Καλησπερα παιδια , εχω χωρισει , ημουν μαζι του οχτω μηνεσ κ χωρισαμε για χαζο λογο , εχω κανει δυο προσπαθειεσ αλλα δεν , πωσ μπορω να τον φερω πισω ...
Αγαπητη ,
μπορει ο λογος να ηταν χαζος για εσενα ...αλλα για εκεινον μπορει να ηταν σημαντικος .
Αυτο το εχεις εξεταση ?
Εκτος απο αυτο ...μηπως ηταν η αφορμη για να τελειωσει η σχεση ? διοτι απλα δεν την ηθελε ?
Παντως απο πλευρα σου ,αντι να δαπανεις χρονο να τα φτιαξεις με καποιον που δεν σε θελει ...
καλο θα ειναι
να επενδυεις χρονο σε μια νεα γνωριμια ,σε ανθρωπο που θα σε θελει στη ζωη του .
Keep Walikng
...
Ποιο περιεκτικό και πιο σύντομο δενγίνεται
...πάει...
Θα μείνω άνεργη..
Παράθεση:
Σχεση
Σχόλιο # 1 από Luisana123Καλησπερα παιδια , εχω χωρισει , ημουν μαζι του οχτω μηνεσ κ χωρισαμε για χαζο λογο , εχω κανει δυο προσπαθειεσ αλλα δεν , πωσ μπορω να τον φερω πισω ...
Παράθεση: Αρχάγγελε με αυτό το Keep Walikng μάς έχεις ξεποδαριάσει όλους μας εδω μέσα. Έλεος πιά. Ειναι ηδη κατωχυρωμένο δεν σού το παιρνει κανείς χχαχαχαχα
Σχόλιο # 2 από archagellos
Αγαπητη ,
μπορει ο λογος να ηταν χαζος για εσενα ...αλλα για εκεινον μπορει να ηταν σημαντικος .
Αυτο το εχεις εξεταση ?
Εκτος απο αυτο ...μηπως ηταν η αφορμη για να τελειωσει η σχεση ? διοτι απλα δεν την ηθελε ?
Παντως απο πλευρα σου ,αντι να δαπανεις χρονο να τα φτιαξεις με καποιον που δεν σε θελει ...
καλο θα ειναι
να επενδυεις χρονο σε μια νεα γνωριμια ,σε ανθρωπο που θα σε θελει στη ζωη του .
Keep Walikng
Πηγαινε στην Αννιτα Πανια...
Παράθεση:
Σχεση
Σχόλιο # 1 από Luisana123Καλησπερα παιδια , εχω χωρισει , ημουν μαζι του οχτω μηνεσ κ χωρισαμε για χαζο λογο , εχω κανει δυο προσπαθειεσ αλλα δεν , πωσ μπορω να τον φερω πισω ...
... είναι συνήθως η αφορμή και όχι η αιτία ενός χωρισμού !
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida...
...πάει...
Θα μείνω άνεργη..
Ποιος ήταν ο "χαζός" λόγος Luisana?
Μαλλον δεν ηταν τοσο χαζος ο λογος (για εκεινον)
Αφού δεν ένοιαξε εκείνον, εσύ γιατί σκας?
μην ανησυχεις ... υπαρχει ιατρικο απορρητο
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida...
...πάει...
Θα μείνω άνεργη..
Ειναι τοσο τηλεγραφικα οσα εγραψε η φιλη που υποθετω αν και στην σχεση ολα ηταν τοσο...τηλεγραφικα, απλα ο αλλος βαρεθηκε.
Επικεντρωσου καλυτερα στο πως θα φερεις εσένα πισω στο δρομο / μονοπατι της προ 8μήνου εποχής.
Παράθεση:
Σχεση
Με το ζόρι δεν φέρνεις πίσω κάποιον αν δεν το αξίζεις ή αν δεν θέλει.
Παράθεση:
Σχεση
στα social media