Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

20+ χρόνια συμβίωσης

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Paralia48

# 1 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%

20+ χρόνια συμβίωσης

Θα ήθελα να κουβεντιασουμε ένα θέμα, μια και μέρες χειμώνα και καραντίνας μας βρίσκουν οικογενειακά κοντά κοντά. Μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης, πώς νοιώθετε ότι είναι η σχέση σας με το ταίρι σας, αν τη  συγκρίνουμε με τον πρώτο καιρό του μεγάλου έρωτα, όσοι από μας τον βιώσαμε.
Θα ήθελα να το δω, από τις εξής πλευρες :

1. Συζήτηση, επικοινωνία. Κουβεντιάζεστε και καταλαβαίνεστε όπως πριν, καλύτερα, καθόλου;

2.Χόμπυ: Έχετε κοινά χόμπυ, συνχρονιστηκατε σε κάποια ή έχει ο καθενας τα δικά του;

3. Καθημερινές συνηθειες: Φαγητό, μπάνιο, νοικοκυριό. Τρώτε μαζί, έχετε μοιράσει τις δουλειες, έχετε ωράριο στο μπάνιο, ή έχετε καθημερινό καβγά;

4. Σεξ : έχετε ακόμη το πάθος των πρώτων χρόνων, το έχετε εμπλουτίσει, ή το κάνετε μια φορά το χρόνο, ή το κάνετε για να ...τελειώνει;

Αυτά  και ό,τι άλλο καλό έχετε, σας προσκαλώ, να κουβεντιάσουμε, μπας και βρούμε ενδιαφέρουσες ιδέες να σπάσουμε τη μονοτονία της καραντίνας των γιορτών. Ίσως αλληλοβοηθηθούμε, να περάσουμε καλύτερα

Paralia48

# 2 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

και ας ξεκινησω πρώτη περιληπτικά, στην πορεία θα δούμε

1. Επικοινωνία, έχει δυσκολέψει. Αρχικά ήταν πιο χαδιάρικη, τωρα θέλει επιχειρήματα και σοβαρή κουβεντα, σαν επαγγελματική ας πούμε

2. Χόμπυ, ο καθένας τα δικά του!

3.Είναι πλέον όλα συνχρονισμένα. Έχει καθενας τις δουλειές του, τις ώρες   στο μπάνιο και στο φαγητό

4.αυτό το αφήνω για μετά. Οι πικάντικες συζητησεις λέγονται μετά τον καφέ

Enikos

# 3 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Σε προβληματιζει η φυσιολογικοτητα, ε?...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Cathrin82

# 4 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 41 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 127

Αφήσατε το πιο ενδιαφέρον σημειο για μετά το καφέ, πέρασαν 2 ώρες. Πόσους καφέδες θα πιειτε? Πειτε μας πικαντικες λεπτομερειες

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 5 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Enikos

Σε προβληματιζει η φυσιολογικοτητα, ε?...

μπα,  από  μια ηλικία και έπειτα, δε σκέφτεσαι τη φυσιολογικότητα. Το παίρνεις απόφαση, ότι καθενας έχει τη δική του φύση και με όποιον ταιριάζουμε!

Απλά σκέφτομαι, ότι Χριστούγεννα σε εγκλεισμό θα κάνουμε, ας ομορφύνουμε τις μέρες μας. Ίσως βρούμε ιδέες για  κοινά χόμπυ, ωραίες συζητησεις, ή και καλό... χμμμ.

Πείτε τις απόψεις σας

Paralia48

# 6 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Cathrin82

Αφήσατε το πιο ενδιαφέρον σημειο για μετά το καφέ, πέρασαν 2 ώρες. Πόσους καφέδες θα πιειτε? Πειτε μας πικαντικες λεπτομερειες

Πείτε εσείς πρώτα και θα σας πω και γω, τι σκέφτομαι. Μη μου το απορρίψει ως ακατάληλο

26-29-31

# 7 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Το οτι μπορει να εισαι η μονη παντρεμενη ακομα σε αυτο το φορουμ,αντε και κανα δυο ακομη

το ξεχνας...να σου απαντησουν και να κανουν διαλογο ανθρωποι που πανω απο 10 χρονια

ζουν μονοι τους,η με καποια σχεση ενιοτε...

Και τελικα αυτοι οι λογοι που αναφερεις και αλλοι τοσοι ηταν αιτια που χωρισαν!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Paralia48

20+ χρόνια συμβίωσης

Θα ήθελα να κουβεντιασουμε ένα θέμα, μια και μέρες χειμώνα και καραντίνας μας βρίσκουν οικογενειακά κοντά κοντά

Cathrin82

# 8 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 41 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 127

Σαν μικροτερη ηλικία θα σας πω πρωτη. Δεν εχω προβλημα με το σεξ οταν έχω σύντροφο. Πρόβλημα με την επικοινωνία έχω. Ευτυχως στο τομέα του 'κρεβατιού' δεν πιάνομαι. Οσοι σύντροφοι βρέθηκαν μαζί μου το ευχαριστήθηκαν το χρόνο τους στο τομέα αυτόν. Εχω φαντασία πιστεύω και νεανική διάθεση, είναι βασικό αυτό. Αν έχεις ψηλή λίμπιντο όλα είναι καλά.

SaltedCaramel

# 9 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 76 / Παντρεμένη
Αρμενία
Απαντήσεις: 271

20 χρόνια???

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ?!?!? 

Όσοι ειστε σε τέτοια κατάσταση Αγάπης , σας εύχομαι εγκάρδια να τα χιλιάσετε!  

Είναι συγκινητικό να σε αντέχει καποιος 20+ χρόνια!

Κιούτικο, ελπιδοφόρο , αισιόδοξο και στα μάτια μου...άπιαστο!

Σκάω.
Αρέσει στα μέλη Broken_Guy, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 10 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Την ειπα, αλλα μπα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Paralia48

Πείτε τις απόψεις σας

Αρέσει στο μέλος la-mer

alisida

# 11 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Παραλία,έχω ζήσει 20 χρόνια συμβίωσης αλλά έληξαν πριν 9 χρόνια 

Να απαντήσω ή όχι ??

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Paralia48

20+ χρόνια συμβίωσης

Θα ήθελα να κουβεντιασουμε ένα θέμα, μια και μέρες χειμώνα και καραντίνας μας βρίσκουν οικογενειακά κοντά κοντά. Μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης, πώς νοιώθετε ότι είναι η σχέση σας με το ταίρι σας, αν τη  συγκρίνουμε με τον πρώτο καιρό του μεγάλου έρωτα, όσοι από μας τον βιώσαμε.

1. Συζήτηση, επικοινωνία. Κουβεντιάζεστε και καταλαβαίνεστε όπως πριν, καλύτερα, καθόλου;

2.Χόμπυ: Έχετε κοινά χόμπυ, συνχρονιστηκατε σε κάποια ή έχει ο καθενας τα δικά του;

3. Καθημερινές συνηθειες: Φαγητό, μπάνιο, νοικοκυριό. Τρώτε μαζί, έχετε μοιράσει τις δουλειες, έχετε ωράριο στο μπάνιο, ή έχετε καθημερινό καβγά;

4. Σεξ : έχετε ακόμη το πάθος των πρώτων χρόνων, το έχετε εμπλουτίσει, ή το κάνετε μια φορά το χρόνο, ή το κάνετε για να ...τελειώνει;

Αυτά  και ό,τι άλλο καλό έχετε, σας προσκαλώ, να κουβεντιάσουμε, μπας και βρούμε ενδιαφέρουσες ιδέες να σπάσουμε τη μονοτονία της καραντίνας των γιορτών. Ίσως αλληλοβοηθηθούμε, να περάσουμε καλύτερα

Paralia48

# 12 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από alisida

Παραλία,έχω ζήσει 20 χρόνια συμβίωσης αλλά έληξαν πριν 9 χρόνια 

Να απαντήσω ή όχι ??

και βέβαια να απαντησεις, άκου λέει! Περιμένουμε

Paralia48

# 13 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα
άντε πάρτε ποπ κορν και να αρχίσω να σας λέω, πώς βλέπω εγώ το σεξ μετά την 20ετία και βάλε...
Λοιπόν, τον πρώτο καιρό, τον ζήσατε πολλοί, όπως λέει και ο 262931.
Θα έλεγα μέχρι τα πρώτα 20 χρόνια, τα πράματα λίγο αλλάζουν. Άντε όταν έρθουν παιδιά, ελαττώνεται η διάθεση, αλλά σιγά σιγά επανέρχεται.

Νομίζω η μεγαλύτερη διαφορά είναι στα 20 με 25 χρόνια. Εκεί λίγο αλλάζουν τα γούστα, η συχνότητα, η διάρκεια, τα προκαταρτκτικά...όλα! Γιαυτό ρωτώ και σας. Προς ποια κατευθυνση αλλάζουν; Προς όλες! πχ κάποτε κάθε άγγιγμα ήταν ερωτικό, σε ξεσήκωνε. Κάποια στιγμή, συγκεκριμένα σημεία σε ενοχλούν, μάλλον αλλάζουν οι ερωτογόνες ζώνες και αρχίζεις τα <<λίγο αριστερά, λίγο δεξιά, πιάσε Ζιγδη, πιάσε Φλωράκη>>, που έλεγε και μια ελληνική ταινία. Εκεί, ίσως κάποια ζευγάρια, ή ένας μέλος του ζεύγους, αρχίζει να δυσανασχετεί : <<μπα, έρωτα κάνουμε, ή οδηγίες προς ναυτιλομένους;>>
Έτσι λοιπόν, σκέφτομαι και ρωτώ τη γνώμη σας, με την ευκαιρία της πολυήμερης καραντίνας, αν θα σας άρεσε, να άλλαζε εντελώς η ερωτική ζωή σας! Ας ξεφύγουμε από το σεξ που ξέραμε! Για σκεφτείτε πχ τι θα λέγατε, αν η επί 25 χρόνια σύζυγος σας πρότεινε ένα βράδυ μασσαζ και μόνο! ή σας πρότεινε μια νύχτα μόνο τανγκό! Ή σας πρότεινε κάτι τελείως κίνκυ;
[img]https://www.cosgan.de/images/midi/xmas/k045.gif[/img] 

alisida

# 14 στις 6/12/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Απαντήσεις :

1)στα 20 χρόνια (και πολύ νωρίτερα δηλ) δεν χρειαζόταν καν να ανοίξουμε το στόμα και να μιλήσουμε.

Καταλαβαίναμε τα πάντα από τη συμπεριφορά,τη γλώσσα του σώματος,το βλέμμα,τις αντιδράσεις.Οταν όμως αποφασίσαμε να συζητήσουμε,καταλαβαινομασταν μια χαρά.Προσεξε όμως, άλλο καταλαβαίνω και άλλο συμφωνώ.

2)δεν είχαμε ούτως ή άλλως από την αρχή κοινά χόμπι,και η αλήθεια είναι ότι για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε και πολύς χρόνος για χόμπι.Τα διαφορετικά χόμπι κατά τη γνώμη και των δύο μας δεν ήταν πρόβλημα,το αντίθετο,ήταν ευκαιρία για να μοιραστούμε τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες μας ο ένας με τον άλλο.

3) εδώ υπήρχε ένας απίστευτος συντονισμός.Λειτουργουσαμε ως ένα σώμα με τέσσερα χέρια  

4)δεν το συζητώ,με το πέρασμα των χρόνων γινόταν και καλύτερο.

Η απώλεια του έφερε και την τελική απόφαση χωρισμού.

Θα συμπληρώσω και το 

5) η εμπιστοσύνη,η αίσθηση ασφάλειας η αποδοχή της διαφορετικότητας,ο ελεύθερος χρόνος και χώρος που δίνεις και παίρνεις (δεν είναι ανάγκη να είστε όλη μέρα μαζί και δε χάθηκε ο κόσμος αν πας μόνη σου σε μια βάφτιση ή εκείνος μόνος του στη γιορτή του κολλητού του που βαριέσαι εσύ),

ήταν  από τους λογους της μακροχρόνιας συμβιωσης.

Είμαι σίγουρη επίσης ότι υπάρχουν ζευγάρια η  μακροχρόνιασυμβίωση των οποίων στηρίχτηκε σε ακριβώς αντίθετες συνθήκες.

Κανόνες δεν υπάρχουν 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Paralia48

20+ χρόνια συμβίωσης

I am Not a psychotherapist :)

Paralia48

# 15 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida

Απαντήσεις :

1)στα 20 χρόνια (και πολύ νωρίτερα δηλ) δεν χρειαζόταν καν να ανοίξουμε το στόμα και να μιλήσουμε.

Καταλαβαίναμε τα πάντα από τη συμπεριφορά,τη γλώσσα του σώματος,το βλέμμα,τις αντιδράσεις.Οταν όμως αποφασίσαμε να συζητήσουμε,καταλαβαινομασταν μια χαρά.Προσεξε όμως, άλλο καταλαβαίνω και άλλο συμφωνώ.

2)δεν είχαμε ούτως ή άλλως από την αρχή κοινά χόμπι,και η αλήθεια είναι ότι για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε και πολύς χρόνος για χόμπι.Τα διαφορετικά χόμπι κατά τη γνώμη και των δύο μας δεν ήταν πρόβλημα,το αντίθετο,ήταν ευκαιρία για να μοιραστούμε τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες μας ο ένας με τον άλλο.

3) εδώ υπήρχε ένας απίστευτος συντονισμός.Λειτουργουσαμε ως ένα σώμα με τέσσερα χέρια  

4)δεν το συζητώ,με το πέρασμα των χρόνων γινόταν και καλύτερο.

Η απώλεια του έφερε και την τελική απόφαση χωρισμού.

Θα συμπληρώσω και το 

5) η εμπιστοσύνη,η αίσθηση ασφάλειας η αποδοχή της διαφορετικότητας,ο ελεύθερος χρόνος και χώρος που δίνεις και παίρνεις (δεν είναι ανάγκη να είστε όλη μέρα μαζί και δε χάθηκε ο κόσμος αν πας μόνη σου σε μια βάφτιση ή εκείνος μόνος του στη γιορτή του κολλητού του που βαριέσαι εσύ),

ήταν  από τους λογους της μακροχρόνιας συμβιωσης.

Είμαι σίγουρη επίσης ότι υπάρχουν ζευγάρια η  μακροχρόνιασυμβίωση των οποίων στηρίχτηκε σε ακριβώς αντίθετες συνθήκες.

Κανόνες δεν υπάρχουν 

αυτό το 5ο που λες, για την εμπιστοσύνη είναι το βασικότατο για τη συμβίωση. Δίχως αυτό δεν πάει μακρυά... δεν αντέχεις. Και η αίσθηση ασφάλειας βέβαια, αν και μερικές φορές για ορισμένα θέματα αμφιβάλεις αν είσαι πάντα ασφαλής.  Αλλά σ΄αυτό δε φταίει μόνο ο/η σύντροφος. Φταίει και η δική μας ανασφάλεια, που πηγάζει από μέσα μας. Ενώ όλα πάνε καλά και βλέπεις πως ο σύντροφός σου κάνει πολλά για σένα, σε πιάνουν οι @@@ οι ανασφάλειες, μήπως αύριο μείνω χωρίς δουλειά, μήπως παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα, μήπως εκείνο...  

Τι ωραία που τα λες, με το ένα σώμα με 4 χέρια! Ας ακούν κάτι καλό οι νεώτεροι.

Αρέσει στο μέλος Cathrin82

Paralia48

# 16 στις 6/12/2020
author
Αλλη χώρα

συμπληρωνω κάτι στο ποστ μου 13 με το ΜΟΝΟ μασσαζ...θα πειτε, συμβόλαιο θα κάνουμε; ΌΟΟΟχι! Στον 'ερωτα δε γίνονται συμβόλαια. Οι ερωτικές συμφωνίες είναι για να  σπάνε!

Enikos

# 17 στις 6/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Με λιγο ζμπρωξιμο, κατι γινεται...

Περιγραφουμε τις επιτυχιες μας...

Για να μαθαινουν και οι νεοι...

Ευτυχως που δεν συμμετεχουν οι νεοι...

...(οι κανονικοι, οχι οι μικρομεγαλοι)...

Αρέσει στο μέλος la-mer

agrotis53

# 18 στις 9/12/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537
Εγω δεν εχω ακόμη 20ετια... Μόλις 17... Ελπιζω να μην γίνουν 18...αυτο πιάνετε για απάντηση ;;

Paralia48

# 19 στις 9/12/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από agrotis53
Εγω δεν εχω ακόμη 20ετια... Μόλις 17... Ελπιζω να μην γίνουν 18...αυτο πιάνετε για απάντηση ;;

Ωχ, αυτό δεν είναι καλό...  Η απάντηση βέβαια είναι σαφέστατη.

__mikeman

# 20 στις 10/12/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από SaltedCaramel

20 χρόνια???

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ?!?!? 

Όσοι ειστε σε τέτοια κατάσταση Αγάπης , σας εύχομαι εγκάρδια να τα χιλιάσετε!  

Είναι συγκινητικό να σε αντέχει καποιος 20+ χρόνια!

Κιούτικο, ελπιδοφόρο , αισιόδοξο και στα μάτια μου...άπιαστο!

Σκάω.

Σιγα...οι γονείς μου έχουν σχεδόν 40.

Οταν τους έλεγα να χωρίσουν δεν με άκουγαν...

Τώρα που περάσαν και οι δυο τα εξήντα τι να κάνουν...θα πιουν το ποτήριο τούτο μέχρι τέλους...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.