Καλησπερα, Πριν από ένανιση χρόνο γνώρισα ένα παιδί με το οποίο περίπου πέντε μήνες κάτι είχαμε όχι σχέση αυτός ήθελε ελεγε εγώ φοβόμουν να δεσμευτώ..Μέχρι που πήραμε αποστάσεις αυτός τώρα είναι με κάποια άλλη κάτι μήνες. Σε αυτό το διάστημα γνώρισα την παρέα του και δέσαμε παρα πολυ Κάναμε φοβερή παρέα μέχρι που πριν από 6 μήνες κάτι άρχισε να υπάρχει με έναν από τους κολλητούς του..Με αυτόν είχα τις καλύτερες σχέσεις γελούσαμε πολύ μιλάγαμε για τα πάντα και περνούσαμε πολύ καλά μαζί ολο το καλοκαιρι το περασαμε μαζι.. Δεν ειχε γινει κάτι μεταξύ μας άπλα υπάρχει κάτι και από αυτόν και από εμένα. Οι κουβέντες τα υπονοούμενα, ματιές περίεργες έντονες αγγίγματα ζηλιες απο την μερια του, ολοι μας νόμιζαν για ζευγάρι.. οι σχεση μας ηταν τοσο καλη που λεγαμε πολυ προσωπικά μας πραγματα.Μεχρι που καποια στιγμη γνώρισε καποια κοπελα και εκει κατάλαβα ποσο με πειραξε πραγματικα.. Εκει σπάσαμε λιγο.. ειχα στενοχωρηθεί που σπάσαμε το σκεφτομουν συνεχεια, με την κοπελα δεν ηταν κατι τελικα που κρατησε. Τωρα που ξανα βρεθηκαμε ενα βραδυ κοιμηθηκαμε μαζι χωρις να γινει κατι οταν εγινε μια κινηση ειπαμε και οι δυο οτι κανουμε βλακειες. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό προσπαθω να το σταματησω..ούτε αυτός από τη δική του τη μεριά αλλά τι γίνεται που τα συναισθήματά φουντώνουν;
Παράθεση: Περίμενε θα ερθουν οι ειδικοί ψυχολόγοι .ουρολόγοι ,αστρολόγοι κλπ να σε συμβουλεύσουν δεν θα αργήσουν . υπομονή
Σχόλιο # 1 από Margaret23
Καλησπερα, Πριν από ένανιση χρόνο γνώρισα ένα παιδί με το οποίο περίπου πέντε μήνες κάτι είχαμε όχι σχέση αυτός ήθελε ελεγε εγώ φοβόμουν να δεσμευτώ..Μέχρι που πήραμε αποστάσεις αυτός τώρα είναι με κάποια άλλη κάτι μήνες. Σε αυτό το διάστημα γνώρισα την παρέα του και δέσαμε παρα πολυ Κάναμε φοβερή παρέα μέχρι που πριν από 6 μήνες κάτι άρχισε να υπάρχει με έναν από τους κολλητούς του..Με αυτόν είχα τις καλύτερες σχέσεις γελούσαμε πολύ μιλάγαμε για τα πάντα και περνούσαμε πολύ καλά μαζί ολο το καλοκαιρι το περασαμε μαζι.. Δεν ειχε γινει κάτι μεταξύ μας άπλα υπάρχει κάτι και από αυτόν και από εμένα. Οι κουβέντες τα υπονοούμενα, ματιές περίεργες έντονες αγγίγματα ζηλιες απο την μερια του, ολοι μας νόμιζαν για ζευγάρι.. οι σχεση μας ηταν τοσο καλη που λεγαμε πολυ προσωπικά μας πραγματα.Μεχρι που καποια στιγμη γνώρισε καποια κοπελα και εκει κατάλαβα ποσο με πειραξε πραγματικα.. Εκει σπάσαμε λιγο.. ειχα στενοχωρηθεί που σπάσαμε το σκεφτομουν συνεχεια, με την κοπελα δεν ηταν κατι τελικα που κρατησε. Τωρα που ξανα βρεθηκαμε ενα βραδυ κοιμηθηκαμε μαζι χωρις να γινει κατι οταν εγινε μια κινηση ειπαμε και οι δυο οτι κανουμε βλακειες. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό προσπαθω να το σταματησω..ούτε αυτός από τη δική του τη μεριά αλλά τι γίνεται που τα συναισθήματά φουντώνουν;
Αν καταλαβα καλα απο την περιληψη της αλυσιδας...εβγαινε μονο για 5 μηνες..δεν υπηρξε ψησιμο.
Μαλλον η κοπελα δεν τοχει με το ψησιμο.
Χλωμο να γινει κατι.
Ας παρει εναν ψημενο καλυτερα
Αυτο που οι αλλοι εχουν για ζευγαρι δυο αθρωπους, αλλα...
... που σε λίγο θα φάει τα πτυχία του
Τα Χανιά ευθυγραμμίζονται με τον Άρη, που με την σειρά του κάνει γωνία 33 μοιρών με την Αφροδίτη, το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένεις 33 μήνες (ή 33 χρόνια αν τα πάρει στην κράνα ο Κρόνος) μέχρι να κάνεις κίνηση!
Διαφορετικά, η έκλειψη στον άξονα Διδύμου-Τοξότη, θα φέρει ανακατατάξεις, αναγκαστικές αποφάσεις, ρήξεις, προβληματισμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ψυχολογικές μεταπτώσεις για 40 χρόνια!
Υπάρχει η αποψη, πως οι ανθρωποι δεν ειναι κτηματα μας και πως ανετα μπορουμε να πχ να τα φτιαξουμε με τον αδερφο/ξάδερφο/κολλητό του πρωην.
Δε συμφωνω .Ελεος...μας δουλευουν...
Ας δοκιμάσει ...
Παράθεση:
ΠερίληψηΗ Μαργαρίτα εβγαινε για 5 μήνες με κάποιον και τώρα ,ενάμισι χρόνο μετά,τα ψήνει με τον κολλητό του.Τι να κάνει,να ενδώσει ή όχι ??
Σχόλιο # 3 από alisida
Παράθεση: Αυτή τήν άποψη έχω καί εγώ..οπότε ... keep watching !!!
Σχόλιο # 8 από DonHuanDelSalsa
Ελεος...μας δουλευουν...
Αγαπητη ,
υπαρχει και το Keep Walking ...( ή ταξιδιωτικο )
Εαν πιστευεις οτι κανεις κατι στην ζωη ...με το να σκεφτεσαι ξανα και ξανα και ξανα ...συνεχισετο .
Αλλα οταν θα σε στειλει ...απλα φυγε .
Keep Walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από archagellos
Αλλα οταν θα σε στειλει ...απλα φυγε .
Keep Walking
Πρεπει να πας σπιτι του να δειτε ταινια κ αν η ταινια ειναι καλη, το συζηταμε.
Δεν μπαινουν αναμεσα σε φιλους και κολλητους αυτο ειναι νομος!!
Δεν σε καταλαβαινω ? μαλλον ειμαι βραδυνους...
Εισαστε και οι δυο ελευθεροι ποιο το κολλημα ?
Ενα ψιλοφλερτ ειχες με τον φιλο του πια ! για 5 μηνες
πολυ πατριωτικα το πηρες το θεμα ουτε καν σχεση δεν
ειχατε, απ οτι λες παντα...η μηπως ειχατε και μας κρυβεις
τα πικαντικα......τοσες ενοχες πια για το τιποτα...περιεργο ?
Αμα γουσταριζοσαστε προχωρα γιατι θα βρει καμια αλλη
και θα μανουριαζεις παλι
Margaret23, πρέπει να αποφασίσεις με ποιόν απο τους δυό θες να είσαι. Ενα κρεβάτι ακόμα δε θα σε βοηθήσει, μόνο αν τα ξεμπλέξεις μέσα σου.
Και οι δυό σας πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε ο ένας τον άλλο και να πάψετε να παίζετε σαν παιδιά.Δεν πάει καλά΄. Τι ψήσιμο είναι αυτό που 5 μήνες και είναι ... άψητο;
Μήπως έχει καεί η αντίσταση; Μήπως είναι χαμηλή η θερμοκρασία;;;
Μήπως θέλει περισσότερο αλάτι;
Παράθεση:
ΠερίληψηΗ Μαργαρίτα εβγαινε για 5 μήνες με κάποιον και τώρα ,ενάμισι χρόνο μετά,τα ψήνει με τον κολλητό του.Τι να κάνει,να ενδώσει ή όχι ??
Σχόλιο # 3 από alisida
στα social media