μην χανομαστε εχω να προλογησεις και κανα δυο ακομα απαντησουλες...
βρε τι παθαμε στα γεραμα τα μας
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Cathrin82
Βρε Αχιλλέα μη γίνεσαι κακός. Όχι και μανιτάρι. Ένα πολύ όμορφο πλεκτό σκουφι με χρώμα ταιριαστό με την εμφάνιση. Μα τι είστε εσείς οι άνδρες, μη δείτε μια όμορφη γυναίκα. Αμάν.
Αυτές θα τον ζουν.
και επειδή στην Τουρκία τα μεροκάματα είναι μικρά θέλει μια 12άδα για να ζήσει άνετα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Kristina_Εγω μια απορια εχω μονο ...πως θα συντηρησει ο φτωχος τουρκος τις 10 αλλες που θα χει σπιτωσει οπως λεει ο αρχαγγελος
Να σημειωσω οτι αυτο το θεμα (ο τουρκος απο τα βαθη της τουρκιας) εχει ξαναμπει στο φορουμ πολλακις...απλα η λυδια εκανε νεο προφιλ ...οποτε πανο λεω να μην το βαλουμε στο διαγωνισμο τρολοθεματος λογω ελλειψης πρωτοτυπιας
Τούρκου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από paranomosΚοριτσι;;;
Τινος ειναι τα παιδια που γραφεις στο προφιλ σου;;
Του τουρκου;
Η αλλου;;
Παράθεση:
Σιγά που θα τις ζει,...
Σχόλιο # 22 από pythagorasΑυτές θα τον ζουν.
και επειδή στην Τουρκία τα μεροκάματα είναι μικρά θέλει μια 12άδα για να ζήσει άνετα!
"δεν εχει την δυνατότητα να αγοράσει ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο ο μισθός του ειναι 200€ προσπαθω να σας γράψω όσα μπορώ για να καταλάβετε περίπου τι άνθρωπος είναι"
καλαμπαλικι κανουν βρε συ μην ανησυχεις... ή χαζουλες ειναι οι καυμενες τι να κανομεν τωρα.???.. σφιξε την καρδια σου και προχωρα.. και αυτες ζουν αναμεσα μας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από agrotis53
Τι στο καλό. .. Οσες γνωρίζεστε με Τούρκους εδω μέσα. ..όλοι είναι απο τα βάθη της Τουρκίας ;; Κανένας ποιο κοντά ;... Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω.: )
Παράθεση: Cathrin σχολίασα τό σκούφο καί οχι τήν εμφάνηση η οποία ειναι ομορφη καί γιατί να τό κρύψουμεν άλλωστε !! Εσύ γιατί χώνεις τήν μυτη σου ? Ζηλευεις???
Σχόλιο # 19 από Cathrin82
Βρε Αχιλλέα μη γίνεσαι κακός. Όχι και μανιτάρι. Ένα πολύ όμορφο πλεκτό σκουφι με χρώμα ταιριαστό με την εμφάνιση. Μα τι είστε εσείς οι άνδρες, μη δείτε μια όμορφη γυναίκα. Αμάν.
στα social media