Παράθεση:
Originally posted by adonis66
ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CYBER SEX ΑΠΙΣΤΙΑ...!!!
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ....!
ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ PC ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ..ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ CYBERSEX ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ? ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΙΣΤΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ?
ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ PC...ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ? ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ...![]()
Παράθεση:
Originally posted by thali
πιστεύω ότι είναι στάνταρ απιστία και μάλιστα από τις χειρότερες γιατί απαλλάσει το θύτη από κάθε μορφή ευθύνων ή τύψεων...καβατζομένη απιστία και μη χειρότερα! παρ' όλ' αυτά ακόμα και το εν λόγω θύμα θα ήταν απείρως πιο ήσυχο για την κατάσταση της ερωτικής του ζωής σε περίπτωση που διαπίστωνε κάτι τέτοιο αφού ο καλός του / καλή του δεν ακούμπησε ξένο σώμα απλά μοιράστοικε μια πολλή προσωπική του στιγμή με εκλεπτισμένες φρασούλες, με κάποιον που μπορεί να ήταν ο οποιοσδήποτε (μα ο οποιοσδήποτε...) σαν να μην υπήρχε καθόλου...στην ουσία είναι κι αυτή μια μορφή αυνανισμού μέσω φαντασίωσης με τρίτα άτομα κάτι σαν παρακολούθηση τσόντας με ενεργή συμμετοχή, είναι αυτό κακό; όχι απαραίτητα, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες αλλά όταν συμβαίνει συστηματικά ναι υπάρχει πρόβλημα με όποια μορφή κι αν εκδηλώνεται αυτό... Προσωπικά το θέμα θα το έπερνα πολύ σοβαρά άσε που θα ξενέρωνα έτσι κι αλλιώς με τον καλό μου...ιδεολογικό το θέμα καθαρά , αν καταλαβένετε τι θέλω να πω....
Παράθεση:
Από το μέλος alternative - 24/05/07 04:38
... 1. Χίλιες φορές καλύτερα η απιστία μέσω ίντερνετ παρά η κανονική. Δε συγκρίνονται μεταξύ τους.
...Παράθεση:
¶ρα θεωρείς ότι είναι απιστία σωστά?
Παράθεση:
Από το μέλος alternative - 24/05/07 04:38
... Μήπως είναι ένας καλός λόγος να ψαχτεί το ζευγάρι και πιθανόν να προλάβει τα χειρότερα δηλαδή μια κανονική απιστία? ...Παράθεση:
...τότε τί είναι η κανονική απιστία; εεε; τί ειναι;
Υ.Γ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακάλυψα ότι το πλήκτρο Q είναι το ελληνικό ερωτηματικό... ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by dancer
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media