Δικιο έχεις πού ξέρεις τί κρύβεται πίσω από τό "This is a Straight profile" τού καθενός κυριλέ εδω μέσα !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από zorikiΚαλα σοβαρά μιλάς τώρα ρε man ?
Σίγουρα σε έχει βαρέσει η ακακίαστό κεφάλι keep walking η τέλεια λύση !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Francesca_
αυτο, σμικρυνε το λιγο..
μην εισαι τοσο σιγουρος και τι αλλα μονοπατια ξερει
Καί εσυ έχεις δίκιο . Καλά πού δέν λειτουργούν οι οίκοι αντοχής και απηλλαγησαν από σενα Γιά ακακία δεν τό συζητώ κάν .
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από EnikosΕ, ναι...οταν δεν λειτουργουν οι οικοι αντοχης...
Λειτουργει η ακακια, (καλοοο)...
Φως φαναρι...
Οπως δεν ξέρουμε (εδω μέσα) και αν "πολεμαμε" παρεα με τον Αχιλλεα ή με τη δουλα Βρισηίδα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από axileas-1Δικιο έχεις πού ξέρεις τί κρύβεται πίσω από τό "This is a Straight profile" τού καθενός κυριλέ εδω μέσα !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από axileas-1Δικιο έχεις πού ξέρεις τί κρύβεται πίσω από τό "This is a Straight profile" τού καθενός κυριλέ εδω μέσα !!
α, το οτι ειμαι ζορικη ειμαι, αλλα να ειμαι και zoriki, αυτο και ενα νηπιο θα το διαχωριζε...
νεο ''πεντε'' και τουτο!
zoriki, εισαι και' συ βουλγαρα;
Μουτζούρ μεσιέ !! Εσύ γιατί έτρεξες να σχολιάσεις αμέσως ; Γράφεις μήπως στό προφίλ σου το "This is a Straight profile" ? πολύ καλά κάνεις καί τό επισημαίνεις αν καί δεν χρειαζόταν γιατί φαίνεται !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από HeptamerΟπως δεν ξέρουμε (εδω μέσα) και αν "πολεμαμε" παρεα με τον Αχιλλεα ή με τη δουλα Βρισηίδα...
Παράθεση: Διάβασες κάπου να αναφέρετε η λέξη οίκος ανοχής η τό λές γιατί περιμένεις πώς καί πώς να ανοίξουν να τούς επισκεφτείς ,αλλά μπά δέν τό βλέπω είσαι πολύ κυριλέ εσυ,μάλλον γιά τήν ακακία σε βλέπω καί σένα
Σχόλιο # 12 από Heptamer
Τα περι οίκων ανοχής και μόνο, αφορουν μόνο εσείς.
Σε οτιδήποτε άλλο, είμαστε σαφως συνοδοιπόροι.
Eσύ γιατί ζορίζεσαι τωρα? αφού zoriki δεν είσαι μη με ζορίζεις καί πολύ γιατί θα αποβάλλω τό ζοριλίκι θα γίνω ευκολη καί θά μού τήν πέσουν οι έχοντες a Straithg προφίλ παιδαράδες καί αντε να ξεμπερδέψω μετά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Francesca_
α, το οτι ειμαι ζορικη ειμαι, αλλα να ειμαι και zoriki, αυτο και ενα νηπιο θα το διαχωριζε...
νεο ''πεντε'' και τουτο!
zoriki, εισαι και' συ βουλγαρα;
Παράθεση:
Click away !!!
Σχόλιο # 1 από axileas-1Hola amigos y amigas...
Σήμερα Σας έχω ενα πολύ σοβαρό θέμα πού προέκυψε μετά από αυτό τό περιβόητο click away . Διερωτώμαι λοιπόν τί θά κάνουν τά μικρομάγαζα πού δεν έχουν πρόσβαση στα social media ! πώς θα δουλέψουν οι άνθρωποι τώρα γιά τίς γιορτές ?Τί θα γίνει με τούς οίκους αντοχής? πώς θα γίνεται η παροχή υπηρεσιών?Μη μού πεί κανείς οτι θα γίνεται στό πεζοδρόμιο η στό προαύλιο τού καταστήματος, γινεται βέβαια και εκεί αλλά με άλλο είδους υπηρεσίες ,Εμείς οι ελεύθεροι πού εχουμε ξεμείνει από αντοχη τί θά κάνουμε αν μας κοψουν και τόν οικο αντοχής . Είμαι πλήρως εξοργισμένος με αυτα τά click -take away καί πού είσαι ακόμη τί θα μάς λανσαρουν με ενα κλικ δεν μπορούν να γίνουν όλα.. Έλεος...
κατ' αρχης, ο ''οικος αντοχης'' φανηκε ποοολυ της μεταφορικης..
ισχυς, παρολο της βρωχης!
διδαχης σε τουτη της πτυχης του πεζου λογου..
στης εκδοχης του, φανηκε πως δεν πιανουμε με τιποτα του Αχιλλεα της λογης..
του κανει και click-click το καθε take, οταν δεν πετυχαινουμε το μενου, βλεπω..
τωρα αυτο, για καλο ειναι ή οχι, δεν ξερω..
αλλα, ας μας πει τελικα, τι θα κανει ο ιδιος, αν κλεισει αυτος ο περιφημος ''οικος αντοχης''..
ως θεματετοιοταραχης..
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από axileas-1Eσύ γιατί ζορίζεσαι τωρα? αφού zoriki δεν είσαι μη με ζορίζεις καί πολύ γιατί θα αποβάλλω τό ζοριλίκι θα γίνω ευκολη καί θά μού τήν πέσουν οι έχοντες a Straithg προφίλ παιδαράδες καί αντε να ξεμπερδέψω μετά.
ε, οχι που θα δυσκολευτεις κιολας..
ας μην με εβαζες σε κουτακι, να μην ζοριζομαι..
μου ηταν πολυ στενο
Μη θεωρηθώ αγενής!
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από kostas-43Μουτζούρ μεσιέ !! Εσύ γιατί έτρεξες να σχολιάσεις αμέσως ; Γράφεις μήπως στό προφίλ σου το "This is a Straight profile" ? πολύ καλά κάνεις καί τό επισημαίνεις αν καί δεν χρειαζόταν γιατί φαίνεται !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από axileas-1
Παράθεση: Διάβασες κάπου να αναφέρετε η λέξη οίκος ανοχής η τό λές γιατί περιμένεις πώς καί πώς να ανοίξουν να τούς επισκεφτείς ,αλλά μπά δέν τό βλέπω είσαι πολύ κυριλέ εσυ,μάλλον γιά τήν ακακία σε βλέπω καί σένα
Σχόλιο # 12 από HeptamerΤα περι οίκων ανοχής και μόνο, αφορουν μόνο εσείς.
Σε οτιδήποτε άλλο, είμαστε σαφως συνοδοιπόροι.
Διάβασα για οίκους "αντοχής", αλλά για λόγους ευφωνιας πεταξα το ενοχλητικό <ν> και έμεινε η...ανοχή (στις αντοχες).
Άλλωστε και στους οίκους ανοχής, αντοχή χρειαζεσαι...
Δρ Αχιλεα...
Δεν ειπα εγω οτι μου λειπουν οι οικοι αντοχης...
Θυμασαι ποιος το ειπε?...
Η ειναι ευρεως φαζματος τα προβληματα σου?...
Απολαυσε την τρουφα σου τωρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από axileas-1Καί εσυ έχεις δίκιο . Καλά πού δέν λειτουργούν οι οίκοι αντοχής και απηλλαγησαν από σενα
Γιά ακακία δεν τό συζητώ κάν .
Τι θα κανει...ε,δεν βλεπεις?...
Εχει λαλησει...
Νομιζει οτι το θεμα το εχει βαλει αλλος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Francesca_
αλλα, ας μας πει τελικα, τι θα κανει ο ιδιος, αν κλεισει αυτος ο περιφημος ''οικος αντοχης''..
ως θεματετοιοταραχης..
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από EnikosΤι θα κανει...ε,δεν βλεπεις?...
Εχει λαλησει...
Νομιζει οτι το θεμα το εχει βαλει αλλος...
εδώ θα εφαρμοστεί το: "παράδοση κατ΄οίκον" . Στην καθομιλούμενη θα έρχεται σπίτι σου. Πρόσεχε μόνο πόσο θα χρεώνει τα έξοδα αποστολής.
Παράθεση:
Click away !!!
Σχόλιο # 1 από axileas-1Hola amigos y amigas...
Σήμερα Σας έχω ενα πολύ σοβαρό θέμα πού προέκυψε μετά από αυτό τό περιβόητο click away . Διερωτώμαι λοιπόν τί θά κάνουν τά μικρομάγαζα πού δεν έχουν πρόσβαση στα social media ! πώς θα δουλέψουν οι άνθρωποι τώρα γιά τίς γιορτές ?Τί θα γίνει με τούς οίκους αντοχής? πώς θα γίνεται η παροχή υπηρεσιών?Μη μού πεί κανείς οτι θα γίνεται στό πεζοδρόμιο η στό προαύλιο τού καταστήματος, γινεται βέβαια και εκεί αλλά με άλλο είδους υπηρεσίες ,Εμείς οι ελεύθεροι πού εχουμε ξεμείνει από αντοχη τί θά κάνουμε αν μας κοψουν και τόν οικο αντοχής . Είμαι πλήρως εξοργισμένος με αυτα τά click -take away καί πού είσαι ακόμη τί θα μάς λανσαρουν με ενα κλικ δεν μπορούν να γίνουν όλα.. Έλεος...
στα social media