Παράθεση: Aν υπάρχουν πολλά σενάρια κανε κανένα και φέρε μας εδω να τό ανλύσουμε διεξοδικά... Αυτή την δουλειά κανουμε εμείς εδω μη χάσουμε τή δουλειά μας...
Σχόλιο # 17 από Nick_97_97
AlisidaΤα εχει εκφρασει οπως κ γω και παντα τα λυνουμε με διαλογο, δεν μπορει να παει κατι στο μυαλο μου...αλλα την μια μερα να καληνυχτιζεστε απο κοντα με λογια οπως σ σγαπω κλπ (παρ'ολο το περιεργο κλιμα), την αλλη να εξαφανιζεται και την μεθεπομενη αυτο το μηνυμα?? Καπου δεν βγαζει λογικηΚαι τα σεναρια δινουν κ παιρνουν
Μήπως είσαι από αυτούς που γίνεσαι πιεστικός και στέλνεις 352 μηνύματα την ημέρα?
Κοίτα,είναι μια περίεργη περίοδος όλο αυτό που βιώνουμε,συν τα προβλήματα που έχει ο καθένας,συν όλα αυτά που ακούμε μπορεί να επηρεάστηκε και να της βγήκε στο να θέλει ν΄απομακρυνθεί.
Δεν σημαίνει οτι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο που να παίζει ή να μην της κάνεις.
Στο παρελθόν έχω κανει και εγώ το ίδιο,απλά πίστευα οτι η σχέση μου δεν μπορεί να με στηρίξει όπως θα ήθελα και αυτό με απομάκρυνε.Βέβαια στο μυαλό του άλλου μπορούν να παίζουν τα χίλια δυο σενάρια.Αργείς να το καταλάβεις αλλά το καλύτερο είναι να λύνεις τα όποια θέματα δημιουργούνται και να σέβεσαι και την υπόμονη του άλλου από την άλλη στην δική σου περίπτωση θα σου πρότεινα να της δώσεις το χώρο της.Μην στέλνεις για μερικές μέρες,ασε να πάρει τις ανάσες της και έλα να τα ξαναπούμε.
Εξάλλου γιορτές έρχονται αν ειναι έχετε λόγους να ξαναστείλετε για ν΄αναθερμανθείτε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Nick_97_97
alisidaΟποτε τι θα μου προτεινες τωρα?
Εγω σου λεω να καταπιεις την πικρα σου και να εισαι αξιοπρεπης.
Αμα πας στο σπιτι της, που θες, και ζητας εξηγησεις και κανεις καραγκιοζολικια, θα σε θυμαται ως τον γραφικο τυπο , που δεν αποδεχτηκε το χωρισμο και εκανε θεατρα κατω απο το σπιτι της.
Θες να σε θυμαται ετσι?
Εχε εγωισμο και μην κανεις τιποτα.
Σε αδειασε με μηνυματα και χωρις εξηγηση.
Μην ασχοληθεις αλλο, σωσε τουλαχιστον αξιοπρεπεια, γιατι η σχεση εχει φουνταρει ηδη.
Νικ το θέμα θα λυθεί προς όφελος σου ακόμη και αν σε χωρίσει. Σημαίνει ότι δεν σου άξιζε. Μάλλον έχει μάθει να φεύγει και όχι να προσπαθεί να καλυτερεύσει τη σχέση. Είναι μικρή βέβαια αλλα και εσύ το ίδιο. Ο μόνος που κερδίζει από τους χωρισμούς είναι...ο πόνος. Αυτός την βρίσκει με τους χωρισμούς. Το κάρμα ήταν να φτάσεις μέχρι εκεί. Ήρθαμε να πλουτισουμε με εμπειρίες. Δεν υπάρχει χώρος για κλάμα. Προχωρά. Δεν θα ξαναγυρίσει ακόμη και όταν καταλάβει το λάθος της.
Θα πρότεινα να ακούσεις αυτό που σου είπε "θέλει να πάρει αποστάσεις για λίγο"
Πόσο είναι το λίγο,εσύ θα κρίνεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Nick_97_97
alisidaΟποτε τι θα μου προτεινες τωρα?
Παράθεση:κατι με τούς γονείς νομίζω
Σχόλιο # 29 από Nick_97_97
kostas-43Γενικα τι μεσολαβησε κ εφτασε σ αυτη τη κινηση
σταματησα να διαβαζω στο ζυγος!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media