τι κινησεις ειδες την κυριακη δηλ που λες οτι κατι δεν πηγαινε καλα?
Είναι η εποχή τω αποστάσεων..
Μείνε στα 2 μέτρα, αν έχει συνάχι να το κάνεις 2 χιλιόμετρα. Αν έχει και βήχα, κάνετο 20...
Παράθεση:
Θελει αποστασηΚαλησπερα σε ολους!Ειμαι 23(ζυγος) κ η κοπελα μου 22(τοξοτης)Θα ηυελα να σας παραθεσω ενα ζητημα που προεκυψε προσφατα στην σχεση.Ειμαστε μαζι 1 χρονο κ 2 μηνες. Το τελευταιο διαστημα γενικως τα πηγαινουμε μελι γαλα οπως κ στην μεγαλυτερη διαρκεια της σχεσης εως τωρα. Συναντηθηκαμε την Κυριακη και διεκρινα ξαφνικα καποια στοιχεια στη συμπεριφορα που με ανησυχησαν.Την ρωτησα επι τοπου "θες να μου πεις κατι, εχει γινει κατι?"Μου απαντησε οχι.Την Δευτερα την εψαχνα ολη μερα, κλησεις-μηνυματα. ολα στον βροντο.Την Τριτη το πρωι βλεπω σε μηνυμα το εξης " καλα ειμαι αλλα θα σε παρακαλουσα νασταματησεις να στελνεις μηνυματα ουτε να τηλεφωνεις γιατι θελω να παρω αποστασεις για λιγο ".Της απαντησα οτι θα ηθελα πολυ να μαθω τον λογο που γινεται αυτο, αλλα θα σεβαστω την επιθυμια της. Δεν ελαβα απαντηση. Εκανα καλα?Αυτο το λιγο ποσο πιθανον να ειναι?Τι μπορει να κρυβεται πισω απο αυτη την αποφαση?Να σπασω κ να επιχειρησω επικοινωνια?Ευχαριστω
Σχόλιο # 1 από Nick_97_97
Παράθεση:
Θελει αποστασηΚαλησπερα σε ολους!Ειμαι 23(ζυγος) κ η κοπελα μου 22(τοξοτης)Θα ηυελα να σας παραθεσω ενα ζητημα που προεκυψε προσφατα στην σχεση.Ειμαστε μαζι 1 χρονο κ 2 μηνες. Το τελευταιο διαστημα γενικως τα πηγαινουμε μελι γαλα οπως κ στην μεγαλυτερη διαρκεια της σχεσης εως τωρα. Συναντηθηκαμε την Κυριακη και διεκρινα ξαφνικα καποια στοιχεια στη συμπεριφορα που με ανησυχησαν.Την ρωτησα επι τοπου "θες να μου πεις κατι, εχει γινει κατι?"Μου απαντησε οχι.Την Δευτερα την εψαχνα ολη μερα, κλησεις-μηνυματα. ολα στον βροντο.Την Τριτη το πρωι βλεπω σε μηνυμα το εξης " καλα ειμαι αλλα θα σε παρακαλουσα νασταματησεις να στελνεις μηνυματα ουτε να τηλεφωνεις γιατι θελω να παρω αποστασεις για λιγο ".Της απαντησα οτι θα ηθελα πολυ να μαθω τον λογο που γινεται αυτο, αλλα θα σεβαστω την επιθυμια της. Δεν ελαβα απαντηση. Εκανα καλα?Αυτο το λιγο ποσο πιθανον να ειναι?Τι μπορει να κρυβεται πισω απο αυτη την αποφαση?Να σπασω κ να επιχειρησω επικοινωνια?Ευχαριστω
Σχόλιο # 1 από Nick_97_97
εγω θα παρω αποστασεις απο τις αποψεις των πιο πολλων και θα στρεψω την προσοχη σου προς εσενα, μια που δεν αναφερεις κανενα συμβαν και το αλλο, εχουμε μια σχεση ζυγου με τοξοτη..
οταν η αγαπη γινεται εμμονη, δλδ. - ''δεν μπορω να ζησω χωρις εσενα'', εχουμε μια προσκολληση στο συντροφο που συνιθως εκφραζεται με το - θελω ολο το ελευτερο χρονο σου, θελω την προσοχη σου, αλλιως αισθανομαι μονος μου..
ακομα και ενας συντομος χωρισμος μετατρεπεται σε βασανιστηριο, το οποιο θα βιωσω με παραπονα, εκφραζοντας τα σε σενα ή αλλου με μηνυματα ''ανα 5 λεπτα'' ή τηλεφωνα, που ο στοχος τους ειναι παλι - να πιασω κουβεντα, που θα με βγαλει και θα με ..σωσει απο το κενο και την πληξη που νιωθω, γενικως και οχι μονο οταν δεν ειμαι μαζι σου...
αυτη η ταση ειναι χαρακτηριστηκη για εναν ζυγο, οταν δεν ανακατευθυνει την ενεργεια του στην αναζητηση του δικου του εαυτου και δεν εργαζεται για τη δημιουργια μιας φωτεινης και μοναδικης προσωπικοτητας.
που, μονο τοτε μπορει η αγαπη του να ειναι ενα πληρες συναισθημα προς το συντροφο του και οχι μια οδυνηρη (και συχνα ενοχλητικη) προσκολληση...
μηπως εδω εχουμε να κανουμε με κατι τετοια;
να εχουμε μια εξαρτηση δικη σου, που μπορει να εχει περασει το φυσιολογικο του - επιθιμια για παρεα και ελευθερο χρονο μαζι;
γιατι, για να σου ζηταει μια τοξοτηνα - ''θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να στελνεις μηνυματα ουτε να τηλεφωνεις γιατι θελω να παρω αποστασεις για λιγο'', που το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι - δεν μπορω να ζησω, χωρις να ανασαινω ελευθερα - συμαινει πως πνιγεται..
μην πανικοβαλλεσαι, αρχιζοντας να την κυνηγας με καθε κοστος..
αξιοποιησου τον χρονο σου να δεις λιγο εσενα, ειλικρινα ομως..
και αν βρεις κατι, για το οποιο φταις, που να διωρθωσεις για να καλυτερεψει η σχεση σας, αλλα και να μην χαλαει και τις επομενες σου, αν σ' αυτη εχει ερθει το τελος.. προσπαθησε να το ριθμησεις.
σε λιγες μερες, στειλ' της απλα να ρωτησεις αν ειναι καλα, χωρις υπερβολες..
αν εχει παρει το χρονο της, θα σου απαντηση..
Αν εσύ της ορίσεις το πόσο,δε νομίζω να σε κατακρίνει κάποιος
Όταν σου λέει κάποια "θέλω το χρόνο μου"
ρωτάς "δηλ σου αρκούν τόσες (εδώ βάζεις το δικό σου νούμερο) μέρες?"
Όταν όμως περάσουν αυτές οι μέρες απαιτεις να ξεκαθαρίσει αν τελικά θα είστε μαζί ή όχι.
Δεν περιμένεις επ άπειρον
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Nick_97_97
alisida Ελα ντε αυτο το ποσο ειναι που με καιει...Θα το ρυθμισει εκεινη ή θα περιμενει απο μενα να κανω την πρωτη κινηση...?
Αγορι ασε τα κοριτσια
Οτι σου λενε οι αντρες θα ακους.
Θεωρησε πως η κοπελα κολλησε κοβιντ..και θελει να μεινει σε αποσταση.
Για 2 βδομαδες..δεν θα εχεις καμμια επαφη μαζι της.
Καμμια!!!
Τα θέματα " περί έρωτος " είναι ιδιότροπα θέματα .. δεν υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία αξιολόγησης , δεν υπάρχουν στοιχεία "κοινώς αποδεκτά " τα οποία θα χρησίμευαν σαν βάση για την κατανόηση τους ...εξαρτώνται κυρίως από το ζευγάρι .Οι συζητήσεις στα "περί έρωτος " στο forum έχουν ένα παρόμοιο μοτιβο ...Κάποιος/α αναφέρει ένα "πρόβλημα " σε μια σχέση , περιγράφει σε λίγες γραμμές αυτό που εκείνος έχει αντιληφθεί από την "σχέση "του , και μετά όλοι , βασιζόμενοι σε αυτά τα λίγα ( σωστά η όχι σωστά , ελλιπή σαν αντίληψη από τον θεματοθετη , η αντιληπτά από την δική του οπτική γωνία ) προσπαθούμε να μαντέψουμε , να αναλύσουμε και να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα ... ,παρότι όλοι μας γνωρίζουμε ότι η σχέση σε ένα ζευγάρι εξαρτάται από χιλιάδες διαφορετικά πράγματα .Μου θυμίζει η διαδικασία την προσπάθεια κάποιων να βρουν μια καρφίτσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο , με μόνο στοιχείο τον ήχο που έκανε όταν έπεσε η καρφίτσα στο πάτωμα ..Αναρωτιέμαι , έχει βρεθεί λύση σε κάποιο από τα τόσα παρομοίου προβληματισμού θέματα ??
Θα έλεγα, αν το θέλεις πολύ να της μιλήσεις, κάνε το. Πάρε ένα τηλέφωνο, μην την πιέσεις να βγείτε. Βασικά μην πιέσεις τίποτα. Πάρε, απλά, διότι ήθελες να δεις πώς είναι. Νομζω το ενδιαφέρον καλό είναι να το δείξεις. Και ρωτα την αν θες να σου πει κάτι...
Ναι, άλλη δουλειά δεν είχε, να καθεται ξαφνικά να σε τεσταρει με τέτοια τσαλιμακια!
Αποδέξου (επιτελους!) το γεγονός πως η κοπέλα έβαλε - ομολογουμένως ακομψα και στυγνά - τέλος στη σχέση σας. Δε μπορείς να την πιεσεις να παραμεινει μαζί σου αν δεν θέλει.
Τίποτα δεν περιμενει από σένα και τίποτα δεν έχεις να περιμενεις κι εσυ εξίσου από εκείνη.
Ερωτήσεις τυπου "ποσο χρόνο χρειάζεσαι" σε εκθέτουν, σε υποβιβαζουν και είναι και γελοίες - περα απο ανώφελες.
Άστην ησυχη, όσο κι αν σε ποναει. Αν παρ ελπίδα αλλαξογνωμησει, η αξιοπρέπεια σου θα σου συστήσει τη σωστή δράση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Nick_97_97
Υπαρχει πιθανοτητα να με τεσταρει για τα συναισθηματα μου μεσα απο αυτη τη διαδικασια και να περιμενει απο μενα να επικοινωνησω μαζι της? Ή ειναι πολυ ακραιοΕπιπλεον θα ηταν προτιμοτερο να ρωτησω του τυπου ?Ποσες ημερες χρειαζεσαι? ή να το αφησω στο αοριστο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από HeptamerΝαι, άλλη δουλειά δεν είχε, να καθεται ξαφνικά να σε τεσταρει με τέτοια τσαλιμακια!
Αποδέξου (επιτελους!) το γεγονός πως η κοπέλα έβαλε - ομολογουμένως ακομψα και στυγνά - τέλος στη σχέση σας. Δε μπορείς να την πιεσεις να παραμεινει μαζί σου αν δεν θέλει.
Τίποτα δεν περιμενει από σένα και τίποτα δεν έχεις να περιμενεις κι εσυ εξίσου από εκείνη.
Ερωτήσεις τυπου "ποσο χρόνο χρειάζεσαι" σε εκθέτουν, σε υποβιβαζουν και είναι και γελοίες - περα απο ανώφελες.
Άστην ησυχη, όσο κι αν σε ποναει. Αν παρ ελπίδα αλλαξογνωμησει, η αξιοπρέπεια σου θα σου συστήσει τη σωστή δράση.
σιγά βρε σκληρέ άντρα! Η γυναίκα θέλει και μια ευαισθησία, μια ενσυναίσθηση.
Όσο για το ότι διαφωνείς στην υπόθεση τεσταρίσματος, θα συμφωνήσω μαζί σου. Θα ήταν πολύ χαζοκατινίστικη ενέργεια. Όπως και στο ότι δεν μπορεί να πιέσει.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media