Είτε το μηνυμα-καταπελτης σταλθηκε απο την κορη , που προσποιούταν την μητερα, ειτε απο την ιδια τη μητερα, που μιλημενη καταδεχτηκε να κανει ψυχολογικο πολεμο σε εναν 23χρονο, που θα μπορουσε ανετα να ειναι γιος της, το συμπερασμα ειναι ενα : δεν χωρισες...σωθηκες!
Οι γυναικες θελουν και το σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτάτη...
Αχορταγες!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 158 από Nick_97_97
HeptamerΕμ και σε χωριζει αυτη, εμ κ το παιζει θυμα της καταστασης, εμ κ σου ριχνει ευθυνες, ενοχες κλπ...πραγματικα ο λαβυρινθος του μινωα πιο ευκολος ειναι να τον καταλαβεις ?
...η κοπελα το στελνει...αλλα σε μια δευτερη αναγνωση...λεω γω τωρα...βρε μηπως ειναι εγκυος και φοβαται για το δικο της παιδι?
(Εμ χαθηκε και η κυρανελι)
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από Nick_97_97
Και τωρα το καλο, μολις ελαβα μηνυμα απο την μητερα της, προφανως με καποιο τροπο βρηκε τον αριθμο μου < δεν την αγαπησες και αυτό τα παρακαμπτει όλα, αλλά τι σου λέω τώρα εε; ψιλά γράμματα για σένα. Εσύ έχεις ήδη έτοιμο το παρακάτω. Και ναι σου καταλογιζω όλο το φτιαξιμο και θα σου κατολογισω ακόμα περισσότερα αν πάθει κάτι το παιδί μου εξαιτίας του σου.> Ζω σε παραλληλο συμπαν δε μπορει...τι απαντανε τωρα ή καλυτερα δεν απαντανε
Παράθεση:
Σχόλιο # 160 από Francesca_γιά αναρωτηθειτε τωρα, πότε ενα κοριτσι, θα μπορουσε να αφησει ενα προβλημα που εχει στα χερια των γονιων του;
Ποτέ ισως?
Ακομα κι ενας αγουρος μετεφηβος ή μετεφηβη - για ωριμο ενηλικα δεν το συζητω - δε θα ενεπλεκε (ακομα και εκδικητικά) και για οποιοδηποτε λογο στα σχεσιακα του τους γονεις του...
Για τις σπανιες εξαιρεσεις: μακριά κι αγαπημένοι ειναι η ενδεδειγμένη στάση.
Πιστεύω συνέβη χθες το εξής: Η κόρη γύρισε ασφαλώς πολύ ταραγμένη στο σπίτι και πιθανά έκλαιγε, τσίριζε , δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά, αλλά δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός, όποιος κι αν τον αποφασίζει. Δε σημαίνει επειδή πήρε αυτή την απόφαση, της άρεσε κιόλας. Η μάνα θα φροντίσει το παιδί της. Αυτό θα πιστέψει, όπως κι αν τα είδε και τα ένοιωσε, δε θα κάνει ανάλυση, όπως εμείς.
Έτσι πήρε την απόφαση, λάθος κατα τη γνώμη μου, αλλά πάνω στην απελπισία και στον πανικό της να προστατέψει το παιδί της, είπε αυτά τα λόγια.
Έτσι υποθέτω πως έγινε το σκηνικό. Και βεβαια μπορεί μια μάνα να λέει καυστικές κουβέντες με πολύ συναίσθημα.
Βέβαια, σα μάνα ξέρω πως όσο και να σε καίει, δεν πρέπει να χωθείς, μόνο χειρότερα μπορείς να τα κάνεις και για τους δύο, δηλ και για το παιδί σου!
Ακόμα και αυτο το σεναριο να παιχτηκε...
Μεχρι ποια ηλικια της κορουλας θα (θεωρει πως πρεπει να) επεμβαινει η στρατηγός μαμα να "μαλώνει" το αγόρι?
Τα λαθη της κορουλας θα τα ψεξει η μαμά ή μπααα?
Αν δεν πονεσεις / διαχειριστείς τις καταστασεις σου σε αυτη τη ζωη δεν προχωράς. Ο γονεϊκος υπερπροστατευτισμός δεν βοηθά.
Το ξερει αραγε αυτο η μανούλα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 170 από Paralia48Πιστεύω συνέβη χθες το εξής: Η κόρη γύρισε ασφαλώς πολύ ταραγμένη στο σπίτι και πιθανά έκλαιγε, τσίριζε , δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά, αλλά δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός, όποιος κι αν τον αποφασίζει. Δε σημαίνει επειδή πήρε αυτή την απόφαση, της άρεσε κιόλας. Η μάνα θα φροντίσει το παιδί της. Αυτό θα πιστέψει, όπως κι αν τα είδε και τα ένοιωσε, δε θα κάνει ανάλυση, όπως εμείς.
Έτσι πήρε την απόφαση, λάθος κατα τη γνώμη μου, αλλά πάνω στην απελπισία και στον πανικό της να προστατέψει το παιδί της, είπε αυτά τα λόγια.
Έτσι υποθέτω πως έγινε το σκηνικό. Και βεβαια μπορεί μια μάνα να λέει καυστικές κουβέντες με πολύ συναίσθημα.
Βέβαια, σα μάνα ξέρω πως όσο και να σε καίει, δεν πρέπει να χωθείς, μόνο χειρότερα μπορείς να τα κάνεις και για τους δύο, δηλ και για το παιδί σου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 171 από HeptamerΑκόμα και αυτο το σεναριο να παιχτηκε...
Μεχρι ποια ηλικια της κορουλας θα (θεωρει πως πρεπει να) επεμβαινει η στρατηγός μαμα να "μαλώνει" το αγόρι?
Τα λαθη της κορουλας θα τα ψεξει η μαμά ή μπααα?
!
Αν δεν πονεσεις / διαχειριστείς τις καταστασεις σου σε αυτη τη ζωη δεν προχωράς. Ο γονεϊκος υπερπροστατευτισμός δεν βοηθά.
Το ξερει αραγε αυτο η μανούλα?
συμφωνώ απόλυτα! Γιαυτό είπα, να έρθει η μαμά να της τα πούμε. Μη νομίζεις ότι είναι εύκολο να διαχειριστεί κάθε μάνα τα συναισθήματά της. Αλλά δεν τη δικαιολογώ. Φταίει !
Στο νεαρό τώρα, να του μαλώνουμε την πρώην πεθερούλα; Τι νόημα έχει;
Παραλια στην πολυ τραβηγμενη περιπτωση που συνεβη το σεναριο που περιγραφεις...ε θα επαιρνε τηλεφωνο δε θα εστελνε μηνυμα...και πως δλδ «προστατευει το παιδι της» με ενα τετοιο μηνυμα???
Μωρε κυρανελι που μας χρειαζεται λεω γω...σα να μου φαινεται οτι το χουμε τερματισει το τρολαρισμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 170 από Paralia48Πιστεύω συνέβη χθες το εξής: Η κόρη γύρισε ασφαλώς πολύ ταραγμένη στο σπίτι και πιθανά έκλαιγε, τσίριζε , δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά, αλλά δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός, όποιος κι αν τον αποφασίζει. Δε σημαίνει επειδή πήρε αυτή την απόφαση, της άρεσε κιόλας. Η μάνα θα φροντίσει το παιδί της. Αυτό θα πιστέψει, όπως κι αν τα είδε και τα ένοιωσε, δε θα κάνει ανάλυση, όπως εμείς.
Να μη μαθει πως ειναι?
Μπορει να του χρειαστει αυριο μεθαυριο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από Paralia48
Στο νεαρό τώρα, να του μαλώνουμε την πρώην πεθερούλα; Τι νόημα έχει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από Kristina_...η κοπελα το στελνει...αλλα σε μια δευτερη αναγνωση...λεω γω τωρα...βρε μηπως ειναι εγκυος και φοβαται για το δικο της παιδι?
(Εμ χαθηκε και η κυρανελι)
Χριστινα;
Κανε μια αναγνωση ακομη.
Μηπως στη τριτη αναγνωση προκυψει οτι τον χωρισε επειδη το βρηκε υπερτιμημενο;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 165 από Heptamer
Ποτέ ισως?
Ακομα κι ενας αγουρος μετεφηβος ή μετεφηβη - για ωριμο ενηλικα δεν το συζητω - δε θα ενεπλεκε (ακομα και εκδικητικά) και για οποιοδηποτε λογο στα σχεσιακα του τους γονεις του...
Για τις σπανιες εξαιρεσεις: μακριά κι αγαπημένοι ειναι η ενδεδειγμένη στάση.
α, μην το λες αυτο..
υπαρχουν και κοτζαμ ανδρες 50+ που το κανουν..
τελος παντων.. εγω ειπα σε ποιες περιπτωσεις, εσυ το εκοψες..
σαν και δεν εχουμε διαβασει συμβουλες κιολας, οταν υπαρχουν απειλες..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media