Μηπως ειχε στραβωσει που ενας 23 χρονος, τουμπαιρνει το φλυτζανι, για να δει...
... ο Ερμής ανάδρομος ?
Τι δεν καταλαβες;
Η κοπελα στο ειπε καθαρα.
Θελει σχεση ..απο αποσταση
Τα χιλιομετρα μονο να σου πει..να υπολογισεις βενζινες , διοδια κλπ..
Να δεις..συμφερει;;
man,
να μη σπασεις την "σιγη ασυμαρτου "
Απλα καλα θα κανεις να την διαγραψεις .
Πες οτι η σχεση σας τελειωσε , οτι χωρισατε . Ουστιαστικα αυτο σου ειπε και εκεινη
Που απο πλευρα σας σε εχει για το...τιποτα . Ουτε καν εξηγεις δεν σου εδωσε ...που ειναι ο ενας χρονος μαζι ? Κανενας σεβασμος .
Και εαν επικοινωνσησει ποτε μαζι σου ( πιστευω δεν θα επικοινωνησει ποτε ...ειναι συνηθες ... ) απλα στηλτη στο διαολο και ουτε να ασχοληθεις ποτε ξανα μαζι της .
Keep Walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Nick_97_97
ArchagellosΔεν μπορουσε να το πει καθαρα και ξαστερα??
κατα την γυναικια λογικη man στο ειπε ξεκαθαρα
Εχουν αλλο κωδικα οι γυναικες .
Σου ειπε " καλα ειμαι αλλα θα σε παρακαλουσα νασταματησεις να στελνεις μηνυματα ουτε να τηλεφωνεις γιατι θελω να παρω αποστασεις για λιγο ".
Αυτο σημαινει " Εμεις τελειωσαμε ...κατσε μονος σου , ετσι ωστε να συνηθισεις χωρις εμενα ...και μη με σκισεις στα τηλ και στα παρακαλια ... "
Βρε Νικόλα ..
Μήπως ,λέω μήπως
σου έχει πει κάποια στιγμή τον λόγο κι εσύ δεν έδωσες σημασια ,με λίγα λόγια δεν θέλεις να καταλάβεις ?
Λέω τώρα ...
Για θυμήσου αν έχει εκφράσει κάποια στιγμή τα θέματα της.
Υπάρχει γενικά μια γραμμή που την ακολουθούν αρκετοί άνθρωποι (δεν θα πω μόνο άντρες) που όταν ακούν κάποιο παράπονο το παραμερίζουν και το απαξιώνουν μέχρις ότου αυτό γίνει πραγματικός λόγος χωρισμού
Και τότε πέφτουν από τα σύννεφα.
Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει τη φράση (κι εδώ μέσα την έχουμε διαβάσει)
"Ειμασταν μια χαρά και ξαφνικά μια μέρα έφυγε Χωρίς Λόγο "!!!
Δεν γίνονται αυτά ,δεν το πιστεύω.
Πες μας την αλήθεια
Παράθεση:
Θελει αποστασηΚαλησπερα σε ολους!Ειμαι 23(ζυγος) κ η κοπελα μου 22(τοξοτης)Θα ηυελα να σας παραθεσω ενα ζητημα που προεκυψε προσφατα στην σχεση.Ειμαστε μαζι 1 χρονο κ 2 μηνες. Το τελευταιο διαστημα γενικως τα πηγαινουμε μελι γαλα οπως κ στην μεγαλυτερη διαρκεια της σχεσης εως τωρα. Συναντηθηκαμε την Κυριακη και διεκρινα ξαφνικα καποια στοιχεια στη συμπεριφορα που με ανησυχησαν.Την ρωτησα επι τοπου "θες να μου πεις κατι, εχει γινει κατι?"Μου απαντησε οχι.Την Δευτερα την εψαχνα ολη μερα, κλησεις-μηνυματα. ολα στον βροντο.Την Τριτη το πρωι βλεπω σε μηνυμα το εξης " καλα ειμαι αλλα θα σε παρακαλουσα νασταματησεις να στελνεις μηνυματα ουτε να τηλεφωνεις γιατι θελω να παρω αποστασεις για λιγο ".Της απαντησα οτι θα ηθελα πολυ να μαθω τον λογο που γινεται αυτο, αλλα θα σεβαστω την επιθυμια της. Δεν ελαβα απαντηση. Εκανα καλα?Αυτο το λιγο ποσο πιθανον να ειναι?Τι μπορει να κρυβεται πισω απο αυτη την αποφαση?Να σπασω κ να επιχειρησω επικοινωνια?Ευχαριστω
Σχόλιο # 1 από Nick_97_97
Παράθεση: Συνήθως αυτά δέν λέγονται διότι είναι αυτονόητα...
keep walking πού λέει καί ο προλαλήσας !!!
Σχόλιο # 8 από Nick_97_97
ArchagellosΔεν μπορουσε να το πει καθαρα και ξαστερα??
Τώρα με τόν κορωναιό έτσι μας μάθανε να κρατάμε αποστάσεις οπότε κρατα καί εσυ απόσταση και μην πλησιάζεις πολύ κοντά γιατί έχει καί τούς γονείς πολύ κοντα και θα στριμωχτείτε πολύ...
συνεπώς Keep Walking !!! Καλά αυτό το Keep Walking ειναι πολύ τής μόδας τελευταία..Μην ξαναστείλεις, φίλε μου.
Θεώρησέ το λήξαν και προχώρα μπροστά.
Καλά τα λέει η Ασπροσκουφίτσα μας η όμορφη συμφωνω και εγώ πολύ μαζί της (παντα τό κάνω αυτό) καί να συμπληρώσω ότι κάτι δεν μού κάθεται καλά εκείνο με τού γονείς..της..
πάντως γιά σιγουρια keep walking and keep safe distance !!!
Σιγουρα πηγαινατε μελι-γαλα η εσυ το εβλεπες ετσι...
Στο ξεκαρφωτο ενω εχετε σχεση 1,5 χρονο να θελει αποστασεις
ειναι περιεργο...μηπως εισουνα βαρετιλας και προβλεψιμος.....
Δεν μπορεις να προτεινεις και κανα ταξιδι να φτιαξεις τη διαθεση
ενος Τοξοτη......επεσες στη χειροτερη εποχη για μετακινησεις
Αν υπάρχει κάτι που να έχει συζητηθεί πάνω από μια φορά,το πιθανότερο είναι να μην έχει λυθεί ούτε τη δεύτερη.
Μπορεί να μη θέλει να το επαναλάβει όμως 99%, ναι,είναι αυτό που φαντάζεσαι.
Ξέρεις,κάποια πράγματα γίνονται κουραστικά όταν συζητούνται ατελείωτα και αν ένας από τους δύο ή και οι δύο αντί να αντιμετωπίσουν κατάματα το πρόβλημα το παραμερίζουν ή κάνουν τους ανηξερους.
Το να συζητηθεί ακόμα μια φορά από κοντά ένα τέτοιο πχ θέμα,σε τι θα οφελουσε
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Nick_97_97
AlisidaΤα εχει εκφρασει οπως κ γω και παντα τα λυνουμε με διαλογο, δεν μπορει να παει κατι στο μυαλο μου...αλλα την μια μερα να καληνυχτιζεστε απο κοντα με λογια οπως σ σγαπω κλπ (παρ'ολο το περιεργο κλιμα), την αλλη να εξαφανιζεται και την μεθεπομενη αυτο το μηνυμα?? Καπου δεν βγαζει λογικηΚαι τα σεναρια δινουν κ παιρνουν
Το δια ζωσης δεν ειναι ποτέ κακή ιδέα.
Στοιχειωδης εντιμοτητα απαιτει τα ξεκαθαρισματα να γινονται κατάμουτρα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Nick_97_97
Αν πρπσπαθουσα να βρεθουμε για να μου το πει καταμουτρα ή δεν ειναι καλη ιδεα?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media