λεοντες υποχρεωμενοι απεναντι της, επειδη...υπαρχει αυτη...

Ουτε βαζει το πιπι της, στο χρηματιστηριο αξιων...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Paralia48

Εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον, ίσως γιατί ανήκω σ αυτές τις ...στρίγκλες!
Θα το εξηγούσα ως αποτελεσμα κούρασης. Με έχουν κουράσει πολλά πράματα στη δουλειά. Αρχικά τα ανεχόμουν και προσπαθούσα με το ρομαντισμό της νέας να τα αλλάξω. Όταν όμως βλέπω, ότι παλεύω μόνη, κανείς δεν ενδιαφέρεται, αντιθετα φέρνουν εμπόδια, εεε μου ανάβουν πλέον λαμπάκια!
Επίσης στην προσωπική μου ζωή, φίλοι συγγενείς, πάλι κουράζομαι ν ακούω π@π@ριές.

Ο ρόλος πλέον της <<δανδελοφορεμένης>> κοπέλας, έχει αλλάξει. Προσαρμόζομαι μεν, αλλά γίνεται ένας πόλεμος στο κεφάλι, σε συνδιασμό με τις ορμόνες που  λες, γίνονται συχνά εκρήξεις. Τα παιδιά έγιναν άντρες/γυναίκες και πρέπει η λέαινα να αποχωρήσει πλέον ομαλά, διότι ήρθαν τα νέα λιοντάρια στην αγέλη. Αν δεν το αντιλληφθείς μόνη, θα εχεις συχνά καβγάδες. Μέχρι να εδραιωθεί η νέα ταξη πραγμάτων, έχουμε επαναστάσεις στο μυαλό και στο λαρύγγι.

αν σκεφτώ κι άλλα, θα σου πω.

Αρέσει στο μέλος la-mer

Paralia48

# 12 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

Δεν βλέπω το θέμα σεξιστικό, αλλά μονόπλευρο. Και οι άντρες περνούν εμμηνόπαυση και πολύ χειρότερη από τη γυναικεία. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για όλους τους ανθρώπους, όταν αρχίζουν να κουράζονται από μερικά πράματα.
Οι άντρες δεν έχουν την παύση της περιόδου, όπου είναι κάτι που φαίνεται, αλλά έχουν άλλα συμπτώματα, τα οποία δυστυχώς δεν τα παίρνουν σοβαρά υπόψη με αποτέλεσμα, να μην το αποδέχονται και να δημιουργούν χειρότερα προβλήματα στις συντρόφους τους, ως <<αιώνιοι εραστές>>, <<παντογνώστες>>, <<αλάθητοι>>, <<αιώνιοι νέοι>>.

Σημαδια της αντρικής εμμηνόπαυσης είναι οι λιγότερες πρωινές στυσεις, συχνότερη κόπωση, έλλειψη ενέργειας και στυτική δυσλειτουργία.
Ασφαλώς κανένας άντρας δε θα παραδεχτεί ότι εμφανίζει κάποιο απ αυτά τα συμπτώματα. Ακόμα και τη στυτική δυσλειτουργία, την κρύβουν ακόμα και από τη σύντροφό τους, με δικαιολογίες διάφορες. Καλύτερα λοιπόν , να δεχόμαστε το προβλημά μας και να το παλεύουμε, παρά να  το κουκουλώνουμε

Αρέσει στα μέλη trocadero, Cathrin82 και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 13 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Enikos

Αυτος ο παραλληλισμος με την Λεαινα...

Δεν δικαιολογει ομοιοτητες με γατουλες, που ηθελαν να γινουν γατοι...

Και αφου εχασαν τον μπουσουλα,  βρεθηκαν να εχθρευονται τους γατους...

Η Λεαινα ξερει παντα και ακριβως τον ρολο της...δεν τον θυμαται κατοπιν εορτης...

Ουτε θελει να ειναι ολοι οι Λεοντες υποχρεωμενοι απεναντι της, επειδη...υπαρχει αυτη...

Ουτε βαζει το πιπι της, στο χρηματιστηριο αξιων...

Σοβαρά; Γάτες που ήθελαν να γίνουν γάτοι;  Υπονοείς προφανώς ανθρώπους γένους θηλυκού που θέλησαν να γίνουν αρσενικού. Ε, υπάρχουν κι αυτά! Πλέον μπορείς να είσαι φύλου diverse και είσαι καλημένος/η.

Πάμε στον παραλληλισμό με τα λιοντάρια, ένα αιλουροειδές που θαυμάζω. Είναι ασυνήθιστα κοινωνικά ζώα σε σχέση με τα υπόλοιπα αιλουροειδή. Μια αγέλη λιονταριών συνήθως αποτελείται από συγγενικά θηλυκά, τα νεογνά τους και ένα μικρό αριθμό ενήλικων αρσενικών. Τα θηλυκά συνήθως κυνηγούν μαζί σε ομάδες.

Σχετικά με το νινί τους, ...πώς σου ήρθε; Δε βρήκα τίποτα! Και για χρηματιστήριο λιονταριών αξιών, επίσης τίποτα. Όμως είμαι βέβαιη, πως στη φύση, όλα λειτουργούν δίχως ιδιοτέλεια και δίχως αντάλλαγμα, όπως τα όρισε η  φύση και δίχως γρίνια. Δε συμφωνείς;

alisida

# 14 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Το θέμα για ποιο λόγο ακριβώς μπήκε?

Για να πούμε ότι υπάρχουν γυναίκες με διαφορετικό ερωτισμό από τις άλλες ?

Χαίρω πολύ,το γνωρίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι,άντρες κ γυναίκες δεν συμπεριφέρονται σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο.

Αν εσύ πχ (γράφεις 54) φλερτάρεις μια γύρω στα 50,που πιθανότατα είναι σε εμμηνόπαυση και σε απορρίπτει ερωτικά,δε σημαίνει ότι είναι στρίγγλα.

Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ και εσύ δεν της κάνεις κλικ.

Τα υπόλοιπα προσόντα σου(καλό παιδί,ανεξάρτητος κλπ) λίγο την ενδιαφέρουν διότι δεν είναι σε ηλικία αποκατάστασης και παντριας

.Αυτά τα έχει κάνει και πλέον επιλεγεί με άλλα κριτήρια,που είναι η καλοπέραση και γιατί όχι και το καλό κρεβάτι.

Αν βάλεις στο τραπέζι και το ότι τις 50αρες πλησιάζουν συνήθως περισσότερο οι 30-40

, Βάλε με το μυαλό σου πόσο φθαρμένη μπορεί να είναι η...νταντελα 

Αρέσει στα μέλη agrotis53, trocadero και σε ακόμα 3 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 15 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ωρα να απολογηθεις θεματοθετα...

Γιατι σου δημιουργουνται αποριες?...

ΔΕΝ θα επρεπε...

Διοτι αυτες, θελουν και απαντησεις!...

Τις οποιες μαλλον...δεν εχουμε...ακομα!...

Αρέσει στα μέλη la-mer, COSTAS42

Francesca_

# 16 στις 6/12/2020
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos

Νομιζω οτι ο θεματοθετης, με αυτο του το θεμα θελει να βρει αλλοθι για χαρακτηρες και συμπεριφορες...

Και μαλλον θα κανει κακο σε ανθρωπους, (ειδικης καταταξης), οι οποιοι σε αυτες τις ηλικιες συνεχιζουν να ειναι δυστροποι, κακοπροεραιτοι και "χαλασμενοι" γενικως απο παααρα πολλα χρονια...

Η βιολογια μπορει να αιτιο-λογει προσωρινες διαταραχες συμπεριφορας, σε οτι αφορα φυσιολογικες διαδικασιες, αλλα...

Δεν ειναι αυτη που θα δικαιο-λογησει το στραβο το κλιμα, που ουτε ο γαιδαρος δεν τρωει πια...

Οριστε...πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις, ειχαμε και τα πρωτα δειγματα μετατοπισης πραγματικοτητων...

η τοποθετηση σου μου αρεσει..

μιλας για χαρακτηρες, συμπεριφορες, ανθρωπους..

και οχι σαν τον θεματοθετη να παιρνει μια συγκεκριμενη ομαδα γυναικων και να τους χαρακτηριζει, ψαχνοντας τα βιολογικα τους ρολογια, αν εχουν ''σπασμενους δεικτες''.. 

Καλβιν,

η τοξικοτητα δεν εχε φυλλο, ουτε το κλιμα εχει καποιο συγκεκριμενο φυλλο, ουτε  η ηλικια της ειναι μετα αυτο το συγκεκριμενο γεγονοτος!

οι συνδεσεις μας ειναι με διαφορους ανθρωπους.. που αφυνουν ο,τι - επανω μας.

προσωρινα ή οχι, θετικα ή μη. 

και συμπεριφερομαστε συμφωνα με αυτο που εχουμε απεναντι, δυπλα, γυρω μας...

και - αν μια γυναικα, που για εσενα ειναι στριγκλα, συμαινει πως οποσδηποτε για αλλους ανθρωπους ειναι; 

ή, αν μια απο τις ...ωραιες απο την αρχη τυχαινει ''να την ζησεις με ολα τις'', συμαινει πως δεν θα ειναι στριγκλα, οταν την δεις απο την αναποδη πλευρα της;

και ποιος δεν εχει αναποδη; 

ειδικα, αν της φαιρεσαι ασχημα συνεχως, αλλα εσυ μαλλον δεν θεωρεις πως εχεις ...αναποδα και αρνητικα..

ε; 

υγ: ολα ανθρωπινα ειναι, αν βεβαιως εξαιρεσουμε αυτους που λεει ο Ενικος, που εχω μαρκαρει.

αυτους που χρειαζοταν χρονια να παρουν καποια ειδικη βοηθεια και δεν την πηραν..

ποσες τετοιες γυναικες γνωρισες, για να βγαλεις το γενικο σου συμπερασμα, ψαχνοντας, αν και τι φταιει -και, μονο για γυναικες;

Αρέσει στο μέλος COSTAS42

SaltedCaramel

# 17 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 76 / Παντρεμένη
Αρμενία
Απαντήσεις: 271

Αυτό, που τα έχωσες και στο τέλος πέταξες και μια Ακρίτα έτσι για το ιντελεκτουαλ ελίτ του πράγματος, ήταν φαν.

Θυμαμαι μια 55χρονη καθηγητρια στο Γυμνάσιο , που τη ρώτησα "αυτά που λέτε, εσείς οι μαμάδες, ότι έχετε νεύρα λόγω κλιμακτηρίου μήπως ειναι δικαιολογίες?"

Και μου απαντά: " αυτά , που λέτε εσείς οι έφηβοι, ότι έχετε νεύρα λόγω εφηβείας , μήπως είναι δικαιολογίες?"

Και το βούλωσα.
Αρέσει στα μέλη trocadero, Francesca_

Enikos

# 18 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Κανονικα οτιναναι ομως...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Paralia48

Σοβαρά; Γάτες που ήθελαν να γίνουν γάτοι;  Υπονοείς προφανώς ανθρώπους γένους θηλυκού που θέλησαν να γίνουν αρσενικού. Ε, υπάρχουν κι αυτά! Πλέον μπορείς να είσαι φύλου diverse και είσαι καλημένος/η.

Πάμε στον παραλληλισμό με τα λιοντάρια, ένα αιλουροειδές που θαυμάζω. Είναι ασυνήθιστα κοινωνικά ζώα σε σχέση με τα υπόλοιπα αιλουροειδή. Μια αγέλη λιονταριών συνήθως αποτελείται από συγγενικά θηλυκά, τα νεογνά τους και ένα μικρό αριθμό ενήλικων αρσενικών. Τα θηλυκά συνήθως κυνηγούν μαζί σε ομάδες.

Σχετικά με το νινί τους, ...πώς σου ήρθε; Δε βρήκα τίποτα! Και για χρηματιστήριο λιονταριών αξιών, επίσης τίποτα. Όμως είμαι βέβαιη, πως στη φύση, όλα λειτουργούν δίχως ιδιοτέλεια και δίχως αντάλλαγμα, όπως τα όρισε η  φύση και δίχως γρίνια. Δε συμφωνείς;

Αρέσει στο μέλος la-mer

Megalodondas

# 19 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Και ξαφνικά τον είδα ρε φίλε τρόμαξα σου λέω.. εκεί πού έπλενα τα χέρια μου αμέριμνος.. κι απέναντι, σε απόσταση αναπνοής, δύο μάτια βλοσυρά να με κοιτούν τσαντισμένα, μπα σε καλό σου.. στο μπάνιο μου λέω..? Στο πιο ιδιωτικό μου μέρος ο αλήτης.. Πως τρυπωσε ο κακασχημος ετούτος δαίμονας στον καθρέπτη μου? 

Αρέσει στα μέλη la-mer, Francesca_

Francesca_

# 20 στις 6/12/2020
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Paralia48

μπα, δεν εννοει αυτο...

αλλα πως βγηκαμε απο τον βασικο μας ρολο, να ειμαστε μονο γυνεκες και μανες και φορτωθηκαμε με πολλα επιπλεον καρπουζια κατω απο τις μασχαλες μας και, καποια φυσικα θα πεσουν και τα σπασουν, αφου δεν γινεται αλλιως... 

που μεταφραζεται με παραπανω απ' οσο αντεχει η ψυχολογια μας, αφου θελισαμε να ειμαστε και γυναικες, και ανδρες! 

σωστα τα λεω, Ενικε;

Αρέσει στα μέλη la-mer, COSTAS42 και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.