Κορίτσια γεια σας .
Ήθελα να ρωτήσω. Έχετε και εσείς πολλά νεύρα πριν την περίοδο σας για καμία βδομάδα ; αισθάνομαι πως όσο μεγαλώνω τα συμπτώματα πμς αυξάνονται. Έχω απίστευτα νεύρα με το παραμικρό. Είναι φυσιολογικό ;;Έχετε κάτι να προτείνεται;το οποίο ευθύνεται για τα νεύρα σου, επειδή λίγο πρίν την περίοδο μας πέφτουν οι ορμόνες.
Περισσότερα στο ομώνυμο θέμα μου.
Υπάρχουν τρόποι να βοηθηθείς, η επιστήμη στις μέρες μας κάνει θαύματα, ο γυναικολόγος είναι ο άνθρωπός σου.Δεν εχω νευρα,αλλα ειμαι εξαιρετικά ευσυγκίνητη.
είσαι η αληθινή Δήμητρα ή η κάλπικη;
Αν είσαι η αληθινή, αυτή που σκέφτεται να συγκατοικήσει με το φίλο , ο οποίος στελνει μηνυματα σε άλλη, έχεις μια πολύ καλή λύση για όλα: Θα συγκατοικήσεις με το φίλο και όταν σε πιάνει το εμμηνορυσιακό σου, θα ξεσπάς στο κινητό με τα μηνυματα και στον ίδιο. Θα του το πετάξεις, μια , δυο , τρεις και ΄΄οταν θα το διαλύσεις εντελώς θα πιάσεις τον ίδιο, μέχρι να διαλύσεις και κείνον.
Έτσι θα σου περνούν τα νεύρα της περιόδου μια χαρά
... καταλαβαίνω
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Cathrin82
Εγώ έχω μόνιμα νεύρα με όλους τους άνδρες που λένε ότι με καταλαβαίνουν. Ανδρες, νομίζουν ότι όλα τα ξέρουν.
δεν θα εγραφα αυγοτ ο κοριτσι... ειναι και ομορφο απο οσο λενε οι πληροφοριες...τολενε και οι στιατιστικες φυσικα .. απο 32 - 42 οι περισσοτερες παρουσιαζεται νευρα λες και εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να σας ανεχομαστε... τρελιτσα πουλατε οκ?... εσυ εξαιρεισαι εισαι ομορφουλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Cathrin82
Εγώ έχω μόνιμα νεύρα με όλους τους άνδρες που λένε ότι με καταλαβαίνουν. Ανδρες, νομίζουν ότι όλα τα ξέρουν.
ριξε κανα δυο στιχακια μερες που ναι.. βαλε μεσα και εναν αγιο βασιλη να θυμηθουμε τα παιδικα μας... αντε λεβεντη μου ... βαλε και ενα σκουφι μαζι με τον αγιο να το παει δρο σε μια κοπελιτσα γιατι αυτο πουε χει δεν ειναι ωραιο ... σουε κανα σεναριο
μπαχαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σε ...
Σχόλιο # 8 από Spiros--... καταλαβαίνω
Ορφανες ειναι ρε συ?...
Πράγματι,5 ημέρες με μία εβδομάδα πριν την περίοδο αλλάζω εντελώς χαρακτήρα.
Είμαι πιο ευαίσθητη,κλαίω και νευριάζω πιο εύκολα.Όσο για τη λίμπιντο,στο αποκορύφωμα!!PMS ladies, αυτό είναιΕγώ ξεμπέρδεψα από την περίοδο και κράτησα κάβα μόνο τα νεύρα να μου βρίσκονται για όποτε χρειάζεται
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media