Καλησπέρα σας,
Βρίσκομαι σε δίλλημα αν θα πρέπει να χωρίσω ή όχι. Έχω σχέση 3.5 χρόνια.. Γενικά είμασταν πολύ ερωτευμένοι και πραγματικά πίστευα ότι είχα βρει τον άνθρωπό μου. Μέχρι που αρχίσαμε και οι δυο να δουλεύουμε... Δυστυχώς οι πολλές ώρες δουλειάς σε συνδυασμό με το ότι αυτός έμενε σε άλλη περιοχή μας έκαναν να μην βλεπόμαστε πολύ και πολλές φορές όταν βρισκόμασταν τσακωνομασταν. Επίσης, είχαμε και μια παρέα που κυρίως αποτελούνταν από κορίτσια. Ένα από αυτά τα κορίτσια άρχισε να του την πεφτει (αρκετά εμφανισιμη) και γενικά γιναν γρήγορα πολύ φίλοι. Στα δικά μου μάτια δεν φαινόταν να τρέχει αρχικά κάτι παραπάνω. Όμως μετά από κάποιους μήνες παρατήρησα ότι είχαν μια καθημερινή συνομιλία και επικοινωνία και μια τεράστια οικειότητα. Όταν επιχείρησα να μιλήσω στο αγόρι μου, μου είπε ότι δεν συνέβαινε κάτι και ότι θα έπεφτε από τα σύννεφα αν αυτή η κοπέλα τον έβλεπε αλλιώς. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι η συνομιλία συνεχιζόταν... έτσι μια μέρα έπεσε στην αντίληψη μου ένα μήνυμα και εξαιτίας αυτού χρειάστηκε να κοιτάξω το κινητό του... Με έκπληξη και σοκ μαζί είδα μια ερωτική συνομιλία η οποία ήταν περίπου ενός μηνός... Όταν τον ρώτησα μου απάντησε ότι προέκυψε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, όμως ήταν μονο στα μηνύματα... εγώ μετά από αυτό δεν μπορώ να ηρεμήσω δεν ξέρω τι να κάνω...Αγαπητη,
εαν ηταν μονο στα μηνυματα εσυ τωρα θα ενιωθες καλυτερα ? και θα ηξερες τι να κανεις ?
Ξερεις οτι σε φτυνουν και δεν βρεχει...ή ακομα δε ντο εχεις καταλαβει ?
Μαζεψε τα καi δρομο . Τι αλλο περιμενεις ?
Keep Walking
Να πιάσεις την φίλη και να την ξεμαλλιάσεις.Η κάθε φίλη πρέπει να ξέρει που να σταμάταει.
επίσης θα σου πρότεινα να μην τον χωρίσεις.αδιαφόρησε όσο δεν πάει και άσε εκείνον να σε χωρίσει.
Δε θα του κάνεις και χάρη.
Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?!
Μπάζει και έχει βγάλει και 10 μποφόρ εδώ.
(δεν είμαι σε μουντ)
Βρε Wish πως θα το κανει αυτο? Τεχνικα εννοω ,...να αδιαφορησει αλλα να μην τον χωρισει? δλδ θα συναντιουνται, θα βγαινουν και εκεινη δε θα του μιλαει? Θα κοιμουνται μαζι αλλα δεν θα τον αγγιζει ουτε κατα λαθος? Θα κανουν σεξ με αδιαφορια? Πως? Η θα τα κανουν ολα οπως πριν σαν να μην τρεχει τιποτε???
Η θα αδιαφορησει η φιλη μας και δε θα κανει καμια κινηση (ουτε τηλεφωνο ουτε μνμ) και θα αφησει αυτον να παρει πρωτοβουλια...που δε θα την παρει...και θα χωρισουν αθορυβα??? Καλη ιδεα αυτη ...το χω κανει στο γιωργακη στο δημοτικο ...α τωρα καταλαβα οτι κανεις πλακα
Θα μου πεις και η φιλη μας αν αισθανοταν καλυτερα δε θα μας ρωτουσε τι να κανει...θα το ειχε κανει ηδη
Παράθεση:
εγώ μετά από αυτό δεν μπορώ να ηρεμήσω δεν ξέρω τι να κάνω...
Σχόλιο # 1 από Ria_2626
Xώρισε.
Όλες οι σχέσεις έχουν ταβάνι.
Για μέχρι εκεί ήσασταν.
- Και πώς ερωτευθηκατε?
- Απλα, μιλαγαμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από wish_Να πιάσεις την φίλη και να την ξεμαλλιάσεις.
Η κάθε φίλη πρέπει να ξέρει που να σταμάταει.
επίσης θα σου πρότεινα να μην τον χωρίσεις.αδιαφόρησε όσο δεν πάει και άσε εκείνον να σε χωρίσει.
Δε θα του κάνεις και χάρη.
Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?!
Μπάζει και έχει βγάλει και 10 μποφόρ εδώ.
(δεν είμαι σε μουντ)
εκεινος ηδη την εχει χωρισει ετσι κι αλλιως..
εχει κανει την επιλογη του εδω και καιρο, παιζοντας μαζι με την αλλη πισωπλατα της..
παρολο που του εχει εκφρασει την ενοχληση της εδω και καιρο..
καλα παλι, που το καταλαβε νωρις και δεν εφτασε να την λεει με το ονομα της αλλης
και,
παραδεχτηκε πως το ερωτικο του ενδιαφερον ειναι αλλου..
τι σημασια εχει πια, ποιος θα πει και με λογια - ''θελω να χωρισουμε'';
Δευτέρα σήμερα,μπορείς ένα εύκολο όσπριο,όπως πχ φακές.
trolAlis
Παράθεση:
Τι να κάνω;
Σχόλιο # 1 από Ria_2626
Φακές! μου αρέσουν και έχω καιρό να άω!
Τι ώρα θα είναι έτοιμες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από alisidaΔευτέρα σήμερα,μπορείς ένα εύκολο όσπριο,όπως πχ φακές.
trolAlis
Πάνω από 40 λεπτά δεν κάνουν συνήθως
Παράθεση:
Οκ!!!
Σχόλιο # 11 από pythagorasΦακές! μου αρέσουν και έχω καιρό να άω!
Τι ώρα θα είναι έτοιμες;
Ειναι που οι φιλες και οι γυναικες δεν την πεφτουν..
Μωρε την πεφτουν..σαν αρπακτικα!
Γυπες τα θηλυκα
Kαι τα βαλατε ολες σας με το αγορι!( Εκτος της wish νομιζω).
Τι να κανει το αγορι δηλ;
δώσε το χρόνο του, μην κλοτσήσεις μονομιάς μια μακροχρόνια σχέση...ωστόσο κρατησέ τον σε καραντίνα μέχρι να δούμε αν έχει μετανιώσει κ θέλει μια νέα αρχή με όρκους αγάπης !
Μωρέ. Καλά σας κάνουν. ..το λιγότερο που λέω. ...καλά είναι και τα διλλήματα, δε βαριέσαι, ο άλλος πάντως δεν έχει. . και γιατί άλλωστε ; Μαζί του είμαι σε αυτό. ..
Παράθεση:
Τι να κάνω;
Σχόλιο # 1 από Ria_2626Καλησπέρα σας,
Βρίσκομαι σε δίλλημα αν θα πρέπει να χωρίσω ή όχι. Έχω σχέση 3.5 χρόνια.. Γενικά είμασταν πολύ ερωτευμένοι και πραγματικά πίστευα ότι είχα βρει τον άνθρωπό μου. Μέχρι που αρχίσαμε και οι δυο να δουλεύουμε... Δυστυχώς οι πολλές ώρες δουλειάς σε συνδυασμό με το ότι αυτός έμενε σε άλλη περιοχή μας έκαναν να μην βλεπόμαστε πολύ και πολλές φορές όταν βρισκόμασταν τσακωνομασταν. Επίσης, είχαμε και μια παρέα που κυρίως αποτελούνταν από κορίτσια. Ένα από αυτά τα κορίτσια άρχισε να του την πεφτει (αρκετά εμφανισιμη) και γενικά γιναν γρήγορα πολύ φίλοι. Στα δικά μου μάτια δεν φαινόταν να τρέχει αρχικά κάτι παραπάνω. Όμως μετά από κάποιους μήνες παρατήρησα ότι είχαν μια καθημερινή συνομιλία και επικοινωνία και μια τεράστια οικειότητα. Όταν επιχείρησα να μιλήσω στο αγόρι μου, μου είπε ότι δεν συνέβαινε κάτι και ότι θα έπεφτε από τα σύννεφα αν αυτή η κοπέλα τον έβλεπε αλλιώς. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι η συνομιλία συνεχιζόταν... έτσι μια μέρα έπεσε στην αντίληψη μου ένα μήνυμα και εξαιτίας αυτού χρειάστηκε να κοιτάξω το κινητό του... Με έκπληξη και σοκ μαζί είδα μια ερωτική συνομιλία η οποία ήταν περίπου ενός μηνός... Όταν τον ρώτησα μου απάντησε ότι προέκυψε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, όμως ήταν μονο στα μηνύματα... εγώ μετά από αυτό δεν μπορώ να ηρεμήσω δεν ξέρω τι να κάνω...
Τι παει να πει προεκυψε ερωτικο ενδιαφερον αλλα μονο στα μνματα
στα social media