εχουν αποψη περι χαρακτηρων και ουχι περι εμμηνοπαυσης... βασικα γνωριζουν πεντε βασικα θεματακια αλλα δεν εισχωρουν σε βαθος στο θεμα διοτι δεν τους αφορα ως φυση... βεβαια οχι ολα τα αρσενικα, οπως οχι ολες οι γυναικες στα προβληματα των αρσενικων.. παραδειγματακι στο αμεσως αμεσως, οι απαντησεις καποιων κυριων ή κυριας (βαριεμαι να πηγαινω πισω και να ψαχνω) που αναφερουν στην ηλικια των ανδρων και στο σεξουαλικο κομματι... ενα υπουλο χτυπημα θα ελεγα που μονο μια γυναικα θα μποροουσε να το κανει , δυστυχως και κατι φιλεναδες ανδρες, που δεν εχουν απολυτως τιποτα να πουνε οχι ως χρηστριες σε ενα σαιτ αλλα ως ανθρωποι γενικως στην κοινωνια... σγχωρεστε τον επικριτικο τροπο γραφης μου αλλα ετσι ειναι εαν το δειτε με καθαρο μυαλο ανεξαρτητο απο την "αιωνια"παλι μεταξυ αρσενικου-θηλυκου...
κατα εμε αγαπητη αλις , εαν ας σας ενδιαφερει η αποψη μου , στην ζωη μου και ετσι με εμαθαν απο το σπιτι , τα δυο βαδιζουν μαζι και διπλα διπλα.. και το αρσενικο και το θηλυκο μαζι κρατουν το τιμονι και οδηγουν το καραβι στο πελαγος που λεγεται ζωη... με τα οποια προβληματα που υπαρχουν στην συμβιωση δυο συντροφων...(συντροφος πολυ σημαντικη λεξη κυρια αλυσιδα μ...ολες σας αεναν συντροφο ψαχνετε αλλα οσον αφορα τα κριτηρια σας ως προς αυτον οοοχιιι εκει ειμαστε ακαμπτες δεν μειωνουμε τα θελω μας.. και μετα ολες μαζι κλαιτε και αναθεματιζετε την κακη σας τυχη που γεννηθηκταε γυναικες κλπ κλπ... ενα πραδειγμα στα γρηγορα... ειχαμε μια φιλη η οποια γνωρισε εναν τυπο αλβανο και χαρτοπαικτη... το παλικαρι της το ειπε φυσικα απο την πρωτη στιγμη ...εγω ειμαι χαρτοπ[αικτης δεν κανω για σπιτι... ηταν ενταξει απεναντι της... φυσικα η δικια μας ειχε την αιωνια χαζομαρα των ελληνιδων γυναικων, που νομιζε οτι μπορει να τον αλλαξει... τοσο χαζη λεμε... μαρηηη της ελεγε ο κωστακης ο τζογος ειναι χειροτερος απο την ηρωινη που πας??... εμξταξει της πηρε το σπιτι η τραπεζα ο τυπος την παρατησε και ειχε και δοσοληψιες με αστυνομιες κλπ...κλεινει η παρεθεση κυρια αλις μου... και μην μου πειτε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο γυναιμων δεν εχει πει καποτε αυτη την κουβεντα..."εγω θα τον αλλαξω",,, βεβαια αν αναλυσουμε τι περιεχει αυτη η φραση απο αποψη χαρακτηριστιων στοιχειων της προσωπικοττηταςς της εκαστοτε κυριας που το ειπε θα μας παρει η νυχτα και κλαψε με μανα κλαψε με μια νυχτα με φεγγαρι.. δνε θα βρουμε ακρη δηλαδης...
αυτα τα ολιγα προς ωρας κυριας αλις μου, και αν συνεχισετε να παρουσιαζεστε με αυτο το σκουφι θα σας γραψω και αλλα
μπαχαχαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από alisidaΣας παρακαλώ τώρα ...
Αφού τα αρσενικά έχουν άποψη περί εμμηνόπαυσης έχοντας αγοράσει προ 20ετιας από το σούπερ ένα πακέτο ολγουειζ της συζύγου τους
Να μην μας τα πουν οι αντρηδες δηλ ?
Ποπό αποθυμενα
Ο επόμενος παρακαλώ
(ορίστε και η νταντελα σας,πριμ της εξομολόγησης)
καταλαβα τιθα τραβαει ο χριστιανος... συγνωμη αλλα εσυ προκαλεσες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από alisidaΠοπό αποθυμενα
Ο επόμενος παρακαλώ
(ορίστε και η νταντελα σας,πριμ της εξομολόγησης)
Κάτσε να μας διορθώσω πριν μπουν οι φιλόλογοι
... όταν μπω σε Sleep Mode το βράδυ, μπριζώνομαι στην πλησιέστερη πρίζα, έτσι ώστε να είμαι επαναφορτισμενοφρεσκαδούρας το πρωί (καλού κακού έχω πάντα μαζί μου και μια 10μετρη μπαλαντέζα) και για να σιγουρέψω την απουσία χυλόπιτας κάνω καλού κακού και μια επαναφορά των εργοστασιακών μου ρυθμίσεων, έτσι ώστε να μηδενιστεί η όποια απόκλιση από τα γυναικεία δίκαια!
Μα τι άλλο θα κάνουμε για πάρτη σας ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Cathrin82
Οι περισσότερες γυναίκες είναι δυναμικές και με πολλή ενέργεια. Ενώ οι περισσότεροι άνδρες κοιμούνται, μερικές φορές ακόμη και στο 'κρεβάτι' . Είναι πολύ λογικό να είναι απαραίτητο να γίνονται αλλαγές ως προς τη νωθρότητα των ανδρών. Ρύθμιση της απόκλισης θα μπορούσα να το πω λαικα χρειάζονται κάποιοι. Δεν έχουν άδικο οι γυναίκες αρκεί να μη γίνεται με υπερβολικό ζήλο γιατί τότε θα υπάρχει αντίδραση και κάποιος θα φάει χυλόπιτα ζεστή.
To σωστό ειναι
"τα βλεπεις απο πυθμένα"
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από alisidaΚάτσε να μας διορθώσω πριν μπουν οι φιλόλογοι
Απωθημένα![]()
εκτος τοπου και θεματος.. τι φαγητο θα φτιαξεις το μεσημερι?.. για πες ιδεες.. γιατι καλαμπαλικι κανεις οποτε ακουω ιδεες ... μπαχαχαχααχαχα
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=i26UecU9BaM
Σχόλιο # 68 από Paralia48
αγορακια/ κοριτσακια ποιος θα φαγωθεί;
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από HeptamerTo σωστό ειναι
"τα βλεπεις απο πυθμένα"
5 λεπτα μου πηρε να κατανοησω τη νεα σου υπογραφη..
απο το ''τι ειναι και τουτο'' , μεχρι να ηχησει μεσα μου το ''ωινδοως'', να γυρισω 2-3 φορες να δω τις διαφορες αναμεσα και τελικα, τα καταφερα...
ειναι αυτο που ελεγε και ο 4
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως ξινό .,.,.,.,...,,,
https://www.youtube.com/watch?v=_5-FEq5Gt14
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως γλυκό .,.,.,.,...,,,
Απωθημένα Απύθμενα
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από HeptamerTo σωστό ειναι
"τα βλεπεις απο πυθμένα"
...και τη νταντελα σου για την απάντηση
τελικά με τις φθαρμένες δαντέλες μαζεύτηκαν όλες οι στρίγγλισες..
καλβιν βαλε και ένα θέμα με νέες δαντέλες..κατι σε πιο μικρα σχεδια εχουμε?.. για δες σε περικαλω
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από alisidaΑπωθημένα Απύθμενα
![]()
![]()
...και τη νταντελα σου για την απάντηση
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_Πολυ παραξενο μου φαινεται το θεμα σου και το ερωτημα σου καλβιν
Η προσωπικη μου εμπειρια μαλλον δε βοηθα (και ο γιατρος μου απορει για το ποσο ομαλη ηταν η μεταβαση). Πλας ουτε γυρω μου, στις γυναικες που γνωριζω, εχω αντιληφθει καποια διαφορα τετοια...σε γενικες γραμμες αντιμετωπιζουν τη ζωη με τον τροπο που την αντιμετωπιζαν και πριν και αν κατι εχει αλλαξει (στα πολυ προσωπικα τους) υποθετω το εχουν αντιληφθει μονο οι ιδιες και ο συντροφος τους...και απο την απλη κοινωνικη επαφη εγω αδυνατω να τα δω αυτα ...και οι αλλοι υποθετω
Γι αυτο και αναρωτιεμαι για το ερωτημα σου...βρε μηπως αυτες οι «στριγγλες» ειναι απλα οι γυναικες «που δε μας βλεπουν καν» ??? Για εξηγησε μας λιγακι...δλδ την γνωριζες την αλλη κοινωνικα 20 χρονια και μια στιγμη μεταβαλλεται σε στριγγλα???
παρατα μα ρε φρατζεσκα που δεν σαρεσε ..καμια φθαρμενη δαντελα θασαι και εσυ νομιζω χμχμ
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Francesca_να υποθεσω πως γνωριζεις και ανδρες των δυο ακρων...
τι φταιει;
αποριες δεν εχεις και γι' αυτους;
με φθαρμενο τι, θα συγκρινεις - τους, του κατω ακρου ανδρες;
θεωρω το θεμα σεξιστικο, και ας με βαλεις οπου θες!!!
οπως και αλλοι με βαζουν, συμφωνα με τους μικρους τους περιορισμενους κοσμους, απο αλλα
κριμα που δημοσιευτηκε, και ειδικα σε αυτη του τη μορφη
δισλαικ απο μενα!
ΑΑ καλα περιμενες την κριστη εσυ να υπερτιμησει τωρααα;; σωθηκες χαχαχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από paranomos
Για σενα κρις..δεν αλλαξε κατι.
Και πριν και μετα..υπερτιμημενο ηταν
Πολυ ωραια τα εθεσες Κελβιν σπου βγαζω το καπελλο! Τις διαβασες χωρις να τις εχεις δει...συχαρητηριαγια το κειμενο σου ΒΑΛ
Παράθεση:
Φθαρμένες δαντέλες
Σχόλιο # 1 από kalvin251Η απορία μου είναι η εξής:
Γνώρισα γυναίκες ( είτε προσωπικές γνωριμίες είτε στη δουλειά, σε παρέες οικογενειακές, από φίλους, συναδέλφισσες της αδερφής μου κλπ) που, ενώ είχαν βιώσει την ορμονική ανισορροπία που φέρνει η γνωστή κλιμακτήριος, είχαν όρεξη για ζωή, ήταν ευχάριστες, οι άντρες τους δεν είχαν κανένα παράπονο και, γενικά έχαιραν εκτίμησης από το περιβάλλον τους αποπνέοντας μια ευωδιαστή αύρα σαν ο χρόνος να μην τις έχει ακουμπήσει.
Γνώρισα όμως και το ακριβώς αντίθετο.
Γυναίκες τοξικές, να τους φταίνε όλοι και όλα, να μην ευχαριστιούνται με τίποτα, να φθονούν όσους και όσες χαίρονται τη ζωή, το σεξ, την παρέα.
Βέβαια, απ την αντρική οπτική, αυτή η συμπεριφορά φαντάζει τόσο καταστροφική που μοιάζει με βύθιση του τιτανικού.
Αυτή η αντίθεση λοιπόν που οφείλεται; μήπως στο ορμονικό ;
Μήπως η ξηρασία του σώματος φέρνει και το άδειασμα σε πνεύμα και σε ψυχή;
Έχει να κάνει με το dna;
Έχει να κάνει με την λήψη ή όχι βοήθειας από την επιστήμη;
Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους;
Τι φταίει και μετα την κλιμακτήριο γίνονται από γυναίκες στρίγγλες;
Και στην τελική τι φταίνε οι υπόλοιποι;
«Κι όταν πια ξέφτισαν τα νυφικά και μαράθηκαν τα άνθη λεμονιάς, βρέθηκαν πεταμένες, κλεισμένες σε ένα κουτί παπουτσιών, φορώντας ακόμα το νυφικό με τις φθαρμένες δαντέλες.»
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media