Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θελει αποσταση

Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες Αρχική«3456789101112

la-mer

# 221 στις 19/12/2020
author
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576
'Aρεσαν+: 0%

lost in translation 

τα ρεζουμέ μας μάραναν 

Παράθεση:
Σχόλιο # 216 από Francesca_

και απο αυτο βγαζεις συμπερασμα πως νομιζω πως με κατηγωρει κανεις; 

Αρέσει στα μέλη Francesca_, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

SaltedCaramel

# 222 στις 19/12/2020
author
Γυναίκα / 76 / Παντρεμένη
Αρμενία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 271

Έχεις δικιο σε μεγαλο βαθμο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 220 από Kristina_

Δικιο φαινεται να εχεις, με μια πρωτη ματια...αλλα εμενα η εμπειρια μου λεει οτι αν φτασουμε να χρειαστει να γινει αυτη η συζητηση παιδιου-γονεα δυσκολα θα μακροημερευσει το ζευγαρι...

Ενα που οι γονεις σπανια κοβουν το κιχ επειδη τους αναγκασε το παιδι τους (θα το κανουν αν με τον τροπο του τους πεισει το αλλο παιδι...με την καλη του συμπεριφορα η επειδη θα βλεπουν οτι το δικο τους παιδι εχει μια ομορφη οικογενεια)

Και αλλο ενα που το παιδι ειναι παιδι των γονιων του και οταν περασει το διαστημα του μεγαλου ερωτα χωρις ακομη οι γονεις να εχουν αλλαξει σταση (δλδ αν ο συντροφος δεν καταφερει να τους πεισει) τοτε θα αρχισει και το ιδιο να αντιλαμβανεται οτι τα πρπβληματα που παραμενουν οφειλονται σε ασυμβατοτητες του συντροφου του οχι μονο με τους γονεις του αλλα και με τον ιδιο που πιθανοτατα μοιαζει στους γονεις του και το τελος τοτε δεν αργει

Αρέσει στο μέλος Nick_97_97

Francesca_

# 223 στις 19/12/2020
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 219 από alisida

Οκ,όπως το είπες νόμιζα πως σε είχαν κατηγορήσει 

Λάθος

δεν πειραζει..

αλλα οταν δεν βλεπεις αυτο που βλεπεις, μην λες τουλαχιστον ''δεν βλεπεις τι γραφεις?''

γιατι μια χαρα ξερω τι γραφω, μια χαρα λειτουργει η μνημη μου, παρολο τις ακαρπες  προσπαθιες ορισμενων να δειξουν πως δεν ειμαι στα καλα μου! 

καποιος εχει ανοιξει μεγαλο λογαριασμο, και απ' ο,τι καταλαβαινω - το πληρωνω τωρα εγω... 

αλλα θα χρειαστει να το πληρωσει καποτε ο ιδιος! 

ναι, ναι, ''το φανταζομαι και νομιζω!''  Παλι...! 

Αρέσει στα μέλη la-mer, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Francesca_

# 224 στις 19/12/2020
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 217 από SaltedCaramel
Ο σωστος συντροφος δε θα επιτρεψει στους γονεις να εκδηλώνουν ασχημη συμπεριφορά απέναντι στη γυναικα του.

Με το πρωτο κιχ θα κανει ξεκαθαρισματα και  εξηγήσεις.

Εκεινος θα τα κοψει αυτα.

Γιατί οι γονείς...τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γραμματα!

αν δεν εξαρταται ο ιδιος απο τους γονεις... 

οταν εισαι εξαρτιμενος ομως - να ζεις εκει, να σε φροντηζουν, να κανουν κατι για σενα που δεν μπορεις μονος σου, με το πρωτο κιχ, δεν θα κανεις αυτα που λες, γιατι για εσενα ειναι θεμα ζωτικης αναγκης οι γονεις και απο εκει - εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ για την αποδοχη τους για ο,τι αφορα τον/την συντροφο σου.. 

και νά - αλλη μια εξαρτηση!

επιτρεπεις και αλλα κιχ-κιχ-κιχ μετα, πολλα.. 

που ανακατευει τα μεσα σου - απο κει και τη σχεση σου, ανω-κατω, 

αν δεν την αποδεχονται..

βεβαια, αυτο δεν ισχυει για ολους τους γονεις και για ολα τα νεα παιδια που ζουν με τους γονεις τους και ευτυχως..

αλλα οταν υπαρχει και ο παραγοντας αλλοδαπος, ε - εκει πια εξαρταται πολυ 

και απο πια ''αλλοδαπια'' ειναι..

εκει βγαινουν οχι μονο προκαταληψεις, στερεοτυπα, αλλα και οι φοβοι..

Αρέσει στα μέλη la-mer, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

Kristina_

# 225 στις 19/12/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ε αμα ειναι το «γραμμενο» σου δλδ αμα το χει ο χαραχτηρας σου ...εισαι «προγραμματισμενος» ...να πηγαινεις απο τη μια εξαρτηση (των γονιων) στην αλλη εξαρτηση (του/της συντροφοου) ...σωτηρια δεν εχεις 

Ουτε ντοπιοι συντροφοι ουτε αλλοδαποι θα ...φτουρησουν...πιθανοτατα ο αλλοδαπος θα «τελειωσει» πιο συντομα γιατι η οικογενεια που παει να μπει ειναι πολυ συντηρητικη (η εξαρτηση δεν ειναι οχι μονο απο προσωπα αλλα και απο συνηθειες αλλα και πεποιθησεις) και ειναι πιο δυσκολο να αποδεχθουν εναν ανθρωπο με διαφορετικη κουλτουρα... και νομιζω ειναι και καλυτερα για ολους ... γιατι να βασανιζονται?

Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από Francesca_

αν δεν εξαρταται ο ιδιος απο τους γονεις... 

οταν εισαι εξαρτιμενος ομως - να ζεις εκει, να σε φροντηζουν, να κανουν κατι για σενα που δεν μπορεις μονος σου, με το πρωτο κιχ, δεν θα κανεις αυτα που λες, γιατι για εσενα ειναι θεμα ζωτικης αναγκης οι γονεις και απο εκει - εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ για την αποδοχη τους για ο,τι αφορα τον/την συντροφο σου.. 

και νά - αλλη μια εξαρτηση!

επιτρεπεις και αλλα κιχ-κιχ-κιχ μετα, πολλα.. 

που ανακατευει τα μεσα σου - απο κει και τη σχεση σου, ανω-κατω, 

αν δεν την αποδεχονται..

βεβαια, αυτο δεν ισχυει για ολους τους γονεις και για ολα τα νεα παιδια που ζουν με τους γονεις τους και ευτυχως..

αλλα οταν υπαρχει και ο παραγοντας αλλοδαπος, ε - εκει πια εξαρταται πολυ 

και απο πια ''αλλοδαπια'' ειναι..

εκει βγαινουν οχι μονο προκαταληψεις, στερεοτυπα, αλλα και οι φοβοι..

Αρέσει στα μέλη alisida, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

Francesca_

# 226 στις 19/12/2020
author

λογω μεγαλης και ιδιαιτερης αδυναμιας που μου ειχε - να σχολιαζει θεματα που με αφορουν, χωρις να ξερει ποια ειναι η πραγματικοτητα, ανακαλυψα το μεγαλο της ταλεντο...

για να μην παει χαμενο, χρειαζεται ασκησεις και επανω σ' αλλουνου των θεματων, γι' αυτο και της το συστησα...
ειδικα καλη ειναι στο κλαδο της επιστημονηκοφανης φαντασιας που αφορα την ψυχολογια...
καποια μερα θα γραψει μπεστσελερ, να το θυμαστε αυτο..
εχει και καλο δασκαλο, που την εβαζε μερα-νυχτα να συζητα τα ανυπαρκτα!
στην αναπτυξη ειναι καλυτερη, απ' οσο στο ρεζουμε  

forget_it

# 227 στις 19/12/2020
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 281

Σχετικά με τις αντιρρήσεις των γονέων μας για την εθνικότητα,αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία,πιστεύω πως εφόσον υπάρχει μια φοβία (δεν θα την πω ρατσισμό),είναι μαθηματικά βέβαιο πως οι διαφωνίες του ζευγαριού δεν θα αποδοθούν στην ιδιοσυγκρασία αλλά στην εθνικότητα του συντρόφου του παιδιού τους.

Σε γενικές γραμμές υπάρχει σίγουρα συσχέτιση,όμως κάποιες πτυχές του χαρακτήρα και κάποια ελατωματα σε εισαγωγικά,είναι επίκτητα και δεν βρίσκονται στο dna Πόσο δίκαιο είναι λοιπόν αντί στον άνθρωπο να στοχεύουν την εθνικότητα;
Αρέσει στο μέλος Nick_97_97

alisida

# 228 στις 19/12/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Άντε ,ευτυχώς που τα ξαναειπες εδώ και σιγουρευτηκα ότι τελικά δεν κατάλαβα λάθος.

Όντως πιστεύεις ότι σε καταδιώκουν βιάστηκα να το πάρω πίσω 

Παράθεση:
Σχόλιο # 223 από Francesca_

παρολο τις ακαρπες  προσπαθιες ορισμενων να δειξουν πως δεν ειμαι στα καλα μου! 

καποιος εχει ανοιξει μεγαλο λογαριασμο, και απ' ο,τι καταλαβαινω - το πληρωνω τωρα εγω... 

Francesca_

# 229 στις 20/12/2020
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 228 από alisida

Άντε ,ευτυχώς που τα ξαναειπες εδώ και σιγουρευτηκα ότι τελικά δεν κατάλαβα λάθος.

Όντως πιστεύεις ότι σε καταδιώκουν βιάστηκα να το πάρω πίσω 

α, πισω δεν μπορεις να παρεις τιποτα..

αλλα απο ''καταδιωκω'' και και ''λεω ψεματα για λογαριασμο άλλου'', 

πραγματι εχει μεγαααλη διαφορα..

ετσι σε θελω, οσο πιο αναπτυγμενο το κειμενο, τοσο πιο εξελιγμενη..

ο,τι πιανουν τα χερακια σου, τα ματακια σου, με το μυαλο - το κανεις ...διαμαντη! 

μην κολλας!  ασκησου, ασκησου..! 

kostas232

# 230 στις 20/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

φιλος

καταρχας ξεκιναμε απο την αρχη.. οτι ειναι τοξοτης αυτο τα λεει ολα... ειναι δυνατον ο τοξοτης να κατσει να συητησει να σου πει και να του πεις??.. ρε πλακιτσα κανετε χρονιαρες μερες??... οτι του φανει του λολοστεαφνη ειναι ανθρωπε μου ο τοξοτης... ποτε δεν πρεπει να στηριζεσαι σε αυτα που λεει... ειναι το χουι του τετοιο.. οπως και για τους ζυγους μην κρυβομαστε ναι???

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Nick_97_97
AlisidaΤα εχει εκφρασει οπως κ γω και παντα τα λυνουμε με διαλογο, δεν μπορει να παει κατι στο μυαλο μου...αλλα την μια μερα να καληνυχτιζεστε απο κοντα με λογια οπως σ σγαπω κλπ (παρ'ολο το περιεργο κλιμα), την αλλη να εξαφανιζεται και την μεθεπομενη αυτο το μηνυμα?? Καπου δεν βγαζει λογικηΚαι τα σεναρια δινουν κ παιρνουν

kostas232

# 231 στις 22/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

φιλος

με αυτα και με αυτα το απλωσες το θεματακι και ακρη δεν βγαλατε... ο ενικος ειπε οτι εισαι του μιλητου και το υποστηριζω στο 100%,...μπουρου μπουρου και να χαμε να λεγαμε... ενταξει δεν ειναι κακο να παιρνεις γνωμες αλλα νισαφι... στιςμερες μου οτν το γκομεντο μας ελεγε θελω χρονο ηδη το καραβι ειχε σαλπαρει για αλλα λιμανια... ουτε καν το συζητουσαμε.. στο καλο της λεγαμε και η παναια μαζι σου... μια στο χωμα χιλαιδες στον αγωνα... 23 χρονων και κλαιγεσαι για μια σχεση... βγες εξω και οργωσε την θαλασσα ...θα θυμηθεις οταν ερθεις στην ηλικια... αλλα και σε αυτη την ηλικια αν εχεις κανει την ζωη σου χρατσα χρουτσα που λεει καιη ελληνικη ταινια ...(εσυ εισαι μικρος δεν την ξερεις ισως)...
μπαχαχαχαχαχαχα

Linuxaki

# 232 στις 7/1/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 15

Σημαινει

Σημαίνει ότι δεν σε θέλει άλλο και δεν είναι σίγουρη ακόμη οπότε απλά αφήνει λίγο χώρο για να δει ποτέ θα σε χωρίσει. Επίσης αναφορά στα ζώδια είναι άχρηστη στην περίπτωση μας γιατί προφανώς και να ταιριαζατε πάλι για χωρισμό παει

pythagoras

# 233 στις 7/1/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Σωστά.

https://www.youtube.com/watch?v=WgjkkCnb1x4

Παράθεση:
Σχόλιο # 232 από Linuxaki

ΣημαινειΣημαίνει ότι δεν σε θέλει άλλο και δεν είναι σίγουρη ακόμη οπότε απλά αφήνει λίγο χώρο για να δει ποτέ θα σε χωρίσει. Επίσης αναφορά στα ζώδια είναι άχρηστη στην περίπτωση μας γιατί προφανώς και να ταιριαζατε πάλι για χωρισμό παει

MARIANIC

# 234 στις 17/1/2021
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1

το θέλω να κρατησουμε αποαστάσεις είναι η ευγενική φραση του θελω να χωρισουμε. και να σε κραταει σαν καβαμτζα αν δεν βρει κατι καλυτερο.  

Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες Αρχική«3456789101112
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.