τό πιθανότερο !!!
Κάπου διάβασα αυτό ¨"Με το ζόρι δεν φέρνεις πίσω κάποιον αν δεν το αξίζεις ή αν δεν θέλει"
καί συμφωνω απολύτως. καί γιά να μην πολυλογούμε δεν θέλει γιατί " δεν το αξίζεις.". είναι ολοφάνεροοπότε Αμόλα καλούμπα κούλα...... αν είσαι πολύ ικανή στο ζόρισμα και αξίζεις μια επιτυχημένη έκβαση, καταφέρνεις να τον φέρνεις πίσω, εκτως κι αν έχεις πέσει σε πεισματάρη που επιμένει στο ότι δεν θέλει να γυρίσει ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από forget_itΜε το ζόρι δεν φέρνεις πίσω κάποιον αν δεν το αξίζεις ή αν δεν θέλει.
Συμφωνώ
Κάποιες (και κάποιοι) πιστεύουν ότι το να κρατάς ένα ...μυστήριο γύρω από τον εαυτό σου,είναι τρόπος να επικεντρωσεις το ενδιαφέρον του άλλου προσώπου επάνω σου.
Δεν πετυχαίνει όμως και αν πετύχει,θα είναι για πολύ λίγο και για σύντομη επιδερμική σχέση και μόνο,όχι για κάτι περισσότερο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από nikoslambrαν και στην σχεση ολα ηταν τοσο...τηλεγραφικα, απλα ο αλλος βαρεθηκε.
¨άστο να πάει άστο.
Άστο πονάει, άστο ...
Παράθεση:
Σχεση
Σχόλιο # 1 από Luisana123Καλησπερα παιδια , εχω χωρισει , ημουν μαζι του οχτω μηνεσ κ χωρισαμε για χαζο λογο , εχω κανει δυο προσπαθειεσ αλλα δεν , πωσ μπορω να τον φερω πισω ...
τωρα εχουμε κοβιντ να τον αφησεις εκει που ειναι
οταν περασει ελα να τα ξαναπουμε!
Παράθεση:
Σχεση
Σχόλιο # 1 από Luisana123Καλησπερα παιδια , εχω χωρισει , ημουν μαζι του οχτω μηνεσ κ χωρισαμε για χαζο λογο , εχω κανει δυο προσπαθειεσ αλλα δεν , πωσ μπορω να τον φερω πισω ...
εε μόνο για ένα χαζό λόγο μπορείς να τον φέρεις πίσω..το θες??
& θέλει & δυναμωτικά γεύματα ,, εκτός των άλλων ,, πχ, πατσά ... ,
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Hellboy_τωρα εχουμε κοβιντ να τον αφησεις εκει που ειναι
οταν περασει ελα να τα ξαναπουμε!
Αν δεν το αξίζεις ,όχι αν το ζορισμα δεν είναι ικανό και άξιο.
Αλλά θα σκεφτώ και τη δική σου εκδοχή χαχαχα!!
Παράθεση:
Δηλαδή ...
Σχόλιο # 23 από Spiros--... αν είσαι πολύ ικανή στο ζόρισμα και αξίζεις μια επιτυχημένη έκβαση, καταφέρνεις να τον φέρνεις πίσω, εκτως κι αν έχεις πέσει σε πεισματάρη που επιμένει στο ότι δεν θέλει να γυρίσει ?
Τελικα...αντι να τον γυρισει πισω...χαθηκε και η λουιζανα.
Θα πηγε αυτη να τον βρει μαλλον..
η ετοιμαζει αλλο θεμα
στα social media